כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
קניתי מסך LCD של סמסונג הדגם הוא L1515S הבעיה שלי זה כמה הרצים לשים בתצוגה כי שאני שם 75\85 אני רואה רעידות על המסך וזה משגע אותי בכמה הרצים אתם משתמשים? כמה מומלץ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול האם שווה לקנות את הכרטיס הזה WinFast TV2000 XP Deluxe+radio ב 353ש"ח (הכי זול שמצאתי) ורציתי לשאול בכללי לגבי האופציה של TIME SHIFTING שקיימת בכרטיסי טלויזיה, איך היא עובדת והאם היא ממלאת את הדרישות הממוצעות
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בכרטיסי NVIDIA או יותר נכון בדרייברים שלהם יש אפשרות לעשות שיפור צבע כללי ע"י שימוש בתכונה שנקראית digital vibrance. פעם הייתה תוכנה חיצונית שעושה את זה בשם NVMAX, והיום ניתן לעשות את זה דרך הדרייבר בתכונה color correction ואז בוחרים את רמת תיקון הצבע בכפתור אחד - דבר שמכניס חיים ועושר של צבעים למשחקים וללוח העבודה בכלל. אני מתכוון לקנות כרטיס של ATI ועד עכשיו לא ראיתי תכונה כזו שם והמשחקים נראים יותר "דהויים" לעומת כטיסי Nvidia עם התכונה הזו. זה חשוב לי מאד לדעת אם יש דבר דומה או תוכנה חיצונית שעוזרת, כי זה יתרון לא קטן לטובת Nvidia... תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי עכשיו 2 כ מסך GF3 TI200 128MB DDR ATI radeon 9200SE 128MB DDR מה לדעתכם יותר טוב יש לי שני מחשבים אחד ראשי ואחד סתם לקישקושים ואני לא יודע מי מהם יותר טוב כדי שאני אשים אותו על זה שראשי אם למישהו יש דעה אשמח לדעת
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.
-
האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... ראיתי במדור ההורדות של האתר שני תוכנות אוברקלוק לרדאון: 1.ATi Radeon RefreshFix 0.995c ורשום שזה תיקון קצב הרענון שלכם על הראדונים השונים מבית ATi. מה תיקון או OC לכרטיס מסך? אם זה תיקון...אז הוא מומלץ ל 9600xt ? 2. Radeonator 2.0 שאת זה אני יודע שהיא תוכנת OC לכרטיס... אם שניהם תוכנות OC לכרטיס אז מה המומלץ מבין השניים למשתמש המתחיל? תנקס פור הלפ..
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך בדיוק אותם נתונים 9600XT 256MB השאלה היא איזה חברה יותר כדאי לי???? Sapphire או GigaCube
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9700pro הבעיה היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ...(חיברתי נכון ,ולפי הספר) אז אני רואה תמונה של הרקע של השולחן עבודה,עכשיו שאני מנסה ליראות משהו אחר לא רואים כלום...אפילו לא רואים את הסמן של העכבר .... חיברתי את הטלויזיה בישביל ליראות סרטים ולשחק ... מה הבעיה ? איך פותרים ? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 19" שיאפשר גם לשחק בצורה טובה, עם יציאת DVI ומחיר של 4500 גג. תודה
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי Club3D Radeon 9600 Pro, 128 MB DDR, TV-Out, DVI וחברים שלי אומרים לי שזה כרטיס על הפנים - הם אומרים שהכרטיס הזה חלש יותר מהמקבילים שלו (SHAPHIR ATI GYGABYTE POWERCOLOR GYGACUBE) אז רציתי לדעת אם יש איזשהו שינוי בין הכרטיסים המקבילים לבין הכטיס שלי ??? אמרו לי גם כי 3D CLUB מאיטים את הזכרונות ואת המעבד ! אז רציתי לדעת אם זה נכון .. תודה לכל העוזרים ???.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה מצורפת, השאלה היא, מה ההבדל בניהם הכרטיס לא באוברקלוקינג! NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8 נ.ב - המעבד הגראפי עובד ב250 מגהרץ, הזכרונות כמו שאתם רואים בתמונה זה דיי מוזר כי עד כמה שהבנתי בכרטיסי "NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8" המעבד הגראפי צריך לעבוד על 275 והזכרונות נדמה לי... 400 או 500 (לא זוכר) ניסיתי בRIVA TURNER לעשות עובדקלוק למעבד הגראפי מ250 ל 300 ואת הזכרונות להעלות מ 333 ל 400 ומה שקיבלתי זה: 1. כרטיס דפוק, שעושה שטויות באמצע עבודה חלשה באינטרנט פתאום מופיעים "פאקים" על המסך, שהכרטיס לא ממש חם ולא הזכרונות 2. ה"Real Clock" ב AIDA32 הראה 400, והEFFECTIVE הראה 800... אז מה בעצם האפקטיב הזה, למה הוא כפול מהריל כל הזמן הלכתי לחבר שלי יש שלו FX5200 והREAL היה המקורי לפני ה…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך 1. inno3d mx 200 64 mb agp 2. geforce mx 440 64mb agp של palit מה יותר עדיף לי להרכיב למחשב ?????
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-