עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hack man,

הנה auqamark 3

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  2. הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by niner,

Ati Radeon 9800 pro האם הוא כולל בתוכו גם כרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by love-its-my-name,

לא שומע את הקול של התחנות... אבל כשאני מפעיל שירים במחשב שומעים אותם! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  6. יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by schumi,

אני חדש באתר אני מזמין ת radeon 9700 pro אני קצת חושש מהקירור שלו שהו ילך לעולמו אחרי כמה חודשים או שהינטקים שלו יפלו הכרטיס הוא של הרקולס אני יודע שיש לו ביצועים על רמה אבל מה הוא שווה אם הוא ילך לי מהר (יתקלקל) לפי הביקורת של אנשים הקירור הוא עלוב אני לא יודע מה עם הרקולס אולי תגידו לי אתם ???

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by BlackTalon,

יש לי GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט. האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0?? כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error. הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dlivneh,

קיבלתי מתנה סכום כסף המיועד אך ורק למסך דק 17 אינץ. התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח. אני מתלבט בין שלושה דגמים. נא עזרתכם ודעתכם: HERCULES PROPHETVIEW 920 PRO VIEWSONIC VP171S LG FLATRON L1710B כולם בתקציב שלי, וקראתי את ההשואת השונים באתרי חומרה. מה דעתכם הכי כדאי מבין השלושה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקנתי דרייברי אומגה והם פתחו לי עוד 4 צינורות! עשיתי 3DMARK01 כדי לראות אם חל שיפור ולהיפך! ירידה של 4000 נקודות!!! בנוסף, יש הפרעות תצוגה בזמן שאני מפעיל משחקים מודרניים כמו מקס פיין 2 והאלו, בCS אין בעיות. ההפרעות לא מפריעות לזרימת המשחק אבל כן מפריעות לתצוגה... מה קרה? הדרייברים של אומגה הרסו ??? הכרטיס מתחמם יותר מידי בגלל הדרייברים של אומגה? :'(

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. כשקניתי תמחשב חשבתי שהוא יריץ לי משחקים טוב ... הוא עושה את זה אבל סצינות מתמשכות _(לא יודע איך לקרוא לזה)_ כמו שהמים יוצאים מברז כיבוי האש במשחק "סבי הנינג'ה" הוא מפעיל לאט ורק עד שזה לא נגמר או שאני לא מתרחק האיטויות נמשכת (ברור) ... מה עוד שאני באשליות רוצה כרטיס מסך 9800נפ ... ה9100 הוא כרטיס טוב סה"כ אבל לא לא אלה שמשחקים . אל תקנו אותו -> תקנו 9800 ... חבל ... אלב אם מיהשהו יהיה מוכן לתרוםלי ת9800 שלו אני אשמח! {מוכן להתפשר על: החלפות, 9800SE, ו9600XT ...} תודה מראש ... המאוכזב !

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by love-its-my-name,

אני לא מבין.. קיבלתי תוצאה ב 3dmark 13691 איך זה יכול ליהיות? עם מפרט סוס כמו שלי אין מצב.. חייב ליהיות משהו ששיבש את התוצאה! המפרט שלי בפרטים בצד ימין תסבירו לי איך זה יכול ליהיות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי LG F700 ו... למטה ולמעלה רואים קצת מעוך את מה שיש שם למשל אני לוקח את הכותרת של האקספלורר או כל חלון אחר.. באמצע המסך הוא נראה רגיל, שאני מצמיד אותו למעלה פתאום הוא ניהיה כזה... מעוך כזה יותר דק ובצדדים זה גם ככה נראה לי קצת משוך או משהו לאדע.. קיצר זה לא הכי מפריע אבל דיי מוזר.. אבל חוצמזה אני מרוצה אחלה מסך

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by semuel_t,

היי... האם הכרטיס הנ"ל חזק מהכרטיסים הקודמים לו? 9600 Pro 9600 9500 Pro ומה ההבדל בין גירסת 9600 XT של ה- 128 מגה זיכרון לזאתי של ה- 256 מגה זיכרון? האם יש הבדל בביצועים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by udist,

אמרו לי להעביר לפורום מתאים יותר אז הנה הבעיה: זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן, אין OC. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by lior@s,

צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. לא יודע איך פשוט הפעלתי את הסריקה של ה all in wonder ופתאום אני רואה סינמה אחד שתיים שלוש! אומנם יש לי ממירים בבית אבל לא בחדר שלי... איזה כיף יש לי עכשיו שתי טלויזיות בחדר חחח אחת של המחשב ואחת שעל הקיר

19. אתמול קניתי מחשב זול של AMD 2400+ A-XP לוח אם -GYGABYTE 7S748 FSB/DDR400 הכי זול ב 350 שקל..זכרון של KINGMAX 256MBDDR 400...וכרטיס מסך של Sapphir ראדיון 9600 ANTLANTIS 256 MB DDR ... אז ככה .. התקנתי WINDOWS XP וגם 98 ויש לי את אותה הבעיה .. הבעיה היא שאני מפעיל משחק תלת מימדי מסוים הוא פשוט נתקע לי המסך פשוט מאוד דומם כלום לא זז ! אבל הסאונד ממשיך להתנגן פירוש הדבר שמערכת ההפעלה עדדין פועלת ברקע .. כנראה רק ישומים גרפים נתקעים .. פעם היתה לי בעיה דומה במחשב היישן שלי המשחקים היו נתקעים וגם הסאונד היה נתקע והדרך היחידה לצאת מזה הוא לעשות ריסטארט ... הבעיה הייתה הלוח אם .. אבל עכשיו לא נראה לי שזה הלוח .. נראה לי שזה הכרטיס מסך (מותקן S 3.7 מהדיסק המקורי) בגלל שזה רק הגרפ…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by Am0s,

מה יותר טוב ומה זה כול אחד מהם ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. Started by alexta-z,

וגם מה יהיו בערך המחירים שלהם ?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שלום רב אני מעוניין לקנות מסך טוב ,אמין , חברה טובה , שרות ואחריות.( 19 " ) מסך בעל רזולוציה גבוה הסכום שעומד לרשותי הוא כ- 2100 ש"ח תודה מראש לכל העונים :-*

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. שלום רב. לאחר שוטטות באתרים בחפוש אחרי כרטיס מסך החלטתי ללכת על אחד משני אלה , אבל אני רוצה קצת עזרה מכם , לבחירה הסופית ובכן : הראשון הוא ,MB 128 HERCULES 9800SE ALL IN WONDER + TV + REMOTE השני: MSI - GEFORCE FX 5800 - TD 8X TV OUT 128 MB DDR 2 אז אנא עזרו לי מי מבנהם הוא יותר טוב , המחיר הוא בערך שווה לשנהם תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by evy,

שלום לכולם...כעת אני עובד בינתיים עם מחשב פנטיום 3 והכרטיס מסל שלי הוא voodoo 3 3000 ואני צריך ממכם עזרה קטנה במציאת דרייברים מעודכנים לכרטיס כי אין לי מושג מאיפה אני יכול להוריד אותם ??? אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים