עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by morx,

אתמול התקנתי את הדרייבר החדש של nvidia "178.13_geforce_winvista_64bit_english_whql" (יש לי vista x64) ואחרי ה Restart המסך לא עבד. עכשיו אני ב SAFE MOD What i need to do ? [br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 09:50:26 עזרה בבקשה אני לא יכול לעשות כלום

2. Started by dannialn,

אהלן חברה, נשרף לי כ.מסך מסוג GEFORCE 8800GT. המפרט שלי הוא: q6600 2.44ghz Ga-P35-DS3L gigabyte 4GB ddr300 השאלה אם כדי לי לקנות אותו שוב או יש המלצה למשהו יותר טוב?

3. Started by doker,

כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 gt באופן עקרוני הוא מריץ לי את כל מה שאני רוצה בהגדרות שאני רוצה ואין לי תלןנןת.אבל ראיתי יש מלא אנשים שעושים אובר קלוק ומגיעים לביצועים הרבה יותר טובים....... יש לי בו גם קירור די מפלצתי של mv 5 silencer הכרטיס של חברת pny שאלתי עד לאיזה רמת אוברקלוק אפשר להגיע איתו? וכמה הוא ישפר לי ביצועים? כרגע הוא מגיע ב 3d mark 2005 ל 4900 נק' בערך.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  5. אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ ע…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. שמתי לב שהם יותר מתרכזים בשיפורים ל-SLI ולסדרת ה-GeForce 7XXX שלהם ופחות ופחות לכרטיסים בעלי ליבה יחידה כמו סידרה 6.. האם הם "נטשו" את הזירה הזו? עדכנתי לדרייבר הכי אחרון רק כי היה בו שיפור ל-COD2.. אבל חוצמזה כמעט לא ראיתי שום שיפור לכרטיס מסך עצמו.. (6800GT...) מצד שני לא מזמן יצא ה-6800GS.. אבל אולי הם יוציאו שיפורים ספציפיים לכרטיס הזה..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by redead,

בקרוב אני יקבל כנראה מסך T240 שיתווסף לבנתיים למפרט שיש לי שרשום כאן... השאלה אם אפילו בנתיים עד שאני ישדרג את המערכת אני יוציא את המקסימום מהמסך הזה או שלמשל הכרטיס מסך לא יצליח להקרין HD כמו שצריך? תודה..

8. אז ככה, לאח שלי יש fx5700 של abit (שעבר ממני ;D) אז ככה, יש אצלו בעייה עם הriva tuner שהיא כזאת, פשוט אין לה אפשרויות כמו פתיחת צינורות ואפשרות של אוברקלוק [attachment deleted by admin]

9. Started by deking,

כאילו לא יהיה צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by Ramax,

17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by wooda,

הPower Color? או הLeadtek? שניהם באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by Amir c,

בעע אחרי שנשרף לי הTI200 :'( :'( שעשה אחלה עבודה לדעתי הכותרת מספרת לי הכל כל מה שאני צריך זה 100 FPS בCS ושיעבוד טוב בHL2 (CSS) שהולך לצאת.. ראיתי פה שהרצתי חיפוש אנשים שמדברים על ה9600 אבל הוא עולה 900 ש"ח לא ?

13. הכרטיס הוא : GEFORCE FX 5600 256MB אני מבקש לדעת מה החברה שהכי משתלם לקנות ממנה את הכרטיס המסוים הזה . גם מבחינת מחיר וגם מבחינת הביצועים . בברכה , שחף

14. Started by danstr,

איזה כרטיס מסך יותר טוב: 8600gt 256mb gddr3 של Gigabyte או 8600gt 512 mb gddr2 גם של Gigabyte?? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. 8400GS מחיר 225 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=50 HD2400XT מחיר 220 ש"ח http://www.gigabyte.co.nz/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2680 מה עדיף ? *** ספק כח גנריק לא מחפש משהו שיכביד על הספק כרטיס מסך לגרפיקה בינונית - ***

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by wolf_silver,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by Idan-h,

תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. תקשיבו יש לי 450 שקל אני מתכנן לקנות את ה HD 4670 השאלה שלי האם המעבד e5200@3.125 GHZ יחזיק אותו ואיזה משחקים יעבדו לי .. בינתים קניתי Crysis warhead

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. Started by ranuch,

נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. חברס רציתי לדעת אם SCART (הדבר הזה שמעביר מ-21 פינים ל-S VIDEO ועוד משהו) יעזור לי על מנת לחבר VIVO :] בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  22. ברשותי כרטיס מסך מסוג ati radeon saphire x800gto2 שהפכתי ל x850 . לפניכן ן התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר מהאתר של ati. אוקיי. הבעיה היא שבסמפר סרטים התמונה מעוות דוגמא http://img518.imageshack.us/img518/6388/wmplayer20051231160547569et.jpg אני מציין כי התקנתי את הקודקים המאימים והחדישים ביותר. אני גם חייב לציין כי במחשב אחר עם אותם קודקים הסרטים נצפים בצורה מצויינת . בנוסף לכך ניסיתי שיטת פיתרון נוספת שהוצעה כאן פעם באתר לגבי כרטיסים מסוג Nvidia והיא שינוי הצבעים בהגדרות הכרטיס ב color ואז החזרתם ל/. DEFAULT . אך זה לא עזר אשמח לקבל פיתרון או עצה בנושא תודה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by tembo,

היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 זה של הג'יגה בייט וזה של הלדטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 למה יש כאלה הבדלים במחחיר מה הלדטק עושה פחות ביצועים?

• 8 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.