עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רוני15,

יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסט יש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!! נ.ב תהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה???? האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  2. צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ophir555,

קניתי מסך חדש של סמסונג 19 960bf שמתי לב כי בזמן טעינת וינדווס xp ( במסכים עם הרקע הכחול)וסגירת המחשב יש כתם בהיר בצידו הימני עליון של המסך בקוטר של בערך 5 ס"מ.לא מדובר בפיקסלים שרופים אלה פשוט כתם בהיר כאילו מי שהוא לחץ על המסך. כל זמן אחר שאני עובד עם המחשב, בתוכנות אחרות ( בשבוע מאז שקיבלתי אותו)הכתם נעלם. האם זו בעיה של המסך או של וינדוס או לא זה ולא זה. האם שוה להחליף את המסך. אם כמובן החנות והספק יסכימו ולא ידחפו לי מסך משומש...( כמו ש hp נוהגת לעשות במוצרי חומרה שלה) מה דעתכם על התופעה.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by שבלול33,

אני מעוניין בכרטיס מסך לא מובן למה 285 לדוגמא יקר מ- 4870 1GB כאשר מבחני הביצועים אומרים הפוך

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וראיתי שהמליצו על הגי פורס 7600GT אז נכנסתי לזאפ וחיפשתי שם את הכרטיס מצאתי אותו ועוד כרטיס מוזר ה7600GS ולא הבנתי בכלל מה ההבדל בין שניהם הביצועים או משהו כזה הקירור אז בבקשהאם מישהו יכול לעזור לי להבין מה שונה זה הייה אדיר . וגם ראיתי שיש באותו עמוד את ה7660GS שהיה רשום לפניו PX ושהוא במחיר הרבה יותר נמוך מה7600GS הרגיל ולא הבנתי מה השוני גם בזה זה טעות או משהו כזה מה במה זה שונה אחד מהשני ואני טיודע לכם מאוד אם מישהו יוכל להבעיר לי מה השנוי בין שניהם ואם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה יציאת TV OUT בכרטיס מסך כי ראיתי שיש את זה בגי פורס 6600 ולא רשום ב7600GT אז בבקשה תעזרו לי בזה גם ותסבירו לי במה יציאת TV OUT עוזרת בכלל?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  6. שלום לכולם בעצת הפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך הבא : xfx 320gts http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3059 לצערי החנות לא מצליחה לספק את הכרטיס מסך ומציעה לי להלחיף לכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2594 הכרטיס מעקב לי את סיפוק המחשב והחנות לא יודעת מתי הוא יגיע האם שווה להמתין ל - XFX או שאפשר לעבור ל LEADTEK לפי מה שראיתי במפרט ה - XFX כבר מגיע עם תדר שעון של 580 ן ה LEADTEK רק 500 האם ניתן בקירור STOCK להביא את ה LEADTEK לאותו תדר והאם זה כזה משנה חפשתי השוואה בין שני הכרטיסים ולא מצאתי אם למשיהו יש אשמח. חשוב לציין שאני לא גיימר קיצוני פשוט חשוב לי שהכרטיס יתפקד טוב במשחקים בשנים הקרובות ולחבר אותו לטלוויזיה לראות סר…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by iCe_bLaSt,

מישהוא ראה אי פעם ביקורת על הכרטיס ? אי יודע שהוא יותר חלש מהGT אבל בכמנ אחוזים ? ואיך הוא בהשוואה ל9600XT?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  8. אם אני מחבר את המסך לכרטיס מסך עם כבל דיגיטלי יהיה הבדל משמעותי אם אני אחבר אותו עם כבל אנלוגי? אם יש לי בכרטיס מסך יציאה דיגיטלית ובמסך עצמו רק כניסה אנלוגית כדאי לחבר עם מתאם או עם כבל אנלוגי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Bartleby,

אני רוצה המלצה לכרטיס מסך הכי טוב (למשחקים כמובן) ש-5500 ש"ח יכולים לקנות. הסתכלתי בסטיקי אבל לא הבנתי מה יותר טוב Nvidia או ATI. יש עדיפות לכרטיסים שמגיעים עם OC כלול באחריות - לא איכפת לי לשלם את הכמה מאות שקלים הנוספים בשביל זה. אם יש מערך SLI ב-5500 ש"ח שעולה בביצועים על כרטיס בודד במחיר הנ"ל בבקשה רשמו גם אותו בנוסף . יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אם תוכלו להמליץ על כרטיסים מנועה/פנדה זה יהיה מצויין. תודה.

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by baruch,

שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  12. זה במחשב של אח שלי עם הכרטיס של PALIT HD4870 (לדגם מלא יש במפרט למטה) זה התחיל מאתמול ככה סתם נכנסתי לCS1.6 והופיעו סתם ככה מרובעים סגולים כאלה מציקים... היום בדקתי ב3DMARK 06 מה התוצאה וגם שמה זה היה ככה כאלה עם סגולים אבל עם הגזמה עכשיו התקנתי דרייבר חדש שיצא 9.1 נראה לי וסתם ראיתי בתוך הדרייבר (ראו תמונה) וזה גם שמה ככה רק בקטן: http://i40.tinypic.com/33m4s2a.jpg מה לעשות ????

13. שניהם כרטיסים צנועים יחסית עם חיבור AGP ללוח אם. מי מביניהם טוב או מומלץ יותר? ATI HD3450 (512MB DDR2, 600 MHz) GeForce 7600GT (256MB DDR2, 560MHz) שניהם תומכי HD, לכן אנא התיחסו לביצועיהם בכל הקשור למשחקים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by דיוגנס,

שלום, חבר צריך כרטיס מסך לכמה חודשים עד המחשב החדש. פנטיום 3ghz 512 ddrm האם שווה ללכת על ה7300gt ? או שיש אחר באותו מחיר אך בעל ביצועים גבוהים יותר? איך ה7300 באופן כללי? היה לו 9800pro אבל הוא נהרס, האם הכרטיס החדש יותר חזק? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. לאחר שקניתי מחשב חדש, ומסך ה PACKARD BELL הישן שלי החליט להתפגר פתאום והשאיר את המחשב הישן שלי בלי מסך החלטתי לקנות בזמן הקרוב מסך חדש (ואת הנוכחי לתת למחשב הישן)... התקציב שלי הוא כ 1500 ש"ח. אני רוצה מסך 19'' . פחות חשוב לי שהוא יהיה שטוח, אבל העיקר שיהיה 19 ושיעבוד ברזולוציות גבוהות... משיטוט קצר בין החניות המוכרות ראיתי שניים שפחות או יותר עונים לצרכים שלי - CTX EX950F וViewSonic E95 . תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על שני המסכים שהזכרתי, ועל אילו מסכים אתם ממליצים? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by mMmSaK,

בעוד ימים ספורים ואולי אפילו מחר אני מתכוון לרכוש G1 970 של ג'יגבייט..לפי מיטב הבנתי זה לא 4GB זיכרון אלא 3.5.. מישהו יודע מה הבעיה של זה? למה זה יורד ל 3.5? מה הסיפור מאחורי כל העיניין הזה וכמה זה פוגע בכרטיס? אולי עדיף R9 290X? האם יהיה צוואר בקבוק עם מעבד I5 4430 HASWELL 3.0GHz TURBO 3.4GHz, זיכרון 8GB

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by נמו789,

שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך (GFORCE 8400 GS) המסך מחשב של בנקיו מרצד ומראה "גלים" (כאילו מצלמים מסך במצלמת וידאו) ההגדרה במחשב היא 60 הרץ וזה הכי גבוהה שניתן. מה אפשר לעשות בכדי לפתור בעיה זו ?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by wais ass,

מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by itai33,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס גרפיקה למחשב שלי, ושמעתי שבקרוב AMD יוציאו סדרה חדשה. כמה זמן לאחר שהכרטיסים יוצאים בחול הם בדרך כלל מגיעים לפה? האם זה שונה אם אני רוצה לקנות כרטיס non-refrence?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  21. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש כרטיס מסך 7600GS וסרטים לא עובדים לו אפשר לינקים למקודדים שיעזרו? יש לו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך

22. היצרנית האדומה מעניקה לנו הצצה ראשונה לשבב ה-Fiji החדשני שלה, ומאשרת שהוא וכל דור המוצרים החדש שלה יוצגו רשמית, סוף כל סוף, בעוד קצת יותר משבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%97/

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by larry_lurex,

שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

יש לי כמה שאלות על המסך הזה: 1.בעל איזה פאנל הוא? 2.האם הוא מתאים למשחקים וסרטים? 3.האם הוא שווה את המחיר שלו:1722 ש"ח? 4.הוא מתקרב מבחינת איכות למסכים החדשים של דל DELL2007FP LCD? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  25. חשוב לציין שאני מעוניין רק בחדש. מיועד לשימוש ברזולציה של 1920*1080. ראיתי שמוכרים 7950 ב 750, האם כדאי ? האם ה960 מצדיק את ה300 שקלים תוספת ? ברשותי i5 750 עם ספק 500W איכותי. אודה להצעות וחוות דעת. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.