כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, להלן המפרט Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM כרגע אני ממש ממש ממש רוצה לשחק The Witcher 2 ואחריו כנראה Deus Ex: Human Revolution. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ את שתי המשחקים הנ"ל בתקציב של עד 600 ש"ח. כמו כן אשמח אם תציינו האם יהיה צורך להחליף ספק כוח (אם כן לכמה וואט) על מנת להחזיק את כל המערכת. לגבי הרזולוציה, כרגע אני מתלבט בין מסך של דל 23" למסך של דל 24". שניהם כמובן באים ברזולוציה של 1920X1080. עדיפות כמובן לרזולוציה מקסימאלית אך לא חובה. עדיפות לחנויות במרכז הארץ (ת"א-ר"ג). תודה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הלכידה PVR 2000 Aשל לידטק. יש אפשרות לקליטת ווידאו דרך מהמסרטה דרך S-VIDEO ויש CVBS. מה אתם חושבים שעדיף? שתי הפונקציות מתחברות למסרטה, ולא ראיתי העדפת איכות באחת מהדרכים 'על פניו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הוא SAMSUNG 17 LCD 721S PIVOT מה דעתכם עליו? איך הוא?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי כרטיס GTX770 ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את דיסק הדרייבר שהגיע איתו או שעדיף להתקין אחד עדכני יותר מהאתר של ?NVIDIA
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה-7600GS הכי זול שמצאתי (585 ש"ח, יש את הדגם בלי ה-Sonic ב-575 ש"ח). השאלה היא, האם זה בטוח לקנות את המוצר הזה ? אני יודע שהחברה פחות משנה בכרטיסי מסך, אבל בכל זאת, מעולם לא שמעתי על PALIT... ועוד שאלה, האם המאוורר שלו מרעיש ? הייתי מעדיף קרור שקט (פסיבי) אם אפשר... לא מתוכנן OC לכרטיס מסך. תודה מראש. Nirro.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל, מתוצרת Plait, בחנות skypc. הבעיה שהמחיר "טוב מדי". עד כדי כך טוב שאני חושד שמדובר באיזשהו חתול בשק..לא ברור לי איך כרטיס כזה יכול להיות כל כך זול, למרות שאני יודע שמדובר בחברה יותר זולה מהשאר. למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה או החנות הזאת? מה אתם ממליצים לי? העניין הוא שאני מאד מוגבל בגלל שיש לי AGP. קישור לכרטיס: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש mag 796fd2 ויש לי איזה בעיה עם הגדרת הצבעים אני גם מנסה להתחל את ההגדרות של המסך וזה לא נותן הבעיה בצבעים היא ב color manager יש שם כמה סוגים של צבעים שמוגדרים כברירת מחדל 6500K 5500K 9300K וכולם נותנים אותו צבע (אבל כל הגדרה צריכה לתת צבע אחר ) מה לעשות או להחזיר להם תמסחך אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס radeon 9200se יש לו יציאה ל-svidou. קניתי חוט s.v חברתי לטלוויזה ליצאת s/v ולא רואים כולם רציתי לשאול מה צריך כדי לחברת את הטלוויזה למחשב???
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.ixbt.com/video2/g70-7-d.shtml#p26
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך חדש (נניח X800) עם PCI Express יתאים ללוח אם ישן כמו ASUS P4S8X-X עם חריץ PCI ישן? הכרטיס הנוכחי שלי מחובר דרך חריץ AGP. האם יכולה להיווצר בעיה כלשהי? יריב
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים למשחקים בעיקר שבימים אלה חשבתי להחליף אותו עד שראיתי את הסרטון הבא ששיבש לי את כל קו המחשבה ובעצם גרם לי לחשוב למה לא להחליף רק את הכרטיס מסך? ומן הסתם גם את המסך כדי לשחק ב2K. בסרטון רואים שמה שאחראי בצורה כמעט מוחלטת לביצועים במשחקים זה הכ.מסך. המפרט שלי נכון להיום הוא: intel 4570 I5 3.2GHZ ASUS H87 pro 16GB (8X2) 1600 cl9 gigabyte 780 ghx edition antec neo 550W Seagate 1TB מסך IPS 24 אינץ של דל 1920X1200. האם לפי המפרט הנ"ל שידרוג הכרטיס לRTX 2070 גרסת OC כלשהי ישדרגו לי את הביצועים בצורה ניכרת ואוכל לשחק בהגדרות גבוהות מאוד+פילטרים על מקס' (במידה ואפשרי) על מסך 2K? או שבכל…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים עדיף ה280gtx או 9800gx2 למחשב לגרפיקאי, ה9800gx2 עולה פחות מה280gtx ב-500 שקל והוא משמש כשני כרטיסים (כך נראה לי ע"פ הבנתי)ואולי בגלל זה הוא יהיה יותר מהיר...מה אתם אומרים,נכון?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD אני עכשיו על 60 HZ אם אני שם על 75 זה יהיה יותר טוב? כי אני הבנתי ש ב LCD אין את הבעיה שיש ב CRT
-
- 14 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בשאלה הזאת כשאני אומר "ה-FPS המינימלי " אני מיתכוון ל- FPS שמתחת לו התמונה המוצגת מקרטעת לחלוטין בצורה שלא ניתן כלל להמשיך לשחק ? ככול הידוע לי כשמדובר בוידיאו רגיל (לא במשחקים ) במצב של 25 תמונות מתחלפות בשנייה ,הוידיאו נראה "זורם " לגמרי . ב-20 כבר מבחינים שלא מדובר בוידיאו "מציאותי " . וכאשר יורדים מתחת ל-15 כבר מרגישים היטב את ה-delay . ברור לי שוידיאו רגיל לא זהה לתוצאה המתקבלת על המסך בזמן הרצת משחקים , אבל האם ניתן באופן כללי לומר שמתחת ל-15 fps המשחק מקרטע ובככל לא "שחיק "?
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחירים הללו, לא משהו מפוצץ מדי, יש מצב שאני יכול לעלות עד 700. מדובר בכרטיס ללוח אם שתומך בAGP. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיבלתי עם R98000P A64 3000 SAMSUNG 3200 נקודות זה טוב? 5515 נקודות זה טוב?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1.איזה כרטיס 6200 הכי זול בארץ בתצורת AGP שניתן לפתוח בו את בצינורות? מה שחשוב שיהיה בעל יכולות OC טובות. 2.מחפש מדריך לפתיחת צינורות נעולים בכרטיס זה. 3.האם יש אנשים בארץ שביצעו מוד זה? ואם כן מה שיפור שהושג? אם תוכלו תביאו תוצאות של ביצוע המוד גם מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה לא מזמן החלפתי את ה4870 שלי לאחד אחר של גיגה בייט... עכשיו עשיתי פורמט והתחלתי עם מחשב מ0... עכשיו קצת מוזר לי, ב3dmark אני מגיע ל 11K+ משהו קרוב ל12K. קריסס, די נתקע על V high ועלAA בכל דיבור אין... זה נורמלי? ש4870 לא מריץ חלק את הקרייסס הראשון על V high? אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... הנה וידיאו של הבעיה: תודה!
-
- 61 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, יש מעבדים חדשים של אינטל שיש להם מאיץ גרפי מובנה. בהתקנת כרטיס מסך - הוא עובד ביחד עם המאיץ הגרפי של המעבד להשגת תוצאה מהירה יותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אתמול שבק חיים הכרטיס מסך שלי radoen 9800 אני רוצה להחליף אותו כי עדיין ולבזבז אל הכרטיס החדש כמה שפחות כסף אבל שלא יהיה גם ממש מעפן ויהווה צוור בקבוק למחשב: P4 2.8 800mhz asus p4p800deluxe - MB 1GB ddr 400mhz בבקשה תעזרו לי לבחור כרטיס מתאים וזול . תודה לעוזרים. יוני
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-