כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אולי אתם זוכרים שאמרתי שאני קונה ג'יפה 4 TI4200. אז ככה - בסוף אני לא קונה :-\. אבל בכל מקרה חבר שלי מביא לי כרטיס יותר טוב מהג'יפה 2 שיש לי עכשיו. אני לא חושב שמה שהוא מביא לי זה כל כך טוב אבל זה בסדר כי אני בסך הכל רוצה לשחק טוב בספלינטר 2 ועוד כמה. הכרטיס הוא - radeon 9000PROII של ג'יגבייט. אל תגידו לי - "חרא של כרטיס..." למה קנית..." (לא קניתי מביאים לי). טוב לשאלות: 1. לחבר שלי אין זמן להתקין לי אותו ואני חייב לעשות זאת ולא עשיתי את זה בחיים (לא לצחוק, פעם ראשונה ). אני רוצה שתסבירו לי דיי במפורש איך (אם אתם לא יכולים לא נורא אני יעשה את זה טלפונית עם חבר שלי). 2. קצת יותר חשובה - שמעתי שכרטיס רדיאון לא עובד כל כך טוב על מחשבים שהיה בהם לפני כן כרטיס ש…
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב אז חשבתי לשאול עם הכרטיס הזה טוב.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלכתי לחנות לקבל התעה על מחשב עם הכרטיס מסך גיפורס 5200. אני לא מעודכן כבר איזה שנה לגבי ציוד חומרה וכדומה ורציתי לדעת איך נחשב הכרטיס הזה. איפה הכרטיס עומד ביחס לשאר כרטיסי הגיפורס, ובאיזה כרטיס של רידון הוא מתחרה. העלות שלו נדמה לי היא 450 ש"ח (של חברת גינוורד) אז אם כדאי לשנות את המפרט ולהחליף לכרטיס אחר באותה עלות רצוי שתגידו לי עכשיו כי אני צריך לתת תשובה ביום ראשון.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיפדפתי היום באינטרנט ומצאתי ביקורת מעניינת על כרטיס המסך : Sapphire Radeon 9800 Pro Ultimate Edition. הנה הלינק לביקורת: http://www.3dvelocity.com/reviews/sapphire9800pro/ultimate.htm (הביקורת באנגלית). לעצלנים שביננו אני יביא את הדברים החשובים שנאמרו בביקורת. אני יתחיל בלהסביר בקצרה מה עושה את ההבדל בינו לבין ה9800PRO הרגיל או הLite Retail. הנה כמה תמונות : אני מדלג על הבאנדל של הכרטיס, שכן הוא הדבר הפחות מעניין. כפי שאתם רואים לליבה של הכרטיס מחובר סינק ענק של חברת Zalman בצורת 'כ' שמקיף את הכרטיס מסך. בתמונה האחרונה ניתן לראות איך זה עובד - החום של הליבה מועבר אל הלוח העליון הלוח העליון שמחובר לצינור שמכיל נוזל שמתחמם(בכך שהוא מתחמם הלוח הראשון מתקרר),…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין 9600XT ל 9800PRO כל כך משמעותי שכדאי להשקיע עוד 200$ בשבילו? אם אקח 9600XT 256MB של saphire האם יהיה ברמה נמוכה יותר מ 9800PRO 128MB ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני כחודש הבאתי מארה"ב כרטיס מסך ATI Radeon all-in-wonder 9800PRO . הכול עובד סבבה חוץ מהטיונר של הטלויזיה שמשום מה מציג לי רק תמונות בשחור לבן. התקנתי את הדרייברים האחרונים ואת העידכון ל-DirectX9.0b ועדיין רק שחור לבן. אני מחבר את האנטנה של YES למחשב (אחרי היציאה מהממיר) ומקבל תמונה וסאונד בסדר גמור חוץ מצבע. הבעיה היא כנראה בשיטת השידור שהכרטיס מאופיין. השיטה בארץ היא PAL-BG בעוד שהכרטיס תומך כמעט בכול השיטות חוץ מזאת. מה שרציתי לדעת (אחרי כול הסיפור הזה) אם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך הוא פתר אותה. הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים תוכנה לצפייה והקלטה מהטלויזיה בסגנון ATI MEDIA CENTER שעובדת עם שיטת השידור בארץ
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם למישהו מחברי הפורום יש נסיון עם מסכי ה LCD של CTX מהדגמים הבאים CTX LCD 17 S720G CTX LCD 17 PV722E CTX LCD 17 PV720G עברתי על כל ההבדלים הטכנים וסקירות ברשת ואני מחפש התרשמות משימוש מעשי, תקלות ובעיות שירות
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מתאם אנלוגי ללכידת וידאו ממקור וידאו אנלוגי כגון מצלמת וידאו או מכשיר וידאו, המתאם הוא של חברת V-STREAM והוא תומך ב USB2 עם תאימות אחורה ל USB 1.1 - זה כרוך בירידה ביכולות וברזולוציה. המחשב שחיברתי אותו אליו אין לו USB 2 אלא רק USB 1.1 כשהוא מחובר ב USB1 רואים ממש גרוע ואין יכולת הקלטה, רכשתי כרטיס USB2 עם: chipset VIA VT6202 pci USB 2.0 - 4 port host controller (הלוח אם הוא צ'יפסט של INTEL ) לאחר שחיברתי את כרטיס ה PCI ואליו חיברתי את המתאם האנלוגי - אפשר לראות את השידור מהמקור האנלוגי אך כשאני רוצה להקליט ההקלטה לא יוצאת טוב - ב MPEG1 סביר ב MPEG 2 - גרוע מאוד ואפילו כמעט אין תמונה אל פריים בודד כל כמה שניות, יש לציין שהמתאם תומך בהמרה לפורמט DVD - ב …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1) מה אתם אומרים על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_96&products_id=4477 2) זה יכנס לסלוט של AGP 4?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמה זמן יכולו עד להחזיק כרטיסי המסך MX שיפעלו בהם משחקים? אשמח לתשובה!!!!
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00005IC60/dealtime-ce-feed-20/002-7398320-4121603
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב תראו התקנתי את הרדאונטור ונראה לי שיניתי משהו, עכשיו המהירויות הם על הכי נמוך 200.25mhz גם הליבה וגם הזכרון. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB מה זה הפסים הכחולים שבתוך הפסים הלבנים בתמונה?? לא שמתי שום אמצעי קירור........ איך שזה בא מהחברה... אתם יכולים לבדוק לי מה המהירויות של הכרטיס בלי אוברקלוק ואם אני יכול להעלות בלי חשש לשריפה.................. תודה. [
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9800 PRO , האם קיים תוכנה שמראה לי את חום הכרטיס ו מהירות המאוורר? (כמו בכרטיס ה-ASUS ). הגיוני שהכרטיס עובר את ה-65 מעלות? (המאוור עובד טוב)
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל מאריך למסך (כבל רגיל, VGA) באורך של 1.5-2 מטר. האם באורך כזה צריך לקנות כבל מסוכך, או שכבל רגיל יספיק וישמור על איכות תמונה טובה?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי חבר שלי קונה כ.מסך חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו כמובן שבהתחלה אמרתי לו לקנות את הTi4200, אבל אף חנות לא מוכרת אותו כבר. איזה כרטיס הכי שווה לקחת בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לאחרונה קניתיי club-3d 9600 xt ויש לי כמה שאלות דבר ראשון,על המחשב שלי קיים 128 mb rdram והבעיצועים של הכרטיס נראים חלשים,אני מתכוון להוסיף עוד 256 האם זה ישפר את הביצועים ברמה הדרגתית. דבר שני רשום שמהירות השעון של הזיכרון שלי הוא 325 ,וראיתי שהמהירות צריכה להיות על 600 וראיתי בפורום שאתם מבצעים הכפלה כזאתי כפול 2, למה מה זאת אומרת. דבר שלישי כשקניתי את הכרטיס אני לא רואה בדרייבר את האפשרות את הoverdrive,או איך שכותבים את זה,דבר שלישי מישהו יכול להסביר לי למה כולם אומרים שhalf-life 2 יפעל יותר טוב ב 9600 xt מה 5900 xt למרות שה5900 xt יותר טוב,האם הייתי צריך לקנות 5900 xt כשכמעט כל הביצועים שלו יותר טובים
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להפנות אותי או לחוות דעתו לגבי שאלה שמטרידה אותי מזה מספר ימים: איזה כרטיס חזק יותר - ה-FX5200 או ה-TI200 מסידרת הג'יפורס 3 הוותיקה? חיפשתי השוואות באינטרנט אבל לא מצאתי, ואשמח לקבל תגובות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני ממש נואש אני שאלתי בכל פורום ואף אחד לא נתן תשובה הגיונית/חד משמעית... אני בסך הכל רוצה לעשות AA לUNREAL TOURNAMENT 2004 ואין לי שמץ בבקשה תעזרו לי! תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-