כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
טוב, קיבלתי את ה SP94 ביום שישי, והתוצאות לא רעות, אמנם שיא ישראלי חדש - אבל אני צופה עוד קצת נקודות בדרך - התוצאה הושגה על XP מלא בשטויות, לקראת סוף שבוע נפרמט ונבדוק מחדש - בכל מקרה - למה אין לי פה קצת תחרות ? יש פה מלא אנשים שבמפרט שלהם יש 9800XT ו PRO ו SE - אז יאללה, שיהיה קצת מעניין .... מפרט : 2.8C ב 243FSB IC7 MAX3 TWINMOS PC4000 @1:1@2.5,3,3,7 9800PRO by Gigabyte http://service.futuremark.com/compare?2k1=7282911 יאללה אנשים , תתנו לי קצת אתגר לסוף שבוע .... נ.ב שיפור של השיא הקודם שלי ב 40 נק' שלמות ..... !
-
- 62 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Chaintech Geforce FX 5200 128MB DDR AGP8X DVI TV-Out Retail Video Card איך החברה Chaintech והאם הוא יריץ את כל המשחקים שיש כיום?(עזבו את ההגדרות)
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב למחשב שלי,כרטיס טוב למשחקים התקציב שלי הוא 500 ש"ח..מה אתם מציעים לי? שמעתי שה fx 5200 יעבוד לי טוב על המחשב.. המפרט שלי הוא: p 4 1400 mhz 400 bus mhz rdram 128 mb 800 mhz לוח אם intel desktop board d850gb 400 mhz ge force 2 mx 400 64 mb creative 128 vibra ודרך אגב אני יודע שהלוח אם שלי והזיכרון שלי לא מתאימים.... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשמוע על איזה רדאון במחיר הזה אתם ממליצים כנראה הרוב יגידו 9600 , אז אם תוכלו לפרט קצת אני אשמח , למשל לקחת 256MB או 128 PRO לא PRO או אולי בכלל עדיף לקחת 9500 ראיתי שעדיין מוכרים אותם ב KSP דרך אגב מה ההבדל ביין 128 ל256BIT? תודה מראש. נ.ב אין מצב שאני קונה את הTI4200 או 4600 בגלל שהם לא תומכים בDX9 ולא יפעילו את המשחקים החדשים כמו prince of parsia החדש וDEUS EX החדש ,מנסיון בדוק.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
של איזה חברה? וכמה זכרון? 128 או 256? כולל ביצועי אוברקלוקינג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
מה קורה חבריםםם!? טוב תשמעו אני מאוד אוהב להתעסק עם הכרטיס שלי בעיניני OC וכדומה אני עד היום עמדתי על המקסימום שהכרטיס שלי יכול לעמוד בOC! שזה ליבה: 360 זכרונות: 324 אני קניתי אגזוסטר מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 ושמתי אותו במארז מתחת לריידון שלי ממש כאילו יש מרחק של 10 מ"מ ממנו למאוורר של הריידון לא חשבתי שזה יעזור במיוחד... קיצר, עלה בראשי רעיון שביגלל שהאגזוסטר בדיוק מתחת לכרטיס אולי זה ישפר את הOC קיצר לאט לאט ועם הרבה זמן של מבחנים ליראות עם הוא יציב הגעתי ואני עומד עכשיו על ליבה: 425 וזכרונות: 365 אני לא האמנתי כמה זה עזררר! קיצר כדאי לכם גם לקנות את זה.. עצה שליי משפר את הביצועים ב OC אם יהיו לי חדשות נוספות …
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה גם מסך, אני מעדיף 17 כי ה-19 זה ענק :\ אני מחפש משהו טוב מצידי את הטוב ביותר כמה זה כבר יעלה אני צריך קצב רענון גבוה מאוד איכות צבעים מעולה בקיצור משהו מצויין שישאר להרבה זמןןן תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום אבל בכל זאת, שלום אני מעונין להעביר מוידיאו למחשב סרטים של אירועים משפחתיים. קודם כל יש ברשותי כרטיס FLY VIDEO 2000 איך הוידאו מתחבר אלין RF או AV איזה כבלים/חיבורים צריך?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אמרו לי להעביר לפורום מתאים יותר אז הנה הבעיה: זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן, אין OC. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו. ברשותי מסך MAG XJ770 האם יהיו בעיות בין הכרטיס מסך למסך ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני יודע שבקרוב יגיע DX 9.1 שיכלול בתוכו את Vertex + Pixel Shaders 3.0 , וה R9800SE כמובן לא תומך ב DX 9.1. זאת אומרת שמתישהו משחקים לא יעבדו עליו כשמשחקים יעברו לדור ה DX 9.1 ואולי אפילו בקרוב ל 10. ההתלבטות היא כזו - מתי יצאו כרטיסים תומכי טכנולוגיה זו? (מומלץ יותר מצד ATI) וכמה זמן לדעתכם יחזיק מעמד (לא מבחינת מהירות אלא טכנולוגית) כרטיס ה R9800SE (שתומך ב DX9.0) לעומת כרטיס חדש שיכלול בתוכו את הטכנולוגיה לממשק ה DX 9.1. תודה,
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
?? אני חיברתי הכול והתקנתי את הדריבים החדשים אבל זה לא עובד.... מישהו יכול להביא לי סקריןשוט של המקום או פשוט להסביר לי? תודה מראש וביי
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת. מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן Samsung 955DF Monitor LG Flatron F900B Viewsonic G90F
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG VH 701 - 850NIS SAMSUNG 753DFX - 950NIS הדגם החדש של הסמסונג משהו S גם באותו מחיר בערך LG F700B - 1050 NIS אני חייב תשובה עד היום בערב!!
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אצלי במחשב מותקן gforce4, וחיברתי את המחשב לטלויזיה. רואים את תצוגת המחשב גם בטלויזיה, אבל בשחור לבן. נראה לי שזה קשור לשיטת השידור שנמצאת כרגע על ntsc. בהגדרות לשינוי שיטת השידור האפשרויות האלה מופיעות, אבל חסומות (צבועות אפור) - כלומר אין לי אפשרות לשנות ל-palb שאותו אני צריך. אולי חסר לי משהו לדרייבר או משהו אחר אם מישהו יודע? בתודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-