עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by airJordan,

היי אנשים קניתי אתמול HD2600XT במציאון של KSP (...), ואיך שחיברתי אותו למחשב (עוד לפני הדרייברים) הוא תקע את המערכת מספר פעמים ונאלצתי לרסטט. אחרי התקנת הדרייברים הבעיה עדיין חזרה, ובאופן מוזר יש לי גם פתאום בעיות אחרות כמו סיסמאות ויוזרים שנמחקו לי בICQ (מה הקשר?!). יש טעם להלחם בזה או להחזיר את הכרטיס? יש לי אחריות שבוע (מוצר מציאון) אולם אני כן מעוניין בכרטיס הזה. יכול להיות שהכרטיס פגום והם לא טרחו בכלל לבדוק אותו? שאלה תמימה, אבל אני מאמין במיקצועיות לפני שמוכיחים לי אחרת...

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by Nosh,

דריברים חדשים לATI (גרסא 8.4) http://ati.amd.com/support/driver.html

3. Started by alia,

לא למשחקים כבדים-לתוכנות גרפיקה בעיקר ולויסטה שבפתח האם יורגש הבדל משמעותי בין 2 הדגמים?כרטיס מסוג 6200 עם זכרון מובנה 256 מגה בסלוט pci-16 כי הבדלי המחיר הם די גדולים. במה בעצם מתבטא ההבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כנס GTC של מפתחת השבבים ביפן מספק לנו פרטים חדשים אודות הארכיטקטורה הגדולה הבאה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-nvidia-מאשרים-ליבות-pascal-עם-זכרונות-hbm2-בנפח-ורוח/

5. Started by maazg,

שלום, כמה זמן לוקח לכרטיס המסך להגיע לארץ אחרי השקתו בעולם? הרי לפי השמועות ב 16.8 כנראה ה 660TI יושק, אז מתי מצפים להגעתו לארץ ובכמה הוא יתומחר לדעתכם? והאם זה יפשיע על מחירם של ה 7950 וה 7850? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בהמלצת הפורום קניתי את הרדאון 9550, (ואכן זה פתר את בעיית הריצוד שהיתה, תודה לעוזרים) התקנתי את הדרייבר של ATI ויצרתי פרופיל עם settings כמו שאני רוצה (בעיקר שיניתי את העניין של ה TVOUT). שמרתי את הפרופיל. הבעיה היא שכל פעם שאני עושה ריסט, אני צריך אח"כ לטעון את הפרופיל ידנית.. לא מצאתי אפשרות לסמן אותו כפרופיל ברירת מחדל.. יש אופציה כזו? ניסיתי גם לשים את קיצור הדרך לפרופיל הזה ב startup, אבל זה לא עבד.. אני מנחש שזה צריך לרוץ רק אחרי שאיזשהו service (או משהו בסגנון) של ATI רץ... סה"כ זה לא נורא, אחרי ריסט צריך פעם אחת להפעיל את הפרופיל.. אבל כמובן שהייתי מעדיף אם זה היה אוטומטי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. אבל ממש מאוכזבבבבבב הוא פחות טוב מהכרטיס המובנה HD 4000 ?!?!?! מה אני לא עושה טוב ?? אני מתבאס להתחיל לחשוב על להוריד משחקים עם גרפיקה יפה !! CS לא רץ חלק... אפילו לא נראה טוב ביחס למחשב . כשאני מפעיל את כל הפילטרים בCATALYST התמונה נוראית ביותר ויש קווים ממש ממש לא חדים ואף עקומים ! איך מתמודדים עם זה והאם עשיתי משהו לא בסדר ????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/ לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו http://www.leadtek.com/multimedia.html אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה לleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?

9. Started by pC gUy,

http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=37863 תראו את ההבדל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by amirx19,

אני מעוניין להציג FLASH על שלושה מסכים אחד ליד השני בפריסה של תמונה ולא תמונה זהה בשלושת המסכים.גודל המסכים הוא 22 כך שהרזולוציה יוצאת 5040 על 3150 .מה הפתרון הכי יעיל לנושא.אין מגבלת תקציב.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות מסך 17", בתקציב של 900-1000 ש"ח (רצוי בכיוון ה900 ) המסך צריך לעבוד ב85hz ברזולוציה של 1024x768 בינתיים חשבתי על ה-F700B שמוכרים ב930 ש"ח. יש הצעות אחרות? תודה

12. Started by ezx,

הכרטיס שלי במאמץ 94 מעלות זה נורמאלי ועוד שאלה הלוגו של הלוח שלי dfi ניהיה מוזר כאילו הוא רץ על 16 ביט אותו איכות צבע איפה הוא נישמר ביכלל יכול להיות נידפק הכול עובד כרגיל רק הלוגו ניהיה מוזר תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  13. אני ממש עומד לפני קניה ואני מתלבט בין שני הכרטים הנ"ל RADEON 9800SE type II (256 BIT) 128MB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659 הוא אחד מכרטיסי ה 9600 PRO כי שמעתי של 9800 יש אפשרות להשתמש באומגה .........ואז זה משפר שחבל על הזמן

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by gal atedgi,

G-FORCE7300 GT 512MB או G-FORCE7600 GT 256MB

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. Started by nelik8,

יש לי מערכת מחשב חזקה מאוד עם כ.מסך 7900gtx superclocked...לא קניתי עוד מסך למערכת ואני שוקל לקנות מסך דק 1920 על 1200 24 אינצ' אבל לא בטוח שהכרטיס מספיק חזק בשביל המסך הזה כדי לעבוד כמו שצריך.אין לי מספיק תקציב בשביל גם מסך וגם עוד כרטיס.אם אתם חושבים שזה לא יחזיק אז אני פשוט אקנה 1600x1200...מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by Andrey85,

שלום לכולם לפני כשבוע זה קרה לי אז ניקיתי את המחשב וזה הסתדר לזמן מה, עכשיו זה חזר שוב ולא נעלם. אני מבין שהכרטיס מסך גסס וכעת מת. אני מחפש תחלופה עד 800 ש"ח בערך. יש לי: Intel Quad Q6600 2.4GHz 4 ג'יגה זיכרון לוח Gigabyte P35-DS3 בגדול חשוב לי שתהיה ריזולוציה גבוהה1920x1600 , אני עובד עם 2 מסכים לפעמים אז שיהיו 2 DVI. מידי פעם משחק Battelfield לא על ריזולוציה מטורפת עם הגדרות בינוניות. תודה מראש

17. ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  18. חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  19. שלום לכולם.. אני קונה מסך 24 (1920X1200 או 1920X1080) לצורך העניין: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=543&keySearch= כרגע יש לי GMA3100 מובנה בלוח והבנתי שצריך לקנות כרטיס נפרד.. הספק שלי זה EZ-Cool 450W (לא הייתי רוצה לשדרג כרגע).. חשבתי על ATi Radeon HD4350 Silent LP שהומלץ במאגר בפורום הזה (כרטיס של ASUS ב- 255 ש"ח).. מה אני מפסיד בכרטיס פשוט זה? מה זה ה- LOW PROFILE הזה ? צריך ללכת על משהו יותר חזק אולי? יש עוד כרטיסים עם קירור פסיסי שמומלצים? תודה לכם מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT שיש לו שתי יציאות לקבל חשמל מאספקת כח. האם צריך לחבר את שני היציאות או מספיק אחד? אני צריך את השניה ל CDROM IDE

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  21. שלום לכולם, אני אקנה מחשב בתחילת אוגוסט, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לצרכים שלי, משחקים, בעיקר - supreme comander, COH וכמובן 3D shuters למינהם, קצת סרטים מדי פעם , וכמובן SOLID WORKS שתתוקן במחשב (SW היא תוכנה שלא אעבוד איתה הרבה והיא לא משמעותית מבחינתי) יש לי מסך CRT ואני עובד ברזולוצייה של 1024X768 ואני רוצה גם להפעיל פילטרים (נמאס לי לשחק עם הגדרות נמוכות - בקיצור, אני מוכן להשקיע קצת) התקציב לכרטיס יהיה לא יותר מ 2000 שח אשמח עם מישהו יסביר לי את החשיבות של בקרי הזיכרון בכרטיסי המסך, ואיך הם משפיעים על הביצועים, כי ראיתי לדוגמא כרטיס 7600gs עם 512mb זיכרון, ולא נראה לי שהוא ינצל את כל הזכרון הזה עם בקר של 128, אני טועה? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. אין לי כמעט מקום ל 17 ולדק אין לי כסף.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by YinnoN,

עריכה - נפתרה הבעיה, התקנתי את ace mega pack codecs. תודה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by laviko1,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_3167 מה מיוחד בו שהוא עולה כל כך יקר???

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by semuel_t,

היי... האם הכרטיס הנ"ל חזק מהכרטיסים הקודמים לו? 9600 Pro 9600 9500 Pro ומה ההבדל בין גירסת 9600 XT של ה- 128 מגה זיכרון לזאתי של ה- 256 מגה זיכרון? האם יש הבדל בביצועים?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.