עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sifo Jen,

היי, קיבלתי מחשב לפרמט בשבל חבר, והוא אמר לי שהוא רוצה אותו לתת לילדה שלו שהיא משחקת סימס2 בעיקר, עכשיוו, זה מחשב ישן , דורון, עם כרטיס מסך מובנה, שאפילו בשבל סימס 2 לא יספיק, מאחר ואני לא מכיר את המשחק אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך צריך בשבלו בגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול שמריץ במינימום סימס 2. חשוב לציין שזהו מחשב בייניים ככה שאין טעם להקיע, יקנה חדש בעתיד המאוד קרוב. תודה רבה!!!.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  2. זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. Started by Vladgi,

נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by bobby323,

במחיר של בסביבות האלף ואם מישהו יכול לתת קישור (בבקשה :-* ) לבנץ' שלו מול כרטיסי 6800GT אני אישית יודע ש Asus חזקים, אבל ראיתי ביקורות שממש משבחות את Gigabyte ו Albrton ולא ממש מתייחסות לכרטיסים אחרים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by guy_viper,

טוב, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לשדרג את ה-FX5200 שיש לי עכשיו) אני צריך כרטיס שהוא AGPx8 ושיעלה בסביבות ה-600-650 שקל, מצאתי בחנות אחת את זה: Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D בעלות של 585 שקל. איך הכרטיס מסך הזה? טוב? ואיזה דגם מקביל לו בערך מהג'יפורס? אם יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים אשמח לקבלם (כמובן שאל תשכחו שיהיה AGPx8 ובתחום המחירים 600-650 שקל ככה) אגב, עדיף את הכרטיס ?RADEON 9600XT על הג'יפורס 6200? ודבר אחרון: מה עדיף, Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D או Gigabyte ATI RADEON 9600Pro 256 Mb R96P256D ? (לפרו יש יותר זיכרון, אבל לעומת זאת ה-XT טוב יותר ) אם אפשר לענות לי עוד היום אז זה יהיה מעולה למה אני רוצה לקנות מחר את הכרטי…

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by arnoNz,

תגידו יש את המסך VIEWSONIC P95F+ רשום שיש לו בעיות גאומטריה והוא לא משהו בטקסט אז הדגם הזה VIEWSONIC P97F+ זה השיפור שלו יעני תיקנו שם את הבעיות שהיו לו ??? ומה לגבי הסמסונג SAMSUNG 959NF יצא לו דגם משופר כי אין לאותו בארץ ובכלל הסיכום שב FAQ עוד רלוונטי ??

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by Adielion,

חברה תעשו לי טובה ותכתבו את הכרטיסים שמיועדים לAGP חוץ מהג'יפות 4,5 ומגרסת ה9xxx של ATI תכתבו את השמות הדגמים ואת הכרטיסים לפי רמת הכי גבוהה לאחר מכןהפחות נמוכה וכך הלאה... ואם יש לכם ידע לגבי כרטיסים עתידיים של AGP בחצי שנה הבאה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  8. אני צריך בעיקר את ה DVI זה : http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581521 או זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167

9. Started by PCguy,

אני מעונין לקנות כרטיס לסוקט PCIe השימוש שלי הוא אינטרנט תוכנות ומישחקים אם כי אני לא פריק של משחקים,אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by LOKS,

דיברתי עם התכנאי, הוא אמר לי תקנה R9800P של החברה TUL=POWERCOLOR , הוא אמר לי שבR9800P הכרטיס של TUL=POWERCOLOR מנצח את הכרטיס של ספיר,ATI , MSI , ELSA , הוא מנצח אותם! , והוא הרבה יותר מומלץ, הוא אמר לי אין לי בעיה לתת לך חברה אחרת, אבל תיבדוק השוואות של הכרטיס מסך הזה נגד חברה אחרת. ואבא שלי לא מקשיב לי , אתם יוכלים לתת לי השוואה שMSI הוא כול כרטיס אחר מנצח את הכרטיס של TUL=POWERCOLOR . עכשיו אני לא יוכל לקנות את המחשב עד שיהיה לי השוואה , אז בבקשב תביאו לי השוואה של הכרטיס TUL=POWERCOLOR נגד כרטיסים אחרים. וראיתי גם (לא בטוח) שהכרטיס של TUL=POWERCOLOR 9800P יש לו מהירות שעון/ליבה 760MHZ מהירות זיכרון 400MHZ *2 מה שראיתי זה נכון? . אתם גם יוכלים לתת לי 3 החברות הכי…

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by Ramax,

17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. אהלן זיפזפתי לי בזאפ בחיפוש אחר מטליות לניקוי מסך LCD - מצאתי משו שעולה 15 ש"ח ומשלוח 8 ש"ח (!!!) והזמנתי http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=000273&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=42&aff=zap רשום "אנטי סטטי" - אז חשבתי - וואלה - מה שאני צריך לLCD המגבונים הגיעו ולהפתעתי - מה רשום על הקופסא ? באסה. בכל מקרה - באילו חומרים אתם ממליצים להשתמש (ובבקשה לא להזכיר את שיטת הפו על המסך עם האדים ולנגב - יש לי כתמים קצת שלא יורדים מזה ) תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by SEangel,

עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?

15. Started by NIR-T,

היי, הורדתי היום את הדרייברים החדשים CATALYST 3.8 לRADEON 9500PRO שלי.... וכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות של הרזולוציה והקצב ריענון מתאפסות!!!! זה יורד כאילו להכי נמוך.... (800X600@60MHZ) למהה???? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by desert,

לא מצאתי משהו טוב וזול , הכי זול זה 85$ והוא לא נראה לי משהו -X Channel Pro Tuner Box מישהו אולי מכיר או ממליץ על אחד?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by IdoK21,

אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by dannialn,

אהלן חברה, נשרף לי כ.מסך מסוג GEFORCE 8800GT. המפרט שלי הוא: q6600 2.44ghz Ga-P35-DS3L gigabyte 4GB ddr300 השאלה אם כדי לי לקנות אותו שוב או יש המלצה למשהו יותר טוב?

20. Started by canti,

חברת Galaxy פיתחה את כרטיס ה- Dual Core 7900GT שהוא בעקרון כרטיס 7900GT בעל שתי ליבות במקום אחד ולפי הבאנצ'ים הוא עוקף בביצועים (וגם במחיר) את ה- 7950GX2. מקור: http://www.guru3d.com/article/videocards/382/1/

21. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE אשמח להמלצה ופירוט על ההמלצה בטווח 1200 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by wow,

ומי עדיף מבין השניים ? ובכלל האם ישנם משחקים שעובדים טוב יותר עם NVIDIA מאשר עם ATI ?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. הכרטיס הכי טוב לגיימרים בתקציב 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  25. לאחרונה ביצעתי קניה של מחשב דרך האינטרנט,להלן המפרט: AMD 3500 AM2 לוח אם GA-M55PLUS - S3G GIGABYTE 1024MB DDR2 667Mhz 250GB SATA II 7200 16MB WD PCX 7300GT 256MB DDR2 וצורב DVD LG .(ומארז כמובן...). (למעונינים לדעת המחיר הוא 3000 ש"ח.) השאלה שלי היא אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס חזק יותר באזור ה1300 ש"ח. בחברה מציעים לי בחירה בין: GIGABYTE GV-RX80L512DE Radeon X800XL 512MB 256-bit קישור מ-Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814125002 או:Leadtek PX7600 GT Geforce 7600GT 256MB 128-bit קישור מ-Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122245 צריך את עזרתכם בבחירה בין שני הכרטיסים. נ.ב כפי שניתן להבין מהמ…

• 4 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים