עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי כרגע מהאתר ebay את הכרטיס ati radeon 9800 pro 256mb 256 bit ולא הגיעו איתו כבלים איזה כבלים עליי לקנות מאיפה ומה המחיר בערך?!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by AvigdOr.GT,

היום בבוקר רכשתי את הכרטיס 6600GT של חברת leadtek התקנתי והכל טוב ויפה, אבל יש משחקים שזה מעין באג בדרייבר ה66.93 שיש לי, אז אני כרגע מוריד את ה71.24 בטא, ככה אני מקווה שזה יסדר. עכשיו יש לכם עצות משהו שכדאי לי לעשות עם הכרטיס? מלבד אוברקלוק )

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  3. יש לו חיבור למסך הישן וDVI ויציאה של HDMI ויש לי טלוויזיה רגילה בחדר ולא קיבלתי כבלים בקופסא שלו מה לעשות איזה כבל צריך ?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  4. האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איזה באסה לפני שבוע החלפתי כרטיס מסך X700 בכרטיס מסך 6600GT של חברת "inno3D" ושיחקתי במשחק רשת Battlefield 2 ופיתאום נכבה לי המחשב באמצע המשחק וכשניסיתי להדליק את המחשב שוב הוא היה נדלק רק בלי המסך רק כשהייתי מעביר אותו לכרטיס מסך של הלוח P5GD2 הוא היה עובד משהו נתקל בבעיה ???????דרך אגב הכרטיס נראה בסדר גמור והמאוורר שעליו ממשיך לעבוד רגיל יש לי את המחשב שבועים וכבר.......הבעיות תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה 8800GTX או ULTRA יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ? ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו וספק כוח שמתאים לו וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקצי…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  7. אתמול קניתי מחשב זול של AMD 2400+ A-XP לוח אם -GYGABYTE 7S748 FSB/DDR400 הכי זול ב 350 שקל..זכרון של KINGMAX 256MBDDR 400...וכרטיס מסך של Sapphir ראדיון 9600 ANTLANTIS 256 MB DDR ... אז ככה .. התקנתי WINDOWS XP וגם 98 ויש לי את אותה הבעיה .. הבעיה היא שאני מפעיל משחק תלת מימדי מסוים הוא פשוט נתקע לי המסך פשוט מאוד דומם כלום לא זז ! אבל הסאונד ממשיך להתנגן פירוש הדבר שמערכת ההפעלה עדדין פועלת ברקע .. כנראה רק ישומים גרפים נתקעים .. פעם היתה לי בעיה דומה במחשב היישן שלי המשחקים היו נתקעים וגם הסאונד היה נתקע והדרך היחידה לצאת מזה הוא לעשות ריסטארט ... הבעיה הייתה הלוח אם .. אבל עכשיו לא נראה לי שזה הלוח .. נראה לי שזה הכרטיס מסך (מותקן S 3.7 מהדיסק המקורי) בגלל שזה רק הגרפ…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by AAvihayD,

בס"ד קניתי אתמול מחשב והיום קיבלתי אותו הכרטיס מסך Nvidia GTX470 שהזמנתי , קיבלתי אותו overclocked. והמעבד שלי intel core i5 760 לא overclocked. ואני בכלל לא ביקשתי את הכרטיס מסך overclocked , ביקשתי אותו רגיל. אתם חושבים שזה טוב בשבילי או שהם דפקו אותי ואני ילך ויבקש חדש ?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  9. קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???

10. קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום קיבלתי אותו. המפרט של המחשב הוא: A64 3200+ MSI K8N NEO4 PLATINUM MSI NX6800GT PCI-E 1024 RAM אלו הדברים החשובים. עכשיו לאחר שהתקנתי את הדרייברים להכל, נכנסתי לאוורסט, וראיתי תחתVIDEO ADAPTER היה כתוב: Video Adapter nVIDIA GeForce 6800 Ultra PCI-E (MSI NX6800 Ultra) עכשיו הדברים התחילו להיות מוזרים.....בGPU CODE NAME היה כתוב: GPU Code Name NV40UPCX זאת הליבה הנחתי לבד.. ועוד משהו מוזר..במספר צינורות העיבוד היה כתוב 12: Pixel Pipelines 12 זה נראה לי מוזר, כי ב6800NU יש 12 ובGT אמורים להיות 16, אבל למעלה היה כתוב בכלל שיש לי אולטרא... יכול להיות שעבדו עליי? יכול להיות שאוורסט מזייפת? זה הגיוני? תודה מראש. נ.ב אם תרצו תמונה של הדף, ר…

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  12. קניתי 2.4 רדאון 9000 PRO הרדיסק חדש מהיר מה אני יגיד לכם ? אכזבה. NFS-HP-2 קופץ על 1024...ולא 32 ביט! אנריל 2003 800 600 לא על הכי גבוהה...לא חלק בזבוז של 3000 שקל יקרים ... :-[ :-\ :'( אולי הם יסכימו (החברה) שאני יחזיר את הכרטיס וייקח אחר מה עדיף על 9000 PRO ? (עלה לי 630 ש"ח) הרמת איכות תמונה שלו מדהימה אבל זה לא מה שחשבוה לי אני צריך SMOOTH מהירות ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ar2r,

אני חושב לקנות ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 אבל אני לא יודע עם זה ירוץ טובב עם המפרט שלי

14. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח) משחקים ירוצו עליו? אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקה ולא גיימר מטורף סתם בכיף שלי שיזרום לי איך הכרטיס מסך הזה? תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים) אין לי מושג למה זה.. קיצר כרטיס מסך סביר?

15. מעבד אינטל I5 750 4 גיגה זיכרון ראם רדון 5850 אמור להיות מחשב בן זונה למשחקים, ומשום מה מטרו 33 לא עובד טוב על ההגדרות הכי גבוהות !!, המחשב בן שבועיים, ואמור להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, התקנתי את הדרייבר הכי חדש, ולא מובן לי למה אני משחק על הגדרות בינוניות בשביל חווית מחשק חלקה. אני מפחד שאולי שמו לי כרטיס שונה, מכיוון שאין לי תוכנה שמזהה את החלקים, רשום לי רק Readon 5000 series וזהו, בכל תוכנה שאני בודק זה מה שרשום. אני משתמש בפי סי ויזרד. מישהו יכול לעזור בנושא?

• 42 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חבירתי אותו לDVI תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by Vladgi,

מסוג HYUNDAY Q17 TFT 17 עלה לי 2700 מה אתם אומרים עליו ? זה חושב לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  19. החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0 איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  21. זה הדגם IBM L171 LCD דבר ראשון קניתי אותו ב-1300 שקל(מחיר הוגן לא?) איך הוא? מישהו מכיר/יש לו אותו מרוצה ממנו? הוא נראה לי מזה פצצה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. קיבלתי אותו אתמול זה המסך http://www.pch.co.il/docs/pd1046093176.htm 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 0.24 1280x1024 70Hz הבעיה היא שהמסך לא משנה באיזה רזולוציה מכאיב לי את העניים כאילו אתם יודעם הכתב כזה מטושטש כזה הכתב לא ברור ברור ואמרו לי שזה מסך טוב אני לא מבין למה אני רואה ככה אולי זה בגלל הכרטיס מסך שלי ? יש לי ראדיון 9200

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים