כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות מסך LCD הייתי רוצה לשמוע דעות הצעות , מה אתם מצעים מה טוב ומה רע הסכום העומד ברשותי הוא עד 2500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולא מצליח להחליט מי יותר טוב LG L1710B או Samsung SyncMaster 171s
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
XGI Volari Duo V8 Ultra הגיע, והוא ממש עלוב! לכרטיס הזה יש 2 ליבות והוא בקושי עובר את ה 9700 של ATI !! תראו איזה איכות מזעזעת הוא מציג (תעברו גם לעמודים הבאים): http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-09.html איזה ביזבוז, אני לא מבין לאן נעלם כל הכוח של 2 הליבות אלו, מה ההיגיון בזה? ממש חבל שSIS לא השקיעו באמת בכרטיס, היתה להם הזדמנות מצוינת לשבור את המונופול של ATI וNVIDIA, איזה בזבוז. בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעו…
-
עשיתי את כל מה שצריך אבל המסך בטלויזיה נשאר כחול מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בנושא אז רציתי לדעת איך יתבטא ההבדל בין מסכי ה-19" היקרים שעולים כ-2000 ליותר זולים שעולים 1200 - 1500 ש"ח. לדוגמא ניקח את הדגמים של סמסונג: 959NF ו 955DF אתם יכולים להסביר לי מה כל כך יותר טוב בראשון ששווה 500-700 ש"ח יותר?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב!!! ברצוני לרכוש כרטיס מסך radeon 9600 pro אך יש לי מעבד pentium 3. האם אראה שיפור רציני בביצועי המחשב במשחקים. האם כדאי? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נכנסתי למאפיינים(Start-run-dxdiag) ועכשיו שם מתחת ללשונית Display רשום לי למטה שגיאה: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. לא הבנתי איך אני מסדר אותה... מזה ה hardware manufacturer הזה?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק Deux ex 2 וזה עושה מסך שחור ..וסימן שהוא חושב וזהו ככה נתקע עכשיו כשאני יוצא אז אני עושה לחצן ימני והדבק זה רושם משהו כזה .. *** Win32 Runtime Fault : ACCESS_VIOLATION *** Build Nov 14 2003 13:41:15 *** Thread Id : 0000011Ch *** Stack Trace Follows... frame: IP=00405CC2 SP=0012D520 BP=0012DBD8 { 0001:00004CC2 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } frame: IP=00413AD1 SP=00000000 BP=7F904688 { 0001:00012AD1 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } מה הוא רוצה ממני??? יש לי Ge force 2 pro gts וכל הדרייברים המעודכנים לזה פלוס דיירקטס 9 .. מה הבעיה מה אני אמור לעשות???
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך שימש אותי לשנתיים שלוש הבאות (לפחות) באת חיפושי אחר מסכים ניתקלתי במסך הזה VIEWSONIC 17 E70F+ לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 המסך מחברת viewsonic שנחשבת למצויינת הוא נראה טוב מאוד ! והוא אפילו בה אם עכבר ומקלדת תואמים (מה שמזכיר לי שאני צריך גם עכבר ומקלדת ) אז רציתי לישאול אותכם אם לדעתכם הוא שווה קניה .. ד"א אין לי ממש אפשרות לחרוג מן התקציב של המסך (במקרה ויהיו הצעות למסכים אחרים) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחים יש לי תקציב עד 700 שח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מצויין שיתמוך לי טוב מאוד במשחקים לעןד הרבה זמן.... לא כמו ה mx.... אם תוכלו לתת לי לינק לראות את המחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC. הוספתי לינק לגרסת הדמו בפורום משחקים. הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, ניסיתי את הדרייברים של אומגה, ATI, שיניתי הגדרות אך ללא הועיל. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? הניחוש שלי הוא שמדובר בכרטיס המסך - Radeon 9200 DVI VIVO של Gigabyte. חבר שלי שהתקין את המשחק מאותו דיסק שניסיתי…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין כרטיסי RETAIL ללייט RETAIL אצל כרטיסי המסך של SAPPHIRE. דוד שלי קונה כרטיס 9600 XT 128MB שלהם: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_290&products_id=1483 ואני גם רוצה לדעת אם זה כרטיס RETAIL או לייט RETAIL... פשוט המוכר בחנות לא יודע מה זה לייט RETAIL וגם לא כתוב על האריזה (הוא אומר לי שהוא מכיר רק OEM ו-RETAIL בכרטיסי מסך). אני רוצה להיות בטוח שמה שדוד שלי קונה זה RETAIL. תודה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום וחג שמח 1) כיצד אני מחבר, ומה עלי לקנפג כדי ששני המסכים יראו אותו דבר? 2) FB,K אך לכל מסך נראה דברים שונים? בתודה מראש, יהודה
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רציתי לבדוק לפי הדגם אם הטלויזיה היא מולטיסיסטם . החברה היא MATH משהו כזה... איך אני ידוע אם היא מולטיסיסטם לא ררשום עליה דגם אלא כל מיני מספרים . ואם אני מוצא תא הדגם איפה אני יכול לבדוק על הטלויזיה? מצטער אם זה לא קשור לפה .א בל לא ראיתי מקום אחר.
-
- 16 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מחפש להחליף את המסך הישן שלי, קראתי את הריוויואים האחרונים באתר של toms' hardware וגם את הטופיקים וההערות ואפילו את הסיכום הממצה של ^DarK-MinD^? ב-FAQ של הפורום הזה. אבל יש לי בעיה אחת, כל המסכים שדובר עליהם לאחרונה גם בפורום הזה וגם באתרים אחרים מוצעים עבור פלח ה-High End כך שמחירם מתחיל מ-1800ש"ח והשמיים הם הגבול (בערך). אני לא מחשיב את עצמי כ-High End User אלא כ-Low-Medium Range User (אין לי צורך במסכים מקצועיים למשחקי מחשב או תוכנות גרפיקה מקצועיות) כך שלהוציא 1800ש"ח על מסך 19" לא בא בחשבון מבחינתי. לכן החלטתי לבדוק מה מציעות חברות אמינות כמו ViewSonic ואחרות בתחום ה-1300ש"ח (מקסימום!) זאת מאחר וחבל להשקיע במסך יקר כשתוך 3-4 שנים מסכי ה-LCD יהיו נחל…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הקצבי רענון צריכים להיות הרבה יותר גבוהים רזולוציה 1024X1280
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-