כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שראיתי בתוצאות בכל מיני מקומו כאן בפורום כמעט כולם עוקפים אותי בתוצאות ולא לכולם כרטיסים חזקים יותר משלי 9600xt וגם לא מערכת חזקה יותר 2600 barton, אני יודע שאני נשמע מתבכיין ואנוכי אבל גם אני רוצה תוצאות כאלו ואני יודע שחלקכם השתמשו פה באוברקלוק,אז מובן מאיפה הציונים, אני בקושי מגרד את 12000 בלי אוברקלוק יש משהו שייתן לי את הציונים שאני יכל לקבל בלי אוברקלוק נגיד שינויים בהגדרות? תודה מראש וסליחה על אופן הפנייה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש את האתר הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 שמוכר את ה 9800 פרו של sapphire ב-1555ש"ח בגירסת oem ליקנות או ליקנות רק retail למי שמכיר את החנות אפשר ליסמוך? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ראיתי ב http://www.buy4less.co.il טלוויזיה LCD 22 אינץ' ב 7000 שקל. האיכות תיהיה טובה בשביל חיבור מחשב ? והמחיר טוב לתמורה שמקבלים? גם טלוויזיה וגם מסך מחשב? כי לא ראיתי מסכי LCD למחשב במחיר כזה.... כולם מעל 15000 שקל. תמונה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=693&p=0 תודה...
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעשוות את זה חוץ משיטץ[ת צריבת הביוס. ניגמר לי החשק לעשות OC לכרטיס שלי.. אני רוצה להשאיר אותו כR9700P.. ורציתי לדעת איזה באיזה דרכים אפשר לעשות את זה חוץ מלצרוב ביוס
-
אני מפעיל למשל סרט ואיפ אפשר לשמוע אותו ברמקולים של הטלויזיה, אפשר רק דרך הרמקולים של המחשב והם די חלשים! אפשר לעשות משהו שיהיה אפשר לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה מסך הכי טוב ? יש את LG F900P מה אתם אומרים הוא טוב או שיש משהו אחר שאתם מציעים לי ?? שיהיה לו חדות ושיעבוד ברזולוציות גבוהות עם קצב רענות טוב !! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום בכמה לדעתכם כדאי לי למכור את ה9800NP שלי? הוא במצב מצויין עם אחריות ל9 חודשים ד''א מותר לי להציע בפורום עצמו מכירה או שרק בטרייד זון?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תזכרו ATI ניצחה ובגדול בסיבוב הקודם. מה אתם חושבים? על מי אתם מהמרים שינצח הפעם, ולמה? לדעתי, הפעם NVIDIA ינצחו, למה? כי הם יודעים שהם לא יכולים להפסיד פעם שנייה ברצף, זה יפריח את כל האמון של המשקיעים והלקוחות בחברה וזה אף פעם לא טוב מבחינה טכנית קשה מאוד לדעת כי הNV 40 והR420 בנוים כמעט בדיוק אותו דבר (אותם מרכיבים).
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כבל בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה , הבעיה היא שהטלוויזיה במרחק של 25 מטר מהמחשב השאלה שלי היא, האם זה יגרום להפרעות בתמונה או לירידה משמעותית באיכות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נשמע מוזר נכון? גם לי... אבל נראה לי זה דיי נכון. אני כבר עוקב אחרי ה9800PRO כבר דיי הרבה זמן (מתחילת ירידות המחירים) ושני האתרים האלו פשוט "נלחמים" זה בזה. אני יודע שזה מוזר, ואולי זה לא נכון אבל זה ממש כך. דוגמא: לפני חודשיים בערך המחיר היה 1600 וההבדל בין שני האתרים במחיר היה 10 -15 ש"ח (KSP היו יותר זולים), אני מדבר כמובן על הכרטיס של ספיר. טוב, מאותו זמן (ירדו המחירים) החבריות האלו מעדכנות את הכרטיס כל שבוע, וכל שהוע הן מורידות 10 -20 ש"ח כדי להיות יותר זולים. לפני שבוע המחיר של KASP היה 1530 ושל PCH 1546. אז זמן PCH הורידו 1529.95 (הבדל זניח) , מה KSP עשו? נכון, הוריד ל1490 (המחיר כיום). מלחמה או לא? בסופו של דבר אנחנו מרוויחים אז זה ממש סבבה.... נ.ב: אנ…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי נתנו לי לבחור איזה צג LCD 17 אינץ' שאני רוצה עד בערך 3000 ש"ח, על איזה אתם ממליצים ??? אני מחפש מסך עם איכות טובה ויציאות דיגיטליות בנוסף לאנלוגיות (אם יש רמקולים זה לא ממש משנה) מה אתם אומרים תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של voodoo 3 3000 ויש בו יציאת טלויזיה ולא ידעתי על קיומה ובחיים לא השתמשתי בה! ועכשיו אני רוצה להפעיל אותה והיא לא פועלת.. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום בעקבות המלצה בפורום זה קניתי היום כרטיס מסך radeon 8500 מזיגזאג. כשקיבלתי את הכרטיס גיליתי שיש עליו מאוורר קטן של ati עם גוף קירור קטן מאלומניום. הכרטיס הנ"ל יורכב במחשב שהוזמן אצל pchardware והכולל מארז antec sonata וקירור למעבר של זלמן וזאת במטרה להשיג שקט מקסימלי. השאלות שלי הן : האם ניתן לפרק את המאוורר הנ"ל לגמרי (כלומר האם האוורור מיותר) האם כדאי לפרק את גוף הקירור הנוכחי ולהרכיב עליו אחד גדול יותר. האם גוף קירור של צ'יפסט מתאים. משה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 1.4 עם ATI RADEON 9600 pro ו640 ראם אני יודע שזה לא בדיוק משהו מתקדם אבל הכרטיס עובד אצלי ממש חלש אפילו יותר מאשר אצל אנשים שיש להם מחשב פחות חזק עם פחות ראם יש מצב שזה בעית ספק כוח (יש לי אחד של 250W )? אם לא מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זה נותן איזשהו הבדל ביצועים ? מבחינת מבחני ביצועים ו-fps?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רכשתי מסך אל ג'י הנ"ל אך, באתר החברה יש שני מסכים לגבי דגם זה בעלי רזלוציה שונה 1200*- 1600 ו 2048*1536 שניהם מדגם F900P אני דרשתי את המסך בעל הרזלוציה היותר גבוהה ובחברת אל ג'י בישראל טוענים שזה אותו הדבר...אך נראה לי שהם לא צודקים אני מצרף לכם את הלינקים הרולוונטים אולי משהו יכול לעזור לי ? http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING# http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2516&category_uid=6…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשהוא במנוחה הטמפ שלו היא 39, ברגע שאני מפעיל משחק תוך חמש דקות היא עולה ל-45 ונשארת יציבה שם, יש דרך לפתור את הבעיה מבלי (אז זאת בעיה) להחליף מאוורר?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תראו נכון בהגדרות של המוניטור מכוונים את ה REFRASH RATE ויש שם לסמן V על לא להציג מה שלא מתאים למסך אז זה היה מסומן והיה מופיע שם רק 60 וזה היה על זה אבל שהורדתי את ה V אז הופיעו עוד מלא (עד 120 HZ) וזה עובד ב 120 אפילו (מה שלא היה במסך הישן שלי במחשב הרגיל) עכשיו זה משנה אם אני שם 120 ? או 60? אני אישית לא רואה הבדל גדול... אבל הבנתי מה שיותר גדול יותר טוב לעניים... זה לא מזיק למסך או משהו כי לא יודע אם זה מתאים לו...
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש באתר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 הנ"ל של פנדה מחשבים כרטיס מסך של ati 9800pro retail במחיר של 1600 ש"ח (שזהו בעצם המקור ATI) ובאתר הנ"ל http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 של COMP-IL יש כרטיס של sapphire 9800pro oem אם הדרייברים והכבלים ב-1555 ש"ח [glow=red,2,300][/glow]השאלה הנשאלת מה עדיף כי מסקר שערכתי הרבה ממליצים על sapphire אבל זו גירסת oem ודבר שני אם משהו מכיר לינק לאתר שמשווה בין החברות. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לרכוש מסך מחשב חדש. אני מתכוון להוציא 800 ש"ח. המחשב בשימוש בערך שעתיים ביום. חשבתי על mag 786pf, יש לי mag DJ707 ואני מאוד מרוצה (מחשב אחר). תודה
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים וודיאו אני מעדיף אל סי די.יש לי מספר שאלות 1. האם באמת כדאי לעבור לאל סי די? 2.המסך שמצוין האן הוא שווה משהו? 3.איזה מסכי 17 אל סי די בטווח המחיר הזה מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מסתובבת שמועה ברשת ש-9800pro של sapphire עלותו היא 1500ש"ח אם משהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה ואם אפשר האם זה retail או oem
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-