עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lethal_Acid,

???

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by Aner,

תודה ;D

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by DL,

מישהו יכול לתת לי לינק לבדיקה כזו? רצוי יותר מאחד, תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

דוגמא שאני פותח חלון כלשהו אחרי שהמסך היה רק בדסקטופ אז אני רואה שהמסך פתאום ניהיה בטיפה טיפה יותר גדול או שאני רק על הדסקטופ ואני מעביר מסך קטן למעלה ולמעטה המסך ניהיה שמן בצדדים כל מה שלמעלה למעלה או בצדדים, במסגרת אז הוא טיפה מעוך כזה כאילו יורד פנימה שוקע כל מיני שטויות כאלה מוזרות המסך חדש דנדש! LG F700B מה אתם אומרים ? להחזיר לחנות ?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by GHOST,

אני צריך המלצה למסך 17 CRT בתקציב של בארך 1200 מה לדעתכם המסך הכי איכותי ואמין בתקציב זה? ???

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tfo,

קיבלתי 3810 ויש לי radeon 9800 ומעבד p4 2200mhz ? ועוד משהו איך אני בודק איזה חברה עשתה את הזיכרון שלו??

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  8. האם כדאי להתעקש לקנות כרטיס Radeon שנבנה על ידי ATI או שאפשר לקנות (באותו המחיר) גם אחד שהורכב על ידי חברה אחרת (Gigacube) ללא חשש?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. http://www.megagames.com/news/html/software/ati310beta.shtml

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. מה ההבדל בין הכרטיס הזה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT לבין זה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ובמה זה בא לידי ביטוי כי יש הבדל של 300 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע את זה בשני כי השני יקר יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by niner,

Ati Radeon 9800 pro האם הוא כולל בתוכו גם כרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by gshhar,

איך המסכים של Hyundai? ואיך המסך הבא: http://www.hyundaiq.com/pro_img_q995.asp מה אומרת גודל הנק' כאן?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by hack man,

הנה auqamark 3

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  16. יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by A.I.,

שני הכרטיסים אותו הדבר אבל החברה שונה. ה-INNOVISION עולה כ-650 ש"ח ושל הASUS כ-900 ש"ח השאלה שלי היא: למה? בתודה מראש לכול העוזרים.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GCaspi,

אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. כרטיס MSI TI4600 128MB עם VIVO ששיך ל Decktor הלך לעולמו :'( :'( :-[ עקב טעות אנוש מצערת ביותר, בטעות הבאתי מכה, חלשה אמנם, לאחד הצ'יפים של הזכרונות (בעזרת הצבט) בזמן שהרכבתי לו גוף קירור אחר, כשחיזקתי את הקליפסים. הכרטיס עובד יופי עד שהדריוור שלו נטען. ברגע שהוא נטען הכרטיס משתבש והוא היה מכבה את המסך ו...זהו. אחרי עבודה רבה, הנמכתי את המהירות של הזכרונות מ700MHz (בערך) ל 400MHz ע"י עריכת בBIOS. חלונות אמנם עולה במצב הזה אבל המסך מדי פעם מתכבה ונדלק שוב (בגלל הכרטיס) ויש הרבה "Artifacts". ניסיתי להפעיל איתו משחק כשהוא תחת ה"UnderClocking" הזה המשחק פועל עם המון Artifacts והמחשב נתקע אחרי כמה דקות. אני יודע שזה השבב זכרון כי הכרטיס עבד יופי לפני זה. הכרטיס עובד יופי ללא ש…

• 52 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by schumi,

אני חדש באתר אני מזמין ת radeon 9700 pro אני קצת חושש מהקירור שלו שהו ילך לעולמו אחרי כמה חודשים או שהינטקים שלו יפלו הכרטיס הוא של הרקולס אני יודע שיש לו ביצועים על רמה אבל מה הוא שווה אם הוא ילך לי מהר (יתקלקל) לפי הביקורת של אנשים הקירור הוא עלוב אני לא יודע מה עם הרקולס אולי תגידו לי אתם ???

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. התקנתי דרייברי אומגה והם פתחו לי עוד 4 צינורות! עשיתי 3DMARK01 כדי לראות אם חל שיפור ולהיפך! ירידה של 4000 נקודות!!! בנוסף, יש הפרעות תצוגה בזמן שאני מפעיל משחקים מודרניים כמו מקס פיין 2 והאלו, בCS אין בעיות. ההפרעות לא מפריעות לזרימת המשחק אבל כן מפריעות לתצוגה... מה קרה? הדרייברים של אומגה הרסו ??? הכרטיס מתחמם יותר מידי בגלל הדרייברים של אומגה? :'(

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

לא שומע את הקול של התחנות... אבל כשאני מפעיל שירים במחשב שומעים אותם! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.