עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by levihaim,

הי, אין לי כניסת svideo בטלויזיה, אז אני מבין שאני צריך ממיר ל-rca. איפה ניתן לקנות ? כמה זה אמור לעלות ? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. אני מתלבט בין השניים: SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI דרך אגב,שמתי לב שהרדאון 9600 פרו עולה אותו הבדר. האם הוא באותה הרמה כמו ה-XT או שיש הבדלים מורגשים?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by dlivneh,

הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  4. SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by אוריפ,

שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by ktm,

רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח

8. מה עדיף??? 5900XT- עולה 1230 9700NP- עולה 900 9500NP L-SHAPED MEMORIES- עולה 750 זה לחבר שלי... מה עדיף בשביל הוא לא מתכנן לחסוך כסף יעני זאת לא הבעיה אבל נגיד עם איזה סופטמוד לריידונים הם יכולים להגיע רחוק? ו9700NP אחרי סופט מוד יותר טוב מה5900XT? ועוד אחרי OC זה יכול ליהיות משהו חזק לא? אז על מה אתם ממליצים..? נ.ב איזה בחור מת"א פשוט קיבל אותם במתנה אז הוא מוכר לי בזול (וזה מישהו שאני יכול לסמוך עליו)

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by matanyaniv,

אני מחפש לחבר כרטיס מסך עד 700 שקל. איזה כרטיס יתאים לתקציב?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by עומרי,

אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by darkman,

מחפש מסך לעבודה כללית במחשב(FLAT) בתקציב של 750

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by razcoren666,

החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by gshhar,

מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  14. כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDIN UNLEASHED המחשב עושה לי פתאום RESET למה?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by matanyaniv,

אני מאוד מתלבט בין אם לקנות LCD או CRT אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים... איזה מסך יתן לי תצוגה טובה יותר?(בלי קשר למחיר)

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Duckman_911,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 9800 pro של הרקולס. ואני מעוניין להשתמש ב-TV OUT שלו, אולם נתקלתי בבעיות. אני משתמש ב-Catalyst 3.10, וזה יותר הרבה בעיות עם זה, משום מה. דבר ראשון - כשאני עובר לטלויזיה, הוא עובר לרזולוציה 1024x768, משום מה הוא מזהה את זה כרזולוציה הנתמכת של הטלויזיה ואי אפשר לשנות את זה בהגדרות של ה-displays בדרייברים של ATI. וזה כבר לא טוב - שכן הטלויזיה הדפוקה בחדר שלי יכולה להציג רק 800x600, ומה שקורה זה שאני רואה רק חלק מהמסך ונאלץ לשות scroll כדי לראות את השאר.. הדרך היחידה שמצאתי לעקוף את זה זה להוריד את הרזולוציה של הדסקטופ שלי ל-800x600, ואז להעביר לטלוויזיה.. אבל מה ההגיון בזה? זה מטרד, ואח"כ צריך להחזיר את זה עוד... - אגב, לפני הרדאון הזה …

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Aner,

?

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  20. 9500 pro vs. 9600 xt?

21. Started by guy25,

אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by Dready,

אני מעוניין לקנות ממשהו 9700 powercolor's np במחיר פצצתי, שאלתי היא אם יש אפשרות לעשות סופטמוד, או שצריך להחליף ביוס? תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lover323,

אני מנסה לחבר את הכרטיס לטלויזיה בעזרת כבל ערוך 7-8 מטר שהכנתי לבד RCA בשני הצדדים לאחר ניסיונות רבים ובדיקת תקינות הכבל לא הצלחתי להגיע לתוצאות, אפילו החלפתי כרטיס וזה גם לא עזר הדריבר לא מזהה את החיבור לטלויזיה עד שאני לא מסמן force detection of my tv וכמו כן אני לא מצליח לסמן extend my windows desktop onto this monitor אני משתמש בדריברים הכי חדשים מאתר המוצר Gigabyte יכול להיות שהכבל ארוך מידי או לא איכותי מספיק? יש אולי איזה תוכנה כמו TV TOOL בשביל ATI?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים