עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by emperor,

שלום! לפי כל הסקירות שקראתי, הבנתי שה6600 gt הוא כרטיס מצויין ביחס למחיר שלו, ומציג ביצועים טובים ברוב הבנצ'מארקים. השאלה שלי היא כזאת, מתי יוצא x700 xt (הבנתי שבגרסאות האחרות שלו הוא כבר יצא), האם הוא אמור להיות טוב יותר מה6600 gt ומתי הוא יגיע לארץ? תודה.

2. שלום רב, אני נתקל בבעיה שלא מצאתי לה פתרון בשום חנות אלקטרוניקה ושום דבר... אז ככה, אני מעוניין לעשות TV OUT אבל יש לי בעיה החיבור מוזר... החיבור נקבה שיש על הכרטיס מסך הוא חיבור של 9 פינים בסידור הנ"ל חיבור לא מוכר לי בכלל: ** **** *** ככה הוא הולך, הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך הוא בצד אחד כזה, של 9 פינים, ובצד שני S-VIDEO, אתם תוהים - מה הבעיה ?! אז ככה הבעיה היא שבטלויזיה שלי למרות שהיא נקנתה לפני שנתיים, כן - אין S -VIDEO !!! אז ככה אני לא יודע מה לעשות ! איך קוראים לחיבור והזה ומאיפה משיגים חיבור 9 פינים כזה שבצידו השני הוא RCA שיתחבר לטלויזיה שלי... אני כבר רוצה לראות סרטים, ואני מאוד תקוע.. הבעיה נוספת שחשבתי שאולי כבל S-V ל RCA יכנס אבל לכבל S-V יש אומנם את הצורה…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. 17 אינץ, רגיל. לא אכפת לי מאיפה, מכירה קבוצתית או מכירה רגילה, תשלומים. מחפש מסך טוב למשחקים ולשהות ארוכה מולו. תודה, דן.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום ראיתי באתר של החנות שמוכרת בארץ את הכרטיס (קישור הורד בגלל חוקי הפורום) שהם מדגישים כי הכרטיס מקודד MPEG4 בחומרה הבעיה היא שבכל המקומות, אפילו הקישורים שהם שמים ראיתי שהוא מקודד בMPEG2!!! האם פספסתי משהו?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. Started by guyezra,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 2.66GHZ עם 640MB זיכרון. החלק החלש שלו זה כרטיס מסך ישן יחסית שאני רוצה להחליף GEFORCE4 64MB. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (מקרן) איזה כרטיס מסך ממומלץ לזה עד 1000ש"ח? תודה רבה גיא

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by Danikk8,

אני צריך למצוא כרטיס GeForce 7600GT עד 600 ש"ח האם זה אפשרי,או משהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by dravimor,

איזה כרטיס עדיף HD3850 או 9600GT/S

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. Started by gal1304,

שלום לכולם בראשותי כרטיס מסך HD2400 PRO AGP SLOT לאחר תקופה אחרונה עם הרבה בעיות היצרן (power color) הוציא דרייבר חדש אשר פתר מספר בעיות,אך מאז עדכון הדריבר החדש הרזולוציה שהשתמשתי לLCD 768*1360 לא נמצאת ברזולוציה לבחירה הרזולוציה הכי קרובה 1280*768 (שמשאירה פסים שחורים במקום מסך מלא) האם משהו מכיר ויודע אך לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by eladsh,

יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. היי. אני מרכיב לחבר מפרט והוא מעוניין לבחור בלוח אם שתומך במערך SLI על מנת לקנות עכשיו 8800GTS ובהמשך, כאשר הוא יצטרך עוד כוח עיבוד גרפי הוא יוסיף עוד 880GTS אחד. השאלה שלי היא כמה תוספת בביצועים הוא יקבל? האם לא עדיף להשקיע כבר עכשיו ב 8800GTX למשל? קראתי איפשהו שתוספת הביצועים שמספק כרטיס נוסף היא לא גבוהה. אשמח להרחבה. תודה!

• 9 תגובות
    • 535 צפיות
  12. קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by Ido.K,

אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.

14. Started by avihy,

הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by jambo7,

שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע לגבי שביתה של נמלים בארץ בגללם סחורה גדולה של כרטיסי מסך תקועה במכס? למה אין על זה שום פירסום

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by approx,

קישור לORB http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8759127 Main Test Results 3DMark Score 2520 3DMarks SM 2.0 Score 1071 Marks SM 3.0 Score 961 Marks CPU Score 966 Marks איך התוצאה למערכת שלי?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by R.R,

באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by asaorgad,

אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. קראתי תגובה כאן באחד הפורומים שצריך ויסטה בשביל להריץ את הDX10 .. זה נכו ן ? (גם עם הכרטיס מסך עצמו הוא תומך DX10 למשל 8800?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by choochoo,

שלום, יחד עם המחשב החדש שקניתי הגיע 8600GT שנבחר בעקבות יחס עלות / תועלת. הבעיה הגדולה עם הכרטיס היא דווקא בצפייה בטלויזיה. ראשית - אין מצב של "theater mode" בדומה ל-ATI - כלומר, אין אפשרות לקנפג את המסכים ב-Clone ואז לראות וידאו ב-overlay (כלומר וידאו מוצג בחלון קטן במסך מחשב ובמסך מלא בטלויזיה). בנוסף, משום שאני עדיין צופה בטלויזית CRT (גדולה אבל CRT...) התמונה עקומה מעט והכרטיס לא ממלא את כל המסך גם לאחר מתיחה מירבית של התמונה .... ד"א - NVIDIA מפרסמים ב-REL NOTES של הדרייברים שסדרה 8XXX לא תומכת בתכונות האילו !!! בקיצור - למי שמחפש צפייה בטלויזיה - רק ATI. אני שוקל להחזיר את ה-Radeon 9200 מלפני 3 שנים שמספק צפייה איכותית יותר (וכן, לא צריך שום האצת חומרה ל-HD בכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים