כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בס"ד באתר של nVIDIA כתוב בספק' של הכרטיס שצריך לפחות ספק כח של 500W: http://www.nvidia.com/object/product...-560ti-us.html לעומת זאת Zotac (דווקא של החברה Zotac!) מסתפקים באותו כרטיס ספק של 450W: http://www.zotac.com/pdbrochures/vga...-560-ti_v1.pdf ידוע שבגירסה הרגילה של הכרטיס הנדון, דהיינו בלי ה- "TI" גם ב- nVIDIA מסתפקים בספק של 450W. אבל אני מדבר דווקא על ה TI של Zotac. השאלה שלי האם זה שידוך מוצלח בכותרת??? זה קריטי- מפאת רכישה או לא!
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שוב אני,שוב התייעצות חשובה! שוק כרטיסי המסך ממש פורה הן בייצור והן בשמות המסובכים וקשים להבדלה!! מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר?? ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל?? למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים?? והאם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?! אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם! תודה!
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר שבועיים כרטיס מסך שהומלץ פה - 6600 gt אפיק agp של nvidia. לכל מי שהתקשרתי ופניתי - אין במלאי. מישהו מכיר חנות מחו"ל שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? חשבתי להזמין דרך האינטרנט בלית ברירה. אם מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה במלאי, אשמח לשמוע. מעבר לכך, האם יש אלטרנטיבות אחרות במחיר דומה?
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Multi CPU Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU #1 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU Manufacturer Company Name Intel Corporation Product Information http://www.intel.com/products/processor CPU Utilization CPU #1 / HTT Unit #1 1 % CPU #1 / HTT Unit #2 3 % Field Value Motherboard Propertie…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש. 1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ? 2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים אם בכלל דרך הtv out ? 3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ? 4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ? 5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש ל…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה בגלל כל מיני בעיות עם הכרטיס מסך אני צריך לקנות אחד חדש ואשמח שתעזרו לי למצוא אחד שיתאים אני כן מבין אבל לא בטוח איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח אם. כעקרון התקציב שלי הוא עד 900 שקל ואני יכול לחרוג גם לאלף אבל לא יותר מזה,שימוש נטו לגיימינג. המפרט הוא כזה: Operating System: Windows 10 - x64bit RAM 2x8 1333 ddr3 CPU i5 4460 3.2 ספק כח 530W Storage WD 1TB SSD 128GB Motherboard gigabyte GA-H97-DH3-H97 GPU gigabyte GTX 960 4G
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קליפים בMPEG אז רציתי לדעת אם אפשר לצרוב אותם ולראות אותם בDVD?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי בויסטה יש לי NVIDIA
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול להתאים למחשב שלי כרטיס מסך שיעשה מקסימום ביצועים ביחס למחשב (הייתי שמח לדעת איך עושים קירור לכרטיס) ולא יהיה לו "צוואר בקבוק" תודה רבה לעוזרים -אני מעוניין לדעת איך אני יכול בעצמי להתאים כרטיס למחשב שלי..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הבנתי שזה סוג של חבילה אבל מישהוא יכול לפרט יותר תודה מראש רום
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את הצג ל Dell U2713HM. מכיוון שמשחקים ברזולוציה הטבעית שלו, קרי 2560x1440, מאוד קורצים לי, אני חושב לשדרג גם את כרטיס המסך. המפרט שלי הוא כזה: ספק: SeaSonic SS-750AT מעבד: QuadCore Intel Core i5-2500K לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 זכרון: Kingston HyperX 2x4 GB DDR3-1333 כרטיסי מסך: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI -> הראשי, מוגדר כאחראי לגרפיקה בדרייברים; Gigabyte GeForce GTX 260 OC Core 216 -> משני, מוגדר כאחראי לפיסיקה בדרייברים השאיפה היא להחליף את ה - 560 בכ.מסך חדש עבור גרפיקה, להחליף את את ה - 260 ב - 560 עבור הפיסיקה ולהיפטר מה - 260. חשוב לציין גם שכל ששת חיבורי ה - SATA במחשב מחוברים, ואורך הכרטיס המקסימלי האפשרי מבחינת המארז (PC-K6…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי R9 290 בגרסאת רפרנס של Sapphire ויש לי איתו בעיה מאוד מאוד מעצבנת. תחילה הכרטיס מסך היה עושה לי BSOD פתרתי את זה על ידי פרופילי אוורור של הקירור שעשיתי דרך אפטרברנר עכשיו חפרתי לעומק כי רציתי לדעת את הסיבה הטכנית לתקלה הזאתי וגיליתי משהוא פשוט, הכרטיס מסך אחריי מאמץ של כמה שעות נתקע על תדר ליבה מקסימאלי והביצועים שלו הופכים לעל הפנים בגלל זה (אני מדבר בסדר גודל של 110 FPS ב BF4 על אולטרה לפני ו 40 אחריי) אפילו שהוא בIDLE הליבה נשארת על תדר מקסימאלי. והדרך היחידה לסדר את זה היא לכבות את המחשב להדליק מחדש (בגלל זה המחשב עשה BSOD) אשמח אם תענו מהר,שי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני כרטיסים למחשב החדש שאני בונה. האופציה שאני כמעט סגור עליה היא - tri-x r9 290 חדש מהחנות. והאופציה השנייה היא לקנות את הכרטיס gigabyte windforce gtx780 חדש באריזה אך משומש ללא אחריות, וזה במחיר הרבה יותר שפוי מלקנות אותו חדש בחנות. מספר שאלות: הבנתי מכל מיני פורמים שה tri-x לא ממש יציב ומקבל מסכים שחורים. מישהו שבעל הכרטיס הנ"ל יכול לאמת את התופעה? האם ה gigabyte gtx780 בגירסת הוינד פורס נחשב כרטיס טוב ומשתווה ל tri-x? אשמח לעזרה בדילמה מבחנית כדאיות. תודה רבה על העזרה!
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג כ.מסך במערכת מחשב מעט ישנה. QX6700 4GB DDR2 800 בעתיד יהיה גם 8. 620W Seasonic BRonze אני מעוניין בכרטיס מסך שלא יסבול מצוואר הבקבוק של המעבד, חשבתי על ה660GTX האם הוא בחירה ראויה? או שאם צוואר הבקבוק של המעבד עדיף להסתפק ב750Ti? העדיפות היא לnVidia, פשוט בגלל שאני יכול להשיג את הכרטיסים ביותר זול. בתודה מראש, וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את הדריברים החדשים ובדקתי שהם תומכים בכרטיס שלי (9200 Se) לפי מה שהיה כתוב פה אז הם תומכים בכל מקרה כשאני נכנס להגדרות אני לא רואה את כל התפריטים הנה תמונה מלינק אחר ממה זה יכול להגרם? יכול להיות הסרה לא טובה של דריברים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה נדלקתי על משחק המחשב VANGUARD ( למי שלא מכיר זה MMORPG חדש) והדרישות של המשחק מאד מאד גבוהות עוד צפיתי בכמה משחקים ( טריילירים הכוונה ) והגראפיקה שלהם הדהימה אותי. אז חשבתי לרכוש כרטיס מסך כמו 8800 GTS או GTX כדי ( או אולי ה R600 הקרב ובא ) אבל הבעיה היא שהכיסים שלי לא כל כך עמוקים לרכוש גם מעבד חדש - אז רציתי לשאול האם אני אחווה צאוור בקבוק רציני עם המפרט הנוכחי שלי כלומר האם המעבד הנוכחי שלי יהווה פיגור רציני בביצועים הגראפים מול המעבדים החדשים של אינטל - ועד כמה ההבדל ( בערך כה ? ) הוא גדול. כי עד כמה שזכור לי מה שבאמת חשוב לביצועים גרפאים זה כרטיס המסך- ואולי אני טועה כאן ? בגדול הכוונה שלי היא עד כמה שווה לרכוש אחד מכרטיסי המסך הללו…
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי בבית r9200 SE שהוא כרגע על המחשב שלי ולאחרונה נתקלתי בהמון בעיות איתו אז חשבתי להחליף ל גיפה 4 MX שנמצא במחשב השני שלי. כמה פרטים - ה R9200 SE לפי מה שראיתי מגיע במהירויות הרבה יותר נמוכות מאלו של ה MX אבל ל R9200 SE יש 128מגה ו 64 ביט ול גיפה יש 64 מגה ו 64 ביט לגיפה יש TV OUT ול R9200 יש S- video ואני חושב vivo (אבל מה R200 לא הצלחתי לראות ב TV) המשחקים שאני בדרך כלל משחק זה CS (כולל סורס) וגם ET , MU ואני מוריד משחקים חדשים אבל זה רק לניסיון, תמיד אחרי שבוע +- אני מוחק אותם עכשיו השאלה האם הגיפה המסכן יצליח להחזיק את המשחקים הללו? (אני זוכר שהחלפתי אותו ב R9200 SE כי הוא לא תמך ב PS או משהו כזה) תודה על התגובות (מקווה שיהיו :-[)
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה זה Shader כל הזמן אני רואה כתוב הכטיס תומך Shader 3.0 ובלהבלה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא 9600GT של NVIDIA . איך אוכל לראות א תהמיטב במשחקים כאשר אל תתחשבו בגורם ה- FPS .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-