עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ומישהו יודע כמה הוא צריך לעלות?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. GIGABYTE GEFORCE 6800GT 256MB GDDR3 PCI-E 6800 GT SLi וכמה הוא עולה אני מתקשה למצוא מחיר האמת..! חחח הוא יעבוד כנראה בשילוב עם AMD athelon 64 3700+ san diego

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2220&p=1 ביצועים שופרו, בעיקר בDOOM3.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by ofir5300,

היה לי 4870 והוא נכנס לי בדיוק באורך שלו במארז והבנתי שהגודל הפיזי של הX2 הוא עשר אינצ' אז רציתי לדעת מה הגודל של ה4870x2 בהשוואה ל4870 הרגיל? האם יהיה לי בעיה של מקום במארז.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. http://ir.ati.com/phoenix.zhtml?c=105421&p=irol-newsArticle&ID=844437&highlight= עוד לא בדקתי את כל הכתבה רק דיפדפתי כי חזרתי לא מיזמן מהעבודה אבל אמור להיות דמו בגימספוט http://www.gamespot.com/pages/features/onthespot/index.php

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. או קיי השלמתי עם זה... ATI שונאים אותי... אבל לא נורא כי בדיוק עכשיו יש לי יום הולדת. חהחהחהחה :yelclap: :yelclap: אז מה שאני יעשה זה הדבר הבאה... אני מעוניין לימכור את הכרטיס מסך שלי... נראה לי שבאזור ה1000 שקל Sapphire X800 GTO2 256MB ואקנה כרטיס מסך חדש בכסף שאני יעשה ביום הולדת שלי... אחרי הכל זה יום הולדת מיוחד... אני מחליף קידומת... 20 זה גיל מגניב! חהחהחה אז אני חשבתי בלכיוון Nvidia FX6800Ulta או הGT של BFG עכשיו אני לא ראיתי מישהו שמוכר אותם בארץ... אבל מה אתם אומרים? איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו? בסביבות המכיר 2000 או 2200 עם חריגות של 200- 300 שקל... או אולי איזה 7800 שהיה טוב... אבל אני באמת צריך שהיה שווה את הכסף ושהיה טוב ולא כל כך יקר... במכיר שאמרתי מ…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by F-S flash,

אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.

8. Started by arnoNz,

תגידו יש את המסך VIEWSONIC P95F+ רשום שיש לו בעיות גאומטריה והוא לא משהו בטקסט אז הדגם הזה VIEWSONIC P97F+ זה השיפור שלו יעני תיקנו שם את הבעיות שהיו לו ??? ומה לגבי הסמסונג SAMSUNG 959NF יצא לו דגם משופר כי אין לאותו בארץ ובכלל הסיכום שב FAQ עוד רלוונטי ??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. אין לי מושג במה הוא תומח יש לי רק נתונים אתם תדעו במה הוא תומח ואם הוא מתאים לי תיראו זה הנתונים הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא gigabyte radeon 9550 128mb הלוח אם שלי הוא: לוח של אינטל דגם D845EBG2 בדקתי בתוכנה cpu-z וכתוב שם בקטגוריה של הלוח אם בסוף כתוב AGP REVISION : 2.0 DATA TRANSFER RATE : 4X אין לי מושג מזה אומר ומה לעשות אני לא מבין כלום בכרטיסים מסך וכל זה תעזרו לי בקשה הכרטיס שיש לי עכשיו הוא nvidia g-force mx440 64mb תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by dragon772,

השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. דרישות: 1. מסך שטוח באמת. 2. התאמה גם לגיימינג מהיר ואיכותי וגם לעבודה עם מסמכים וקטעי קוד (C++, JV וכדומה). 3. כרטיס מסך בשימוש: 1900XT האם במחיר הזה לא עדיף 19' של EZIO או ויוסוניק? משהו כמו VP930 או VX224? אני חשבתי שעדיף CRT כי במסמכים אני עובד ב-1600X1200 ובמשחקים או סרטים אני מוריד ל-1280X1024 ול-LCD יש בד"כ בעיה עם שינוי רזולוציה (המסך נראה לא טוב כשהוא לא ברזולוציה הטבעית). תודה מראש על העצות, TMP

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע לגבי שביתה של נמלים בארץ בגללם סחורה גדולה של כרטיסי מסך תקועה במכס? למה אין על זה שום פירסום

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. Started by japaN,

תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  15. סוף סוף הגיע לי הכרטיס אחרי די הרבה זמן מצידי שחיכתי אחרי ששלחתי את ה 7800GTX היה לי לאחריות בסוף החליפו לי אותו ב 8800GTX 640 בתוספת מצידי של 850 שקלים מה אומרים שווה ? באנצ'ים אין לי כוח לעשות כל כך אני אעשה יותר מאוחר ואעלה לכם תוצאות איזה בנצ'ים כדי לי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. יש לי כרטיס Msi Radeon 9800 Pro ואני מעוניין בתוכנה/ות ומדירכים לאוברקלוק. לפניי שאתם נועלים, אם אפשר תנו לי לינק או לפחות הפנייה לדיון בנושא

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך מומלץ של Nvidia עד 1200 ש"ח, לגיימרים.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by dddani123,

מתי הם אמורים לצאת? לאיזה כרטיסים בערך הם יהיו מקבילים? ומחיר בערך אם למישהו יש מושג.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. כותרת ^^ מה הכרטיס הכי חזק שמעבד E5200+OC יכול להחזיק בלי צ''ב OC -3.2 כמובן שאני יכול עוד אבל בינתיים תאורתית מה הכרטיס הכי חזק שהוא יכול להחזיק עם ספק 400W לוח אם MSI P43 neo-f וכרטיס מסך נוכחי 9400GT אני רוצה לשדרג דחוף כדי לשחק GTA IV

20. אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by penny1,

בעיקרון אני עומד לקנות 7600GS, אך קיבלתי הצעה ל X800 לפי המפרט הבא : Memory 256MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 400 MHz Memory 986 MHz DVI Yes TV-Out Yes Video-in No Ramdac 400 OpenGL 2.0 DirectX 9.0 PixelPipelines 12 הבעיה יחידה שמטרידה אותי הסוגייה של האי תמיכה ב HDR ו SM3 רציתי לדעת על היכן בא לידי בידוי HDR ו SM3 ועד כמה זה משפיע? האם כדי ללכת על 7600GS שנראה חלש ממנו בגלל שהוא כן תומכה בפונקציות הללו ??

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by kuBBia,

מה יותר טוב מהבאים x1600pro 256mb 7600gt 128mb 7600gs extreme 256mb 7600gs 512mb כולם עולים פחות או יותר אותו דבר... ועוד דבר, מה עדיף קירור פסיבי[ללא מאוורר] או אקטיבי[עם מאוורר]? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by aviad91,

אני לא מצליח להתקין דריברים לכרטיס הזה. מופיע לי חלון לפני ההתקנה וכתוב: the nvidia sutep program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. מישהו יכול לעזור לי?...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. קראתי תגובה כאן באחד הפורומים שצריך ויסטה בשביל להריץ את הDX10 .. זה נכו ן ? (גם עם הכרטיס מסך עצמו הוא תומך DX10 למשל 8800?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  25. הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…

• 6 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים