כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל ולטלוויזיה שלי (CRT) יש חיבורי COMPOSITE וכניסת S-VIDEO. עם הכרטיס קיבלתי כבל שבצד אחד זה SVIDEO והצד השני מתפצל ל-3 בננות כחולה (כתוב עליה Pb out), ירוקה (כתוב עליה Y out) אדומה (כתוב עליה Pr out) מה אני עושה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי כשאני מכוון בדרייברים של הכרטיס את הריפרשים ועושה לו OK זה תמיד מבטל את מה שעשיתי ואז אני משחק על 60 הרץ אז מישהו יכול בבקשה לתת לי תוכנה שתסד את כל הריפרשים ותתאים לכרטיס שלי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לקנות לוח עם אופציה ל-SLI, פשוט בגלל שנדפק לי לוח NF4 ישן ויש את זה בשוק - במחיר לא רע - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&aff=bazman אני שוקל להריץ כרטיס אחד של 6600GT וכרטיס אחד של HD4670. השאלה שלי, שאלה של מי שבאמת לא מבין - האם יש אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך שונים וששניהם יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
R(V)610 is already set to become the fastest-selling graphics chip of all time האתר הזה אמיתי או מכונת שיווק של ATI ? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38836
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספק כוח Enermax Pro82+ 525W וכ. מסך Asus 8600GT. אני רוצה להחליף את הכ. מסך וחשבתי גם להחליף ספק בהתאם לצורך. אם נגיד שאני לא מחליף ספק, מה הקוניפגורציה הטובה ביותר שאני כול להעמיס עליו ? כ.מסך בודד או אולי מערך של שני כ.מסך ? המפרט הוא כזה: Q9450 EP43-DS3 4 GB DDR2 800MHz SATA HDD * 2 IDE HDD * 1 צורב DVD רגיל קירור למעבד Zalman 7700 2 מאווררים 120mm וכמובן כל הדברים הרגילים שמחוברים למחשב ב USB (מקלדת, עכבר ושאר שטויות) תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
7800GT extreme של לידטק מעבד Dual AMD 3800 זיכרון 1G (צ'יפ אחד, מתכוון להוסיף עוד אחד) תודה
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
6600GT מקרטע בהגדרות הכי נמוכות של המשחק, הייתכן? האם לעשות OC?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש...הייעוד- מערכת קולנוע ביתית, מוזיקה, טלביזיה (כרטיס טלביזיה) וקצת משחקים (FS2004 מדי פעם) כרטיס מסך- XFX 6200 ומסך 19" BENQ 12 m/s ובהירות 1:600.... דעתכם? וזה המפרט המלא... מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם ABIT-AG8 (915), S-775 זיכרון 512MB Kingston כרטיס מסך PINE-xfx 6200 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח WD-120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כונן LG X16 כונן LG 52 x 32 x 52 (kit) כרטיס טלויזיה ASUS PC-TV+FM מארז Thermaltake Xaser III VM-3000A midi מסך BENQ 19 רמקולים CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כרגע יש אותו רק עם 128 מגה זכרון , אבל האם יהיה הבדל בביצועים עם 256MB , נ.ב האם יהיה הבדל בין החברות , משנה מאיזה יצרנית לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להגיע איתו לרמות של ההאולטרה בנה זה מתבטא כאילו רק מהיריות השעון משתנות או עוד דברים
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! אני משתמש חדש בפורום זה ויש לי בעית התלבטות קטנה! טוב אז ככה, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לפעם הראשונה אחרי שקניתי את המחשב לפני כשנה וחצי) עדיין לא בחרתי כרטיס מסויים אבל בגלל שאני לאא ממש גיימר גדול אני לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס חזק ויקר. בדקתי כמה כרטיסים ברשת שתומכים בחיבור מסוג AGP 8X ללוח האם. לוח האם שהגיע עם המחשב הוא מסוג ASUS P4R800-VM ויש לו יציאת AGP. ולמרות שאני לא ממש אוהב לחטט בחומרה במחשב רציתי לפתוח ולבדוק מה קורה עם לוח האם כדי לראות איך אני אתקין את כרטיס המסך שאקנה. הבעיה היחידה זה שבלוח אם זה של ASUS יש כבר כרטיס מסך מסוג IGP (INTEGRATED GRAPHICS PROCESSOR) - זה בעצם ATI RADEON 9100 IGP , למרות שאני לא ממש יודע…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה מה שזאפ נותן כרגע: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4158&DB4147=4150&orderby=price יש עדיפות? אם כן, תמליצו על חנות אם אפשר. רק לוודא: אין טעם לרכוש LCD ב 1000-1200 ש"ח נכון? עדיף להתרחק מפאנל TN ועדיף ללכת על CRT ב 800 ש"ח. לי יש כרגע DELL 2007FP וראיתי כמה מסכים נחותים ממנו אצל חברים. זה נראה לי ממש לא טוב. האם יש בכל זאת דגם עד 1200 ש"ח LCD שיהיה רכישה עדיפה על CRT ב 800?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אנשים. כבר הרבה זמן יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא מצליח להבין מה התשובה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7600gt או X1800GTO. עכשיו כל פעם מישהוא אומר דבר אחר, אז אני רוצה שכבר יגידו לי חד וחלק מי יותר חזק. (דרך אגב הקשבתי להמלצות של אנשים בפורום וקניתי 7600gs ואני מרוצה ממנו)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-