עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מתנצל מראש, פשוט לא יכולתי להתאפק מובא כהצדעה ליורם... *לעיתים צריך קצת הומור לצאת מהרצינות היומיומית...

• 61 תגובות
    • 9.9k צפיות
  2. בקיצור ולעניין: אותנו זה לא אמור לעניין מי אשם במחיר הגבוה, אותנו בסופו של דבר מעניין לקנות במחיר סביר למוצר. חכו שבועיים - שלוש שיגיעו הגרסאות צד שלישי, יהיה לכם אופציה לקנות באיבאיי ואמאזון במחיר כולל הכל כולל הכל של 1700-1900 ל GTX1070 ותרגום דומה ל 1080. כבר שבוע שעבר ראיתי גרסאת רפרנס ב 1900 (הוא מחשב לך את כל המיסוי) ועוד 132 שקל משלוח. אני קורא לכם גם אחרי שהמחירים בארץ ירדו תחרימו את החנויות עד לדור הבא של כרטיסי המסך. שהלקח ילמד. מבחינתי שהחנויות יתייבשו, היבואנים יתייבשו, והגרפים של המכירות של אנוידיה באזורנו ירד ב95%. אולי המסר יעבור בצורה כזו, דרך הכיס. ככה נדע שמי שכן אשם במחירים האלה יקבל את המסר מי שזה לא יהיה. …

3. טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by bar2319,

היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x זה הדגם המדיוק http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4812#ov corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 antec-tp750c cooler master k281 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות, המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 emergency 5 assassin's creed unity Call of Duty Advanced Warfare daying light (אני לא יודע אם מותר לדון על זה אבל כל המשחקים הנ"ל הם פרוצים) המשחקים שסימנתי בקן תחתון הם הבולטים, …

5. טוב, אני קונה מחשב חדש והוא בעיקר ישמש אותי למשחקים כבדים, לאורך תקופה ארוכה של כמה וכמה שנים טובות.. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי המסך: nVidia 6600GT nVidia 7600GT יש לציין - כי אני קונה את המחשב עם מעבד חזק יחסית 3700 או 3500 של AMD עכשיו ברצוני לדעת: 1. מה העדיפות בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל ? 2. לכמה זמן הכרטיס 7600GT ישמש אותי לתקופה ארוכה מזו של 6600GT ? 3. כמה צריך להוסיף כסף בשביל לקנות את 7600GT .? 4. מה השילוב שייצא לי הכי טוב בביצועים בין כרטיס המסך לבין המעבד שאקנה ? אשמח אם תענו לי על השאלות.. נ.ב - בעבר היה איזשהו אתר שמשווה בין האיכויות של כרטיסי מסך... משהו "האתר של טומי" (באנגלית) בבקשה אם מישהו יודע את האתר שיעלה אותו לכאן...

• 11 תגובות
    • 634 צפיות
  6. היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...

7. רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by mrraz,

http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום! אני משחק ב-nba2k12 על רזולוציה של 2560 1600 ברשותי מסך של דל u3011 וכרטיס מסך של Gigabyte 680 gtx oc מדי פעם תוך כדי המשחק יש מן עצירות קטנות מה הסיבה לכך? ???

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=9&submit.y=11 והינה השיפורים... New Features This section provides information on new features found in this release of the CATALYST Display Drivers. This release introduces a new feature called Temporal Anti-Aliasing. OpenGL and Direct 3D applications will benefit from this feature when custom settings for Anti-Aliasing are used, and Temporal Anti-Aliasing is enabled. The feature provides higher Anti-Aliasing quality when an application frame rate is 60 frames per second or higher. This feature will be located within the ATI 3D tab and will be suppo…

• 127 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. אורח voodooman

http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm מי שרוצה לנסות... אני מוריד עכשיו שימו לב השימוש אל אחריותכם בלבד!! האתר קצת איטי תחכו... ועוד דרייבר הפעם לכרטיסי נוידיה שמופיע באתר שלהם!! 61.77 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 פה זה כבר לא בטא אז אין מה להזהיר!! תהנו

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  15. הדרייבר החדש יצא לפני כמה שעות והופסקה התמיכה בכרטיסים הבאים: Radeon® 9250 series Radeon® 9200 series Radeon® 9000 series Radeon® 8500 series Radeon® 7500 series Radeon® 7200 series Radeon® 7000 series כל שאר הכרטיסים: 9500 ומעלה יתמכו.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עוד חברה מצטרפת רשמית אל עולם תחנות העגינה החיצוניות לכרטיסים גראפיים שמבוססות על חיבור Thunderbolt 3 לכתבה

17. היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה

18. אורח voodooman

מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. אהלן, לפני 3 שבועות נשרף לי כרטיס המסך שלי Club3D Geforce 9800GTX במסגרת האחריות של הכרטיס [3 שנות אחריות], שלחתי את המחשב לבדיקה שם אמרו לי שכרטיס המסך נשרף וכי צריך להחליף אותו. אחרי 3 שבועות נמסר לי כי מסקיי כי המחשב מוכן וכי הכרטיס הוחלף. הזמנתי באמצעות FEDEX את המחשב הביתה. פתחתי את הארגז ו...הפתעה. גיליתי שהם התקינו במקום הכרטיס שלי [Club3d Geforce9800GTX] את הכרטיס הבא: Connect3D Radeon 5670. הייתי קצת בהלם, בהתייחס לעובדה שהם לא הצהירו לי. מדובר במחשב למטרת גיימינג, איך הכרטיס מסך הזה?? מה לעזאזל אני אמור לעשות כרגע? לדרוש החלפה בחזרה? מדובר בכרטיס שעלותו 100$, עם ביצועים נמוכים בהרבה מ9800GTX [או שאני טועה?] זאת מבלי שהחנות הצהירה על כך. דיברתי איתם הרגע והם אמרו…

• 44 תגובות
    • 9.7k צפיות
  20. Started by adi518,

אחרי שאתמול קניתי את ה- XTREME 5850 שאני מבסוט ממנו סה"כ, הסתכלתי היום ככה בפרטים שלו בקטליסט ואני רואה 128 BIT MEMORY BANDWIDTH ואני זכרתי 256 ביט שהסתכלתי באתר של ספייר אז נכנסתי שוב לאתר שלהם וכן רשום בכל מקום 256 ביט ! מה לעזאזל... ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by eranisra,

רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.

22. שלום, אני מחבר בעזרת כרטיס של אנוידיה (7800 לצורך העיניין) שני מסכים בעזרת חיבורי DVI , המסך הראשי הינו 2209 dell , השני הוא 42 של טושיבה, אני מעוניין לקבע פרופיל קבוע עבור כל מסך , אבל בגלל שהרזולוציות הטבעיות של המסכים שונה בכל פעם שאני עובר בין התצוגות הרזולוציה משתנה לי , עכשיו ניסיתי להגדיר dual view ולתת למסכים את הרזולוציה הטבעית שלהם ומשום מה הטלויזיה שלי מקבלת רזולוציה גבוהה מהטבעית (1920*1080 במקום 1366X768) יש הצעות .??

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. מחר אני מקבל את הכרטיס : 9800GTX של TWINTECH (הוא בדואר><" מחר אני מביא אות) מחר אני יעדכן אחרי בצ'פר (בע) תמונות וכל זה ניראה מה הכרטיס הזה שווה עם בכלל D: חח עריכה - עדכון בהודעה למטה עריכה: בדף 11 יש עדכון לבנצ'מרק של קריסיס ..

• 107 תגובות
    • 6.9k צפיות
  24. הנתון הוא לרזולוציה 1280 על 1024 מפרט: מעבד: q6600 (עם קרור freezer 7pro) כ.מסך:8800gt (מעודכן לדרייבר החדש ביותר) זיכרון:2gb לוח אם: gigabyte ep35ds3r ספק: termaltake 450w לפי האתר של 3dmark זו תוצאה נמוכה יחסית למפרטים דומים, השאלה היא איך אפשר לשפר? (בלי אוברקלוק)

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. שלום, המחשב שלי: Amd 64 3000 Gigabyte Ga-K8nf9 nForce4 Adata 1024DDR (dual channel) Albatron FX-6600GT WD 160GB 8MB 6.93 NVIDIA FORCE FARE (הרשמי האחרון) בקיצור קיבלתי ב3D Mark 2005 3200, זה נמוך נראה לי לא ? יכול להיות שמשהו לא בסדר במערכת שלי ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים