כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק? 9550 RADEON או GF6200 ? והאם יש הבדל גדול בינהם? תודההה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
העם 3DMARK2001 יכול להרוס או לקלקל את הכרטיס מסך וגםהעם יש למישהו תמונה של התוכנה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CHAINTECH nVIDIA GeForce FX5700LE Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV-Out, AGP, Model "SA5700L" -Retail 97$ Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP -Retail 104$
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, במסגרת שדרוג למחשב, אני הולך להחליף גם את הכרטיס מסך, אבל מוטרד האם הכבל הקיים מהמסך יעבוד מולו, הכרטיס מסך שיש לי היום זה: Gainward GeForce GT 430 ואליו מחובר מסך סמסונג T220 בחיבור DVI, והכרטיס שאני הולך לקנות הוא: ARKTEK GT1030 DDR5 2GB 64Bit לפי האתר החיבור נראה ככה: https://arktekco.com/uploads/GT1030_Output.jpg כלומר, לא בדיוק אותו חיבור, דומה. והכבל הקיים שלי בכלל נראה קצת אחרת... אני תוהה אם אוכל להשתמש באותו כבל, או שצריך להחליף כבל? או שיש מתאם? מה עושים? כרטיס מסך קיים: כבל קיים:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי לקנות gtx260 וחבר אמר לי לחכות האם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה, מה זה ה - Detonator ? יש לי כרטיס מסך של ELSA, אני מבין שה - Detonator הוא סוג של דרייבר מסויים שמופץ על ידי NVIDIA אבל מה ההבדל בינו לבין הדרייבר של ELSA?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי אין כרטיס של nVidia לא להתקין בכלל גם למי שיש לא הייתי ממליץ גרררררררררררררררר גם כן תואם לכל חומרה גראפית.... :pissed:
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.pointofview-online.com/GF7300GSpci.html http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=134972 what better?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים איזה כרטיס מסך אני צריכה? תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות AMD64 3700 SD + 7800GT או X2 3800 DC +7800GTX מה עדיף לי?? תודה...
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכנן לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה של מסך lcd 32 אינץ ברזולוציה hdr. אני יכול לקנות אך ורק דרך הספק של אבי. מה עדיף? hd 4830 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=243&prod_cat_id=244&prod_id=384036 או 9800gt (הדגם המדויק לא ידוע לי) המחיר ממש זהה ואשמח לעזרה. מעבד e 7200 מארז + ספק sonata 3 לוח g45 תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס את הכרטיס 6950HD בגרסא של sapphire 2GB עם 2 מאווררים http://xtreview.com/addcomment-id-16889-view-Sapphire-HD-6950-obtained-2-GB-GDDR5.html כזה בדיוק , האם הוא ניתן בקלות לפתיחה ל6970 ?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד- hp compaq nc6320 הייתי רוצה לקנות למחשב כרטיס מסך יש אתר מומלץ??? בנוסף אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזיה אבל אני לא מחבר אותו לממיר אלא לכבלים רגילים. השאלה שלי היא איך קוראים לחיבור הזה ואם יש אותו בכרטיס מסך או שניתן לחבר אותו רק לממיר ואם יש כרטיס עם חיבור כזה בבקשה תגידו לי את השם תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי 3 דגמים באותו מחיר : G220 ASUS HD 4670 של גיגהבייט 1GB זיכרון פנימי 9600GT PALIT 512MB מה הכי טוב ? כולם +- 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חברה מוציאה את הדגם של כרטיס המסך 7600 GT לAGP ושיהיה למסך CRT
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש הבדל בין הקירורים של כל החברות שמוציאות 8800GT ? אם כן לאיזו חברה יש קירור הכי טוב? חשבתי על לקנות את ההכי זול ולהוציא ממנו את הנשמה , אולי אפילו להוסיף קירור מבחוץ אבל חוששני שהספק שלי יקרוס כי אני גם עם OC על המעבד סה"כ חשבתי על לקנות את הג'יגבייט ב1440 ש"ח מIQPC.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי כרטיס מסך של sapphire HD6950 2GB אני לא מוצא עליו את הכפתור של dual bios. האם זה אומר באופן חד משמעי שאין לו? או שצריך לפרק את הכיסוי של הקירור? מה הסיכון של לצרוב עליו BIOS של 6970 בכל זאת? אם הצריבה נכשלת, אין דרך לחזור אחורה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קראתי השוואות של הדרייברים החדשים(דטונטור 40)- והכרטיסים של הבדיקה הם תמיד GF4-TI הבדיקות מראות על שיפור של 5-10 אחוז האם השיפור יבוא גם בכרטיס מסך שלי? או שלא כדאי לי להחליף דרייברים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-