כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לחבק אותו לספק מאשר שיקבל תמתח מהלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שלי(nvidia GeForce 7100) לא מתאים למשחק ואינני מתמצא בדברים אלו כמה יעלה לי כרטיס מסך זול שיותר טוב מהדרישות מינימום של המשחק (nvidia 7900) ומאיפה אני יכול להשיג אחד???
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום פתחתי נושא לפני כמה ימים, המלצתם על 1060 וקניתי, עכשיו אני מנסה להתקין אוריג'ין מראה לי שהחומרה לא תואמת, והרזולוציה (1920X1080) לא טובה, מטושטת יחסית והשוליים חורגים מהמסך. מה לעשות? בעיה במחשב עצמו או בכרטיס? אשמח לעזרה בנושא
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר GTX980 חדש דנדש בקופסא במחיר של 2000 ש"ח עם חשבונית ואחריות. הלכתי התרשמתי וקניתי. חזרתי עכשיו הבייתה התקנתי ואני מנסה לראות עד כמה הכרטיס שלי טוב בהשוואה לכרטיסים דומים. לידיד שלי יש 970 והוא מצליח להגיע 110FPS בBATTLEFIELD 4 עכשיו אומנם יש לו i7 ולי i5 אבל זה לא אמור להשפיע עד כדי כך. יש לכם איזשהו תוכנה שאני יכול לבדוק איתה ולהעלות לכם צילומי מסך שתגידו לי האם הכרטיס באמת בסדר או שהוא דפוק אצלי ואני צריך ללכת להחזיר אותו לבחור. תודה מראש! (ניסיתי את CINEBENCH וקיבלתי 117 והוא קיבל 160)
-
- 148 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
הרכבתי היום את הGTX460 למחשב.. כשהדלקתי את המחשב וחיברתי את המסך לא הייתה שום תמונה. 1.האם יש איזה סרטון הדרכה? 2.יש 4 חיבורים לספק כח (שתי חיבורים של 6PIN ומכל אחד יוצא 2 חיבורי חשמל) חיברתי את כולם אבל לא לאותו מקום... כי אין לי מספיק חיבורים.. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז אחרי ההמלצה שקבלתי ממכם קניתי אתמול את ה-HD4670 ואני מרוצה מאוד, אז קודם כל תודה לכם. מכיוון שאני די חדש בעסק הזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף שלב. אז בתור התחלה חיברתי את הכרטיס למחשב והתקנתי את תוכן הדיסק שהיה מצורף. האם זה מספיק? ישנם דרביירים אחרים/חדשים שכדאי לי להוריד? אני שואל את זה כי ראיתי באשכול של הביצועים ב-FAR CRY 2 שנפתח פה בפורום היה מוזכר דרייבר מיוחד עבור המשחק הזה. דרך אגב, אם זה משנה הכרטיס מתוצרת MSI.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם.. בסוף קניתי את ה4850 של SAPPHIRE. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים - 8.8 והEVEREST לא מציג את המעלות של הכרטיס..הוא מזהה אותו וכל זה (כותב HD4800 SERIES) אז נכנסתי לCATALYST, ושם הוא מראה 80 מעלות! פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא רותחח..מה עושים??
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש HD4870 אני ממש מרוצה רק אני לא מבין איך אנשים משחק איתו ברזולוציות ענקיות בקריסיס אם אני על HIGH ורזולוציה 1280X1024 ו30 FPS בערך חוץ מזה אחלה כרטיס
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי יכול לקנות 8600 gt מה יותר טוב ?(לא אכפת לי ש ה 8600gt תומך ב dx10)
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetail אבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetail אז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מהחנות איתו התקנתי דריברים 3.4 הכי חדשים אבל יש לי בעיה עם הrefresh rate שמתי רזולוציה 1152X864 וrefresh 85 אבל המסך עדיין נורא בוהק וכואב בעיניים היה לי לפני זה כרטיס nvidia gf 4 ושם היה מצויין מה הבעיה אם זה??? הוא לא נותן לי במסך שלי לעשות רפרש של 100 ככה ש-85 הוא המקסימום ברזולוציה הזו למישהו יש רעיון מה יכול להיות?? אה ודרך אגב אני מכליל גם פה את השאלה שלי למי שיודע מה אני צריך להגדיר בשביל לקבל את המקסימום מהכרטיס הזה כי אין לי שום דפי הסבר וכאלה ואין לי מושג מה זה כל האופציות שקיימות בתודה גל
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? מה יענו עבדו עלי או שהתוכנה דפוקה הנה תמונה מהתוכנה, התוכנה היא HWiNFO32
-
- 16 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך פשוט מדהים! יש לי כרטיס מסך Msi radeot 9800 pro שתומך בחיבור DVI ומן הסתם חיברתי את הכבל (שבא כמובן עם המסך). כיוונתי אותו לרזולוצייה 1280*1024 והאיכות פשוט לא מהעולם הזה! שלא לדבר על האפשרויות ב MENU של המסך. קיצור לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו המסך מומלץ בהחלט! אגב,את המסך קניתי בKSP סניף חיפה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון זה אחלה מסך...רואים ממש יפה, בהיר, וברור. עכשיו יש לי שאלה... עדיף להשים את המסך על המהירות ריענון הכי גבוהה שלו? (שהיא 75 Hertz דרך אגב) בקיצור השאלה שלי בכלליות זה האם ככל שמהירות הריענון גבוהה יותר כך יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יכול להיות בגלל שאין לי DRIVER ל VISTA? או שזה יותר חמור , כי לא עשיתי OC ובמאמץ הכרטיס לא מגיע ל55? יש סיבה אחרת, המשחק הוא HEROS 5. (זה לא הספק יש לי CORSAIR HX520).
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הWINDOWS מזהה אותו בתור plug and play מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 820 שקל אשר החליף את ה FX5700. לפני זה שיחקתי ב משחקים כמו GW,PERY,MW בגילד וורס עבד די חלק אבל על פילטרים אין מה לדבר MW עבד על הגדרות בינוניות וגם לא היה מה לדבר עליו פלטרים פריי בכלל זחל שיחקתי על רזולוציה פרה-היסטורית של 640*480 הגדרות הכי נמוכות והמשחק נתקע באופן נורא. אובכן לאחר שתקנתי את ה1600 גילד וורס עובד חלק עם פלטרים MW עובד חלק עם פלטרים ובגלל שהכרטיס תומך PIXEL SHRADER 3 HDR המשחק ניראה נפלא.ו PREY עובד על רזולוציה 1024*768 הגדרות הכי גבוהות פלטרים AA*4 AF*8 והמשחק רץ 97% חלק להפליא. הכרטיס עצמו הוא של חברת SAPPIRE קירור שקט,הדאגה היחידה שלי הייתה לגבי הספק כיוון שיש לי ג'נרי 400,אבל הספק מחזיק. לסיכום במחיר שלו אני חושב הוא מעולה,הוא …
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-