כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי r9600 דיי חדש של ATI ואני חושב שאני לא מצליח לנצל את כל הביצועים שלו. אני משחק דיי הרבה משחקים כל החדשים שיוצאים אני שם תגרפיקה על המקסימום המשחק זורם חלק והכל אבל הDetail הוא לא נקי אני רואה הרבה קיווקווים כאלה על הדיטייל כאילו הוא לא נקי כזה...אני לא מבין מה זה כי ההגדרות הם על המקסימום ואני יודע שאם כרטיס כזה אני אמור לראות הרבה יותר יפה!!! הנה כמה תמונות: HALO: http://planet.nana.co.il/masteror/1halo.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/2halo.JPG NFSU: http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu1.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu2.JPG רק תראו אותם על 1024X768 כדי שתבינו על מה אני מדבר
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צהריים טובים ראיתי את הכרטיס XPERTVISION RADEON 8500LE בזיגזג ב380 ש"ח . עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1.לחבר שלי יש RADEON 9600NP , בכמה הכרטיס שלו יותר חזק מה8500 ? 2.האם המשחקים החדשים שייצאו ייראו בדיוק אותו דבר ? (זאת אומרת שלו זה תומך 9.0 וה8500 תומך 8.1) 3.הכרטיס הנ"ל מגיע אם קירור ? 4.האם זוהי השקעה טובה לטווח הארוך ?(שנה בערך ), אני משחק בדרך כלל 1024על768 ו16 ביט ואפילו במפרט העכשוי שלי הכל רץ חלק ! אני פשוט רוצה לשחק בדום וחבריו אשר דורשים פיקסל שיידרים . האם הכרטיס יחזיק שנה ? תודה SOLARIS
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Readon 9600xt 256mb בשמיר מחשבים ב1100 ש"ח הבעיה זה שאני לא יודא מי היצרן של הכרתיס. אתם יכולים להמליצ לי מאיזה יצרן הכיכדי לקנות את הקרטיס הזה? ;D
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני יודע שהסקר לא כולכך מדורג טוב אבל ניסתי. תצביעו כדיייייי.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם טוב יותר - ati xpert 2000 pro (rage 128 pro) או voodoo 4 4500 שניהם עם 32MB זיכרון, והאם ה וודו עובד רק ב AGPX1 ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים רכשתי כרטיס מסך חדש : Radeon 9600pro של CLUB 3D, (הערות לגבי איכות הכרטיס עצמו יתקבלו בברכה . המחיר, דרך אגב, 850 ש"ח, מקווה שעשיתי עסקה משתלמת ). בקיצור ולעניין, התקנתי Catalyst 3.10 ובאחד הטאבים ישנה אופציה להגדיר את אפיק ה AGP. בכל פעם שאני מנסה להעביר ל X8, המחשב מבקש לבצע איתחול כשלאחריו הגדרות ה AGP חוזרות ל OFF. אני משתמש במחשב P4 2.4HT עם MoBo: Intel 865G אשר אמור לתמוך ב AGP X8. בתודה מראש... נ.ב. יש טעם להתקין OMEGA?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לספק לי מידע השוואתי בין מסכים שטוחים lcd לבין מסכי crt. מה היתרונות של lcd? אשמח לקבל url's של מאמרים
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כבר שאלתי לפני חודש אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני הולך לקנות את המסך השבוע ככה שאני צריך להחליט. שוב מחיר גג 4200 ש"ח ושתהיה אפשרות לשחק בצורה טובה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , ;D ;D קחו ביקורת יפה על ה Aopen5900xt http://www.guru3d.com/article/Videocards/112/1 לדעתי (כמו לדעת רבים) הכרטיס המשתלם ביותר היום שימו לב שהכרטיס מגיע באוברקלוק לרמה של כמעט 5900U . מישהו יודע האם כבר יש אותו בארץ? ;D
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה בסכום של בערך 350 ש"ח, ראיתי באתר של חנות שיש הרבה כרטיסים בסכום הזה. השאלה שלי היא אילו דברים חשוב לשים לב שקונים כרטיס כזה: כמות זיכרון/מהירות/צי'פ/אביזרים?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב............. כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה מבחינת מחיר ובנדל? Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058 Hercules 3D Prophet 9600XT-1240 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095 SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו תמיד שהייתי מדליק את המחשב או שעושים ריסט אז רשום כזה לפני שהסריקה של הרם עולה את הכרטיס מסך נכון !? אז תמיד היה רשום לי GeForce 4 440 MX 64 MB וכ"ו... עכשיו בחודשים האחרונים אחרי הפירמוט שעשיתי.. (ככה נראה שזה בגלל זה) רשום לי NV17 VGA BIOS ואז סתם רשום גרסא וכל זה.. לא רשום לי את הכרטיס מסך שלי !! מה יכולה להיות הבעיה.. נראה לי שבגלל זה הביצועים שלו חרא !!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-