עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 3gh,

רציתי להבין משהו.. במשחקי LCD שנגיד משחקים במשחק על רזולוציה של 1024 על 768 על קצב רענון של 60 ושמים את הVSYNC אז בעצם המקסימום FPS שאני אקבל יהי 60 ואם אני אשחק ברזולוציה מסוימת על CRT בקצב רענון של 85 אז הFPS המקסמילי שאני אקבל יהיה 85? אם כך אז בעצם עם VSYNC לCRT יש ביצועים טובים יותר? והאם בCRT 'הקריעת תמונה' פחות קורת בגלל קצב רענון הגבוהה? נ.ב חלק אומרים לי שאין קצב רענון למסכי LCD אז איך הVSYNC פועל במסכים האלה? אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by iPsych,

שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by michfir,

אני לא יודע למה, אבל יצא לי במקרה להריץ אתמול את המשחק GTA: SA על המחשב, ומשום מה המשחק קירטע, יענו היו לאגים מתי שהיו יותר מ4 מכוניות בתמונה... משהו מוזר לאללה, יש לי 8800GTX, Q6600, ASUS STRIKER EXTREME, 5GB OF DDR2 כמובן אני על XP 64BIT... למישהו יש מושג למה?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא בארה"ב תכרטיס הזה ב1800 שקל!!! הוא קנה, והיום או מחר שולח אותו לארץ, יענו עוד 5-4 ימים הוא מגיע עכשיו איך אני יודע איך להסתדר עם זה? להתקין את זה רגיל כמו כל כרטיס אחר? או שצריך פה משהו מיוחד? אולי הספק שלי חלש מידי? ה3 מאוורים שעליו כבר מחזיקים יותר מידי? הלוח תואם ? יש לי לוח של ASUS P4S533-MX-UAZY תואם AGP 4X ירוץ ?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by דניאל נ,

איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים במשחקים כבדים על רזולצייה של 1280X1024 ?

6. Started by Fenomeno,

לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by THE FOX,

מפרט מחשב: 4 גיגה זיכרון מעבד E7300 כרטיס מסך 260 GTX ספק כוח אנטק 430W לאחר הרצה של 3DMARK05 ברוולוציה 1280X1024 וללא כל פילטרים התקבלה תוצאה של 15000, שזה ממש נמוך... לאחר נסיון OC קטן לכרטיס התוצאה ירדה עוד כלפי מטה.. מה הגורם לבעיה?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by Saito,

ברשותי מסך מתוצרת ASUS בגודל 20 אינץ'. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1050*1680. האם ניתן להסתפק ב HD6850 למשחקים כמו Battlefield 3 בהגדרות מקסימליות, או שמומלץ להשקיע עוד קצת כסף ב HD6870? שאלה נוספת: האם ספק כוח ישן 550W מתוצרת corsair יסחוב את הכרטיס HD6870 בשילוב עם מעבד Core i5-2500?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. טוב לפני חודש ככה קניתי את ה TWINTECH 9800GT OC EDITION XXT 512Mב 735 מ FOXPC כדאי לי להחליף ל TWINTECH 9800GTX+ HEATPIPE 512m שהמחיר שלו 1050 ההפרש הוא 315 אבל בגלל שהוא אצלי כבר חודש אני צריך להוסיף עוד 145 שקל שזה יוצא 460 שקל להוסיף. האם זה שווה את הכסף?זה יתן לי ביצועים טובים יותר?אני עכשיו משחק על רזולוציה 1280*1024 אבל בעוד בערך חודש יקנו לי מסך חדש ואני ישחק על 1600*1200. אז משתלם ליקנות עכשיו את הכרטיס?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי קניתי כרטיס מסך חדש HD 2600PRO יאני מנסה להתקין לו דרייבר של ATI ניסיתי להוריד מ אתר החברה את הדרייבר החדש ביותר וכשמתחילה ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא תואם למחשב שלי אבל אני בטוח 100% שהוא כן מתאים ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס וכשמתחילה ההתקנה יש הודעה שצריך קודם לעשות ריסט ואחר כך להתקין אני עושה ריסט מתקין ואותה הודעה חוזרת!!!1 למישהו יש פתרון בבקשה?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ozezer,

אני צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בסך של עד 400 ש"ח +- דרוש ממשק PCI-E. כמו כן, המחשב מכיל כרגע 2G RAM, מעבד ליבה כפולה של INTEL במהירות של 2.6 כל אחד. היה לי x1600 אבל הוא נדפק לי. תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, קניתי בזמנו כרטיס Radeon 9800 Pro אבל עם כל דרייבר שהתקנתי הוא זוהה (ועדיין מזוהה) כ9800 XT, גם בdxdiag וגם באי אילו תוכנות ניטור ותחזוקה של המחשב. בהנחה שמדובר ב9800 פרו ולא בXT, האם הדבר עלול ליצור בעיות כלשהן?

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  15. מעניין אותי עד כמה משתלם כל אחד ומה ההבדל בתוצאות במשחקים ??? תודה למי שעוזר!!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by d-undertaker,

שלום לכולם! היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה.. לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר?? האירו את עיניי בבקשה

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  17. הסיקורים הם באנגלית הכרטיס המפלצתי (עם ה-OC הכי חזק) של חברת Asus : http://www.legionhardware.com/document.php?id=708 לפי מה שאני יודע הכרטיס של אסוס אפילו לא הגיע לארץ (ובחו"ל עדיין לא פרסמו את מחירו, ככה שיש זמן עד שהוא יגיע) הכרטיס של BFG (גם עם OC) שנמכר כבר בחלק מהחנויות כמו TMS : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQzMSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== הכרטיס הזה זמין למכירה בארץ.

18. יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

האם הגרסה הזו טובה או שלא? הבנתי שהיא חמה מאוד ורועשת אבל בפלונטר היא נמכרת ב-1100 ש"ח משומש. יש סיבה לדאוג?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by bubugu,

אהלן, אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 זה עולה בסופו של דבר 100 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150228 זה עולה 135 דולר בתכלס אני לא משחק כל כך במשחקים אבל הייתי רוצה שהכרטיס שאני אקנה יישאר לי שימושי לעוד הרבה שנים טובות. ההבדל המהותי היחיד מבחינתי בין שני הכרטיסים האלה הוא של-8600gts יש תמיכה בHDCP. רציתי לשאול דבר ראשון, מה זה בכלל HDCP? מתי ישתמשו בזה ולאיזה שימושים? והאם בכלל כדאי לי להשקיע עוד 35 דולר בשביל הטכנולוגיה הזאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  21. שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס ייש…

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by oded900,

איזה חיבורים נחשבים האיכותיים ביותר?(d-sub,dvi,rgb,hdtv,Dual-dvi וכו') מה המשמעות של "bulk"? איזה חברה יותר מומלצת לכרטיסי מסך של Nvidia XFX או Leadtek? איזה כרטיס הכי מומלץ בהנחה שכולם באותו מחיר: http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7300GT-Sonic.html http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=288 http://www.palit.biz/en/products/ati_agp_X800GTO.html נ.ב איפה אפשר לקנות 7600gs sonic בAGP??

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. שלום חבר'ה, פירמטתי את המחשב , התקנתי את הדריוור החדש של Ati ו NetFrameWorks3 אך כשאני מנסה להפעיל את לוח הבקרה של הקטליסט אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בתמונה המצורפת ... יש לכם פתרון ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by ztz,

יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ??

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Stealth,

שלום, ברצוני לרכוש כ. מסך חזק שיריץ את מירב המשחקים הכבדים שנמצאים כרגע בשוק ושלא יתעייף יותר מדי מהר לכיוון המשחקים העתידניים. כמו כן רצוי חברה טובה של הכרטיס ושמקום הקנייה יהיה באזור הצפון אך לא KSP. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.