כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
HD3850 לבין 8800GTX? מי מהם יותר טוב?(נירא לי 8800GTX אבל אחרי שATIלא הצליחו עם ה2900 הם שיפרו אותו כדי שיתחרה בעצם ב8800 ואז NVIDIA כבר הוציאה את 9800,בגלל זה אני לא בטוח) והכי חשוב עד כמה ההבדל גדול בינהם?(באחוזים)
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? העיניין הוא, שאני יודע שזה לא כלכך מסוכן 48 מעלות וזה כלום בתכלס (בעיקר אם זה "במאמץ" כפי שהוא רושם לי בGPU-Z אפילו אם אני במנוחה), העיניין הוא שאני מפחד שהוא ישאר כך הרבה זמן ואז עלול לקרות משהו לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי OC דרך התוכנה MSI AFTERBURNING, אולי הייתי צריך לבטל איזו אופציה בכדי שלא יתאמץ תמיד?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי ששאלו את השאלה יותר מפעם אחת, אבל לא מצאתי תשובה נורמאלית... בוא נגיד באותו משחק, שיש אפשרות גם ל DX9 וגם ל DX10, הביצועים בשימוש ב DX10 יהיו משמעותית נמוכים יותר ? בעיניין איכות התמונה, באמת רואים הבדל בן שני התמיכות ? כי חשבתי להתקין WINDOWS XP 64BIT...
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש כרטיס מסך הכי טוב למשחקים מעונין להריץ כמו שכתוב בכותרת! חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.leadtek.com.tw/workstation_graphic/quadrofx_3000_1.shtml מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, האם זה אפשרי לקנות 1060 3gb עם אחריות באיזור ה500₪? אני גם מחפש כרטיס עם חיבור אחד של 6 פינים באיזור 450-500 ₪ עם אחריות, עם כמה שיותר cuda cores אם למישהו יש אשמח לקבל הצעה. ספק כוח 550w, מעבד i5 4460 תודה!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קיבלתי בערך 13.5K. איך התוצאה הזו בשביל הכרטיס הזה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש והתברר לי שהכרטיס מסך שלי לא תואם אליו (למרות שרשום שהוא כן). עכשיו אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים אליו (AGP 8X) המחיר הוא עד 750 ש"ח, ואני מעדיף נראה לי את ה9600. תראו לי חנויות שאפשר וגם איזה חברה הכי טובה לקנות. בלמיר, שזה קרוב לבית, יש כמה אופציות - הראשונה Sapphire Radeon 9600 256MB CRT + DVI LITE - RETAIL. המחיר הוא 713 ש"ח. השניה Club3D Radeon 9600 256MB 128bit TV/DVI Video Card. המחיר הוא ב750 ש"ח. איזה כרטיס יותר טוב? אני אישית נוטה ללכת על הclub3d בגלל שבספיר רשום שזה גירסא לייט. בקיצר בבקשה תעזרו לי דחוף כי יש לי רכישים חדשים למחשב (לוח אם, מעבד AMD 2800 וזיכרון 512) שלא מנוצלים. היום אני אלך ללמיר ואנסה לסדר שהכרטיס שיש לי עכשיו (geforce 3 ti …
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה על מסך שטוח 19" CRT עד 2200-2300 ש''ח, למטרת עיצוב (תלת מיימד, עריכת וידאו, בניית אתרים, דפוס). מה דעתכם על LG f900P? והאם 930SB יקר רק בגלל ה-"SB"?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שהייעוד שלו הוא משחקים עבודה באינטרנט והורדת קבצים. התקציב של כל המחשב הוא 3000 ש"ח ושל הכרטיס 700-800. ההתלבטות היא בין Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E לבין GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר? ההבדל במחיר הוא 60 ש"ח כשה-4850 זול יותר. אם יש כרטיס טוב יותר משני אלה בטווח מחירים האלה אשמח להצעות. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה פורומים אבל רוב המידע על NVIDIA שלא תומכים, חוץ מכרטיסי QUADRO וכרטיסי PRO של AMD שאני יודע שתומכים. רציתי לדעת אם הכרטיס החדש של AMD תומך ב10bit בOpenGL (כמו תוכנת פוטושופ למשל). כמובן אם יש מסך שתומך ב10bit. רוב הסיכויים שלא תומך. קטע מעצבן. יש אופציה לחבר כרטיס מקצועי Pro/FirePro שיעבוד בCROSSFIRE עם ה5700XT ויתן תמיכה של 10bit בOpenGL של פוטושופ?
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
- 3 followers
-
-
חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה שכשCuda או PureVideo מופעלים הוידאו מקרטע בחלק מסרטי הBD שאני מפעיל, כשאני מבטל את זה הסרטים רצים חלק. זה לא קורה תמיד אלא רק בסרטים ספציפיים, מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את הבעיה? הכרטיס מסך הוא 9800GT תוצרת Inno3D והדרייברים הכי חדשים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, קמתי היום בבוקר והמאוורר של ה HD5850 החליט שהוא מתחיל להרעיש... גם במהירויות אפסיות יש רעש, ממש כאילו תקוע לו משהו שמרעיש בכל סיבוב. הכרטיס פועל כרגיל, גם הטמפ' תקינות בינתיים... אבל הרעש ממש מוציא אותי מדעתי. הכרטיס נרכש ב SkyPC, ולכן זו פרוצדורה להחליף אותו. האם בעיה שכזו מצדיקה ניצול אחריות ? כמו כן ניסיתי לפתוח את הכרטיס לשם העפת מבט על אזור המאוורר אבל נתקלתי בבורג שחוק שלא הצלחתי לפתוח.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הלוח שלי תומך בAGP x2 בלבד, והכרטיסים החדשים, הם x4 (אין בארץ עדיין כרטיסים של x8 לא? ובכל מקרה אני לא רוצה אותם..) אז בקיצור זה יעבוד או לא (אולי לאט יותר)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחלה אתר, ואחלה פורום! ברצוני לשאול כמה שאלות לגבי הכרטיס הנ"ל. מצאתי כרטיס זה בחנות המחשבים www.isracom.com כרטיס מסך rodeon r9550 עם 128 מגה זיכרון ו128 ביט. הכרטיס מתוצרת gigabyte דגם GV-R955128D יש לי כמה שאלות- המחיר הוא 449 ש"ח, האם זה הגיוני? או שיש פה איזה טריק? http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1843 מה המהירות של הזיכרון ? הוא תומך ב DirectX 9.0 ? אם לא אז זה משמעותי מבחינת הביצועים? או חלק מהמשחקים יכולים לא לעלות? אני מבין שהכרטיס מגיע רק עם גוף קירור, וללא מאורר(או שאני טועה) האם זה מספיק. - מצטער עם כמות השאלות פשוט אני לא רוצה לזרוק את הכסף סתם לפח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 2 מסכי HDMI + 2 מסכי מחשב (DVI/RGB) לא לשימוש משחקים אלא לשימוש משרדי. עזרתכם מוערכת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אז מה אתם מתכננים לעשות אם אתם משדרגים את הכרטיס מסך? *לא מיועד לבעלי כרטיסי סידרת GF8XXX או HD2XXX
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו משהו מוזר: מאז שהורדתי את ה CATALYST יש לי ערפל נוראי ב GTA3 שפשוט לא מאפשר לי לראות כלום! הצלחתי להסיר אותו לאיזה דקה או שתיים לאחר שלחצתי בצורה רנדומלית על מקשי ה F1-F5 (משהו שם אם הריפליי....אל תשאלו..) אבל הוא חזר! עוד משהו נתקל בבעיה הזאת ? יש לכם מושג איך לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-