עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dani,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ומצאתי ב http://www.optimasys.co.il/ NVIDIA GeForce FX 5500 GV-N55128DP http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N55128DP.htm# ב 466 ש"ח. הוא 128 ביט והוא יחסית ל FX 5200 מהיר. אני ממש לא מתכוון להריץ על המחשב שלי HL2 או דום 3 וכ'ו אני רק רוצה אותו בגלל שה MX 440 שלי לא תומך ב Pixel Shading. איך בכללי הכרטיס הזה?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  2. מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אז ככה , אני קונה טלויזיה FULLHD לחדר עם חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי אין יציאת HDMI אז רציתי הצעות לכרטיסי מסך עם חיבור HDMI שיתאימו למפרט שלי המפרט של המחשב שלי הוא intel core 2 duo e7400 מעבד gigabyte ga-ep31-ds3l לוח 500gb 16mb הרד דיסק sparkle feforce 9600gt 512mb כרטיס מסך thermaltake 450w tr2 rx ספק a-data 4gb ddr2 800 זכרון

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. איזה כרטיסי מסך מאפשרים לראות בשני המסכים בו זמנית? ואפשר גם לפצל את התמונה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Eli100,

היי, שיצאו סדרת hd6900 מישהו שכנע אותי לסחוב עוד קצת עם הHD4850 שלי.. לא הייתה לי בעיה עד עכשיו אבל שיצאו battlefield 3 call of dufy ועוד כאלה בקרוב אני יודע שאני יהיה בבעיה.. אני גם רוצה לקנות עוד מעט טלוויזיה חדש שתיהיה מחוברת המון למחשב.. אני מעוניין ב580GTX של zotac יש איזה בעיות איתו? האם כדי לרכוש עכשיו או לחכות טיפה? המפרט בחתימה הכל זהה חוץ מיזה שבטלתי את הOC רזולוציה של המסך זה 1680x1050 אני יקנה גם טלוווזיה של 1920x1080 __________________ Core i5 750 + Noctua U12P SE2 Gigabyte GA-P55a G.SKILL 4GB DDR3 1333Mhz CL9 HD4850 512MB NZXT Zero2 FULL TOWER ENERMAX Mudo82+ 625W Dell 2209WA E-IPS

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  6. ישנה דרך לדעת באיזה חברת כרטיסי מסך תומך משחק כלשהו ?

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by Tzach_n,

אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן רכשתי מחשב חדש לפני פחות מחודש. המפרט בצד (I5 2500K + GTX570) ומשום מה יש לי הרבה בעיות במשחקים שניסתי עליו. ההירוס החדש מקרטע מאוד , ב-NBA2K12 ו-PRO12 רואים מטושטש ולא איכותי. וזה עוד מהמעט שניסתי! אני חושש שהדרייבר שהתקנתי אולי גורם לתקלות. מדובר בגרסאת הבטא (-אולי זו הבעיה) 285.27. יעצו לי לנסות להתקין את הגרסה הקודמת ולראות מה קורה, עכשיו השאלה היא איך הכי טוב לעשות את זה? להסיר את הנוכחית במצב בטוח ואז להתקין? אם כן - איזה מהם להסיר? את הכל (העלתי תמונה)? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by Director,

שלום לכולם, פרמטתי את המחשב . עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייביר של הכרטיס מסך (6600GT Gigabyte). כדאי להוריד את הדריבר מהאתר של nVIDIA / להתקין אותו מהדיסק?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by Deddy,

עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by amit16114,

המטרה כמובן משחקים חדשים. האם המחיר שווה? או שעדיף לחכות להתפתחויות אחרות??

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by hagayba,

שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כרטיס מסך תקציבי יחסית שמטרתו העיקרית הצגת סרטים ב-HD, אבל בכל זאת איזה PES 2009 פה ושם.. חייב להיות עם קירור פסיבי (מחשב מדיה בסלון). יש אפשרות נוספת לחיבור ATI 3450/3470 HD ב-Crossfire על הלוח (gigabyte ga-ma78gm-s2h) המלצות? המון תודה חגי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ככה אחרי קומבינות ונקיון יסודי הצלחתי להחליף את הכרטיס השרוף שלי לאחד אחר .. והוספתי 100 שקל וקיבלתי את ה msi 6800 128 mb וכו כוו איך הכרטיס??? בכול קמרה לנושא העיקרי אני מחבר את הכרטיס למחשב עוד לפני שבכלל נגעתי בו יעני פתחתי את הקופסא חיברתי לאיי גיי פיי אני מדליק את המחשב ועוד הפעם יש לי ביפים בדיוק כמו בכרטיס הקודם שהחלפתי... מה עכשיו הבעיהי כי אל עשיתי כלום?? ואיך שי לי 5200 ואיתו הכול עובד ורק עם הכטריסים האלה (6800) פתאום לא עובד.. וחברה יש לי ספק טוב 480 של טראמלטאק.. אז מה העבייה???

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. תיכנסו לכתובת הבאה תראו בעצמכם: ואוו רק 1999

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by oren12,

שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כמו שכולכם כבר יודעין נתקעתי עם ראדון 9000 פרו של ספיר ! (אל תשאלו למה...) רציתי לדעת עם בביצועים יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הזה לשל ג'יגה בייט או אפילו של הרקולס... וגם מה בקשר לביצועי הO/C ?. אני יודע שתמיד עדיף את הג'יגה בייט אבל בכל ז"א אני רוצה לדעת. כי אחרי הכל זה לא כמו בכרטיסים של NVIDIA

17. Started by AmL1,

ראיתי את הסטיקי וגם שלחתי הודעה למנהל הוא פשוט לא ענה לי ואני רוצה מחר ללכת לקנות מחשב... השאלה היא כזאת יש את הכרטיס של גיג'הבייט-גירסא רגילה ב1440 עם שלוש שנות אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523 ויש את פליט עם OC גם ב1440 עם שנתיים אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 השאלה היא מה לקחת ועד כמה שנת האחריות הזאת חשובה... תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. מחנות באיזור חיפה (צפון)... אני כנראה יחליף את ה-X700 PRO שלי... זה משתלם? אני מתכוון לקנות את זה קרוב לפסח... (אחרי ליל הסדר) אז יש לי זמן לחכות... תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 962 צפיות
  19. שלום, בהתחלה רציתי להזמין מAMAZON אבל אני חושב שעם כל המיסים זה יצא כמעט אותו מחיר כמו שיהיה בארץ, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג? תודה.

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

21. אני קונה כרטיס זמני. ובעוד 8 חודשים אני ארכוש משהו רציני. אני יודע שכל הכרטיסים הללו הם low end במקרה הטוב. זה בסדר בכל מקרה איזה עדיך מבין השלושה? GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 236 GigaByte GeForce 210 512mb GDDR2 249 Sparkle GeForce 9500GT 512MB GDDR2 255 ברמת העיקרון אני יכול לקחת את הTripleD Axle GeForce GT220 512MB GDDR3 ב330 ש"ח אבל זה סתם חבל כי לא יהיה לו שום שימוש... ב8 החודשים +- הקרובים רק עבודה משרדית תודה על העזרה!

22. Started by feffer,

אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. האם כל כרטיס מסך שמוציא 4k ב 120hz ייתן את אותה איכות של ווידאו ? הכוונה לסרטים כאשר אני צופה במלשב שמחובר לטלויזיה ברמה גבוהה. האם גם יהיה הבדל באיכות שוב רק ניגון קבצי ווידאו בין gforce ל radeon

25. Started by asafm,

לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.