עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש מאיץ גרפי שיחליף את ה ati 8500 שלי אבל לא רוצה לקנות מחשב חדש לגמרי (כדי לעבור ל-pcie). מה צריך ? 1. AGP 2. VIVO 3. עד 1000 שקל עם מתיחה של עד 1200 שקל (לא יותר) 4. כמובן שיוכל להחזיק משחקים מודרנים על 1024x768 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. ובכן, אני לא יודע אם זה הכי רלוונטי, אבל מצאתי לנכון לבשר לכם שמנסיון אישי אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של אומגה. ברשותי כרטיס radeon 9500Pro התקנתי עליו דרייברים של אומגה.. שלדרייברים האלו יש בעצם מן גרסאונת מיוחדת ל9500 התוצאה היא.. פחות ביצועים. 3dmark05 - 690 עם הדרייברים של אומגה 1950!!!!!! - עם הדרייברים החדשים של קטיליסט. איך יש שזה הבדל אני לא מבין.. מדהים.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by Scorp!on,

הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by 6600GT,

היה לי את ה6600gt ומכרתי אותו , אני רוצה לקנות את ה6800gs של pny לAGP והבנתי גם לפי הפורום שזאת קניה מצויינת בעיקר בגלל שאפשר לפתוח צינורות עיבוד...השאלה שלי איך עושים את זה , ואם בתקציב של 1300 שקל פלוס מינוס יש כרטיס יותר טוב שאני יכול להביא...

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by godis,

שלום, רכשתי מחשב לפני שנה ואיבזרתי את כל המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק ושיתמוך במשחקים חדשים ובתוכנות עריכה\גרפיקה(photoshop,after effect,premiere וכו'..). יש לי מסך 22 רחב (226bw samsung) ויש לי את המפרט של המחשב בצד שמאל תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by haim652,

מה מומלץ יותר לקנייה? יש את זה: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL של Power Color ויש את זה: GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe של GeCube מה ההבדל בין החברות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך שבכותרת. הבעיה היא שבדרישות (בלינק: http://www.gecube.com/products-detail-sas.php?prod_id=65313#Requirements) כתוב שצריך ספק של 450W ואני רוצה לקנות את המארז HEC 6A19B 400W. האם יהיו לי בעיות עם הספק הכוח בשביל הכרטיס? ובכלל - מה אתם אומרים על הכ. מסך? יש טוב ממנו ב-1K ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by BedBoy,

1) מהו הזמן תגובה של מסכי CRT רגילים? (ממוצע) 2) מסך LCD עם 16ms הוא בסדר למשחקים?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by jhonnyquan,

אני רוצה לקנות כרטיס של הרקולס רדאון 9600 פרו עם 128 DDR כמה הייתם משלמים? איך אני יכול לבדוק שהכרטיס סבבה ולא קרעו אותו באובר קלוקינג? בתודה מראש

12. Started by kedar38,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by parker,

חריגה קטנה בתקציב אינה בעיה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. שלום לכולכם! יש לי את ה6200 של גיגבייט ובסטוק של 400/500 לכרטיס שלי קיבלתי 2200 נקודות ב3DMARK2005 ( 8 צינורות פתוחות) ולאחר OC של 500/600 (זיכרונות 4 NS!!!) קיבלתי 2727 נקודות!!! זה רק אני או שאני מיתקרב ל6600GT?? המיפרט: A64 3000 939 K8NF9 512MB 6200 PCIE

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. הכנתי רשימה של כרטיסי מסך שאני יכול לקנות אתם תבחרו את ה3 הכי טובים בענייכם ואם אפשר להגיד גם למה ? Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Albatron Geforce 6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card Asus GeForce 6600 N6600/TD AGP 256MB Retail Video Card Club-3D Radeon 9600XT AGP 256Mb 128bit DVI Video Card Gainward Geforce 6600GT Ultra/1960 AGP 128MB DVI Video Card Gigabyte FX6600GT GV-N66T128VP AGPx8 128 Mb VIVO Bulk Video Card Gil Forsa FX6600GT AGP 128Mb Retail Video Card Leadtek FX6600GT AGP 128Mb 128Bit Video Card PowerColor Radeon 9800 Pro 256Bit 128MB Video Card Sapphire Radeon 9800 Pro AGP 128Mb 256Bit DVI Video Card תודה חברה אתם ממש עוזרים זה הפורום מספר 1 !!!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  16. AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה

17. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)

19. במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. האם יש לי תוכנות רוגלה או SPY המזיקים למחשב שלי? כאן כל התהליכים שלי : http://img192.exs.cx/my.php?loc=img192ℑ=13zx.png תודה 2יי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. שלום! לפני מספר שעות קיבלתי את האנטק והג'יגה-בייט 6600 החדש שלי. נדמה לי שהקונטרסט קצת חזק מדי עם הכרטיס החדש. העיניים כואבות. ההגדרות זהות, כמובן, רזולוציה 864*1152 ו-75 הרץ (המסך לא נותן יותר). ועדיין, העיניים מתעיפות וכואבות טיפה. ניסיתי להוריד גאמא\קונטרסט ובהירות, אך ללא הועיל. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by reem,

קניתי כרטיס טלויזיה של חברת pinnacle עכשיו התקנתי את הדרייברים וכאשר אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה כידי לראות את מה שצילמתי במסרטה הכרטיס לא מזהה את שיש התקן כלשהו אני לא מבין כל כך בזה אבל יש לי אפשרות להתחבר ל com1 או com2 אבל שניהם לא טובים ןאין לי עוד אפשרויות ונראה לי שבגלל זה אני לא יכול לראות את הסרט אם מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי תודה ...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by itaic,

שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים