עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 302.2 ] 1 תמליצו לי על כרטיס מסך לסרטים ומשחקים עם tv-out עד 700 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  3. שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Mohican,

MSI Geforce 4800 SE 128DDR VIVO PRO מול Msi Geforce Ti 4600 -vtd 128 ddr איזה עדיף?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  5. איזה כרטיס הכי משתלם לקנות עד 1200 ועד כמה אפשר להגיע באוברקלוקינג (לאיזה דגם הוא משתווה)?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. אז ככה... עכשיו נכנסות לשוק כרטיסי המסך עוד 2 חברות s3\via ו הxgi וכמובן matrox שאף אף אחד כבר הרבה זמן לא שמע מהם כלום והחברות הותיקות כמובן ATI ו nvidia..... אני לא יודע הרבה חומר על החברות החדשות ( בעבר היה לי כרטיס של s3 שהיה ממש טוב ) מבחינת הכרטיסים שלהם... אם מישהו רוצה להוסיף עוד אור על הכרטיסים של כל אחד... אם לימישהו יש עוד פרטים... אני גם יחפש וככל שאני ימצא עוד פרטים אני ישים... מעניין לדעת האם יהיה מישהו שיפיל את אייטיאיי או נוידידי ה"ספקט" של כרטיסי ה אס 3 מאוד מרשים... DeltaChromeF1: Performance Series World's first 0.13 micron 8-pipeline GFX engine. Up to 256 MB of memory. DirectX 9.0 compatible. Native HDTV-out Chromotion Programmable V…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  7. כמעט כל יום כאשר בן אדם מגיע עם תקציב של מתחת ל800 ש"ח אנחנו ממליצים לו לחסוך או להרים מעט את התקציב ולקנות GF4 4200 64MB במחיר של כ~500 ש"ח. אבל... בזמן האחרון הכרטיסים האלו נעלמים במהירות, זה התחיל עם האלבטרון\אביט (כבר שכחתי) וממשיך לMSI שנעלם מן החנויות. ב"מצב החדש" שיש לנו יש כרטיסי 4200 עם 128MB בטווח מחירם של 650-750 וכרטיסי FX5600 באותו טווח מחירים. ה4200 מוביל בביצועים נטו במעט, ה5600 מוביל כאשר AA וAF מופעלים ותומך DX9. כאן מתחילה ההתלבטות מבחינת המלצה 1. האם לבעלי התקציב הנמוך נמליץ רק על רדאון 9200? 2. מי מבין 2 הכרטיסים הנ"ל יזכה בתואר? (ולא, להגיד לכל אחד "תקנה 9600XT" אינה אופציה 3. מי הפליל את רוג'ר רביט? (אל תהרסו לי, שכחתי)

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  8. שלום! יש ברשותי כרגע radeon 8500 128MB עוד כמה זמן אתם חושבים שיהיה כדי להחליף אותו? ובאיזה כרטיס?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by ARMIN,

ברשותי המסך הזה .. והוא מוגדר אצלי פלאג אנד פלאי ולפי היגיון נראה לי שעם הוא יזוהה בתור המסך שהוא אז יהיו לי יותר אפשרויות לשינוי הרפרש רייט וכולה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by adamlevi,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר מסך "LCD 17, התקציב הוא משהו כמו 2500 שקל גמיש... כמו כן אני יודע שמסך LCD זה משהו שחייב לראות בעיניים לפני שקונים אני פשוט מחפש כמה דגמים ספצפיים להתמקד עליהם... כמובן שלא רק דגמים אלא גם כל השוואה בין מספר מסכי LCD מהתקופה האחרונה (יש לי כמה אבל הן די ישנות..) יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by lover323,

איזה כרטיס יותר חזק? שנהם עולים +- אותו דבר ( 350 שח)

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by lover323,

איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by niner,

שלום. יש לי רדיאון 9800 פרו. השאלה שלי היא: כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל המחשב בפורמט AVI או אחר? תודה

15. Started by arbel-ru,

שלווווווווווום הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by yniq,

יש לי כונן dvd ואני יכול לראות סרטים ב 3 תוכנות שונות. הבעיה - כשאני מנסה לעשות capture לתמונה, הן ע"י printscrean והן ע"י פונקצית capture של התוכנה, ואני עושה paste לתוך תוכנה גרפית, אני רואה את החלון של ה DVD בתור מלבן שחור (ומסביב רואים הכל בסדר). נתקלתם בכזו בעיה? איך פותרים? תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by Parallel,

התקנתי את הקטליסט 3.8 וקראתי פה שזה גרם לעלייה חדה בטמפרטורה של הכרטיס איך אני בודק אם אין חיישן {עם חיישן חיצוני??} ועוד שאלה האם כדאי להתקין 3.9?{אני מקבל עם ה-3.8 15500~ ב-2001 , ו - 5800-5900 ~ ב-2003}האם זה יגרום לעלייה בביצועים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by albert,

שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by jambo7,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי כרטיס מסך gf3 של הרקולס פרופט 3 64MB DDR עד עכשיועבדתי עם מסך 1 והכל היה בסדר עכשיו אני חיברתי מסך נוסף ליציאת dvi רגיל 17 במסך הראשון אני רואה רגיל ובשני אני לא רואה כלום צריך להגדיר ? אם כן איך מגדירים ואיפה חיפשתי בקונטרול פנל ולא מצאתי כלום אני משחק ב פלייטסימולטור ואני רוצה לראות בכל מסך משהוא אחר תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by idok,

ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. הי. לא מזמן הזמנתי את ה GF FX5600 של Innovision מלמיר (www.lamir.co.il). אני הזמנתי אותו במחשבה שזהו ה FX5600 הרגיל (128 ביט). לקחתי אותו מהחנות (לאחר שסגרתי שבת- לא היתה לי ממש סבלנות). הגעתי עכשיו הביתה, אכלתי, התרחצתי- וכמובן שהתישבתי ובאתי לפתוח את הקופסה. מה אני רואה? GeForce FX 5600- XT 128MB (64bit)!!!!!! כמובן שממש התעצבנתי..... בכרטיס הזה אי אפשר להתשמש. הוא יותר גרוע מכרטיסים שעולים חצי מחיר! בדף המוצר לא מצויין בשום מקום שזהו XT....... אבל מה שכן זה אחרי הכל FX5600.... וגם לא מצויין שם שזוהי גרסת ה 128 ביט..... אני חושב שאני כן יכול לטעון שזוהי הטעייה וחייבים לציין שזוהי גרסת XT. מה אתם אומרים? עריכה: הם גם מביאים לינק לדף המוצר אצל אינווויזן: http:…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. Started by arbel-ru,

היי לכולם שלום שמי ארבל רובינשטיין ואני עושה מחקר עכשיו איזה כרטיס מסך הכי טוב לקנות כמובן שאני מתבסס על התקציב שיש לי והתקציב הוא 600-700 שקל לכן עשיתי כמה חושבים ואני לא יודע בדיוק מה הכי טוב לקנות לכן אני הצטרך את עזרתכם בזה אני חשבתי על כרטיס מסך של של G FORCE FX 5200 גם מביחנת התקציב וגם הביצועים כי יש לי עכשיו GFORCE 4 440 והוא עושה לי מלא בגים לכן אני לא יודע מה לעשות כבר אחרי שהתקנתי 1000 פעם דרייברים חדשים לכרטיס זה עדיין לא פותר לי את הבאגים לכן רציתי להתייעץ איתכם בנושא מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה בתודה מראש ארבל רובינשטיין ;D

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. יש לי תקציב של עד 1800 ש"ח ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב עד המחירים האלה למחשב של אוברגלוק תודה מראש

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  25. אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.