עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vortex,

מה ההבדל בין דגמי 753 ו763? איזה מהם יותר מתקדם? תודה רבה , זה קצת דחוף

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by menos,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, שיחזיק אצלי במחשב הרבה זמן (כעת יש לי GF 2 GTS). כבר ממש התבלבלתי מהמבחר ומהאפשרויות הרבות העומדות בפניי. אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כיוון - יציבות באובר קלוק בעתיד יהיה פלוס תודה

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by domuzy,

אני בונה מחשב חדש (לא משהו מפוצץ, גג ב2700ש"ח) שייעודו יהיה- חוץ מווינדוס, אופיס ואינטרנט מהיר- לצפייה בסרטים, ומשחק במשחקים "כבדים" (כגון SPLINTER CELL, CALL OF DUTY, MATRIX, RAINBOW SIX וכד'...). מכירי המשחקים יבינו את כוונתי. אני יודע שאולי היום הם כבר לא נחשבים "כבדים" אבל על הכרטיס הנוכחי שלי- SIS 315 יימח שמו!!!- הם לא עולים. אני לא מתכוון לערוך סרטים, לעצב גרפית או כל דבר אחר חוץ מצפייה בסרטים ומשחקים. אה, ושיהיה גם TV OUT כמובן. אז מישהו מכיר כרטיס כזה שעונה על צרכיי המסכנים ולא יקרע לי את הכיס? ואם יש הבדל (שרלוונטי אליי) בין הזכרונות- 64MB או 128MB אז אשמח לקבל הסבר למה זה משנה. המון תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה אתם אומרים עליו? במחיר טוב של 1000ש"ח אם אחריות חצי שנה של כלנית... המחיר חדש לגמרי ורואים עליו שום ליכלוך שום כלום לא עבר שימוש בכלל... אני מקבל 4416 נקודות ב-3DMARK03 אם מעבד 1800+ ותוצאה מדהימה של 5386 נקודות אם מעבד 2200+ הדרביירים של אומגה ואחרי שאני שם אותם זה מזוהה שיש לי סמארשיידר 2.1 ולא 2 וככה גם בסמוטויזיון זה מזוהה כ-2.1 ולא 2 כמו ב-9700פרו רגיל אבל רק אם דרייברים שלא אומגה ;D

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  5. לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by noambaum,

חבר'ה אני צריך את עזרתכם בנושא הנ"ל כי אני כבר לא יודע מה להחליט. אני כבר חורש 4 חודשים באינטרנט לגבי מסכי LCD איכותיים בעלי "מהירות תגובה" של 16ms. ומצאתי שישנם שני מסכים שעומדים בקריטריון של 16 וגם מומלצים מאוד ע"י אחרים. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לבחור ?!?!?! אנא עזרו לי ??? אני רק יציין שחשוב לי איזה מסך יותר טוב למשחקים (אם למישהו יש התנסות עם אחד המסכים הנ"ל) במשחקים. אני יודע ששניהם 16. בקיצקץ אני מחכה לעזרה שלכם תודה מראש... :'(

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by SS2.Vegeta,

שלום לכם , אני חדש פה ויש לי בעיה רצינית מאד מאד. קניתי רדאון 9600 128 מגהבייט. עכשיו חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד. התקנתי את הדרייברים הכל ושעשיתי ריסטרט זה עשה לי הודעות מוזרות כמו אין מספיק משאבים כדי להריץ פעולות, זה עושה לי סלואדאונס בצורה רצחנית ובקושי מעלה את התצוגה הבסיסית ביותר ועשה לי הודעות שגיאות זיכרון. המפרט במחשב שלי הוא: CPU: intel pentium 4HT 2400c MOBO:inter la crosse D865GLC 800FSB (supports: 533/400) MEMORY: Dual DDR-SDRAM Hyundai HYMD232 256mb X2 SAPAK: 250W IPEX frequancy:50-60mh agpX8 my usual 3dcard: Nvidia Gifa4 mx 420 sound: ac 97 via technologies אם שכחתי משהו תגידו לי. עכשיו כשחיברתי למחשב של אח שלי זה …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tal,

אני קונה טלויזיה בקרוב, ואני חייב לדעת מה הבדל בין התדירויות האלה מה זה מייצג ? האם השינוי הוא משמעותי האם הוא אפקטיבי בכלל. למה ההבדל במחיר הוא פי 3 ???? האם ההבדל נראה לעין או שזה סתם משהו שפועל מאחורי הקלעים ואפשר גם בלעדיו עד כמה שאני יודע PAL זה 24Hrz ו NTSC זה 30Hrz האם יש קשר ?????? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tamir2,

בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by Transfer,

היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.

11. יש לי אפשרות לקבל אותו. הכרטיס עצמו מחו"ל. האם ישנה דרך להפוכו שיעבוד בארץ? האם הוא טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר לסאונד, אבל כרטיס שיכול לשמש אותי אם אני ירצה לשחק מדי פעם משחק עדיפות לכרטיס עם TV Out.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by demonshlomo,

שאלה אחת:מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של ATI???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by michaelsko,

שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by Oprapc,

כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)

16. Started by chmmr,

אני מחפש ממיר PAL ל NTSC במחיר סביר סדר גדל של כמה עשרות שקלים איפה אני קונה אחד כזה ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by prexus,

מישהו שמע על החברה הזאת? יש לי הזדמנות לקנות בזול במיוחד !! (הנחה של איזה $200 מה MSRP) דחווווווווווווווווף!!!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by wiz,

שלום לכם אשמח לעצה. * קודם כל, לכל אלו שישר יציעו לי Raedon אנא ממכם, אני לא יכול לרכוש Raedon כי אין לו תמיכה טובה לתוכנות תלת-מימד וזה עיקר עיסוקי, רק ה- Firegl נתמכים כמו שצריך. לכן לא מעוניין, תודה. עכשיו, אני רוצה ללכת על ה- highend אבל מתוכם יש הרבה אפשרויות יש את ה- 5950Ultra 5900Ultr 5900 5900XT איזה מהם אתה חושבים נותן את הכי הרבה תועלת יחסית למחיר? על מה הייתם הולכים אם היה לכם תקציב יחסית גדול? ואיזה חברה? כרגע אני מסתכל על שני דגמים- MSI 5900VTD 128MB - הוא דגם מוחלש, אבל הבנתי שיש לו יכולות OC מדהימות שהוא יכול לעבור את ה- 5950Ultra או - Leadtek 5950Ultra TDH 380 - אני מת על החברה וברור שזה דגם חזק מאוד, אבל זה כמעט 1000 שקל יותר, יש לו אוור …

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Vortex,

הוא טוב? או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ').. ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי אז אני יודע שיש שני סוגי פילטרים, anisotropic ו- antialiasing ב Catalyst כל אחד נקרא בשם שייחדו לו הניחוש שלי זה ש- Smoothvision זה ה- antialiasing ושסינון אנאיזוטרופי זה כמו שנשמע - anisotropic אבל מה זה Truform שמופיע בתחתית הרשימה? מה זה עושה...?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by windshear,

היי כרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסים 1)SAPPHIRE R9800 PRO 2) GAINWARD GEFORCE FX 5900 128MB מה לקנות ? תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by RedLion,

תמיד ידעתי שיש קשר בין בריאות העיינים וקצב הריענון, אך אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד: 1. מה קצב הריענון האידיאלי? אני משתמש ב85, זה בסדר? 2. מה היתרונות של קצב ריענון נמוך ומה היתרונות של קצב ריענון גבוה? 3. הכי חשוב, מה קצב הריענון שהורס כמה שפחות את העיינים? ובכלל איך אפשר לעבוד עם המחשב הרבה ולהמנע כמה שניתן מ"דפיקת העיינים שלך"? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by Kongo,

עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה: 9800SE AIW מה אתה אומרים זה שווה נכון? גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט וגם במחיר טוב וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה מה אתה אומרים?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  25. החזרתי את ה LG F700B לפנדה וקיבלתי עליו זיכוי, עם ניכוי 5% מערכו כמובן. אני צריך המלצה למסך CTR 17" שטוח כמובן בסביבות ה 1000 שקל. (900-1100) תודה תותחים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים