עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal,

אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

הסתכלתי על 2 דגמים בעתיד מחשבים של MAG אחד שטוח רק בזכוכית החיצונית, נדמה לי זה היה דגם PF והוא עלה בסביבות ה900 שקל השני היה שטוח לגמרי גם זכוכית פנימית נדמה לי דגם PD ועלה בסיבות ה1100 שקל מסכי סמסונג המליצו לי בקוסמוס על דגמי 763MB ו- 753DFX שהמחירים שלהם בסביבות ה 850-900 שקל אני לא כל כך אוהב את מסכי VIEWSONIC כי יש להם עיצוב שלא לטעמי ואני דיי יתבאס להסתכל עליהם ( עזבו אני מוזר : ) מה אתם ממליצים ומה ההבדלים בין שתי הדגמים של הסמסונג שציינתי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TaLi-Girl,

ok so im playing Counter-Strike..and there is somthing there that called "fps" anyway.. i got pentium 4 1.70 mhz 256 mb ..i bought new card --- gforce 4 mx 440 128 mb.. ( gforce Fx 5200 ) and i got 30-60 fps in the game.. its jumping.. :\ vsync - off fps_max 100 all new drivers..bla bla bla ;\ if some 1 think he knows somthing.. please help me..

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by mega1234,

מחפש WIRELESS DEVICE לחיבור המחשב לטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by xb,

מאה אחוז כבר כתבו על הנושא הזה אבל רציתי לבדוק שוב כי דעות משתנות. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים לפי הסדר: Radeon 9600 Pro Radeon 9600 XT GeForce FX 5600 Ultra GeForce FX 5900 Not-Ultra. ???

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  6. יש לי בסביבות ה1000 שקל ואני לא יודע עם לקחת radeon 9600xt או geforce fx5600 אם יש עוד הצעות....

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by maxxy,

אהלן חברה, פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ. אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון). תודה מראש maxxy

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  10. אין לי כמעט מקום ל 17 ולדק אין לי כסף.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  11. האם יש מישהו שכבר עובד עם ממיר דיגיטלי מחובר למחשב? האם אפשר להקליט תכניות מהממיר ישירות לדיסק? אודה לפרטים בנושא

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by ETB,

אני צריך שתמליצו לי על מסך 17 אינץ עד 700 שקל, ולא יותר. אתמול נשרף לי מנורת המסך של הMAG XJ500T. חשבתי ללכת על הCTX CRT 17" - VL700 - Monitor, הוא שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by alexta-z,

חברה , אני בבעיה ! כרגע הורדתי את הדמו החדש של DEUS EX והוא לא עובד ! אין לי בGIFA MX440 פיקסל שיידרים , לעזעזל אז אני צריך כרטיס מסך שלא עולה מעל 500 ש"ח ועוקף את הGIFA MX440 בביצועים (לפחות ב 12-14 פריימים). תודה נ.ב : הכרטיס הוא זמני עד לקניית ה ATI 9800 NP בחופש (או מה שכבר ייצא אז ) :-* תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KooK,

שקניתי את הכרטיס המסך החדש (RADEON 9600), היו לי בעיות של פינגים ופריימים במשחקים(כי שהחלפתי שוב לג'יפורס הכל היה חלק, בדקתי מספיק פעמים את זה). שאני בתוך משחק רשת אני לוחץ Ctrl+Alt+Del, מסמן את המשחק (נגיד ET.exe), ושאני לוחץ עם העכבר בכפתור הימני, Set Priority ומשנה ל Low, הכל מסתדר, בכל המשחקים. אבל מה זה לא נשמר קבוע, מישהו יודע איך אני יכול לעשות בהגדרות איפהשהו שזה קבוע יהיה ככה? או לפחות לקובץ מסוים שזה יעשה קבוע? בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב.. מקודם גם היה לי רדאון 9200 והיו לי את אותן בעיות, או שזה יכול להיות הגדרה דפוקה במחשב או משהו. וכן התקנתי דרייברים חדשים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BlackTalon,

קראתי בחדשות האתר על הכרטיס R9600P שיצרה החברה GigaCube והבנתי שהיא מטעה את הציבור לחשוב שזה כרטיס רגיל כמו כולם אך בעצם מהירות הזיכרון איטית ב-200 MHZ מהמהירות המקובלת ש-ATI הכתיבה ושכל החברות יצרו. זה מה שאני הבנתי...אבל הכותרת גרמה לי לתהות אם הכרטיס שאני הזמנתי: R9600P 128mb -GigaCube שאני אמור לקבל השבוע הוא אכן בעל מהירות 400 MHZ ולא 600 MHZ? האם כל הגרסאות של GigaCube לכרטיס R9600P הן בעלות מהירות זיכרון 400MHZ? אולי זאת הסיבה ש-GigaCube הציעה ת'כרטיס הזה במחיר הכי זול שמצאתי בחנות? ??? אני לא אומר שזה דחוף כי אני לא ממהר אבל חשוב לי מאוד שתענו כי אני יכול להידפק בקטע הזה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. יש סיבה מיוחדת שאני לא מוצא את ה9600 איקס טי של אסוס בשום מקום? אני רואה רק את של SAPHIRE, הם יותר טובים? איך הם באובר? מישהוא שיש לו יכול לתת ביקורת? תודה רבה!!!, יאיר.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by overload,

תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by grandmasterLT,

שלום לכולם אני מתלבט ברכישת כרטיסי המסך הבאים מתוצרת SAPPHIRE : 9600 XT http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9600XT&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו מהירויות שעון גבוהות יותר 9800SE http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9800SE&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו זכרון של 256BIT אך הוא על הנייר איטי יותר ובנוסף עולה 150 ש"ח יותר שמעתי שניתן להפוך 9800SE ל9800PRO עם הדרייברים של OMEGA זה נכון !!! מה אתם ממליצים !!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. Started by nargila,

שאלה gf4 sdram vs gf4 ddr מה ההבדל בOC ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by scylla,

שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by danik,

צריך המלצה למסך דק 17" ב2600 -+ אז בקשתי בסיבות ה2000 עכשיו עלה קצת התקציב... תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  23. לפי מה שאני ראיתי אז ל 9600XT יש מהירות זכרון 600MHZ ומהירות ליבה 500MHZ. לעומת זאת, ל 9800PRO יש מהירות זכרונות של 680 ומהירות ליבה של 380MHZ! עכשיו השאלה שלי היא מה עושה את ה R9800P הרבה יותר טוב מה 9600XT, כאשר הליבה שלו יותר איטית? אני יודע שהשאלה קצת טפשית :-[, אבל אני שואל אותה כדי לדעת יותר על הכרטיס ומאפייניו.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. הכתבה עושה סדר בכל הקשור לתוספות של שמות הכרטיסים (SE,XT וכו') וגם מספקת דירוג. http://www.nordichardware.com/article/2003/Names/ אני מקווה שזה יעזור....

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by 1,

קניתי את המסך הזה לפני 3 חודשים ובזמן האחרון שמתי לב שהתצוגה על המסך בורחת מהכוונון טיפה. הכוונה היא שאפשר הריי לכוון את התצוגה על המסך כדי שזה יהיה בדיוק על כל המסך, אז זה בורח טיפה והתחיל לרצד למטה. זה כבר מתחיל להיות מוזר, המסך חדש ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה. האם להחליף אותו במסגרת האחריות?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים