עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני תקוע בדילמא בזמן האחרון יצאטו מלא כרטיסים חדשים אבל אין לי מושג איזה לקחת פשוט נאבדתי מתחת לכל הכרטיסים אם אפשר המלצה .המסך שלי הוא 2333SW של SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

לפי הנסיון שלכם משנים קודמות, תוך כמה זמן מפרסום הדגמים החדשים בתערוכת קומפיוטקס , המחירים של הדגמים ה"ישנים" מתחילים לרדת? פשוט אני ממש על סף קניית מחשב עם 8800GT , ואם המחירים לא ירדו בשבועיים-שלושה הקרובים נראה לי אני כבר אלך על ה8800GT . תודה אורי

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. חבר שלי מעוניין לשדרג את ה 3870 שלו. הוא לא צריך משהו גרנדיוזי, אלה משהו שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות סבירות - גבוהות. רזולוציה 1680 על 1050. הציאו לו 250GTS ב 320 שקלים שלפי דעתי שווה את זה, הוא שווה פחות או יותר ל 4850/5750. יש משהו יותר טוב ביחס של מחיר/עלות עד 500 ש"ח? תודה

4. Started by xDa,

אהלן, היתי שמח להמלצה מחברי הפורום כאן לגבי כ.מ למחשב שלי. המפרט הנוכחי: מעבד- i5 4570 3.2G ספק - Seasonic 500W ECO זיכרון- 8G כ.מ נוכחי - Gigabye Sprakle Geforce GTX760 2GB לוח אם - Gigabyte GA-B85M -HD3 מארז - Ippon S1 מסך - AOC G2460P בגדול זה הכל. התקציב שלי הוא 1500 שקלים,במידה ובאמת ישתלם לי לגרד עוד איזה 500 שקלים אני מוכן. אבל אני חושב שאני לא צריך,מכיוון שהכרטיס בעיקר נועד למשחק Counter strike Global Offensive. ופה ושם World of Warrcraft. אבל אם בעתיד יצא משהו רק למחשב אז היתי רוצה שהכרטיס יתמוך. לשאר המשחקים אני עם קונסולה PS4. בגדול אני צריך כרטיס יחסית טוב,שעומד חזק בעומס ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by idan oren,

חברים יש לי בעיה בכרטיס אחרי שהורדתי את catalyst 12.11 מופעים ארטיפקטים מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by Parallel,

התקנתי את הקטליסט 3.8 וקראתי פה שזה גרם לעלייה חדה בטמפרטורה של הכרטיס איך אני בודק אם אין חיישן {עם חיישן חיצוני??} ועוד שאלה האם כדאי להתקין 3.9?{אני מקבל עם ה-3.8 15500~ ב-2001 , ו - 5800-5900 ~ ב-2003}האם זה יגרום לעלייה בביצועים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום לכולם. החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני צריך שיריץ משחקים כמו PES 9 COD5 ויחזיק לפחות שנה. הנה המפרט שלי: http://up74.siz.co.il/up1/dngivwzhwjen.jpg תקציב:500

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by Armageddon1,

אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Chura,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ללא אחריות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150182 ההתלבטות שלי היא בינו לבית ה3D Fuzion 7600GS שיעלה לי אותו דבר... אני יודע ששכולכם תגידו על ה7600GT, אבל השאלה שלי היא על אחריות, האם צריך אותו מאוד, או מסתדרים בלעדיה ?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. מה יותר טוב Radeon 9800 128 MB DDR(רגיל) או Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI שנהם אותו מחיר 1600 פחות או יותר

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. להורדה... http://www.geforce.com/drivers/geforce-experience עיקרי התוכנה: *אופטימזציה (שילוב בין רמת FPS טובה לבין הגדרות גרפיקה גבוהה) למשחקי מחשב המזוהים ע"י התוכנה שמותקנים על המחשב. *הורדה של הדרייבר הכי עדכני. בגדול זהו שלב Beta כך שיתכנו "שיפוצים" בהמשך. סך הכל נראה מבטיח.

• 63 תגובות
    • 16.6k צפיות
  12. Started by RoyShefy,

אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by ishai82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. המערכת שלי לוח: Gigabyte GA-M57SLI-S4 מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3216 MHz (16 x 201) 6400 זיכרון: 4095 OCZ XTC Platinum כרטיס מסך : nVIDIA GeForce 8800 GT השאלה זה אם כדאי להוסיף כרטיס נוסף של 8800 GT או פשוט לשים כרטיס אחד בהמלצתכם כי אין לי מושג איזה כרטיס ישתווה בערך ל2 כרטיסים של 8800GT תודה רבה לכם! עריכה: לאחר קריאת הכתבה על הכרטיס המסתורי הזה http://hwzone.co.il/news/1193595815/57246 כמעט ולא מצאתי את הכרטיס הזה למכירה בארץ אז אולי בכל זאת כדאי ללכת על כרטיס 1 אחר?

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  15. שלום לכולם, אני לא עוקב אחרי שוק כרטיסי המסך בדרך כלל. דרוש לי כרטיס מסך בעל 2 יציאות HDMI. המחשב לעבודה. ככה שחשוב שהכרטיס יהיה אמין. אני לפעמים משחק במחשב אבל זה דיי זניח וזאת בהחלט לא דרישה, רק בונוס. התקציב כאמור לא מוגבל. המפרט שלי (מועתק מהחשבונית מלפני חצי שנה בערך): [table][tr][td] Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray [/t] [table][tr] [td][/td] [/tr][/table] ‏Noctua ‎Noctua NH-U12P SE2 [table][tr] [td][/td] [/tr][/table] Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI [table][tr] [td][/td] [/tr][/table] A-Data Premier 32GB Kit(8GBx4) DDR3 1600Mhz CL11 1.5v AD3U1600W8G11 [table][tr] [td][/td] [/tr][/table]…

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  16. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3081&CatCode=531 כרטיס מסך Sapphire Radeon Toxic HD4870 אני לחבר אותו לLCD 32 שלי LG ולשחק איתו על הרזולוציה והפריטים הכי גבוהים באיכות של HD וגם לסרטים הוא יעשה את העבודה מה לדעתכם?!?!

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום יש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\ אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו? או שזה יעשה לי שעטנז? או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shakedunay,

יש אצל אמא שלי מסך של eizo עם response time של 24ms הנה קישור לספסיפיקציות של המסך http://www.eizo.com/products/lcd/l375/spec.asp כשאני גורר חלון בwindows או גולל דפי אינטרנט התמונה "נמרחת" מדוע הדבר קורה? האם זה קשור לresponse time או למאפיין אחר? האם לבעיה הזו קוראים ghosting ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by felixil,

היי האם מישהוא יודע מה זה מהדורת AMPi (נכתב בשתי אופנים i או ! )? ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Edition היא זולה יותר בכמעט 100$.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

3870 GDDR4 9600GT GDDR3 מה יותר חזק? פשוט הבנתי שה9600GT לא הכי חזק ב CRYSIS למשל בפילטרים... מי יחזיק לי יותר טוב את ה CRYSIS למשל בפילטרים ולא רק... תודה...

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by chiff,

עקב שה8800GTS שלי כנראה התפגר זקוק להמלצה לכרטיס חדש עקב כך שהרבה זמן לא התעניינתי בסדרות החדשות שיצאו אני לא כל כך מעודכן. המפפרט שלי : E6300 ספק enermax 450 2 ג'יגה זכרון מסך 17 CRT לא מתוכנן OC בשום אופן ולא מתוכנן לעבור למסך אחר כרגע. הכרטיס מיועד בראש וראשונה למשחקים. כמו כן ישנה עדיפות לכרטיסים של NVIDIA על פני ATI מניסיון קודם (אבל שאני חושב על זה הכרטיס הנוכחי הוא של NVIDIA אז אולי גם הם מתקלקלים ) מקווה שנתתי את כל הפרטים הרלוונטים בתודה מראש לעוזרים

22. Started by huhxd,

שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול אם כאשר אני משחק במשחק והכרטיס מתחמם יש איזו שהיא תוכנה או דרך כלשהי שהמהירות מאוורר תעלה לבד בהתאם או שאני אצטרך כל פעם להעלות אותה ידנית? תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. -------------------------------------------------------------------------------- המפרט: AMD 4200 +@2800MHZ HD4870 OCZ 2GB מדובר בספק הבא:CHIEFTEC GPS 550 AB A smart-power יש מצב אני משדרג גם את המעבד בקרוב ל E8400 אז בבקשה צריך תשובה מדויקת ובטוחה למה כי הספק הזה עולה רק 270 שקל

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  25. Started by eliorbb,

היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.