כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, יש לי את המחשב הבא: Intel e6750 Gigabyte GA-P35-DS3 שני ג'יגה זיכרון (667mhz) 320 ג'יגה דיסק קשיח וכרטיס מסך - Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי שיהיה חזק יותר מזה? מכיוון שמאז הקנייה של המחשב, לפני כשנה וכמה חודשים, לא התעניינתי כ"כ בנעשה בשוק, אין לי מושג מה מסגרת התקציב שאני צריך להגדיר. כמו כן, בכמה הייתם ממליצים לי למכור את הכרטיס הזה? (מצבו מעולה!)
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום הלוח אם שלי הוא עם כרטיס מסך מובנה הנה לינק לפרטים על הלוח אם : http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E+.htm אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כל הכרטיסים שמוכרים הם agp8x ניסיתי להרכיב geforce fx 128 mb 5200 . אבל זה לא נכנס בתושבת של ה agp . Supports AGP 2.0 Including 1X/2X/4X AGP--- זה מה שאני צריך 4x אבל איפה מוכרים אחד שיתאים והאם הוא יריץ משחקים בצורה טובה ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , בדיוק קניתי מסך חדש - dell u2312HM עם רזולוצייה 1920X1080 אחרי שהמסך הקודם שלי - LG1970HR 1280X1024 הלך בתאונה מחרידה .... והייתי רוצה כרטיס שיוכל לנצל יוטר טוב את המסך החדש ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו Skyrim וכולי ושירוצו טוב , התקציב הוא כ800 אבל אפשר להוסיף עוד קצת אם זה ממש משנה , אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בהתאם למפרט שלי ? המפרט שלי : לוח אם Gigabyte P35-DS3L מעבד Intel E6750 ספק כוח Enermax ELT400AWT זיכרון 4X1gb DDR2 RAM
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה ממה שהבנתי יש לי מחשב amd athlon xp 2600 1.9ghz ראם יש לי 3x256 ddr400 כרטיס מסך ati radeon 9200 128mb ספק 300וואט גנרי אני לא יודע איזה לוח אם יש לי .. המחשב ישן אז אני משער שהוא תומך agp ואני חושב להשקיע בכרטיס מסך חדש (evga 6800gt) השאלה שלי היא : איך אני יודע איזה לוח אם יש לי ? איך אני יודע אם הכרטיס מסך יפעל עם המשחשב שלי ? והאם הכרטיס מסך יצור לי צוואר בקבוק כלשהו במחשב ? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, ומסך של פיליפס 24 אינץ' FHD. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי 720P. AMD ATH 64 BIT 512 MB DDR1 6600GT אני לא צריך שימוש של משחקים כבדים, פה ושם אולי וורמס. השאלה אם המחשב מספיק כדי להריץ FHD אוו שצריך לשדרג משו בנוסף לכ.מ?? מצטער על החפירה, אבל אני מחפש כ.מ שיכול לעבוד גם עם מסכים של 32' + תודה ניב
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור 520HX לא החזיק אותם,מאז כרטיס אחד שוכב בארון... לא היה לי זמן וכסף להתפנות לנושא... עכשיו רציתי ללכת לקנות ספק חדש,ספק שיחזיק לי את המערכת זה בסביבות 700-900 ש"ח נגיד שאני אמכור את שלי ב 350-400 יוצא שיש לי בערך 400 ש"ח להוסיף, ראיתי שיצאו כרטיסים חדשים ואז אמרתי אולי כדאי לי להוסיף קצת כסף למכור הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס אחד חזק שלא יצריך ספק חדש, אבל אז קראתי פה הודעות על ניקוד ב 3DMARK06 אני קיבלתי עם כרטיס בודד OC לכרטיס ולמעבד Q6600 באזור 13500! ראיתי שקיבלו עם זוג כרטיסים,באזור 17000-19000 וראיתי שהכרטיסים החדשים שיעלו לי בסביביות 1500-1900 שקל לא יתנו ביצועים יותר טובים.או שאני טועה =\ צריך עזר…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ככה, אני הגעתי מהזמנים שה7900GTX היה הכי טוב והיו לו 24 צינורות שיידרים ו8 צינורות VERTEX... עכשיו אני הבנתי שעכשיו יש את הSTREAM PROCCESORS וקניתי גם 8800GT עכשיו עם 112 וG92 לעומת הG92 האחרות(של ה8800GTS 512 ושל סדרת ה9800) שלהן יש יותר.. עכשיו איך הSTREAM PROCCESORS עובדים ובמה הם שונים מהVERTEX והSHADERS... ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדאון 9700פרו אם VIDEON OUT ויש לי את הכבלים שמקבלים איתו... ויש לי ממיר של YES יש דרך כלשהיא לחבר את זה ככה שאני יוכל לראות את הדסקטופ בטלויזיה? כדי לראות סרטים כמובן כי יש לי עכשיו מסך מעפן 15 אינץ
-
איך אני יכול לעשות את זה? יש לי את הכרטיס xfx6600gt וקיבלתי איתו כבל כזה שבצד א הוא עיגול ואזה יש 3 פינים מעליהם יש 4 פינים ומעליהם יש 2 פינים אתם יודעים לאיזה סוג חיבור אני מתכוון? ובצד ב יש שני פינים מעליהם עוד שני פינים ומעליהם מקל שחור כזה אז את צד א אני יכול לחבר לכרטיס מסך אבל אין לי בטלויזיה חיבור לצד ב אז מה אפשר לעשות? העליתי תמונה של החיבורים *עריכה* איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי הוא vivo? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אני לא ממש מבין ב-CF, אבל חשבתי שאם במילא יש לי 2 כרטיסי מסך אז למה לא לנסות. השאלה האם אפשר לעשות CF עם 2 כרטיסים שונים? והאם הספק שלי יחזיק את המערכת הזו? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ------ ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 ATI SAPPHIRE PCI-E X1650pro ------ Enermax Liberty 400W המטרה של ה-CF הוא שיפור ביצועים ועבודה ברזולוציות גבוהות, בגלל שאני רוצה לחבר את המחשב למסך HD-FULL שיש לנו. שאלה נוספת, האם תהיה בעיה לצפות בסרטים HD-FULL עם המחשב הזה? תודה, אור. עריכה: טוב ראיתי את הטבלה הבאה, וכנראה שאי אפשר לעשות CF http:…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקחת תHD4870X2 ואיתו לקחת ת240GT בשביל PHYCS וCUDA ואז יהיה לי מחשב מאוד חזק למשחקים מה אתם אומרים ? ויש גם תאפשרות ליקנות תHD5850 שכמו שהבנתי עם OC טוב אפשר להגיע לרמה של HD5870 אז זה הופך אותו לכרטיס ממש מיוחד שתומך גם בDX11 אני מזכיר זה למשחקים נטו אפשר להגיד אז מה אתם אומרים מה יותר טוב ? כרגע אני עם ה9800GX2 והוא אפשר להגיד לא מנצל תמסך שיש לי לכן יש לי איבוד ביצועים אז שבוע אחרי הקניה אני יקח מסך 24 1920X1080 HD וניגודיות של 1.2000000 שזה מה שאני יקנה עם אני קונה כרטיס מסך, אחת מי האפשרויות למעלה מה אתם אומרים הקניה תיהיה בסביבות 1700-1800 שקל ????
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מתכונן ליקנות כרטיס מסך לצורך גיימינג נמוך עד בינוני, ואני צריך הצעות לכרטיס טוב והכרטיס יקנה רק בRSM אז רק מישהם וגם זה צריך להיות כרטיס של ATI רק ATI התקציב נע בין 400-550 שקל, חשבתי עד הדגמים הבאים. המסך הוא 20 של 1680X1050 HD4730 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992 לדעתי זה ניראה כמו כרטיס דיי טוב לא הכי טוב למשחקים כבדים אבל להגדרות בינוניות זה ניראה לי יספיק מה דעתכם ? HD4770 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=871 הוא כבר מגיע כמעט לתקציב המקסימלי ואין לי מושג עד כמה הוא טוב, אני כמעט בטוח שהוא יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות בלי בעיה אבל מה דעתכם ? HD4830 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=681 הוא ניראה כמו כרטיס שמסוגל להחזיק מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי redon 9000 ומשחקים לא כול כך עולים לי אני רוצה ליקנות כרטיס חדש עוד 600 שקל ואבל שיחזיק לי עוד איזה שנה שנה וחצי עם זה כים ביכלל ויש לי לוח אם asus p4s 533vm וספק כוח 300w
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אל תגידו תעשה חיפוש חרשו כבר על הנושא כי עשיתי חיפושים וקראתי 1000 נושאים פה בפורום וראיתי מיליון צדדים בקיצור השארתי 3 מתחרים ברשימה mag 796fd2 lg900p (הוא שטוח גם בפנים?) samsung 793mb מי הכי שווה בינהם ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות תHD5850 באזור המרכז מעדיף חנות כמה שיותר אמינה, ושיהיה כמה שיותר זול מבקש מי חברי הפורם לימצוא לי חנות כזאת, התקציב 1400 שקל, לא אכפת של איזה חברה רק שהיה 3 שנים אחריות וכמה שיותר זול. תודה לכולם.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינטל מכריזה על מקצה שיפורים עבור דרייבר כרטיסי המסך שלה לגיימינג וגם מקצצת במחיר הרשמי של ה-ARC A750, שחולם לזכות בליבם של ההמוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא רוצה למכור לו ביקר {כי מדובר בחבר טוב} ומצד שני אני לא רוצה להפסיד על הכרטיס . {הכרטיס עלה לי אז 780 ש"ח} מדובר בכרטיס 256mb x1950p של powercolor הגירסה המוחלשת. הכרטיס אצלי בערך שנה .נשאר לו אחריות לעוד שנה .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר קראתי פה על נפלאות ה X1950XT על פני שאר הכרטיסים מקווה להמלצה משכנעת שתכלול את האילוצים הבאים: תקציב - 1,500 ש"ח המסך שלי 22" ולכן הרזולוציה גבוהה מאוד 1680x1050. אני מבין שאני צריך כרטיס עם מינימום של 512mb זיכרון ??? דרישות למשחקים. כמו שאתם רואים שאר המחשב חדש במפרט חזק ביותר וזה כרגע נקודת החולשה שלי אין בעיה של הספק ספק, מעבד או זיכרון 4GB. אין לי צורך ב DX10 למרות שתמיכה זה תמיד דבר ברוך, למרות שאין היום כרטיס שתומך ב DX10.1 (עדיין לא שוחרר) אז זה לא בדדיוק משנה. חשוב לי שאיכות הצפיה בשימוש יום יומי תהיה גבוהה ביותר כגון טכנולוגיית VIVO של ATI, אין לי צורך ב crossfire או SLI. אני מריץ וויסטה אולטימייט 32bit. זהו אני לא חושב ששכחתי משהו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אמממ הוא מדצבר בשימוש,נותרו לו עוד שנתיים וחצי אחריות. כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-