עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dready,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1033435245.htm או http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1538350457.htm או משהו אחר בסביבות המחירים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

מה ההיתרון שלהם מול ה MX400 .. ראיתי בהרבה אתרי יצרני כרטיסי מסך, שדווקא לא מזמן (בחודש האחרון) התחילו להכניס את ה MX4000.. כמו SPARKLE ו- ALBATRON

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by udif,

אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by bullman,

יש לי GAINWARD 5200 128MB והוא נותן בבנצ'מרקים ציונים מאוד עלובים כשבדקתי בAIDA32 ועוד תוכנות מתברר שהוא עובד במהירות ליבה של 250 וזכרון של 279 . אם אני לא טועה הזכרון צריך להיות 400 לא? אני ממש צריך עזרה בלהבין מה קורה פה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  5. עד היום השתמשתי בכרטיס של pinnacle ללכידת וידאו באיכות 240 * 360 בערך אך איכות זאת גרועה כשאני צופה בוידאו המוקלט במסך מלא ביציאת tvout השתמשתי בזאת של כרטיס המסך geforce4 mx440 אך גם זאת מאוד לא איכותית. הקלטתי מצגת על קלטת וידאו והאיכות די גרועה. בקיצור: החומרה שברשותי גרועה ולא מתאימה למשימות שאני משתמשת בה. אני מחפשת כרטיס וידאו בעל 2 התכונות הנ"ל אבל שיהיה לא יקר כ"כ (עד 700 ש"ח) יש כרטיס כזה???

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by le011,

היי.יש לי כרטיס 9700 NP של חברת POWER COLOR. אני רוצה לבצע המהרה(OVERCLOCKING) אבל הביוס שלו נעול איך אני יכול להחליף ביוס? תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by MiD,

איזה כרטיס מסך אפשר לקנות ב-500 ש"ח? אני לא רוצה איזה MX 440 או FX5200 או ATI9200. ראיתי ב-KSP (פריטים מוזלים) GeForce 4 Ti4200 64Mb Chaintech ב-470 ש"ח! כשהתקשרתי הם אמרו שהם כבר לא מוכרים כזה (חבל! דווקא כרטיס טוב) אז יש לכם הצעות למשהו טוב, בלי חריגה מהתקציב, ואם כן - איפה?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

9. Started by MoRtZkInG,

החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. Started by MiD,

מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. הרצתי אצלי ואצל חבר שלי AIDA32 לראות כל מיני הבדלים (בלי להתיחס למהירות ליבה וזכרונות) Transistors : לי יש 29 ולו יש 47 Pixel Pipelines: לי יש 2 לו 4 TMU Per Pipelines: לי יש 2 לו יש 1 Vertex Shaders: לי יש נאדה לו 4 (v.2) Pixel Shaders: לי יש 1 (v.0.5) לו יש 1 (v.2) DirectX Support: שלי תומך ב7 שלו ב9 Pixelfillrate: לי 500 ולו 1200 Texel Fillate: לי יש 1000 ולו 1200 זכרונות: Bus Type : לשנינו DDR BusWidth: לי 128 ולו 64 (מה זה אומר ? למה לו יש פחות משלי ?) שורה תחתונה, האם הכרטיס שלו יציג ביצועים טובים יותר משלי, ברמה שנראת לעין בלתי מזויינת שונה אחת אחרי התחתונה (כן כן.. זה קיים), שהרצנו אנדרגראונד אצלו ואצלי לא היו הבדלים גדולים במיוחד..

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by Demon-Slayer,

Samsung SyncMaster 763MB 17" Flat CRT Monitor או SAMSUNG SyncMaster 753DFX -17" לפי מה שראיתי דווקא השני יותר טוב, זה נכון? והאם יש מסך טוב יותר בתקציב הנתון ? (800 שקל) תודה (:

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by mp281111,

שלום לכולם אני רוצה להיתיעץ עם חברה שיש להם מסך LCD והם משחקים כבדים אני מעוניין לקנות מסך LCD ואמרו לי שלמשחקים רצינים הוא לא מומלץ האם זה נכון? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. Started by TRIP,

קיבלתי 6116 ב 3DMark03 אז מה אתם אומרים אני לא יודע עם מי להשוות קיצר זרקו לי פה איזה עצם תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by אוריפ,

אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfast_a350_tdh_lx_2.shtml תראו מה אתם אומרים במחיר של 1570ש"ח שווה??

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by ohad_haz,

אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by wow,

באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה... תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך נחמד וטוב בתקציב של בערך 1000 שקל ככה אפשר קצת יותר אני משחק במחשב אז הכרטיס צריך להיות בעיקר למשחקים ו... יש לי עכשיו ריידון 9100 אז אני רוצה לקנות כרטיס טוב ולהרגיש בהדל ובכל זה אפשר המלצה בבקשה תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום לכולם, יש באפשרותי להשיג מסך דק 17" של הרקולס (Hercules ProphetView 920 DVI) בסביבות ה-400 ש"ח. אני לא משחק, לכן הכרטיסים החזקים לא באים בחשבון. אני רוצה כרטיס שידע לעבוד כמו שצריך עם המסך, ויציג וידיאו חלק ותמונה נקיה. ראיתי את ה- ATI Radeon 9200 SE 64 Mb, בעלות של 50 יורו, כלומר בערך 250 ש"ח, והוא תומך ב DVI וגם TV, האם הוא בסדר או שיש איתו בעיות כלשהן ? תודה, אבנר

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by hlv,

אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Spaik,

אני ראיתי שאפשר להפוך את ה 9800SE ל 9800פרו. זה נכון? זה קשה? אפשר מדריך איך לעשות את זה? אם לא אז אני בטוח שראיתי איזשהו כרטיס שאפשר להפוך אותו לכרטיס יותר טוב. איזה כרטיס זה? ואיך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים