עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CoPyCaT,

שלום לכולם, ברשותי ATI RADEON 8500 ורציתי לברר האם זה אפשר לבצע OC לכרטיס. ואם כן אז איך.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  2. שלום חבר'ה אני מעוניין בקניית מסך חדש בסביבות ה 900 שקלים. עכשיו שמתי עין כבר על המסכים של LG, סדרת FLASTRON (מי שמבין, בסדרת Flatron, יש "שטוח לחלוטין", ויש ez שזה "שטוח") Lg Flatron ez t710BH : http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=12&actType=&modelName=&globalCode=T710B&modelPrefix=40IE17&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000497# המחיר שלו הוא 830 ב PCH. מצד שני דגם F700B שמוגדר כ"שטוח לחלוטין": http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=4&actType=&modelName=&globalCode=FB770H&modelPrefix=40IF17&globalSuffix=000000&currentPage…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by Bartleby,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by HWguy,

יש לי בתקציב 1600 שקל. מה אתם מציעים לקנות ומאיפה ?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Aner,

תודה ;D

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב !!! התקציב שלי בערך עד 1000 ש"ח ואני מעדיף שהכרטיס יתמוך בדירקטיס X9 בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים ...

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by Refaelo,

אני מחפש כרטיס מסך בסכום של בערך 1500ש"ח אני לא יודע מה עדיף NVIDIA או ATI ואיזה דגם. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: 1.8Gh לוח : intel marivile זכרון : 256MB RDRAM תודה מראש לכל העונים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AliasName555,

שתי שאלות - - אם אני הולך על 5200 של LEADTEK, האם שווה לי לשלם בדיוק 100 שקל יותר בשביל ה 128 ביט? לעומת ה 64 ביט? - קראתי את הכתבה על ה 5200 של MSI. הגעתי אליה דרך לינק מכאן. די נדלקתי שם על כל האביזרים שמגיעים יחד עם הכרטיס בקופסא. האם מישהו יודע באיזה דגם בדיוק מדובר? האם הוא נמכר בארץ? כי לפי הכתבה לא נראה שזה דגם מתקדם במיוחד (עם VIVO או משהו), אבל בכל החנויות בהן מצאתי דרך חיפוש ב ZAP את הדגם של 64ביט 128DDR, זה שעולה בערך 450NIS, לא רשום כלום על תוכן הקופסא, או אביזרים נלוים. שלט ו 10 דיסקים נראים כמו משהו שהם לא ישכחו לפרסם שיש בקופסא... מבולבל קצת, וממהר מאוד, ג'ו

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by niner,

ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card האם ניתן לחבר את הכרטיס לטלוויזיה ולשחק את המשחק על הטלוויזיה במקום על המסך? והאם הוא גם כרטיס טלוויזיה חוץ מכרטיס גרפי?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by papa duck,

שלום אנשים יקרים יש לי מספר שאלות בנושא עד לאחרונה היו 2 חיבורים למסך - VGA המוכר והישן וDVI שמתחבר לכמות הולכת וגדלה של מסכי LCD - (רובם עדיין בחיבור VGA) לאחרונה אני נתקל במסכים עם חיבור USB - בשביל הDATA שלהם...... לחלק מהם יש לפעמים מן USB HUB ביציאה קדמית למסך כדי שיהיה אפשר לחבר מקדימה - אל המסך התקנים כמו מקלדת עכבר - או מצלמה או USB FLASH - DISK ON KEY האם יש יתרונות או חלילה חסרונות למסך עם חיבור USB - האם מומלץ להשתמש רק בלוחות עם USB2 או שזה ממש לא משנה? ??? מה לגבי התאימות של משחקים ותוכנות - האם כאלה שדורשים גרפיקה גבוהה וביצועים כבדים לא כדאיים להשתמש בחיבור USB? או להפך? תודה רבה על כל העזרה בהבהרת הנושא :-*

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  11. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. Started by GCaspi,

אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

???

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DL,

מישהו יכול לתת לי לינק לבדיקה כזו? רצוי יותר מאחד, תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

דוגמא שאני פותח חלון כלשהו אחרי שהמסך היה רק בדסקטופ אז אני רואה שהמסך פתאום ניהיה בטיפה טיפה יותר גדול או שאני רק על הדסקטופ ואני מעביר מסך קטן למעלה ולמעטה המסך ניהיה שמן בצדדים כל מה שלמעלה למעלה או בצדדים, במסגרת אז הוא טיפה מעוך כזה כאילו יורד פנימה שוקע כל מיני שטויות כאלה מוזרות המסך חדש דנדש! LG F700B מה אתם אומרים ? להחזיר לחנות ?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  18. שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם כדאי להתעקש לקנות כרטיס Radeon שנבנה על ידי ATI או שאפשר לקנות (באותו המחיר) גם אחד שהורכב על ידי חברה אחרת (Gigacube) ללא חשש?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. http://www.megagames.com/news/html/software/ati310beta.shtml

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by A.I.,

שני הכרטיסים אותו הדבר אבל החברה שונה. ה-INNOVISION עולה כ-650 ש"ח ושל הASUS כ-900 ש"ח השאלה שלי היא: למה? בתודה מראש לכול העוזרים.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by atlas,

מהי הדרך הבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג yama vision master 451 19?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by gshhar,

איך המסכים של Hyundai? ואיך המסך הבא: http://www.hyundaiq.com/pro_img_q995.asp מה אומרת גודל הנק' כאן?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. מה ההבדל בין הכרטיס הזה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT לבין זה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ובמה זה בא לידי ביטוי כי יש הבדל של 300 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע את זה בשני כי השני יקר יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים