כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX) שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA. שמעתי גם שהוא לא רע בכלל. מישהו שמע עליו? אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי כרטיס מסך לטלויזיה ואני רואה את וינדוס מצוין! רק כשאני פותח את המדיה פלייר ושם סרט אז המסך שחור. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך המעפן שלי בכמה מהירות כדאי להגדיל?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD מכיוון שאני עובד הרבה מול המחשב בקריאה של מסמכים וכו'. המסך אבל אל ישמש רק ל קריאה של טקסטים וגלישה באינטרנט אלה גם למשחקים (גם הכי חדשים) בגלל זה אני מעוניין במשך שלא יהיו לו מריחות צבעים בכלל ואיכות צבע גבוהה. מצאתי את המסך הזה אמרו שהוא ממש טוב בין כל ה 17 והמחירו יחסית סביר http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp מה אתם אומרים לפי הנתונים שלו יש לו מריחות אולי יש למישהו אותו פה? ובכלל משתלם לקנות אותו? ועוד דבר אתם יכולים להסביר לי מה היתרון בשימוש חיבור DVI למסך LCD אם שי יתרון בכלל? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 800 שקל. אני מתלבט בין Geforce 4 TI4200 Radeon 9600NP Radeon9600SE איזה מהכרטיסים האלה יהוו את האופציה הטובה ביותר? ומה אם יכולות האוברקלוקינג של הרדאונים האלה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איך הוא? שווה? עולה 1,200 נראה כרטיס חזק ביותר .. ויש גם את Asus Radeon 9600XT אבל הוא לא מופיע בשום אתר, בכל מקרה אני קונה מהיבואן
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש קאטץ' איפשהו בתצורה של הכרטיס...? ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1338
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ATI RADEON 8500 ורציתי לברר האם זה אפשר לבצע OC לכרטיס. ואם כן אז איך.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
יש לי בתקציב 1600 שקל. מה אתם מציעים לקנות ומאיפה ?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למשל במפרט של כרטיס מסך הופיע לי דבר כזה: 0.13u process technology 64/128-bit memory interface 256-bit graphics architecture 235 MHz engine clock 400 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 81 Million vertices/ sec 1.3 Billion texels/ sec fill rate 3.2 GB/sec memory bandwidth (64-bit) 6.4 GB/sec memory bandwidth (128-bit) 4 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock CineFX Shading Architecture 128-bit studio-precision color בגלל שאני לא מבין בגרוש אני לא יודע אם זה טוב או רע הייתי רוצה שקצת תסבירו לי מושגים ומה נחשב טוב מה רע עכשיו מה זה NP PRO XT ULTRA שיש לכרטיסי ג'יפורס ורדאון..
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים יש לי מספר שאלות בנושא עד לאחרונה היו 2 חיבורים למסך - VGA המוכר והישן וDVI שמתחבר לכמות הולכת וגדלה של מסכי LCD - (רובם עדיין בחיבור VGA) לאחרונה אני נתקל במסכים עם חיבור USB - בשביל הDATA שלהם...... לחלק מהם יש לפעמים מן USB HUB ביציאה קדמית למסך כדי שיהיה אפשר לחבר מקדימה - אל המסך התקנים כמו מקלדת עכבר - או מצלמה או USB FLASH - DISK ON KEY האם יש יתרונות או חלילה חסרונות למסך עם חיבור USB - האם מומלץ להשתמש רק בלוחות עם USB2 או שזה ממש לא משנה? ??? מה לגבי התאימות של משחקים ותוכנות - האם כאלה שדורשים גרפיקה גבוהה וביצועים כבדים לא כדאיים להשתמש בחיבור USB? או להפך? תודה רבה על כל העזרה בהבהרת הנושא :-*
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין בקניית מסך חדש בסביבות ה 900 שקלים. עכשיו שמתי עין כבר על המסכים של LG, סדרת FLASTRON (מי שמבין, בסדרת Flatron, יש "שטוח לחלוטין", ויש ez שזה "שטוח") Lg Flatron ez t710BH : http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=12&actType=&modelName=&globalCode=T710B&modelPrefix=40IE17&globalSuffix=000000¤tPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000497# המחיר שלו הוא 830 ב PCH. מצד שני דגם F700B שמוגדר כ"שטוח לחלוטין": http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=4&actType=&modelName=&globalCode=FB770H&modelPrefix=40IF17&globalSuffix=000000¤tPage…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי החטלתי ללכת על ה Q17 אבל אז ראיתי שקיים עוד דגם שהוא L70S מישהו יודע מה ההבדלים ומה יותר כדאי? הנה לינקים: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp http://www.hyundaiq.com/pro_l70s.asp
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card האם ניתן לחבר את הכרטיס לטלוויזיה ולשחק את המשחק על הטלוויזיה במקום על המסך? והאם הוא גם כרטיס טלוויזיה חוץ מכרטיס גרפי?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
עד לאיזה רמה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה עם הדרייברים של אומגה ללא סופט מוד וללא תוספת קירור? אתם אומרים למשל: רמה של 9500 פרו אז הוספיו בבקשה- כמה מג"ה אני אצטרך להעלות לכל דבר תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שתי שאלות - - אם אני הולך על 5200 של LEADTEK, האם שווה לי לשלם בדיוק 100 שקל יותר בשביל ה 128 ביט? לעומת ה 64 ביט? - קראתי את הכתבה על ה 5200 של MSI. הגעתי אליה דרך לינק מכאן. די נדלקתי שם על כל האביזרים שמגיעים יחד עם הכרטיס בקופסא. האם מישהו יודע באיזה דגם בדיוק מדובר? האם הוא נמכר בארץ? כי לפי הכתבה לא נראה שזה דגם מתקדם במיוחד (עם VIVO או משהו), אבל בכל החנויות בהן מצאתי דרך חיפוש ב ZAP את הדגם של 64ביט 128DDR, זה שעולה בערך 450NIS, לא רשום כלום על תוכן הקופסא, או אביזרים נלוים. שלט ו 10 דיסקים נראים כמו משהו שהם לא ישכחו לפרסם שיש בקופסא... מבולבל קצת, וממהר מאוד, ג'ו
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-