כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע בוודאות שיהיה בו DirectX 10.1 והאם הוא יהיה מהיר יותר מ-8800GTS?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לשני מסכים ע"י DVI ובנוסף מחובר לטלויזיה LCD ע"י מחבר (כבל יחיד שבקצהו קופסה ובה 3 יציאות RCA ו s-video ) בקיצור המחבר הזה כנראה נדפק כי אני לא יכול לראות בטלויזיה (בדקתי עם מחבר דומה מהשכן וזה עובד) השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחבר כזה? או האם אני יכול להחליף את זה במסגרת האחריות (אני חושב שיש על הכרטיס 3 שנות אחריות) ועברה כבר שנה או יותר, לא בטוח.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/857/2/page_2_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark03/index.html אני מתקין את ה 5.13 החדש נראה משפר ביצועים רציני או שאני אחכה ל OMEGA DRIVERS גרסת 5.13
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למי יש אותו פה והיה לו איזה בעיה עם המאוורר? וכמה הטמפ' הקבועה למי שיש את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר לא מבין כלום... אני רוצה לקנות כ.מסך 8800GTS 640MB של Nvidia ואני רואה שיש Leadtech ויש SPARKLE ויש כל מיני חברות שונות וכולם זה Nvidia 8800gts!! מה ההבדל??? למה יש כ"כ הרבה חברות ומה המשמעות שלהן??
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס לפני שבוע עכשיו אני צריך לחבר אותו לממיר של יס הבעיה היא שיש לי רק חיבורים של RCA (בננות) אמרו לי שאני צריך כניסה של 21 פינים מה שאין לי בממיר. הכרטיס: http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr150.html עכשיו השאלה היא אולי אם יש כבל שיש בצד אחד rca ובצד השני שלו יש s-video האם ככה צריך לחבר.. ואיזה כבל של אודיו אם יש למישהו מדריך או משהו אודה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למשל ה7800GT של EVGA הוא מגיע עם OC מהחברה, האם הטמפרטורה שלו תהיה גבוהה מכרטיס שלא מגיע עם OC למשל של POINT OF VIEW או FORCE? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק מאוד, בעוד 4 ימים אני טס לארצות הברית ונראה לי שאני אקנה שם. אני צריך כרטיס עם AGP ומוכן להשקיע כ-300-350 דולר. אם למשהו יש המלצה? דרך אגב אני מוכן להשקיע קצת יותר עבור כרטיס טוב יותר אם זה ישתלם מבחינה מחיר/ביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום יש לי את הכרטיס מסך X1950XT (שאר המפרט בצד). אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני מרגיש שבמשחקים החדשים (למשל DIRT) כשאני משחק על רזולוציה גבוהה (יש לי מסך רחב 20" עם רזולוציה של 1680X1050) אם אני לא מוריד את ההגדרות למדיום (בפילטרים אני לא נוגע) אז המשחק מקרטע. בעיקרון חשבלי על ה-8800GTS 320MB אבל פתאום ראיתי שטוענים פה שה-X1950XTX לא נופל ממנו אז אני מבולבל ולא יודע מה לקחת. אם אפשר את עצתכם אני אשמח. בעיקרון התקציב שלי הוא מספיק ל-8800GTS 320MB שעולה בערך 1700 ש"ח אבל אם יהיה עדיף משהו אחר אז אין בעיה אם איזה חריגה של 500-600 ש"ח. אגב,מה קורה עם החדשים של ATI ? משתלמים או שכדאי להתרחק בגלל דרייברים ?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר הככי חדש של invidia לכרטיס מסך 6600 gt
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
nVIDIA GeForce FX6200 128MB Gigabyte או ATI Radeon X9250 128MB Gigabyte
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות geforce 7900gt אבל עוד מעט יוצא DirectX®10 אז הוא לא יפעיל את DirectX®10 ? או DirectX®10 זה רק תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תראו את התמונה הזו - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/images/image009.gif זה סקר יחיסית מאוד מאוד אמין... זה אומר שעדיף לי ללכת על GFORCE או על RADEON (לגיימינג) ? אם יש לכם מקורות שונים של השוואה אני אשמח... מה אתם אומרים על ה- Gforce 6600 (לפי סי אי אקספרס) ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהתחילה בלי שום סיבה [ככה זה לפחות נראה] כאשר אני מנגן סרטי וידאו (ללא תלות בנגן) הצבעים נורא כהים, וזה נראה כאילו הרוויה או אחד משאר הפרמטרים שניתן לשחק איתם בדריברים של הכרטיס מסך מכוון לא נכון. רק כאשר אני פותח את הדריבר של הכרטיס מסך ומבלי לשנות כלום הצבעים נהיים תקינים. מדובר על NVIDIA FX440. על XP. למישהוא יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום. היום התחילה אצלי בעיה מוזרה שבאמצע משחק (NFSU 2) המסך ניהיה שחור ואי אפשר לעשות כלום. פעם אחת הצלחתי לשחזר את המחשב והיה חלון של DRIVER ATI שכתב שהVPU או משהו כזה נכשל להפעיל משהו, מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
סתם אני שואל עזבו את שאר הכרטיסים... היתי רוצה שמישהו יענה באחוזים בבקשה זה היה עוזר לי מאוד..... טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-