עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by brk2k,

הרקולס פרשו מעסקי כרטיסי המסך!! http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by asichen,

היי מקווה שזה הפורום לשאול: קניתי כרטיס GEFORCE FX5900 והרזולוציה שלי היא 780*1200 משהו כזה... עכשיו תמיד שאני ניכנס למשחקים ואפילו שאני מכוון את המשחקים לרזולוציה שלי , בטפריתים של המשחקים אני רואה פס שחור למעלה במסך וכל המשחק בערך ס"מ אחד למעטה , ורק שאני מתחיל את המשחק הרזולוציה משתנה למה שיש לי... למה זה קורה? והאם יש פיתרון?

3. אוקי ,אז ככה אני רוצה להבין באופן מלא מה זה mhz ,הסבר מפורט ואל תגידו לי אופן תדירות,ואיך הכל מתקשר בכרטיס מסך לpipelines ואיך הם עובדים ,ומה הכוונה בoc לכרטיס מסך,מגבירים מתח? בבקשה תסבירו באופן ברור לגמרי כי נמאס לי להבין באופן לא ברור

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. בגלל הrush הענקי שעובר על הפורום בגלל הדרייברים האלו והיכולות שלהם בשיפור ביצועים הדיון הזה נפתח. מטרתו היא לכלול את כל החומר, כל השאלות והתשובות ומניעת הצפת הפורום בשאלות חוזרות על עצמם ודיונים מקבילים. נתחיל בFAQ הכולל מידע והתחלתי על הדרייבר ונמשיך בתגובות נבחרות הקשורות לעניין (לחיצה על השורה לפני הציטוט תוביל לדיון המקורי) משתמשים מתחילים ו\או מתלבטים: אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שלא מצאתם עליה תשובה משתמשים מנוסים: אתם מוזמנים להוסיף מידע ולעזור לאנשים

• 478 תגובות
    • 52.3k צפיות
  6. Started by אוהד הפועל בדם,

א. אני יכול להעביר ממצלמת וידאו גם? ב. את החומר שאני מעביר אני יכול לצרוב בלי צורב DVD והאם אני אוכל לראות אותו ב-DVD תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by feint,

שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Transfer,

החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by windshear,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה : RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB הוא עולה ב- KSP כ-1500 שח האם לקנות אותו ? האם יש כרטיס בטווח מחירים הזה שיותר טוב מה-RADEON 9800 PRO ? תעזרו לי זה די דחוף תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by asichen,

היי יש לי כרטיס geforce fx 5900 msi vtd והאטמפרטורה של הכרטיס נעיה בין טמפרטורת ליבה של 35 מעלות כשאני לא משחק עד ל 41 מעלות. האם זה מעלות סבירות והאם המעלות האלה לא מסוכנות לכרטיס ובכמה מעלות זה כבר מתחיל ליהיות מסוכן?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by Etern1tY,

אז ככה אח שלי קנה היום Gigabyte Radeon 9800 pro ויש לו כמה בעיות אז ככה חיברנו את הכרטיס ללוח אם למקום שלו הפעלו תמחשב ועכשיו זה עושה נמצאה חומרה חדש בקר ווידאו Vga Controler ואנחנו עושים התקנה אומטית וזה לא מצליח להתקין זה אומר שאין דריברים עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  12. Started by goldeye,

אוקי היה לי ויכוח עם חבר שלי בקשר לזכרונות של כרטיסי מסך לי יש כרטיס ראדון 8500LE ועשיתי לו OC למהירות של 265 לליבה ו250 לזכרנות עכשיו את הזכרנות אפשר להציג גם כ250 וגם כ500 נכון? והסביבה לכך היא הDDR? עכשיו בלי קשר קיבלתי ב3dmark2001se ציון של 6828 זה טוב? יש לי P4 1.6GHZ לוח אם של אסוס P4333-M והכרטיס הנ"ל והדרברים בגרסא 4.2 התוצאה היא סבירה?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Or ei,

כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. אוקי... שלום אנשים אני אלדר.. אהבתי מאוד את האתר....במיוחד את המדריכים...קיצר : יש לי G-Force 2MX400.... פנטיום 3 500 128 זיכרון אס.די.ראם לא מחשב על... אבל סביר. : ) הורדתי את כל הדרייברים האפשריים לכרטיס שלי (מהחדש ביותר ועד לדרייבר של ערבים) ותמיד מתי שאני משתמש במחשב אחרי כמה זמן שאני עובד עליו.. הוא עושה לי פלאש שחור כזה וחוזר לי לווינדוס... משהוט מעצבן תחת!! יש לי את הדרייבר 40.72 אמרו לי שזההכי טוב... עדין אותה בעיה... אם למישהו מכם יש רעיון ... תבורכו : ) ;D

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. סתם רציתי להראות לכם שבישראל כאן יש בהחלט רמאיים במכירות בכלל וגם בכרטיסי מסך. הנה וואלה שהחליטו ש9600XT עולה במחירון 2100 ש"ח והם מביאים אותו במבצע 1129: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1133169 הנה זה גומר אותכם חברה, GF2MX 400, מחירון של 690 ש"ח ובמבצע 249 ש"ח:http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1098332 הנה "הכרטיס החזק בעולם" למשחקים רדיאון 9200 במבצע: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=63030&saleNo=119244 הם פשוט חושבים שאף אחד שמבין משהו בכרטיסי מסך לא יקנה מהם אז הם מרשים לעצמם לרשום שטויות. ואני בטוח שיש עוד אתרים כאלה והרבה...

17. Started by dazzler,

כשאנשים מדברים על 64 או 128 מדובר אפיק זיכרון. אם כן מדוע ברוב בכרטיסים כתוב 128-bit studio-precision color ? ועוד משהו בחלק מהכרטיסים , כמו למשל הג'יפה 2 פרו שלי כתוב 256-bit 3D Graphics Accelerator האם נתון זה משפיע ? האם זה אומר שרק לגרפיקה 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו של ATI וגיליתי שהוא ירד בביצועים אחרי שהתקנתי את הדריבר האחרון 4.2. אני לא יודע אם זה בגלל הדריבר אבל שמתי לב גם שהוא פועל במהירות של 4X במקום על 8X כמו שהוא עבד פעם וגם שאפשרות ה-Fast write לא פעילה. יש דרך לסדר את זה? אם כן איך? תודה.

19. Started by Oprapc,

יש לי בביוס של הלוח שלי במפרט מצד ימין ה-P4P800, אפשרות לבחור בין MPS REVISION 1.1 ל-1.4 מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by arikbaron,

מה דעתכם שווה? http://www.ctxintl.com/products/crt_ex950F.htm תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by idofr,

אז ככה חיפשתי ויש משהו באתר של nvidia http://nvidia.com/object/feature_nview.html אבל אני לא בטוח שזה זה (לפי מה שהם כותבים זה כן אבל עדיין) והם רוצים שאני יוריד את זה בתוך דרייבר וכאילו אני לא רץ כול כך מהר להחליף את הדרייבר שיש לי אז כמה שאלות 1. האם זה מתאים לכרטיס שלי FX 5900 XT 2. אם אני מתקין את זה זה לא יחליף לי את הדרייבר הקיים בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Saggitarius,

אח"צ טובים לכולם! אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by X_Dror,

אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by urik,

היי יש לי כרטיס gforce 3 ti 200 ואת הדרייבר החדש 53.03 יש לי שתי בעיות ביציאת של הטלויזיה 1. איך אני יכול להגדיר שיעבוד עם שני מסכים ולא כל פעם להחליף תצוגה 2. שאני כבר עובר למצב של טלויזיה האיכות לא טובה ויש מין גלים והפרעות בקליטה... בתודה אורי

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. Started by shimon23,

שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים