כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני הכרטיסים האלו לקנות : (תגידו איזה יותר כדאי , ואל תציעו משהו אחר) 1)Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB http://www.gecube.com.tw/productCategory.php?proID=12 2) SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI באתר של זה כתוב שה memory 660MHZ http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp תודה לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המבחן :אקווה מרק הכ . מסך 9100 של ספייר המחשב : עלוב 1000MHZ P3 256 RAM 100MHZ לוח פי סי פרטנר עם AGP X2 :'( גם ב4.1 וגם ב 4.2 הכל היה מקוון ל "ביצועים אופטימליים" גם במבחן Codecreatures היה שיפר רציני מה 11.3 ל 14.2 אז השאלה היא אופטימיזציות או דרייבר מעולה ?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
Prolink PixelView GeForce FX5700 256MB Plasma Display Fan 999 ש"ח 256MB DDR, Golden Limited 600Mhz, 3.3ns Memory clock Nvidia GeForce FX 5700 GPU, 450MHz Core Speed DX9 with Vertex Shader 2.0+ and Pixel Shader 2.0+ Max display resolution 2048 x 1536@85Hz 128-bit, studio-precision color VGA , TV-Out , Video-In & Out, DVI מה אתם אומרים שווה או לא ? אתר המוצר http://www.prolink.com.tw/2003/english/products/vga/FX/Geforcefx%205700-256M.htm
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות R9800PRO עכשיו או לחקות עוד איזה חודש-חודש וחצי ולקנות כרטיס שמבוסס NV40/45 או R400. או שאז לקנות 9800XT שבטח יוזל מאוד עד אז... מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן באתי לחבר שקנה לעצמו את אחד מסכי ה- LCD המובילים של Samsung, וממש, אבל ממש לא אהבתי את התפקוד שלו במשחקים. אז עכשיו הבנתי שאולי הייעוד שלי הוא מסך CRT מצוין, בגלל שאני ממש ממש אוהב לשחק ובגלל שאין לי כסף ל- LCD. בקיצור, נדלקתי על המסך הזה - הוא נראה לי פשוט מצוין, למרות שהוא קצת יותר יקר מהשאר (אבל יותר זול מה- Samsungים) http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm זהו בערך, הוא קצת עובר את התקציב שלי. אבל אני רוצה מסך שייתן לי קצב רענון של 100 הרצים לפחות ברזולוציה של- 1024x768. אני רוצה גם מסך שינצל את מלוא היכולות של ה- Radeon9800Pro או יותר חזקים. (הכוונה היא שאני לא רוצה איכות גרועה או פיקשושים בקצב הרענון). ועוד דבר - אני פתוח להצעות, אם יש לכם ה…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ההודעה שקיבלתי:"Tip T2525 - Current AGP data rate not optimal, i.e. less than chipsets maximum AGP data rate. E.g. current AGP data rate is 1x while the chipset and the AGP card both support 2x. You should get better performance with a higher data rate but this depends on the application. Fix: First, use the PCI & AGP Information module to confirm that the AGP card also supports the maximum chipset data rate. If it does not, dont worry about it. For non-Intel chipsets, make sure you install the latest version of their AGP mini-drivers. You should update the video card drivers as well. Some non-Intel chipsets can only work in 1x mode with some video cards. SiSoftware S…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שמעתי ש-radeon 9800 128 mb בעל ביצועים חזקים יותר מ-radeon 9800 256mb!האם זה נכון? לפי דעתי זה לא הגיוני שזיכרון יותר גדול יפיק ביצועים נמוכים יותר לא? ועוד שאלה: האם יש הבדל מהותי הין הביצועים של שניהם?ואיזה? תודה למראש
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי כרטיס עתיק יומין בשם voodoo 2 pci 12MB השאלה היא האם ניתן לעבוד איתו ככרטיס בודד או שחייבים לעבוד איתו בשילוב עם כרטיס רגיל והוודוו משמש כמאיץ בלבד, אני רוצה לחבר אותו למחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 של קרוב משפחה, כדי לפנות את הזיכרון שנתפס ע"י כרטיס מסך OB האם הכרטיס יתמך? במידה והא נתמך האם הוע מסוגל לעבוד ב 85 HZ או רק ב 75?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס מסך שלי לרדון 9600xt ואני לא יודע מאיפה להוריד driver
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כחודשיים ב KSP כ.מסך הנ"ל אחלה הכל עבד טוב ויפה. יום אחד כיביתי את המחשב וכאשר הפעלתי אותו שמעתי רעשים מוזרים (כמו של מאוורר דפוק) בדקתי וגיליתי שאת הרעשים עושה ה XT החדש שלי, מה שמוזר הוא שלאחר מספק דקות הוא מפסיק אם הרעשים ועובד תקין. בדקתי בתעודת אחריות שאין אחריות על מאווררים של מעבדים ו מארזים אבל לא ראיתי משהו המזכיר מאווררים של כרטיסי מסך. אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לפנות ל KSP ושישלכו אותו לעזעזל. האם מישהו התנסה בבעיה דומה? מה עלי לעשות? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD 17 אינטש בתקציב של עד 2700 שקל, משהו טוב לעבודות משרד... תודה...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-