עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BeRo,

אני זקוק לעזרה, אני לפני קנית חלקים למחשב, אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות. אלו האופציות: GF4 Ti4200 64MB - 470 NIS ATI RADEON 9000 PRO 128 MB - 270 NIS GF5 5200 128 MB - 360 NIS and a ATI RADEON 9200SE 128 ViVo - 400 NIS בבקשה תעזרו לי להחליט. VIVO יהיה שמיש לי בעתיד ותמיכה בDirectx 9 נראית לי חשובה. מעל 470 אני לא אוציא על כרטיס מסך. תמיכה בDX9 חשובה וקריטית? או שביצועי ה4200 יהיו מעולים ולא ארגיש בחוסר תמיכה ב DX9? (הFX תומך בDX9)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by cousinIT,

הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by hagay,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro של gigabyte וראיתי עכשיו באתר שלהם שיצא עדכון ביוס.. ורציתי לדעת האם כדאי לי לעדכן .. ? אני ירגיש משהו שונה? כי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה .. יש לי גם לוח אם של gigabyte סוג 8sq-800 ultra ומה שקורה זה שאני מפעיל את ה dual ddr ואני מנסה לשחק במשחקים או בכלליות כל דבר תלת מימדי המסך מחשב שלי היה נכבה ועכשיו עם הדריברים החדשים אני רואה שאני מפעיל משהו תלת מימדי אני מקבל הודעת שגיאה של ה vpu recover.. ושאני מכבה את הdual ddr הכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה קורה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. Started by evy,

יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card וכשפתחתי והסתכלתי על הכרטיס הזה במארז הקירור שלו לא היה מי יודע מה...הקירור שלו נראה קצת עלוב...ואין לו צלעות קירור...האם זה אמור להיות ככה?? שאלה שנייה היא כשאני לוחץ על מקש ימני בשולחן העבודה -->מאפיינין-->הגדרות אז הוא מראה לי את סוג הכרטיס שלי...וכתוב שם "plug and play monitor on radeon 9600 series" זה נורמלי או שהוא אמור להראות " plug and play monitor on radeon 9600 xt " ???

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by udist,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף? ד"א, לא מתוכנן שום OC... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  6. על איזה כרטיס טלויזיה זול שכולל רדיו אתם ממליצים? אני ראיתי ש FLYVIDEO 3000 פופולרי ונמכר די הרבה , אבל יש של כל מיני חברות , ואני די נאבד בקטע הזה , ואם אתם יכולים גם להמליץ לי על אחד בלי רדיו שהוא טוב וזול.

7. אני רוצה להקליט סרט מהוידאו למחשב לכן אני צריך מתאם כזה מאיפה ניתן בכלל לקנות דבר כזה ? רצוי באיזור רעננה...

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Oprapc,

אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by TapUdi,

התקציב הוא 1000 שקלים אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל רק אם זה שווה את זה יכול להיות גם נבידיה וגם אייטי איי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by tom123,

אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by Saliman,

התקנתי את הדרייבר החדש, וגיליתי שאחרי האוברקלוקינג המקסימלי שעשיתי, הניקוד שקיבלתי ב 3dmark2001 היה קרוב למהירויות הסטוק של הכרטיס עם הדרייבר הישן... עריכה: ירידה של בערך 400 נקודות (רבע מהביצועים של הכרטיס)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי אפשרות לקנות 9500PRO משומש , חבר שלי הולך לקנות 9800XT(עשיר) והוא רוצה למכור לי את ה9500פרו שלו(אידיוט גמור , לא מבין מה לא מספיק ב9500פרו...) אבל לי זה עושה רק טוב , עכשיו אני צריך לדעת כמה עלי להציע לו ? אני חשבתי על משהו בסביבות ה600-700שקל... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by dbx22,

?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by Or ei,

כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by NOVA,

אני זקוק למסך 17 אינצ'. אני בעצם מתלבט לגבי שתי סוגיות: 1. התקציב. במקרה זה יש שתי אפשרויות: א. תקציב "מצומצם" של 700-800 ש"ח. ב. תקציב מוגדל של 1000-1100 ש"ח. אני בעצם לא ממש גיימר (פה ושם), אני כן צופה בסרטים ותמונות על המסך, ומתעסק עם טקסטים. 2. פועל יוצא של 1. - המסך עצמו. המתמודדים הם כדלקמן: -תקציב "מצומצם": 1. Viewsonic E70F. 2. Samsung 763MB. -תקציב מוגדל: 3. Samsung 757DFX. 4. LG F700P. 5. ViewSonic G75F. 6. MAG 796FD2. התסכלתי באופיס דיפו על המסכים MAG 796FD2, LG F700B וSamsung 763MB. הבעיה היא שקשה מאוד לשפוט שם את איכות המסך מאחר והם מפוצלים במפצל VGA ובנוסף על כך מחוברים ללוח אם עם כרטיס OnBoard שברזולוציה של 1024X768 מפיק רק 75 Hrz. הכל שם מהבהב.…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by elad-k1,

אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by status,

האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gshhar,

יכול להיות שראיתי כתבה שבדקה והגיע למסקנה שכן?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by niner,

מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by composite,

היי, בהתחלה הורדתי Omega Drivers בעקבות המלצות. הכל פעל מצוין, איכות + ביצועים. עד שחזרתי לשחק באפליקציות OpenGL, אז הופיעו מלא בעיות בגראפיקה. כשהבנתי ששורש הבעיה טמון בדרייברים אז הסרתי את האומגה ע''י לחיצה על Uninstall files and tools. התקנתי בחזרה את הדרייברים של Nvidia, אבל עדיין יש בעיות בגראפיקה. מה לעשות? :-\

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by nahonh,

שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לדעת העם כרטיס ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של סייפיר טוב? תודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי, במהלך שיטוטי הקבוע ב Digit Life נתקלתי בסקירה מעולה: בנצ'מרקינג של כל הכרטיסים מהשנים האחרונות, החל מתקופת ה Geforce. מעניין, וסוף סוף השוואה שאפשר לדעת בעזרתה מה ההבדל בין כרטיסים מדורות שונים. http://www.digit-life.com/articles2/over2003/index.html

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.