כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו דעות או הערות בקשר ל Gainward FX PowerPack! Pro/660 TV/DVI 128MB ? אפשר לראות את המפרט שלו כאן: http://www.gainward.com/c-1.html?id=83 מדובר בכרטיס בסיסי שמיועד לתחנת משחקים קלה. כמו כן , האם המחיר של 435 ש"ח לכרטיס הזה נראה לכם? תודה מראש על התשובות.
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הרי גם ככה בכל המשחקים שאני משחק בהם עם ה-9600 פרו,אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות אז במה 9800 יהיה עכשיו טוב יותר,אבל עכשיו ולא בעוד כמה זמן שיצאו משחקים אחרים? איך אני יכול להרגיש את זה ובמה זה מתבטא?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי חבר , כרגע יש לו p4 1600 256mb אני לא יודע יותר מידי על המחשב שלו. הוא בעיקרון רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך , חזק , שישאר לו להרבה זמן. ויותר מאוחר , להחליף גם את המעבד זכרון ולוח אם , תוך כדי שהוא שומר את הכרטיס מסך. הוא רוצה משום מה להזמין מאחת החנויות באינטרנט. יש לו תקציב של 2200 שקל פחות או יותר. אמא שלו מתעקשת שיהיו כמה שיותר תשל ומים ,למרות שלפי מה שאני יודע , כל החנויות באינטרנט נותנות מספיק תשלומים. בעיקרון , יש התלבטות קטנה בין ה 5900 \ 9800 pro אם יש לכם רעיונות מה יהיה הכי אידיאלי בתקציב הזה , ושל איזה חברה. תודה. נ.ב : ניסיתי לעשות חיפוש ולמצוא משהו , אבל החיפוש תמיד נתקע לי משום מה. ככה שאם מישהו כבר שאל את השאלה זאת , סורי .
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מכל החברות שהוציאו את כרטיסי 9800PRO של איזה חברה הכי משתלם לקנות במחיר הגיוני ל 9800PRO 128MB
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בראדאון 9600 פרו ובהגדרות של הכרטיס מסך זה עומד על אפס בלי אפשרות לשנות ל 8X בביוס המצב הוא אוטומט יש איזה עדכון או פתרון אחר לבעיה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
נתקלתי במאמר שמשך את עיני לאחרונה והעצים את הספקות שיש לי בדריברים המקוריים של Radeon http://www.driverheaven.net/articles/omegadna מה אתם חושבים ? ???
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך ניתן לצור קשר עם יבואן מסכי VIEWSONIC או יכול לתת לי שם של חנות שאפשר לראות בה את המסכים שלהם (19" במיוחד) אז אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של חברת Albatron בארץ ומה כתובת האתר שלו?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD טוב ויפה לא חשוב לי הצבע מומלץ למשחקים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד מקבל את הכרטיס הנ"ל, רציתי לדעת אם יש דרך להאיץ אותו יותר חוץ מ-O\C , והאם הדריברים של אומגה יועילו איתו יותר? כמובן עוד כמה טיפים לא יזיקו (כי עד עכשיו הייתי איש של NVIDIA )? נ.ב. אני גם רוצה לחבר לטלוויזיה ולהקליט מהטלוויזה (כמו שעשיתי עם ה-NVIDIA ), האם זה אותו דבר, יש שינוי שצריך לדעת?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Readon 9600xt 256mb בשמיר מחשבים ב1100 ש"ח הבעיה זה שאני לא יודא מי היצרן של הכרתיס. אתם יכולים להמליצ לי מאיזה יצרן הכיכדי לקנות את הקרטיס הזה? ;D
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב . איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחר שהכרטיס מסך חזר מתיקון [הכרטיס לא היה פגום ככה לבסוף התגלה אחרי ששילמתי 200 שקל על הכול סעמק] בסוף הבעיה היתה בכלל במתאם של הכרטיס מסך ולא בכרטיס מסך עצמו... טוב שמעו, אני רוצה למחוק את כול הדריברים ולהתקיןההההההההכול מחדש... אז מה להתקין? כאילו מתי...? הכוונה היא : להתקין את הדריברי של הדיסק ואז את הדריברים החדשים או להתקין רק את הדריברים החדשים? מישהו בבקשה יכול להביא לי אילו דריברים להוריד? אני לא צריך רק את הדריברים הרגילים אלה גם שאר התוספות המגיעות על הכרטיס מסך שלי.. כמו התוכנה לכרטיס הטלויזיה וכו' תודה מראש. :-*
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
צהריים טובים ראיתי את הכרטיס XPERTVISION RADEON 8500LE בזיגזג ב380 ש"ח . עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1.לחבר שלי יש RADEON 9600NP , בכמה הכרטיס שלו יותר חזק מה8500 ? 2.האם המשחקים החדשים שייצאו ייראו בדיוק אותו דבר ? (זאת אומרת שלו זה תומך 9.0 וה8500 תומך 8.1) 3.הכרטיס הנ"ל מגיע אם קירור ? 4.האם זוהי השקעה טובה לטווח הארוך ?(שנה בערך ), אני משחק בדרך כלל 1024על768 ו16 ביט ואפילו במפרט העכשוי שלי הכל רץ חלק ! אני פשוט רוצה לשחק בדום וחבריו אשר דורשים פיקסל שיידרים . האם הכרטיס יחזיק שנה ? תודה SOLARIS
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי r9600 דיי חדש של ATI ואני חושב שאני לא מצליח לנצל את כל הביצועים שלו. אני משחק דיי הרבה משחקים כל החדשים שיוצאים אני שם תגרפיקה על המקסימום המשחק זורם חלק והכל אבל הDetail הוא לא נקי אני רואה הרבה קיווקווים כאלה על הדיטייל כאילו הוא לא נקי כזה...אני לא מבין מה זה כי ההגדרות הם על המקסימום ואני יודע שאם כרטיס כזה אני אמור לראות הרבה יותר יפה!!! הנה כמה תמונות: HALO: http://planet.nana.co.il/masteror/1halo.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/2halo.JPG NFSU: http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu1.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu2.JPG רק תראו אותם על 1024X768 כדי שתבינו על מה אני מדבר
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שהסקר לא כולכך מדורג טוב אבל ניסתי. תצביעו כדיייייי.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, רק רציתי להגיד לכם שייצאו הדרייברים החדשים בסדרה - 4.1 להורדה: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-97-031212a-013118c.exe אני עוד לא ניסיתי אותם כי לצערי שלשום נשרף לי הכרטיס, ובנתיים אני עם GFMX של nVIDIA. תהנו!
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם טוב יותר - ati xpert 2000 pro (rage 128 pro) או voodoo 4 4500 שניהם עם 32MB זיכרון, והאם ה וודו עובד רק ב AGPX1 ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-