כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=16
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
I got into the monitor menu (OSD) and there I meesed up some settings in the SHAPE section... If u own this monitor and your settengs r ok so plz check it (in the shape menu) and post here the adjustmnet number of any ingedient... tnx.
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך למשחקים אני קצת לחוץ בכף כי יש לי 1200 בשביל כרטיס מסך ומסך תודה לכולם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.mediafire.com/?4fwnrdykzok http://rapidshare.com/files/26242305/158.16-winxp-32bit-international.zip.html http://www.megaupload.com/?d=GWD75L50 לי זה הביא שיפור של 1000 נקודות ב 3DMARK06 !!!!!!!!! מ 10K ל 11K !!!! FEAR רץ הרבה יותר חלק! (הגדרות הכל על MAX רזולוציה 1440x900 ) אין לי הרבה משחקים לבדוק- הכי כבד שיש לי זה FEAR . מערכת שלי E6600@3.2 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך (ללא אוברקלוק נוסף ) BFG 8800GTS OC2 320mb
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הנ"ל יתן את הביצועים הכי טובים במשחקים? * כל הכרטיסים הנ"ל הם AGP
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי תוצאה כללית של 12234 3DMarks האם תוצאה זו בסדר לכרטיס מסך הזה ? מפרט : C2D E6750@2.66 gigabyte P35 ds3-l 2gb ddr2 800mhz ram 500gb hd 550W chiftec psu
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי RADEON9000PRO 64MB, כמו רבים אחרים לאחר התקנת ה3.4CAT החלו בעיות REFRESH RATE במשחקים וכו', התקנתי RAGE3D שהיה אמור לסדר את הבעיה, ואכן סידר על ידי הגדרות שונות בתוכנה, אתמול משהו מאוד מאוד מוזר קרה, בזמן שאני משחק בHL המשחק פתאום היה קודר וכיצאתי מהמשחק הDESKTOP היה גם חשוך, הרבה יותר מהרגיל, לא ידעתי מה לעשות, עשיתי RESET וזה לא עזר, בדקתי הגדרות צבע ב COLOR TAG בהגדרות הדרייביר ונכנסתי לשם הצבע הסתדר, אבל לאחר כניסה למשחק עוד פעם הבוהק ירד והמסך נהיה קודר וממש מקשה על המשחק. החלטתי לבדוק לעמוק את הבעיה, מחקתי את הדרייברים ואת התוכנה והתקנתי את הדרייברים שוב, סידרתי את הצבע לאחר ההתקנה וגם את רמת הבוהק וכשנכנסתי למשחק הצבע נשאר בדיוק כמו בDESKTOP וגם כשיצאתי החוצה…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הכוונה לכבל הזה: אני רוצה לחבר אותו ללוח של gigabyte ga-m57sli-s4 פשוט לא מצאתי איפה לחבר,אגב אם זה יכול להקל על מישהו שרוצה לעזור הנה היוזר מנואל שלו בPDF http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-m57sli-s4_e.pdf אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי אז... שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך וזה גרם לזה שכשאני צופה בסרטים בWMP או בBSPLAYER הצבעים השתגעו...זה גם בנגנים באינטרנט (וואלה לדוגמא) בBSPLAYER נכנסתי להגדרות צבעים והצלחתי לסדר את זה אבל זה כל פעם חוזר אחרי שאני סוגר את התוכנה הצבעים האחרים רגילים זה רק בתוכנות וידאו תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי, בתקציב של עד 500 שח מהו הכרטיס המומלץ ביותר למחשב משרדי (חזק) למטרת עבודה עם 2 מסכים, עריכת וידאו ומדי פעם סרטי FHD ? נוטה יותר לכיוון של ATI אבל אשמח לשמע כל המלצה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאחר קריאת הכתבה פה באתר על המעבדים עם ה3 ליבות והליבה הסגורה, בסוף היה כתוב שאפשר לפתוח צינורות ב6800GS ולהפוך אותו ל6800ULTRA רציתי לשאול איך עושים את זה? ואם יש מדריך(עדיף בעברית) זה יהיה מעולה! הכרטיס נמצא בOC אם זה משנה. מפרט מלא בצד. תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFX 5700LE עכשיו אני מעוניין לראות את הסרטים במחשב גם בטלויזהי וכול פעם אני צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס ולשנות תהגדרות כי לא רואים תתרגום בסרט רואים רק תתמונה ושאני משנה רואים תתמונה ותתרגום בטלויזה ובמחשב רק תתרגום יש עצה למישהו?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש עד 1K למחשב שלי מפרט למטה. הדבר היחיד ששונה שם זה המסך שהפך לFULL HD. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מקליט מהלווין למחשב דרך כרטיס הטלווזיה ההקלטה עוברת פרים אחרי פרים באיטיות, לעומת זאת כשאני רואה את הקובץ אני רואה את זה מהר מדי, האם כאשר אני אצרוב את התוכנית לDVD זה מסתדר רואים את התוכנית רגיל? או שצריך לכוון???
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם וואו הרבה זמן לא הייתי כאן,שמח לחזור לקהילה הנהדרת הזו! כרגע הגיע תורי אני מחליף את הR9-290 הנוכחי ורוצה לרכוש כרטיס אחר וחשבתי על אחד מהבאים: Sapphire R9-290 TRIXX Gigabyte GTX780 Ti Ghz edition את שניהם יש לי באותו מחיר עכשיו בנוגע למפרט שלי: i5-3750k@4.2 8GB RAM ANTEC 750W Dell 24'' 1920x1200 מה חשוב לי בכרטיס : קירור. שקט. ביצועים. נ.ב. טוב לחזור
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את הקיים 8800GTS. התקציב הוא 1500 ש"ח. אני צריך שתהיה לו יציאת HD מאחר ואני רוצה לקנות גם מסך בנוסף לכ.מ. אני צריך שהוא יריץ משחקים בצורה חלקה וטובה, ובנוסף יאפשר לראות סרטים באיכות 1080 חשבתי על ה-5850HD [איך הוא מבחינת הביצועים?] או שאולי יש משהו שיספק את הסחורה בצורה יותר מוצלחת? אם תוכלו להמליץ על כל מסך בנוסף [גם בתקציב של 1500ש"ח, אודה לכם מאוד]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
3DMARK SCORE:2071 SM 2.0 SCORE:883 HDR/SM 3.0 SCORE:826 CPU SCORE:707 כרטיס מסך 7600GS סיילנט של אסוס. ** תמונה מצורפת של עוד פרטים...! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-