עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bartleby,

אני רוצה המלצה לכרטיס מסך הכי טוב (למשחקים כמובן) ש-5500 ש"ח יכולים לקנות. הסתכלתי בסטיקי אבל לא הבנתי מה יותר טוב Nvidia או ATI. יש עדיפות לכרטיסים שמגיעים עם OC כלול באחריות - לא איכפת לי לשלם את הכמה מאות שקלים הנוספים בשביל זה. אם יש מערך SLI ב-5500 ש"ח שעולה בביצועים על כרטיס בודד במחיר הנ"ל בבקשה רשמו גם אותו בנוסף . יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אם תוכלו להמליץ על כרטיסים מנועה/פנדה זה יהיה מצויין. תודה.

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by baruch,

שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  4. זה במחשב של אח שלי עם הכרטיס של PALIT HD4870 (לדגם מלא יש במפרט למטה) זה התחיל מאתמול ככה סתם נכנסתי לCS1.6 והופיעו סתם ככה מרובעים סגולים כאלה מציקים... היום בדקתי ב3DMARK 06 מה התוצאה וגם שמה זה היה ככה כאלה עם סגולים אבל עם הגזמה עכשיו התקנתי דרייבר חדש שיצא 9.1 נראה לי וסתם ראיתי בתוך הדרייבר (ראו תמונה) וזה גם שמה ככה רק בקטן: http://i40.tinypic.com/33m4s2a.jpg מה לעשות ????

5. שניהם כרטיסים צנועים יחסית עם חיבור AGP ללוח אם. מי מביניהם טוב או מומלץ יותר? ATI HD3450 (512MB DDR2, 600 MHz) GeForce 7600GT (256MB DDR2, 560MHz) שניהם תומכי HD, לכן אנא התיחסו לביצועיהם בכל הקשור למשחקים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by דיוגנס,

שלום, חבר צריך כרטיס מסך לכמה חודשים עד המחשב החדש. פנטיום 3ghz 512 ddrm האם שווה ללכת על ה7300gt ? או שיש אחר באותו מחיר אך בעל ביצועים גבוהים יותר? איך ה7300 באופן כללי? היה לו 9800pro אבל הוא נהרס, האם הכרטיס החדש יותר חזק? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. לאחר שקניתי מחשב חדש, ומסך ה PACKARD BELL הישן שלי החליט להתפגר פתאום והשאיר את המחשב הישן שלי בלי מסך החלטתי לקנות בזמן הקרוב מסך חדש (ואת הנוכחי לתת למחשב הישן)... התקציב שלי הוא כ 1500 ש"ח. אני רוצה מסך 19'' . פחות חשוב לי שהוא יהיה שטוח, אבל העיקר שיהיה 19 ושיעבוד ברזולוציות גבוהות... משיטוט קצר בין החניות המוכרות ראיתי שניים שפחות או יותר עונים לצרכים שלי - CTX EX950F וViewSonic E95 . תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על שני המסכים שהזכרתי, ועל אילו מסכים אתם ממליצים? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by mMmSaK,

בעוד ימים ספורים ואולי אפילו מחר אני מתכוון לרכוש G1 970 של ג'יגבייט..לפי מיטב הבנתי זה לא 4GB זיכרון אלא 3.5.. מישהו יודע מה הבעיה של זה? למה זה יורד ל 3.5? מה הסיפור מאחורי כל העיניין הזה וכמה זה פוגע בכרטיס? אולי עדיף R9 290X? האם יהיה צוואר בקבוק עם מעבד I5 4430 HASWELL 3.0GHz TURBO 3.4GHz, זיכרון 8GB

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by נמו789,

שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך (GFORCE 8400 GS) המסך מחשב של בנקיו מרצד ומראה "גלים" (כאילו מצלמים מסך במצלמת וידאו) ההגדרה במחשב היא 60 הרץ וזה הכי גבוהה שניתן. מה אפשר לעשות בכדי לפתור בעיה זו ?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by wais ass,

מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by itai33,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס גרפיקה למחשב שלי, ושמעתי שבקרוב AMD יוציאו סדרה חדשה. כמה זמן לאחר שהכרטיסים יוצאים בחול הם בדרך כלל מגיעים לפה? האם זה שונה אם אני רוצה לקנות כרטיס non-refrence?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש כרטיס מסך 7600GS וסרטים לא עובדים לו אפשר לינקים למקודדים שיעזרו? יש לו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך

14. היצרנית האדומה מעניקה לנו הצצה ראשונה לשבב ה-Fiji החדשני שלה, ומאשרת שהוא וכל דור המוצרים החדש שלה יוצגו רשמית, סוף כל סוף, בעוד קצת יותר משבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%97/

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by larry_lurex,

שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

יש לי כמה שאלות על המסך הזה: 1.בעל איזה פאנל הוא? 2.האם הוא מתאים למשחקים וסרטים? 3.האם הוא שווה את המחיר שלו:1722 ש"ח? 4.הוא מתקרב מבחינת איכות למסכים החדשים של דל DELL2007FP LCD? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  17. חשוב לציין שאני מעוניין רק בחדש. מיועד לשימוש ברזולציה של 1920*1080. ראיתי שמוכרים 7950 ב 750, האם כדאי ? האם ה960 מצדיק את ה300 שקלים תוספת ? ברשותי i5 750 עם ספק 500W איכותי. אודה להצעות וחוות דעת. תודה

18. Started by מתן123,

שלום קניתי מסך דק 19 אינצ של hp לפני איזה שבוע והוא מציג את התמונות לשולחן עבודה , משחקים ואייקונים ארוכים יותר, מתוחים יותר כלפי אורך ופחות כלפי רוחב כלומר נוצרת תמונה ללא איזון של רוחב ואורך..לדוגמא תמונות שאני פותח בתוכנת צייר כלשהי התמונה מוצגת כמו שצריכה להיות אבל שאני שם אותה לדוגמא כרקע אז היא מתוחה יותר כלפי מטה..וגם במשחקים אותו הדבר. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by Idan-h,

באובר קלוק עם מאוורר מתחת של 80MM מוציא אוויר אני מגיע איתו ל400 ליבה, 270 זכרון יציב לגמרי, ונראה לי אפשר טיפה יותר? אתם אומרים שווה לקנות לו סיילנסר או שזה בערך הגדול שלו? אם כן? איזה סיילנסר מתאים לו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Longstrom,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by al_lot,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב ואני כבר לא יודע מה לבחור בסקריה של ישנה TOM של ATI RADEON9600 PRO מראים שהוא יותר חזק מ GF FX 5600אולטרה ובסקריה חדשה שהתפרסמה רואים שהוא יותר חלש בהרבה אני מתלבט בין כמה כרטסים ATI RADEON9600 PRO GF FX 5600אולטרה ו GF FX 56000 עם 256מגה זכרון מישהו יכול לעזור לי לבחור וגם לתת קישור לבקורת אחרות חוץ מאלה של TOM אני כרגע מעדיף את ATI כי הוא הכי זול

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by noamb,

היי לכולם, לפי מה שקראתי כאן אמורים לצאת בזמן הקרוב כרטיסי 7600gt ל-agp. רציתי לדעת מה ההבדל בתכל'ס בינם לבין כרטיסי ה-7800gs שקיימים בשוק כבר כמה חודשים. הכוונה היא לא במחיר אלא במפרט/ביצועים כי לפי מה שקראתי כאן בפורומים גרסאות ה-gs הן "מוחלשות". תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by Oranili,

http://rotter.name/User_files/nor/4642fbd46f41c459.jpg Amd dual core 4/2 X1950 PRO ! ו גם SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/4642fc4a71299fd4.jpg

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 של ATI ואני לומד עבודה בתלת מימד עם התוכנה 3D STDUIO MAX ובגרסה החדשה שלה יש תמיכה בCUDA וזה מאיץ את המהירות רנדר ברמות רציניות(ממש כמעט רנדר בריל טיים) ותהיתי לי אם אני אוסיף כרטיס מסך זול שתומך בקודה(משהו כמו 9500GT או 9600GT) זה ישפיע? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב להחליף לגמרי לכרטיס אחר? בכמה אפשר למכור את הכרטיס שלי במידה ואני מחליף?(זה HD4850 של ספייר 1GB בן פחות משנה)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Milk-Inc,

נכנסתי עכשיו לאתר של nividia ובשער יש את quadro fx 3000!!!! מה זה חדש? כנראה...תגיבו

• 11 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.