כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב פעם אחרונה לפני קניה... מה עדיף לקחת במחיר של עד 550 שח, כרטיס מסך GF משומש בן חצי שנה בערך ti4200 עם 128 מ"ב זיכרון, או כרטיס מסך של GF חדש FX5600 (לא אולטרה ולא XT) עם 128 מ"ב במחיר של 545 שח - חדש.. http://www.zap.co.il/model.asp?Model_id=17625 מה עדיף ולמה?? נ.ב. יש לי ביקורת על שניהם יחד.. http://www.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.h tml
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה יותר בריא לעיינים מסך דק על קצב ריענון של 75 או מסך שטוח על קצב ריענון של 85?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה קלטות של סרטים ביתיים שצולמו איפשהו ב-1991 עם איזו מצלמת וידאו כושלת. אני מעוניין להעביר את המידע שעל הקלטות (VHS גדולות, רגילות, כאלה שרואים בוידאו... ) לפורמט דיגיטלי, לצורך העניין נניח לשמור על ה-HD. האם יש לכם המלצות לכרטיסי tv-in באיכות סבירה? אני לא מחפש איכות מדהימה (כי בכל מקרה אין את זה בקלטות עצמן), אני מחפש איכות סבירה ומשהו שניתן לצפיה (שאפשר יהיה להבין מה קורה בסרט). אני ממש לא מחפש איכויות מדהימות כי האנשים שיצפו בקלטות לא ירגישו בהבדלים בכל מקרה, ובעיקר אני רוצה לחסוך כסף עד למינימום האפשרי (זה חשוב לי, אבל אני לא אשקיע סכומים מטורפים בשביל זה..) בבקשה עזרו לי למצוא את הכרטיס המתאים. תודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק). רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....
-
מערכת הפעלה : וינדוס אקס פי הום אדישן כרטיס מסך : רדאון 9600 מסך : אל ג'י 700 בי גירסאת דרייבר : 4.1 תדר רענון בפעילות וינדוס : 85 הרץ במשחקים : 60 הרץ תודה.
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-03.html תסתכלו פה, האם בטבלה הזאתי שרשום שם GF FX 5900 XT זה הכרטיס הזה: http://pch.co.il/docs/pd563667063.htm ??? והכי שווה לקנות של GIGABYTE, נכון ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש כרטיס TV זול וטוב שישמש להקלטות מממיר דיגיטלי, חשבתי על FLYVIDEO 2000 (שאותו לא יצא לי לראות אלא קיקיוניים אחרים..) איך הוא מבחינת איכות הקלטה? איזה פורמט אפשרי? יש לכם בכלל המלצות עדיפות יותר? אשמח גם לקבל המלצה לתוכנות שיכולות לשמש כמקליט אוטמטי תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה הכרטיס הזה : Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB :-\ -האם הוא יותר טוב מה XT? -האם המחיר 1140 הגיוני? -מה LE אומר? - PixelView זאת חברה מוכרת?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי מ pandas את ה 9600 xt של חברת club 3d ,חשבתי שאני אקבל תלושים ומשחקים ורק קיבלתי את הדרייבר ותוכנת dvd האם מישהו פנה לפנדה בקשר לזה? האם החזירו לו ,תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-4.html באתר הנ"ל אפשר לראות שהרדאון 9800 הפרו לייט (שנמכר בזול בכל המקומות תחת השם רדאון 9800 פרו רגיל) חלש מהפרו הרגיל אבל בגלל המחיר היחסית נמוך שלו הוא מקבל את היחס מחיר לביצועים הכי טוב!! האם החלפת המאוורר או הוספת סינקים לזיכרונות יכולים לשפר את התוצאה?? (גם באוברקלוק אם צריך...)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרגע רדאון 9800 פרו של הרקולס. אני עובד כרגע עם הקאטאליסט הרשמי האחרון - 4.2. רציתי לשאול אם מעבר לדרייבירם של אומגה (4.2) יתנו לי שיפור בביצועים? האם בטוח להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בכתבה ב-DRIVERHEAVEN החליטו לבדוק את שני הכרטיסים התקציביים היום עם CATALYST 4.1. אומנם יש את ה9800 PRO אבל 1500 ש"ח זה עדיין יקר קצת להרבה אנשים. הכתבה מראה שאמנם 5900XT טוב בהרבה מקרים מהרדיאון, מקבל יותר טוב ב3DMARK וב-AQUAMARK, אבל הוא: נופל ל-FPS נמוך מהרדיאון- כלומר כשהוא נקטע הוא נקטע!!, בחלק המשחקים הרדיאון משום מה עובר אותו. לעומתו הרדיאון כרטיס יציב יותר בכל המשחקים ובכל הבדיקות. בבדיקות גם הראו שה-5900XT מצוין ל-OC. בקיצור אם אתם קונים אחד מהכרטיסים האלה אז תשקלו שה-5900XT פועל יותר טוב מהרדיאון 9600XT אבל לא תמיד, מקבל ציונים יותר טובים, מצוין ל-OC, נופל ל-FPS הרבה יותר גרוע מהרדיאון, כנראה חלש ב-DX9 כפי הנראה(NVIDIA חרא ב-DX9 וזה ידוע). הנה הכתבה: http://www.…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:-\ שלום לכולם מדובר בכרטיס מסך של SAPPHIRE רדיאון 9000 עם VIVO.. לא משהו אולי מבחינת ביצועי תלת מימד אבל אני לא צריך את זה.. שיחקתי איתו קצת ועשיתי עידכון ביוס (ממש סתם.. לא יודע למה). משהו לא הצליח ומאז הכרטיס מת.. המסך לא נדלק בכלל ונדמה לי שהמחשב בכלל לא עולה כשהכרטיס הזה מותקן בו. כשכרטיס אחר (תקין) מותקן אין בעיות יש רעיונות ? יש סיכוי להציל את הכרטיס ? אין עליו אחריות :'( תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קראתי בפורומים על איזה בחור שבוכה על הרגע שקנה מסך LG חבר אמר לי להזהר מפנדה הנוכלים. ובכל זאת: קניתי LG F700B (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2286) מפנדה עכשיו, מבירור קטנטן עם התברר לי שכ 70% מכל השפורפורות של המסך האלה דפוקים וכן, אני מקבל את התסמינים שמראים חד משמעית שהמסך שלי גם דפוק. (הקצה העליון מצומק ונוטה שמאלה, צבעים דפוקים בצד ימין למטה, ריצוד של המסך כאשר פותחים/סוגרים/ממזערים חלונות) אני כמובן לא אשלם 900 שקל עבור מסך כזה ואשאר עם התקלות האלה. על החשבונית קניה מפנדה ימך שימם נקוב התאריך 16.2.04, מה שאומר שיש לי זמן עד ה 30 לחודש להחזיר את המוצר (שמרתי את האריזה המקורית) ולקבל מזומן במקומו (פחות 5% מערכו) מה אתם ממליצ…
-
משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-