כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה 1: אני רוצה להריץ משחקים כגון generls ו Need for speed בצורה חלקה. המפרט שלי בצד שמאל. איזה כרטיס בהשקעה מינימלית יריץ משחקים פשוטים בצורה חלקה? שאלה 2: איזה כרטיס צריך בשביל להשתמש במסך 24" כגון 2407WFP של Dell? האם ישנם למסך זה דרישות נוספות מהמחשב, חוץ מהכרטיס מסך? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עם כרטיס מסך On Board GeForce 6150 256MB (מחכה לקנות כ. מסך חדש), שמעודכן לדרייברים 94. רציתי לדעת אם יש גירסה יותר חדשה של דרייברים שתומכות בו. אם יש, אשמח לקבל קישור אליה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
במשחקים אני רואה ממש גרוע, זה בעיה שהחלה לאחרונה עם החום הכבד(אני מניח) יש לי כרטיס X600 ATI REDEON ובמשחקים אני רואה ממש מפוקסל וגרועעעע יש אפשרות לדעת אם הבעיה מהדרייבר או מהכרטיס עצמו?או עם איזה תוכנה? כי עשיתי עידכוני דרייבר לכרטיס והבעיה עדיין ישנה. אשמח לדעת, תודה מראש לעזרה שלכםםם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 כמה שאלות: שווה לקנות(שווה תכסף)? האם הוא אוברקלוקר טוב(ולכה אפשר להגיע איתו)? מה עם הקירור, יעיל לOC ובכלל? מה תדרי הליבה והזיכרון? יש לו חיישן טמפרטורה? והאם הוא עדיף על 7600GT אקסטרים של לידטק? CONNECT3D חברה טובה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך של החברה MSI שהוא AGP GeForce 6600GT או הכרטיס הזה Palit Radeon X1300PRO 256MB PCIe יספיקו על מנת שהמשחק ספיידרמן3 ירוץ על הגדרות נמוכות בצורה נורמלית
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: gtx 750 ti או gtx 950? מה יותר טוב? מבחינת ביצועים ומבחינת הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASrock k7vm3 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שתואם ללוח. אני די בטוח שהסלוט הכי חדש שיש ללוח זה AGP אז אתם יכולים למצוא לי כרטיס מסך חדש תואם בטווח מחירים עד 500 שקל ועדיף פחות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
טוב נתחיל אם המטרה: להיות יכול לעשות TV Rip לתוכניות מערוצים כמו "ביפ" ולא ערוץ 1 ו2.. ולהיות יכול להשתמש בטלויזיה ולראות איתה HOT בלי קשר לRIPING... טוה אני אתן תיאור למצב הנוכחי: מחשב, מעליו זרוע [מכנית (לא אמיתית)] שמחזיקה טלויזיה שיש לה ממיר לכבלים HOT... אני מניח שמה שאני מריך זה כרטיס טלויזיה, אני מעוניין בכרטיס הטלויזיה זול ככל האפשר שעדייין יאפשר לי לבצע את הRIP בצורה נאותה.. אז דבר ראשון אשמח לחוות דעת על הכרטיס הטלויזיה הבא (בהתחשב בדרישות שהבעתי לעיל): 1) http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926535 2) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1049 אממ זהו, תודה לעוזרים.. נ.ב אם זה משנה יש לי R9550 AMD 1700+ 256RAM, אשמח לדעת אם עם המפרט הנ'ל …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי למישהו יש כבר את הכרטיס הזה? שווה משהו? איך הדרייברים ? אני מביא אותו לארץ במחיר 150 דולר רציתי לדעת מה הביקורות על הכרטיס (המחיר הוא קומבינה :-) )
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את העתק של הBIOS שלו אני כרגע מפעיל את הכרטיס עם bios של ati אורגינל אבל יש מלא קירטועים במשחקים איתו
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הבנתי שהכרטיס טלויזיה המומלף הוא: LEADTEK WINFAST TV2000XP GLOBAL + FM RADIO אבל הוא קצת יקר בשבילי ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הכרטיס הזה שעולה ב40 שקל פחות: LEADTEK WINFAST TV2000XP ואם תוכלו להוסיף ולכתוב לי למה דווקא הוא מומלץ מכלל כרטיסי הטלויזיה(בתקציב שלו כמובן) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס GeForce 9800GX2 ב-eBay. היום שער הדולר הוא מאוד נמוך (1 דולר = 3.233 ש"ח). מחירו של הכרטיס הנ"ל בארץ מתחיל ב-2600 ש"ח ואילו ב-eBay מחירו הוא 550 דולר עם משלוח לארץ. 550 דולר = 1780 ש"ח. מדובר כאן בהפרש של 820 ש"ח. שאלותי הן: האם כדאי להזמין את הכרטיס הנ"ל מחול? האם ישנם סיכונים בייבוא כרטיס מסך מחו"ל לארץ? תודה לכל העונים. בברכה, עומר חצ'ק.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי קניתי היום את הכרטיס אבל אני לא מבין מה קורה, התקנתי את הבטא שהמלצתם, מדוע זה קורא לי? רוני
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, יש שתי גרסאות אצל ספיר, 256 מגה ו128, מה עדיף? יש הפרש גדול בביצועים בדברים שלו צריכים יותר מ128? בכמה ה128 עובר? וד"א יש הבדל טכני בזכרונות? 128ביט או 256? זמני גישה? פרטים אנשים... תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלתי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , אני כבר מיואש מאוד, מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן וסופ"ש נעים לכולם. פתחתי את הדיון במטרה לקבל ממכם קצת מידע ודברים שאולי לא חשבתי עליהם \ לשתף אתכם במה אני חושב עד עכשיו בכל הנושא הזה של AMD \ Nvidia בהשקה הנוכחית, ומה יהיה לנו הלאה. אני יתחיל בכמה דברים שעולים לי ככה לראש. כבר דיברנו בדיונים נפרדים על Vulkan, על DX12, על כרטיסי Titan ועד כמה אם בכלל הם שווים השקעה לגיימינג.. אז בואו נוסיף עוד דברים. מצטער מראש על פסקאות, שגיאות או כל דבר שמפריע לעין - אני די מתאמץ לכתוב בעברית ( אמיתי ) אז בגלל זה המרווחים. כרגע המצב הוא כזה ( מבחינתי אז אני משתף ). ההשקה של 480 הביאה מבחינת מחיר-ביצועים-בעיות הרבה תגובות של Wow והרבה תגובות של WTF. עד איזור אוגוסט אמורים להצטרף לחגיגה ( חנוי…
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לא שומע את הקול של התחנות... אבל כשאני מפעיל שירים במחשב שומעים אותם! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מיום ראשון עד יום שישי יש מבצע בTMS על ה680 וההפרש בינו לבין ה670 יהיה 166 ש"ח. ההפרש הזה שווה? אני מדבר על שני הכרטיסים האלה: http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/11299
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי שאלה בשביל חבר, שמחפש כרטיס מסך חדש למחשב יחסית טוב (פנטיום 4 2.4C) התקציב שלו הוא בדיוק 850 (אל תתחכמו ותתנו יותר, אם הוא יוסיף עוד מאה...), פשוט 850 הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה (עדיף כבר עם המשלוח למרות שלא חייב), תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-