עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by חן וייסמן,

אם אני מחבר כרטיס טלויזיה למחשב ומהיציאה של הכרטיס טלויזיה מחבר את זה לכרטיס מסך (X1800GTO עם VIVO) אז אפשר לקלוט שידורי טלויזיה? יש אנשים שמשתמשים בכרטיס טלויזיה ע"מ ממש לצפות בשידורים? תודה לעוזרים... :

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by ZzO,

ראיתי שבקיי אס פי לא קיים ה6800gs אלא ה6800xt רציתי לדעת מה ההבדל בינהם? ועוד דבר קטן האם 6800gs נכון לשנה וחצי הקרובה יהיה מסוגל להריץ משחקים על רמה גראפית גבוהה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by bluz,

טוב אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס X1950 PRO 256MB. למה אותו? כי לטמבל יש AGP. ואין DX10 כזה. אז מתפשרים על X1950... בכל מקרה, GECUBE בכרטיס הזה לא משהו לפי מה שהבנתי.. אבל זה כמעט היחיד שמצאתי במחיר סביר X_X אז לקנות GECUBE או לא? ושאלה שניה, איך החנות SKYPC בקטע של אחריות ועמידה בזמנים? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  5. תוצאה של 7200 נקודות ב3DMAR06 היי רציתי את דעתכם בתוצאה שקיבלתי עם תוכנת 3DMARK06 בתוכנת XP 32 BIT, התוצאה שקיבלתי היא 7200 נקודות. יש לי כרטיס מסך 9600GT 512 מגה של חברת ZOTAC ספק של ברת SPIRE 550 WAT מחשב עם מעבד AMD 3800 ליבה כפולה 64 ביט זיכרון 2 זיגה DDR1 לוח אם של GIGABYTE GA-K8F-9 ULTRA האם יש צוואר בקבוק עם מחשב כזה? בתודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות בימים הקרובים מפרט אשר יכלול את ה9800GTX, האם כדאי לחכות כי עומדים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים מבית NVIDIA\ATI? ואם כן יש עליהם פרטים כבר? ובכמה הם אמורים להיות יותר טובים מהדור הנוכחי...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by yariv12,

יש לי לצערי ATI Radeon 9250. ובמחשב עצמו יש לי שני משחקים קונטר סטרייק ופיפא. יש איזה משחק בסגנון של cod4 שיתאים לכרטיס ? [תודה לעוזרים]

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Tomer75,

מה אתם אומרים? משום מה הקירור שעל כרטיס ה- INNOVISION נראה לי דיי מאעפן לעומת הכרטיס של GIGABYTE, אבל ההפרש במחיר הוא דיי ניכר. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7047&CatCode=124 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988

9. Started by swisaavi,

לפני שעידכנתי את הדרייבר של nvidia גירסה 91.37 היה לי refresh rate 75hz, עידכנתי ל 91.47 ופתאום נהיה לי 72hz... החזרתי לקודם ועדיין נשאר 72hz.. לא ממש איכפת לי שזה ירד ב 3hz אבל מעניין אותי לדעת למה..

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. יש לי בעייה בקאטליסטים החל מה6.3 נראה לי (וזה להרבה אנשים לא רק לי שיש להם כרטיס מעפן כמו שלי radeon 9500 pro 128mb) שהagp write תמיד על off בSMARTGART ולא משנה מה עושים...השאלה שלי האם זה גורם לירידה בביצועים? (הfast writes agp read וכל השאר עלon רק הagp write על off)

11. Started by sirexrv,

256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  12. עידכון כרטיס מסך NVUDUA יצר לי תקייה עם 32MB של קבצים. C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 אפשר למחוק אותה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by Tommy,

יש לי ATI Radeon 9600PRO הדרייברים החדשים של OMEGA 4.7 טובים?

14. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. חשבתי על WinFast TV2000 XP RM גם Leadtek TV PVR2000 בא בחשבון. מאידך אני לא יודע מה לחפש במפרט - ואיזה כרטיס יתאים להעברת וידאו ל mpeg או avi. ובכלל איזו תצורה עדיפה להמרת וידאו - לשם עריכה / הוספת כתוביות. האיכות צריכה להיות להקרנה במקרן על מסך גדול. האם המחיר הוא ריאלי ואם לא מהן האופציות הרלבנטיות. אשמח לתגובות מהירות, אני קונה לעניין זה מחשב athlon 3000 am2 עם 1GB 667. תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. שווה להחליף אותו עם ה R9100 שלי ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

מחפש מסך LCD 17 אינץ משהו כזה בתקציב של עד גג 1700 שקל משהו טוב

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. אני לא כל כך מתמצא יותר אבל בדקתי קצת ושני אלה עלו: x800xl x1650pro תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by marik,

שלום יש לי מפרט הבאה ואני מתלבט אם כרטיס מסך INTEL 8400 P5K SE P35 WD 160GB SATA2 2gb ddr2 800 ספק כוח 400W SWEEX חשבתי על 9500 GT האם הספק יתאים ? אשמח לשמועה הצעות או תגובות. תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. קראתי שכיום נמכרת טלוויזיה כזאת בגודל 55 אינץ' ביפן אומרים שרוצים לעשות מסכים כאלה למחשב ב2007 למישהו יש מידע נוסף?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by assafkm,

שלום אני רוצה לקנות את 8800GTS החדש (מבוסס G92) ולפי המחיר בארץ (כ-2000 שקלים) אני חושב ששווה יותר לקנות אותו בארה"ב או משהו בדולרים יש למישהו מושג כמה זה עולה בדולרים??? תודה למי שיתן תגובה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בלי חיבור VGA ,יש כבל כזה? המחשב הוא מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. אהלן אנשים יקרים אני מעונין שיתיעצו לי לגבי כרטיס מסך כל שהוא שתומך בדרטיקס 9 ועם כל התוספות עד מחיר 600 שקל כרגע יש לי fx5200 ואני מאוד מאוכזב

24. Started by blade runner,

הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  25. בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני מסדר לו מפרט, אני מכניס לו 8800GT, ואני מתלבט מה קחת, אני רואה את ה-BFG עם OC2, נראה טוב, ולא יקר יותר מדי, אבל אם אני לא טועה הקירור שלו הוא לא החדש עם המאוורר הגדול יותר, ואני מפחד שבגלל ה-OC הוא יתחמם יותר מדי, ואני ממש לא רוצה את זה, מעדיף גרסה רגילה אם יש בעיות חום. אם אני אקנה אחד בלי OC אני לא מתכוון לעשות OC בעצמי. אז מה אתם אומרים? שווה? ד"א, 88GT של GB עם הקירור של זלמן הזה ( http://tms.co.il/product/4622 ) נראה קטן מהרגיל, אני טועה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.