כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש , היעוד - עריכת תמונות (אני צלם) , ואולי קצת משחקים. יש לי כרטיס מסך שקניתי לפני שנתיים וחצי ב750 ש"ח. sapphire 9600XT 128 MB הכרטיס הוא AGP8X , ונאמר לי שהלוחות אם החדשים תומכים רק AGP (או משהו דומה). זה נכון? אני מבין שהכרטיס הנ"ל שעלה לי בזמנו 750 היום לא עולה יותר מ400 ש"ח. הכרטיס מספק אותי לגמרי , השאלה אם הוא יתמוך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה- GF6100 ל- ATI Radeon HD3200 ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי אנשיםםם הבאתי מסך 19 רחב =] משו לפרצוף (940BW) ביקצורר אני ניכנס נגיד למשחק cs:Source ואני מנסה לשים אותו על הגדרות 1400X940 זה לא נותן לי זה פתאום עושה לי פוללל ארטיפקטים על המסך והכל!@ ואני חייב ריסטרט.. יש לכם מושג אולי מה הבעיה?? בבקשה צריך עזרההה בווינדוס סתם ככה אני כן גולש על 1400X940 בבקשה תעשו O:
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש X1650XT של חברת HIS בעל צלעות קירור - ללא מאורר . בזמן האחרון הכרטיס מראה כל מיני צורות במשחקים , לדוגמא PRO STREET , או COD4 וגם CS:S . נסיתי לבדוק את טמפ' הכרטיס אך אולם לא מצאתי משהו שקרוב לזה ( יכול להיות שאין חיישן ?! ) . כרגע מה שעולה לי לראש זה להוסיף מאורר נוסף על הצלעות או מתחת לכ.מסך שיתן לו קירור - כי נגעתי בצלעות והם היו מספיק חמות ! . אני לא חושב שהכרטיס בדרך לגסיסה - הוא עבד בצורה יפה ופתאום בום ארטיפקטים . אין לי תמונה להראות לכם , הייתם מבינים יותר ( אולי בהמשך אני יעלה ) . בקיצור מה צריך לעשות במצב הזה ? חיפשתי מד טמפ' באוורסט וגם ב-RIVA TUNER , לא מצאתי דבר . המארז שלו זה TT MAMBO משהו כזה , קירור יחיד ב-REAR 120mm .…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים יש לי כרטיס מסך HD4870 של AMD האם הוא ייתמוך במישחקי תלת מימד יוציאו דרייבר או משהו?< או שאם אני רוצה לשחק בתלת מימד אני צריך לקנות כרטיס חדש של NVDIA ואם כן אז מאיזה גירסה שלהם הם תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, כדאי לי לקנות קירור לכרטיס מסך ? המעלות שלו 50 ב IDLE ומאמץ עובד ת-60 והמחשב יכול לקרוס יש לי Gigabyte 8800 gts 512 g92 חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=929 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 (מחברים אחד על השני את שניהם) זה יתאים לכרטיס שלי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם לא תהיה ירידה בביצועים במצב כזה? לדוגמא: כרטיס מסך AMD 4870 בלוח אם p35...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבחור כרטיס מסך שישמש את המחשב שלי לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בסדרות HD. בנוסף הכרטיס צריך להיות מסוגל להוציא 1080P למסך 42". המליצו לי על ה-HD4550. איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עכשיו שיצא ה GTS 320MB לא עדיף לקנות 2 כאלו במקום GTX בודד כאילו זה פחות זיכרון אבל זה עליה חדה בצינורות עיבוד מה יתן ביצועים טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ראיתי ש יש דרייבר ל כרטיס מסך ל BIOS בשביל מה צריך אותו?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום..אני משתמש בנייד של טושיבה עם כרטיס geforce go 7300 פרמטתי תמחשב והתקנתי דרייבר (לכרטיס) מהאתר של טושיבה ההתקנה הלכה בסדר..וב"מאפיניים" "תצוגה" המחשב באמת מזהה את הכרטיס למרות זאת אני לא מרגיש הבדל בפיקסליים ודבר מוזר שקורה זה שהשעון בצד ימין למטה משום מה עולה על 2 שורות אחת שעה ואחת תאריך מן הסתם הסמלים שם נראים גדולים ומכוערים ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה יותר אבל שאני משנה אז המסך נמתח ואני לא רואה את החלק התחתון (רק אחרי שאני גורר לשם את העכבר רואים אותו) ניסיתי גם להחליף דריברים ולר עזר תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת איך הביצועים של 5900xt? האם יותר טובים מ6600 רגיל?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לצערי אין לי PCIe במחשב, ולכן אני אני מוגבל לחיבור AGP. כרגע הכרטיס הכי חזק שמצאתי בארץ הוא Radeon x1950 Pro 512mb. מצאתי אותו בגרסה של Sapphire ובגרסה של HIS. האם הHIS שווה את התוספת של ה200 ש"ח? ואם יש לכם עוד כרטיסים להציע אני אשמח לשמוע. נ.ב. חשוב לי שיהיה TV-OUT. קישורים למוצרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1559&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1733&category_id=ab82c934ae519bf6d3808252f935057c&
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קדימון רשמי של יצרנית השבבים מספק חותמת רשמית להדלפות הרבות - מוצרי Arc Alchemist הראשונים יהיו זמינים לרכישה ברבעון הראשון של 2022לכתבה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
לאו דווקא למשחקים (חשוב לי רק שיוציא אות איכותי לטלויזיה), עד 400 שח קיים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמאפשר לצפות בטלויזיה בכלל וערוץ 2 בפרט דרך המחשב.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. יש לי תקציב של 1200 ש"ח איזה כרטיס הכי משתלם ומאיזה חנות? לא משנה החברה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה מקווה להישתלב ולעזור במה שאני יכול.. ברצוני להתייעץ איתכם על משהו... בקרוב אני קונה מחשב עם המפרט הבא: E7200 P31-DS3L 320GB 2GB RAM LG GH20NS מארז ATX לא יודע איזה. ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 430W SILENT כל מה שאני צריך זה לבחור כרטיס מסך וזאת הבעיה: אני בחור שמחפש איכות(HIGH-V.H)אך מעוניין כמה שיותר לחסוך...=/ ואני לא יודע איזה כרטיס לקחת.. יש את 9600GT או 9800GT שזה בעצם 8800GT עם שינוי שם. יש 8800GT עם OC ויש את 9500GT. ואני לא יודע מה לקחת תראו מחירים: Twintech 9600GT XT OC 512MB DDR3 שעולה 540 ש"חבפוקס פיסי. MSI Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 שעולה 695 ש"ח. TWINTECH 9800GT 512MB DDR3 או פשוט TWINTECH 9500GT 512MB DDR3. שעולה 375. אני לא יודע באיזה …
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המחשב לקראת מבול המשחקים בחודשים אוקטובר-נובמבר, אבל כל פעם ראיתי ידיעה על איזה כרטיס מסך חדש פה וכרטיס מסך חדש שם... וכבר יצאתי מבולבל יש כרטיסים משתלמים היום בטווח של עד 2000 ש"ח? שיהיו טובים גם למשחקים הקרובים כמו CRYSIS? ואם אין, אני אשמח לדעת אם משהו יוצא בקרוב, ואם כן מתי והאם שווה לחכות. תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-