עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SMSM,

טוב, קיבלתי את ה SP94 ביום שישי, והתוצאות לא רעות, אמנם שיא ישראלי חדש - אבל אני צופה עוד קצת נקודות בדרך - התוצאה הושגה על XP מלא בשטויות, לקראת סוף שבוע נפרמט ונבדוק מחדש - בכל מקרה - למה אין לי פה קצת תחרות ? יש פה מלא אנשים שבמפרט שלהם יש 9800XT ו PRO ו SE - אז יאללה, שיהיה קצת מעניין .... מפרט : 2.8C ב 243FSB IC7 MAX3 TWINMOS PC4000 @1:1@2.5,3,3,7 9800PRO by Gigabyte http://service.futuremark.com/compare?2k1=7282911 יאללה אנשים , תתנו לי קצת אתגר לסוף שבוע .... נ.ב שיפור של השיא הקודם שלי ב 40 נק' שלמות ..... !

• 62 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by smalul,

מצאתי באתר של Palit את הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.com.tw/product/MX4000.htm כתוב שהוא מבוסס על Chipset מסוג MX4000 8X AGP. ממה שהבנתי, ההבדל בינו לבין ה MX440 הוא בסוג הזיכרון ויש לו תמיכה ב DirectX 8.1. באתר של Nvidia לא מצאתי איזכור למוצר כזה. הקיים דבר כזה בכלל או שמה מדובר בקומבינה ייחודית לחברה הנ"ל? סתם מעניין אותי לדעת...

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום קניתי כרטיס radeon 9600 pro של fic, ואני מתלבט איזה דריברים להתקין את ה 3.9 או את ה 7.72 ? ואולי עדיפה גירסה קודמת למשל ה 3.7 ? מישהו יכול לציין לי יתרונות/חסרונות של הגירסאות השונות?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. ?? אני חיברתי הכול והתקנתי את הדריבים החדשים אבל זה לא עובד.... מישהו יכול להביא לי סקריןשוט של המקום או פשוט להסביר לי? תודה מראש וביי

5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חבירתי אותו לDVI תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by maxxy,

של איזה חברה? וכמה זכרון? 128 או 256? כולל ביצועי אוברקלוקינג. תודה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by liav12,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב למחשב שלי,כרטיס טוב למשחקים התקציב שלי הוא 500 ש"ח..מה אתם מציעים לי? שמעתי שה fx 5200 יעבוד לי טוב על המחשב.. המפרט שלי הוא: p 4 1400 mhz 400 bus mhz rdram 128 mb 800 mhz לוח אם intel desktop board d850gb 400 mhz ge force 2 mx 400 64 mb creative 128 vibra ודרך אגב אני יודע שהלוח אם שלי והזיכרון שלי לא מתאימים.... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by albert,

אני שומע כאן שה TI 4200 הרבה יותר טוב ומהיר אם לא עושים OC. אז אני שואל אם זה נכון. אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני לא יודע מה כדאי - 9600PRO (כנראה יהיה XT בסוף) או TI 4200, אני לא עושה שום OC. אני צריך כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים וחצי. מה כדאי? נ.ב: אני לא עושה OC ואני צריך שיחזיק מספיק זמן. נ.ב 2: יש לי 1100 ש"ח והמליצו לי על 4200 TI שעולה 750 ועל 9600XT ב 1100.

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. יש לי כרטיס G FORCE 4 MMX SE 64MB DDR ושאלתי היא האם הדרייברים החדשים נתמכים בכרטיס זה כי קראתי באתר של זה תומך בכול משפחת הFX... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by gshhar,

Chaintech Geforce FX 5200 128MB DDR AGP8X DVI TV-Out Retail Video Card איך החברה Chaintech והאם הוא יריץ את כל המשחקים שיש כיום?(עזבו את ההגדרות)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. התכנים שהיקלטתי לפורמט דיגיטלי האם יש כרטיס שעושה זאת? האם מישהו ממליץ על כרטיס מסויים? (לא סכום גבוה .העלתי לבני שהתגייס לגבעתי את ההקצבה החודשית) זהו תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by Load,

היי, רציתי לשמוע על איזה רדאון במחיר הזה אתם ממליצים כנראה הרוב יגידו 9600 , אז אם תוכלו לפרט קצת אני אשמח , למשל לקחת 256MB או 128 PRO לא PRO או אולי בכלל עדיף לקחת 9500 ראיתי שעדיין מוכרים אותם ב KSP דרך אגב מה ההבדל ביין 128 ל256BIT? תודה מראש. נ.ב אין מצב שאני קונה את הTI4200 או 4600 בגלל שהם לא תומכים בDX9 ולא יפעילו את המשחקים החדשים כמו prince of parsia החדש וDEUS EX החדש ,מנסיון בדוק.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות

• 15 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by iloop,

שלום לכולם, אני עומד בפני קניית מסך LCD חדש, ותהיתי אם יש טעם להשקיע במסך עם כניסת DVI (בכרטיס יש יציאה). מה ההבדל הטכני בינה לבין כניסה אנאלוגית, והאם זה שווה את תוספת ההשקעה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by e-d-a,

יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  18. הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MW,

משום מה הכרטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות במשחקים ולאחר כמה זמן באמצע המשחק המשחק מתחרפן ורק לאחר הפעלה מחדש של המחשב זה מסתדר. יש לי את הדרייברים החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד לפתור אותה? הנה דוגמא למשחק שמתחרפן: התמונה זה אחרי שאני מנסה להפעיל תמשחק שוב... שזה מתחרפן באמצע פשוט כל התפריטים נעלמים לי ואני רואה צורות כאלה וכל מיני צבעים וגם את המשחק..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bluemail,

הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by o_O,

מה אתם אומרים על ה LCD הזה 17 אינץ ב 1900 שקל והרזולוצייה נראת טובה? זה המסך רק בלי הרמקולים אני חושב http://www.kdscanada.ca/2003/Radius/rad7c.htm הקצב רענון המירבי זה 75.. זה בסדר לעיניים? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. אני יודע שבקרוב יגיע DX 9.1 שיכלול בתוכו את Vertex + Pixel Shaders 3.0 , וה R9800SE כמובן לא תומך ב DX 9.1. זאת אומרת שמתישהו משחקים לא יעבדו עליו כשמשחקים יעברו לדור ה DX 9.1 ואולי אפילו בקרוב ל 10. ההתלבטות היא כזו - מתי יצאו כרטיסים תומכי טכנולוגיה זו? (מומלץ יותר מצד ATI) וכמה זמן לדעתכם יחזיק מעמד (לא מבחינת מהירות אלא טכנולוגית) כרטיס ה R9800SE (שתומך ב DX9.0) לעומת כרטיס חדש שיכלול בתוכו את הטכנולוגיה לממשק ה DX 9.1. תודה,

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by gshhar,

המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by RoyShefy,

מה קורה חבריםםם!? טוב תשמעו אני מאוד אוהב להתעסק עם הכרטיס שלי בעיניני OC וכדומה אני עד היום עמדתי על המקסימום שהכרטיס שלי יכול לעמוד בOC! שזה ליבה: 360 זכרונות: 324 אני קניתי אגזוסטר מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 ושמתי אותו במארז מתחת לריידון שלי ממש כאילו יש מרחק של 10 מ"מ ממנו למאוורר של הריידון לא חשבתי שזה יעזור במיוחד... קיצר, עלה בראשי רעיון שביגלל שהאגזוסטר בדיוק מתחת לכרטיס אולי זה ישפר את הOC קיצר לאט לאט ועם הרבה זמן של מבחנים ליראות עם הוא יציב הגעתי ואני עומד עכשיו על ליבה: 425 וזכרונות: 365 אני לא האמנתי כמה זה עזררר! קיצר כדאי לכם גם לקנות את זה.. עצה שליי משפר את הביצועים ב OC אם יהיו לי חדשות נוספות …

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by bigdady,

תמחקו את ההודעה הזו

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים