עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אבא שלי מחפש כרטיס גראפי מקצועי (QUADRO). הלוח אם שלו הוא GA-8ST800 GIGABYTE. לוח אם AGP עכשו יש לו 6200GT. הוא מעוניין לקנות את FX 1000 והוא רצה לדעת אם הוא שווה 50 $( קונים מחו"ל) ואם הכרטיסים האלה באמת יותר טובים לשימוש בתוכנה SOLIDWORKS לעומת הכרטיסים הרגילים ב 500 שקל ולאיזה כרטיס רגיל הוא בערך משתווה מבחינת התוכנה הזאת. חיפשתי ביקורות שמשוות בין הכרטיסים המקצועיים לרגילים ולא מצאתי. אשמח אם תמצאו לי אחת. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד כדי להשתמש במסך דק. ורציתי גם לדעת מזה DVI.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. המסך הוא חדש, קיבלתי אותו לפני חודש בערך. מה שקורה זה, שכל פעם שמכבים אותו, או שהוא מתכבה אוטומטית (לאחר 20 דקות ללא פעולה), ואז מדליקים אותו- אז התמונה נהיית יותר קטנה בס"מ מכל צד , ואז צריך לשנות שוב את ההגדרות כל פעם מחדש או להמתין איזה חצי שעה ורק אז זה מסתדר לבד. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. הלכתי גם לפנים משורת הדין ונכנסתי לאתר של LG והתקנתי את הדרייבר המיוחד של המסך. כמובן ללא הועיל. האם זה קורה בכל המסכים מהסוג הזה או שזו בעיה בשפופרת הספציפית הזו?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. Started by nitsanroz,

איזה וורסיה הכי כדאי? מבחינת סוג וגודל זיכרון.. איזה יצרן?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by yotamavi,

אז ככה, אני קונה את המסך הרחב של ASUS ויש בו 2 כניסות DVI וVGA , עכשיו אני מעוניין לחבר לו גם מחשב וגם ממיר אז מה עדיף לחבר לDVI ומה לVGA? ואתם יודעים איפה אפשר לקנות מתאם מS.VIDEO/scart לDVI או VGA?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  6. זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף

8. היי עד כמה שאני יודע אז מסכי ה LCD של מחשבים ניידים הם פחות איכותיים ממסכי LCD רגילים (שולחניים). ז"א בין השאר זמן תגובה גבוה יחסית. השאלה שלי היא: אם אני קונה מחשב נייד אז יש כמה שמגיעים עם כרטיס מסך סביר למשחקים (RADEON 9600 או 9200) והם עולים בגלל זה קצת יותר. למרות שזה לא ייעודו של המחשב הנייד, לא הייתי מתנגד לשחק פה ושם. האם שווה להשקיע במחשב כזה או שהמסך במילא לא יוכל להציג משחקים בצורה נורמאלית ועדיף ללכת על כרטיס מסך חלש ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. שלום רב, מעוניין לקבל המלצה בעבור כרטס מסך עם יחס עלות לביצועים גבוה, אשר יתמוך בכל הGPU שמבוסס באדובי CS4 חשבתי ללכת על ATI HD4550 מה דתעכם על הכרטיס הזה? איך הוא באופן כללי ? בסכום של עד 350 שקל, אפשר לחרוג ל 400 אך ורק אם זה באמת הבדל כלכך מהותי ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. מישהו בבקשה יכול לתת לי את הטמפ' של http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 ומידת הרעש שהוא מפיק? (פתחתי פה אשכול כי לא מצאתי לבד) תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by madcatz,

למרות שכבר ראיתי מודעות כאלה פה ושם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח עם חריגה אפשרית רציתי לדעת אם אפשר גם היכן אני צריך להשתדרג כדי שהכרטיס מסך המומלץ יעבוד על המקסימום במפרט הבא: Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 7600 GT תודה!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. ציוץ טרי מדאלאס מעניק לנו מבט נוסף מקרוב על גרסת המהדורה המוגבלת של יצרנית השבבים לאחד ממוצריה המתקדמים ביותר בדור ה-Arc Alchemistלכתבה

13. Started by Anonymous1,

עדיף כרטיס מסך 256MB DDR3 מאשר 512Mb DDR2?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by raw-e,

יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 4870 512. ואני מעוניין לקנות עוד כרטיס כמו שלי אבל הפסיקו לייצר אותם. האם אני יכול לחבר כרטיס עם 1ג'יגה? או אולי אפשרי לקנות את אותו כרטיס של חברה שונה?

15. Started by ExploiT,

שלום כולם אני חושב ככה עוד איזה שנה שנה וחצי כפי שכולם אומרים פה להחליף את הראדון 9800 פרו שעבוד בנתיים כמו גדול למשהו יותר חזק אבל הענין פה שהקטע עם ה pci ו sli ובכלל עם כול האנפורס 4 תופס תאוצה ונראה לי שיסגרו לגמרי את סקוט 754 ובכלל את כול העניין ה agp האם זה נכון ? פתחתי נושא זה על מנת לדעת האם יש עתיד למערכת שלי (ראו חתימה) רק לפני חודש גמרתי להרכיב אותה ורציתי לדעת עם עוד שנתיים שלוש ככה ישארו כרטיסי מסך לagp והסקוט 754 יחייה ? כמו שהיה עם מעבדי הפנטיום 3 שנארו 5 שנים וכרטיס מסך פעם ב6 שנים היה צריך להחליף ? מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by PMP,

מישהו עובד איתו ויכול לתת עליו חוות דעת? מסך דק בעיצוב מרהיב, בעל זווית צפייה רחבה, המפיק תמונה איכותית וברורה, ללא ריצוד, ועיוותים אופטיים; כולל מערכת מתקדמת לכיוון צבע - להתאמה מושלמת לסביבת העבודה וליישום - מושלם למשחקים, לגלישה באינטרנט וכו'. עומד בתקנים המחמירים ביותר: TOC 03, TCO 99, TCO 95. מהירות תגובה: 8ms; יחס ניגודיות: 1:600; זווית צפייה: 160>/160> בהירות: cd\m2 300; רזולוציה:Dpi 1024 X 1280; גודל נקודה: 0.264 מ"מ; חיבוריות: חיבור דיגיטלי DVI-D וחיבור אנלוגי. פונקציות ייחודיות: MagicBright - כיוון בהירות מהפנל ביחס לסוג היישום, ב3- מצבים: T-MODE - עבודה עם קבצי TEXT, EXCEL וכדומה I-MODE - לגלישה באינטרנט E-MODE - ליישומ…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by ~Zeus~,

האם אחת החברות מפתחת כרטיס מסך (לעתיד הקרוב) בעל 512 ביט?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם סליחה על ההקפצה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by bullman,

יש לי כרטיס GEFORCE FX 5200 ולוח אם ASUS P4S800 . הכרטיס והלוח אם תומכים בside banding אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שהלוח לא תומך בזה האם כאשר זה מופעל אני אראה שיפור בביצועים? ואיך אפשר להפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by gameplan,

איזה כרטיס הכי משתלם מבין אלה עד 200 שקל וכאשר אתם בוחרים בבקשה תגידו עד כמה הוא יותר טוב מה כה fx5200 תודה לכם,אם יש המלצות אחרות או עיסקאות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע GFORCE FX6200 - 256 http://66.241.251.119/product.asp?pID=29&cID=9&c=18921 GECUBE RADEON 9250 128MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1934 6200 tc http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15192 http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1245&language=he&ref=2 כמו שאמרתי איזה עסקה הכי טובה עד 200 ש"ח ל agp (אפשר גם עסקאות אחרות שאתם מכירים) ואיך הכרטיס החדש יהיה לעומת ה 5200? תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה וחצי, מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 מגה זיכרון cl 2.5 80 גיגה הרדיסק סאטה ולוח אם אסוס עם agp הדגם p4p 800 se fx 5200 השאלה שלי האם כדאי להשקיע בכרטיס 7800 gs 512 מגה זיכרון (ויש כזה לאי גי פי כפול 8 הבעייה שהוא עולה 2950 שח וגם מן הסתם אני אצטרך להחליף את הספק כח שלי או לקנות כבר מחשב קומפלט חדש עם sli ומעבד כפול ליבה וכרטיס pci express? מה דעתכם???

22. Started by boss,

בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by pringles,

יש לי עכשיו 1950 פרו של HIS עושה רעש חבלז אני פשוט חייב להשתמש ב ATI TOOLS בשביל להשתיק אותו ד"א זה לא מוריד בביצועים וגם בזמן משחק זה לא משנה לי שהמאורר עובד כי אנ מרוכז במשחק ובגלל הסאונד זה לא מפריע אבל כשאני הולך לישון לפעמים אני פשוט מתלבט עם לסגור את המחשב ובזמן הזה יש לי הורדות וזה ממש מעצבן בקיצור אז עם יש המלצה לקירור שאפשר לשים עליו אז אשמח עם אין משו שווה אז כ.מסך עם קירור פאסיבי יעזור אבל שיהיה ברמה שלו או יותר *** לא לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by ashram,

חברה תעזרו לי יש לי כרטיס מסך 6600 עם יציאה TV OUT מה אני צריך לעשות בשביל לראות דרך הטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by Static,

מה עדיף אנשים? היום ראיתי את הכרטיס הזה ב-1050שח של אסוס http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A82D5703-7A30-44AD-B8CE-F3C770B465E6}&details_type=1&itemid={78BCD5F1-D1BA-4419-AD7B-67FA77A3F964} ויש גם את הכרטיס LEADTEK באותו מחיר 1050שח 6600gt extreme edition

• 4 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים