עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kikkler,

איך עושים את זה בצורה אופטימלית ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Vladgi,

מסוג HYUNDAY Q17 TFT 17 עלה לי 2700 מה אתם אומרים עליו ? זה חושב לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  3. טוב נשמות מקווה שתעזרו לי יש לי מסך חדש דנדש של Proview דק תכנולגיית LCD כמובן עכשיו יש לי בעייה רצינית של "מריחה צבע" נגיד תקחו את ה WINAMP שלכם במחשב שלכם תגררו אותו תיראו את השמות שברשימה בבירור אז אצלי לא עד שאני לא מפסיק לגרור אני רואה את השמות מרוחים כאלו כאילו לקחת עת עם הרבה דיו ומרחת אותו עם היד זה רק כדי להמחיש את הבעייה כי זה לא מה שמפריע לי מה זבאמת מפריע ליז ה במשחקי אינטרנט אי אפשר לשחק בגלל זה תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםםםםםםםםם אני מתחנן לעזרה כי זה ממש ממש קריטי

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Access Denied,

רציתי לדעת אם למשהו פה יש מושג לגבי המסך החדש שנכנס ל-KSP ה-IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat.. כי לא מצאתי עליו שום פרטים בכלל... ועוד משהו, איזה מסך הכי מומלץ (CRT "17) לקנייה ב-KSP מהמסכים שיש שם??? (לא מחנות אחרת בבקשה) זה יהיה שדרוג לחבילה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  5. תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך טוב, תומך VIVO, רצוי לא מאוד רועש, בטווח המחירים 800-1200 ש"ח. אני לא ממש גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שמשחקים חדשים יסחבו אצלי יפה, כך שנראה לי פחות קריטי אם זה fx5700, r9600xt או fx5900 מוחלש כלשהו. אם אפשר לקבל כמה המלצות, כולל מחיר (וחנות אם מותר), כש-VIVO זה חובה, ורמת רעש שלא תנפץ לי את הסתימות בשיניים. תודה

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by DrowNz,

Guys, Which card will be more worthwhile Msi FX5900XT 128mb VTD = 1100nis Gigacube R9800P EXTREME 128mb = 1500nis mebhinat Performence, OC ability & yahasei mehir\tmura? again, thanks for support!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. שלום ! רציתי לשאול אותכם לפני קניה של R9800PRO של ספייר , האם יש לו יציאה לשני מסכים ? (או אולי אפילו יותר) במקרה ולא וגם אם כן אשמח לשמוע המלצות לעוד כ.מסך שיאפשרו לי לראות את התמונה מפוצלת בכמה מסכים . תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. Started by De_Lu_xE,

עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)

10. Started by wiz,

יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. אבא שלי צריך לצורכי מחקר לחבר מצלמה ( coolpix 4300 ) למיקרוסקופ וממנה למחשב. המטרה היא לראות במחשב כשהם עובדים עם המיקרוסקופ ולצלם תמונות. איזה כרטיס הייתם ממליצים למטרה הזאת? כמה שהאיכות יותר גבוהה יותר טוב, אבל גם המצלמה מגבילה את האיכות כמה שהבנתי, אז קחו את זה בחשבון. המוכר כאן הציע לו R9200 עם VIVO ב 540 ש"ח או Flyvideo3000 ב 300 ש"ח בערך, אבל הוא יחזיר לו כסף על הכרטיס הישן (GF4 MX) זה ממש לא למשחקים, רק לצורכי מחקר. המחשב הוא פנטיום 4 חדש יחסית(חצי שנה), אז לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיס חדש מדיי.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by tshefi,

שלום.... לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card ולפי הנתונים שלו הביצועים שהוא אמור לתת לי במשחקים מסויים (rtcw:enemy territory) הם ביצועים של 125 FPS כל הזמן בכל מקום לא משנה מה הרזולוציה אבל מסיבה בלתי ידועה הFPS שלי אף פעם לא יציב והוא נע מ27(!) ל125 רק במקומות סגורים ניסיתי להוריד את הדרייבירים הכי חדשים ניסיתי להוריד את ההגדרות של המשחק למינימום או להעלות אותם למקסימום ולהפתעתי הרבה הFPS נשאר אותו FPS גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהכי נמוכות (למעט FPSים בודדים) אני לא יודע מה הבעיה plz Help

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב של כ-800 ש"ח. מכיוון שאני לקוח וותיק של GeForce, שמתי את עיני על שני כרטיסים: FX5700 ו-Ti4200 ושניהם עולים כ-850 ש"ח כ"א. כמה שאלות: 1. האם זה ברור מאליו שהFX עדיף כי הוא יותר חדש? 2. איך הFX5700 (במשחקים כבדים)? 3. לפי ההודעות שהספקתי לעבור עליהן בפורום, ניתן להבין שכולכם מכורים לכרטיסי הRadeon. 1.3. אפשר לדעת מה כל כך טוב בכרטיסים אלו? 2.3. בהרצת מבחני בנצ'מרק ,כרטיסים באותו טווח מחירים של GeForce ושל Radeon, מה מקבל ציון יותר טוב??

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by arikbaron,

נתקלתי באפשרות הזאת באתר isramods לפי הכתוב ניתן בקלות לבצע זאת על ידי שינוי הביוס ולהפוך כרטיס ב1150 שח לכרטיס ב3000 שח קבלו קישור http://www.explosivelabs.com/forums/showthread.php?s=&threadid=913

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Vladgi,

ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card [VGAT1131] RADEON 9500 brings the world of Microsoft® DirectX® 9.0 support to gaming enthusiasts. Featuring incredibly fast 3D graphics performance, coupled with sophisticated real-time visual effects, unsurpassed image quality and cutting-edge video features, RADEON 9500 provides powerful graphics acceleration for current and next-generation games and applications. Complete Microsoft® DirectX® 9.0 support 128MB of DDR memory 4-pixel pipeline architecture128-bit memory interface Video output support Featuring CATALYST - Industry-leading software suite Fast 3D gaming performance 128MB DDR memory accelerates the latest 3D games 12…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, איזה מסך כדאי יותר? לפי מה שאני רואה הQ17 גם יותר זול, וגם יש לו DVI... אבל לפי מה ששמעתי האחריות של hyundai בארץ היא בעייתית... מי היבואן שלהם? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  17. http://www.pch.co.il/docs/pd369927212.htm

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by Tamirrr,

מפרט : celeron 2500@3000 256ddr asus p4sgx-mx חשבתי על איזה ריידאון 9600 אבל יש כלכך הרבה סוגים וחברות תודה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות, האם אתם מרוצים מהכרטיס? איך עובדים עליו משחקים כבדים (דאוס אקס, הדמו של far cry) ועוד משחקים ברמתם, איך הוא מתפקד כאשר מופעלים ה AA,FA? תודה על תשובות

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Vladgi,

כרטיס המסך הבא עם השם ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card הוא RADEON 9500 PRO אמיתי ורגיל או שה-w/ אומר משהו? בקיצור מה ה-w/ אומר או שאין שום קשר לכרטיס מסך?מה זה w/ זה משגע אותי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by Vladgi,

יש לי את הכרטיס RADEON 9500 PRO אילו דריוורים יתנו לי את מקסימום הביצויין שלו? של אומגה?(וצריך לשנות משהו בגדרות) או הרגיל מה שבא איתו ואם אומגה באיזו אופציה לבחור? תודה מראש אגב גם שמעתי שיש איזושהיא תוכנה שתהפוך אותו לאח הגדול של RADEON 9700 שעליו הוא מבוסס אז אני גם ישמח אם מישהו יוכל לספר לי על זה משהו משום שזה נותן Boost דיי משמעותי לביצועים בכל מקרה תודה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by tom123,

קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by ol,

קניתי כרטיס מסך ati 9200 se 128 mb אני לא מצליח להתקין אותו האם מישהו יכול לתת הסבר אחד לאחד פנטיום 3 500 זכרון 320 mb דיסק קשיח 80 gb

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  25. קיבלתי אותו אתמול זה המסך http://www.pch.co.il/docs/pd1046093176.htm 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 0.24 1280x1024 70Hz הבעיה היא שהמסך לא משנה באיזה רזולוציה מכאיב לי את העניים כאילו אתם יודעם הכתב כזה מטושטש כזה הכתב לא ברור ברור ואמרו לי שזה מסך טוב אני לא מבין למה אני רואה ככה אולי זה בגלל הכרטיס מסך שלי ? יש לי ראדיון 9200

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים