עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mikezaush,

(למחשב נייח)7600gt 256 mb agpx8 או (למחשב נייד)8600m gt 256 mb pcie ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by itzikcore,

יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by Idan-h,

אני מתלבט אם לקנות LCD עם DVI שיעלה לי בסביבות ה2800, ובנוסף לכך אני צריך לקנות כרטיס עם חיבור DVI, FX5200 עולה 350, כלומר יצא לי 3150 לכל הפחות, או לקנות מסך איכותי LCD בלי DVI, כמו הסוני S73, שעולה 2500 בערך עם 16MS, כי יש לי GF4MX בלי חיבור DVI. ממש השיפור של הDVI משמעותי או שזה לא כזה קריטי? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום ! רציתי לשאול אותכם לפני קניה של R9800PRO של ספייר , האם יש לו יציאה לשני מסכים ? (או אולי אפילו יותר) במקרה ולא וגם אם כן אשמח לשמוע המלצות לעוד כ.מסך שיאפשרו לי לראות את התמונה מפוצלת בכמה מסכים . תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E כי בקי אס פי רשום רק את זה אני רוצה לדעת עם זה ddr 3 או לא יודע מה עם אפשר יותר פרטים עליו תודה!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by japaN,

תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by AVI.S.T,

בו נגיד יש לי לוח עם PCI16 ואני רוצה לשים כרטיס של AGP8 אני יכול או שאין אפשרות לכזה דבר

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. יש לי כרטיס Msi Radeon 9800 Pro ואני מעוניין בתוכנה/ות ומדירכים לאוברקלוק. לפניי שאתם נועלים, אם אפשר תנו לי לינק או לפחות הפנייה לדיון בנושא

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by ילד-hw,

היי לכולם ! אני רוצה לקנות ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט מ- הדובים ורציתי לדעת הם מוכרים שם את הריידון הנ"ל של הרקולס ב- 1980 ש"ח וזה OEM ורציתי לדעת עם אני יקנה את זה מה יחסר לי עם לא קניתי את הריטייל? והעם זה כדאי?!? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. מחפש מסך דק "12 עד "14 - קיים כזה בכלל ?? תודה לכל העוזרים !!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by menashe,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת יתרונות וחסרונות של הכרטסי מסך האלה, ובס"כ מי מהם יותר טוב? אני מתלבט בינהם....דרך אגב שניהם עולים לי אותו דבר, בערך 250$ מחול! ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) מול EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card פה יש קישורים לאתרים שהם נמצאים http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA52580 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130082 תודה רבה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by lipa,

איזה הכי טוב בסכום הזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by most,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6897&CatCode= מה אתם אומרים על התמורה של הכרטיס מסך? לכמה זמן הוא יחזיק לי? הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקים חזקים נורמלי(לא על דרישות גבוהות מדי)? האם הכסף מצדיק את הכרטיס?? תודה למשיבים

• 10 תגובות
    • 575 צפיות
  15. שלום לכולם, שמי חן. אני כבן 17. אני חדש בפורום. (אשמח להכיר את כולם) בכל אופן, השאלה שלי היא כזאת, בדרך-לא-דרך, ייצא לי בקרוב להשיג את הכרטיס: Zotac 8800GTS 320MB המעבד שלי כיום הוא ה Core 2 Duo E6300, (כ -2 גיגה ראם, 667) האם יווצר לי צוור בקבוק? אם כן, האם אוברקלוק יוכל לסדר את זה? ואם זה יחייב קירור? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  16. 1024 * 768 אם בכלל הטלוויזיות לא תומכות ברזולוציה הזאת? כמובן דרך S-video/composite

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

מחפש מסך LCD 17 אינץ משהו כזה בתקציב של עד גג 1700 שקל משהו טוב

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  18. לא לכעוס אני אשאל גם בפורום השכן

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by sheff2k1,

איזה מהכרטיסים יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  21. אני לא כל כך מתמצא יותר אבל בדקתי קצת ושני אלה עלו: x800xl x1650pro תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by yossi051,

שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי

23. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בלי חיבור VGA ,יש כבל כזה? המחשב הוא מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים