כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ATI RADEON 9800 PRO איך הקרור שלו? המרכיב של הכרטיס הוא ATI ועכשיו אני רוצה לדעת איך הקרור כי אם זה חרא קרור אני קונה קריסטל אורב ומכריב עליו עם משחה טרמית סילבר 5 משהו BSET וגם מה כדאי לשים על הזכרונות שלו? חשבתי http://pch.co.il/docs/pd-1025959623.htm או שהסקינים יותר מדי גדולים המלצות בבקשה ואם אפשר גם מידע על הקריסל אורב מה אתם חושבים עליו ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אל משנה לי באיזו דרך נעשה את זה כלומר בכרטיס מסך עם הפונקציה הזאת של ה VIVO או כרטיס מסך ועוד כרטיס קליטה בנוסף לכך אני רוצה ביצועים בשניהם עד 1600 שקל הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה מאוד חשובה בנוגע ל RADEON 9600... מה ההבדל בין הרגיל לבין ה SE? איזה עדיף לקנות? אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודעת מה ההבדל בינהם... אודה מאוד לעזרה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך של יונדאי 17Q, קראתי עליו ביקורות מצוינות, אך הבנתי שלאחרונה חל בו שינוי כל שהוא. קיימת דיסאינפורמציה רבה בשוק בכל הנוגע למסך זה ולשינוי, שכביכול התרחש ברכיביו (שינוי בשפורפרת מ HYDIS ל SAMSUNG, שינוי פאנל שלא משפיע לטובה וכד' ) דיברתי עם אחד האתרים שמוכר את המסך, והוא אמר שישנם בשוק מספר גירסאות של המסך, חלקן עם הרכיבים הטובים יותר וחלקן עם רכיבים טובים פחות. לדבריו, לא ניתן להזמין גירסה ספציפית (לפי הרכיבים). מספר שאלות בנושא: 1. האם המסך עדין נחשב מומלץ ? אילו אלטרנטיבות באיכות קימות בסדר גודל של מחיר זה (2,600 ש"ח) 2. האם הוחלפו רכיבים המשפיעים לרעה על ביצועי המסך ? 3. האם אכן קיימות בשוק מספר גירסאות למסך כאשר כל גירסה עם מפרט שונה ? מה ההמלצה ש…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ? ATI Radeon 9600XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR Core Clock 500 MHz Memory Clock 600 MHz or XFX GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR II / AGP 8X / TV Out & Dual DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz Memory Data Rate 900 MHz Memory Bandwidth 14.4GB/sec.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כבר 3-4 אנשים התלוננו על בעיות נפוצות במסך הזה אני רוצה לעשות רשימה גדולה של הכל (בהמשך אני יסביר למה) אני יתחיל בזה שהקווים בצדדים לא ממש ישרים, גם שאני מנסה לסדר את זה מהתפריט זה לא הולך - אבל בחנות זה פתאום הסתדר (מה פה קורה פה) הקו העליו והצדדים משוכים, מה שאומר שאם אני שם אייקון במסגרת של המסך הם לא יראו כמו אייקון באמצע המסך לפעמים יש גל צבע אדום\סגול חלש למעלה שמזיזים חלון למעלה למטה המסך מתרחב ומתקווץ (אותו דבר שעוברים מחלון קטן לחלון על כל המסך) אני זוכר שהיו עוד דברים זה דיי דחוף וחשוב מאוד אז כל מי שהיה לו את המסך שבבקשה יוסיף. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ללא מסך מאחר ורוצים להציע לי LCD 15 ב 1890 ש"ח... למה אני רוצה לקנות ללא מסך? כי אני כל הזמן רואה במכרזים מסכי LCD בהרבה פחות מהמחיר... (ואפילו LCD 17 במחיר של 15...) אני לא כל כך מבין במסכים... הייתי מעוניין לדעת מה נחשב למסך סביר+- המתאים למשחקים ולמשרד כאחד... איזה דרישות מינימליות הוא חייב ? אהיה מעוניין לרכוש את המסך בנפרד.. אודה לכם על עזרתכם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מה שאני צריך, חברים שלי יודעים, אבל הם עצלנים ולא מוכנים לעזור לי, אז באתי לפה זה מה שאמרו לי שאני צריך: *Capture at 720x576 resolution. *Have composite in and preferrably a TV tuner too. *Be pci if it's a capture card. *Be capable of recording in DVD quality MPEG 2. *Have hardware assisted MPEG 1/2/4 encoding if possible. אני יודע שאני אקבל מלא LOL ועוד כל מיני שטויות שאתם הליטים אוהבים להגיד כשניוב כמוני מגיע לפה עם כזאת הודעה, אבל נסו לעזור לי בקשה :\ Peace
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אהלן. אני רוצה לעשות שידרוגון קטן למחשב, משו לא רציני בכלל... לא כ"כ למשחקים כי יש לי מחשב חזק מאוד אחר למשחקים, ואני פשוט משדרג את זה כי המעבד הוא פנטיום 3 800 והכרטיס מסך הוא וודוו 5500... אקיצר המעבד שיהיה לי כנראה הוא amd athlon xp 2500+ ואני מתלבט בקטע של הכרטיס מסך.. כמו שכבתבתי אני לא יחרוש עליו משחקים אבל אני רוצה שהוא יוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים לטובת משחקי רשת עם המחשב השני... דבר נוסף חשוב לי מאוד הvivo ואיכויות העיבוד שלו.. שני הכרטיסים הם: radeon 9200 128mb vivo radeon 9000pro aiw vivo -> אני יודע שיש בזה משו שקוראים לו all-in-wonder אבל אני לא יודע בדיוק מה זה.. כמו כן הכרטיס לא חדש אלא בן חודש..
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז לאחר שרובכם ראיתם לאיזה תחבולה נפלתי והספדתי הרבה כסף בה התקשרתי לחברה שממנה קניתי ת"ראדון" והם אמרו שאני ישלח להם תכרטיס והם מעברים תכסף חזרה אלי אני מקווה שזה מה שיקרה ואז אני יכול סוף סוף לקבל תכרטיס שאני חולם עליו כבר חודשיים עכשיו יש לי כסף ואני לא יודע איזה לקחת ולמה המחירים כאלה שונים אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל איזה יצרן של איטי רוצים 3000 ומעלה זה יקר מאוד ספיר רוצים 1500 ויש עוד כרטיס שלהם שעולה 2300 ככה ואני לא מבין למה הרקולס החברה הכי חזקה שיש 2700 או של גיגכואב שלפי מה ששמעתי חרא של כרטיס והוא עולה 2700 מה כדאי חשבתי על הספיר אבל זה מוזר שהוא עולה ככזה זול ומה הקטע של איטי 3000 שקל על כרטיס ישר בלי תסוספות חשבתי על הכרטיס של הרקולס הוא נראה טוב ויש…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו בפעם הראשונה שהרצתי את הבדיקה 43K... המחשב שלי הוא את'לון 64 3000 עם רדאון 9800 פרו, האם התוצאה מתאימה או טיפה נמוכה למפרט???
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
השאלה הוא בין: Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card לבין geforce ti 4600 סתם לידע כללי.....
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אח שלי קונה בקרוב מחשב חדש לעבודה בבית ולאינטרנט במסגרת הלימודים בטכניון יש לנו מסך ישן "17 של BELINEA (או שאיך שכותבים את זה)...היינו בטוחים שזה יספיק אבל הוא ניסה אותו עם הGEFORCE 4 TI שלי, והוא אמר שיש טשטוש ושכואבות לו העיניים מלהסתכל...אני אישית גם הסתכלתי אבל לא הרגשתי כאב כמוהו התרגלנו שנינו לעבוד על 100HZ על SAMSUNG 959NF, יש מצב שהמסך הישן התקלקל או שהוא תמיד היה ככה והתרגלנו פשוט לאיכות? : כתבתי את הכרטיס מסך, כי חשבתי אולי זה קשור להתאמה עם הכרטיס..כלומר הגדרות לא טובות ??? ניסינו לעלות גם ל85HZ אבל זה עדיין כאב לאחי..לא יודע מוזר... איזה מסך אתם ממליצים לעבודה ממושכת? לא צריך משהו פגז אלא מספיק משהו פשוט, אבל שיעשה את העבודה מצד אחד המחשב כבר יוצא בלי…
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם בדרך כלל מאוורר מרעיש מוקרטע הם עילה להפעלת האחריות? אם לא, אז מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שקט לכרטיס המסך הזה? (powercolor) ואיזו דרך יותר טובה להסיר את הheatsink? הקפאה או חימום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר להרצת משחקים כבדים ATI RADEON 9800 PRO 128 MB או ATI RADEON 9600 XT 128 MB תודה
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את של ה club 3d ב 1500 ש"ח{כולל הובלה}. וספיר כמו בכל החנויות ב -+1600{כולל הובלה}. הבנתי שclub 3d יש 50 MHZ יותר מספיר בכרטיס הזה זה נכון?? אז מה כדי לי לקחת אין לי בעיה להשקיע עוד לספיר אבל השאלה היא האם ה9800פרו שלהם יותר טוב?? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-