עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by עידו עמית,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות את הרידאון 9600 אקס -טי? או האפ-איקס 5700 אולטרה? קיבלתי הרבה השוואות ולא הבנתי מה עדיף...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by idanohh,

אני צריך עזרה להחליט איזה כרטיס לקנות, מה יותר משתלם לי ואיזה כרטיס יותר טוב מבין השניים, אני קונה אותו ממש עוד מעט אז אני צריך את העזרה דחוף : כרטיס מסך Geforce FX5200, 128M DDR, TVOUT, AGPX8 : הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s או כרטיס מסך ,ATI Radeon 9600SE, 128M , DDR, TVOUT, AGPX8, DVI,DualHead : Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 3.20 GB/s שימו לב מה הופך את הכרטיס לזול יותר ה Core Speed…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by ^DaGoN^,

אני לא מצליח לקבל תמונה בטלויזיה מהכרטיס מסך, אנא אם יש מדריכים תפנו אותי אליהם, או אם אתם יכולים לעזור לי , בבקשה... יש לי כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x+TV OUT יש לי את הכבלים הנחוצים לחיבור מהכרטיס מסך לטלויזיה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by Tzion,

צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. הנה קישור לאתר: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2018 הR420 יקרא RADEON X800 והNV40 יקרא GEFORCE 6500. ATI תשיק ב26 לאפריל, וNVIDIA ב13 לאותו חודש. פרטים מפורטים בקישור (מעניין שמתוכננת גרסא של אף 512MB זיכרון!).

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  7. הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s השבב השני הוא ATI Radeon 9200 128MB DRR בנוי מ 36 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם ל DX8.1 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 6.40 GB/s הכרטיס השלישי הוא Ati Radeon 9600 SE 128MB DDR והוא בנוי מ 75 מיליון טרנזיסטורים! ב 0.13 מיקרון! ומותאם DX9 Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory …

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by zobi12,

האם כמה שרוחב הפס יותר גדול זה אומר שהאיכות תמונה טובה יותר? Video Bandwidth (MHz)203 זה מה שכתוב באתר של lg קניתי את הlg flatron 700p האם זה טוב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by diablo4u,

חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by R0ck,

http://www.ati.com 8)

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  11. אני רוצה לקנות כרטיס וידיאו לשם הקלטת סרטים מהמצלמה והפיכתם לסרטי די וי די. על אילו דברים אני אמור להסתכל כשאני קונה את הכרטיס האם יש משהו מיוחד מה המחירים כיום בשוק של כרטיס טוב למתחיל בתחום ושעומד סכום של 500 שקל? אשמח לקבל כול מידע אפשרי בנושא הכרטיסים המוצאים בשוק במחיר הנ"ל. בתודה מראש ברדק לשעבר הינשוף האפור

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by aviv_As,

הכרטיס מסך שלי זה NVISIA GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shloosh,

תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. דיברתי איתו על רדאון 9800 והוא אמר שפנטיום 4 עם 9800PRO יוציא ביצועים בBFV כמו פנטיום 2 עם רדאון 9600 pro אז הוא אמר לי אפילו שאני אשאל כאן אז מי צודק?)אני יודע שאני כמובן ;D)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by EvilForce,

שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  16. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  17. מה הרף טמפרטורה של 9600XT 256MB של סאפיר? והמוניטור שיש באפשרויות בפורפרטיס של ATI זה מוניטר טוב?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by orior,

שלום לכולם, מאחר והGEFORCE 4 TI4200 שלי, מתקשה לעמוד בסטינגז של MEDIUM בFAR CRY, החלטתי בשעה טובה לשדרג אותו. אני חושב בכיוון של Leadtek Geforce FX 5700. יש 2 גירסאות בהפרש של בערך 200 ש"ח ביניהן. אחת 128 והשנייה 256 עם VIVO. האם זה בכלל משמעותי ההבדל של 128 ו-256? הVIVO - מה שזה לא יהיה, לא ממש מעניין אותי. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום לכולם. שאלה בנושא שנראה לי שקשור לפורום הזה אבל לא נתקלתי בו עדיין. אישתי מעצבת גרפית ומתכוונת לקנות לה מחשב. התכנון הוא לעבוד עליו עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, פריהנד וכו...). בעבודה היא משתמשת במקינטוש ואני תמיד קראתי המלצות על כרטיסי מסך עם ייעוד למשחקים ככה ששנינו לא מבינים בזה. האם מישהו יכול להסביר אם יש הבדלים בכרטיסים למטרת משחקים ולמטרת עיצוב גרפי. אם כן מה הם ? ובאיזה כרטיס או כרטיסים כדאי לבחור לעיצוב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. Started by zobi12,

האם זה הורס את המסך אם פלאפון יהיה באותו חדר ?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  21. או קיי. קבלתי מחשב חדש ( ,P4 2.8, סאפיר9600XT 256MB ,).ווינדוס XP PRO הכל עבד מצוין התקנתי תוכנות והמחשב רץ אחלה. אז באתי להתקין משחק, פאר קריי, באתי התקנתי ואז איך נשכנסתי שניה הוא טען ואז שהוא בא ללכת ללוגו של החברה המסך נעשה שחור, שומעים מוזיקה והכל ורק אחרי חצי שנה שלחצתי סתם על המקלדת הופיע לי המשחק שוב ואז שוב חזר ליהיות שחור. בסוף הצלחתי לסגור תמשחק ואז הווינדוס היה רגיל. אז ניסיתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך, הכי חדש באתר של החברה, 4.3. בערך מאז התחילו הבעיות הרציניות. הקטע עם המסך שחור עבר גם למחשב עצמו, הוא משתגע, אני לפעמים סתם לוחץ על תיקייה בווינדוס מסך שחור, במסך שחור הזה חלק מהפעמים אני שומע רעשים כאלה כאילו משתנה רזולציה. ניסיתי להתקין עוד משחק אחר, ג'אנרלס. …

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by lion03,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 900 שקל מה שלכד את עיני היה הR9600P של FIC מא אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by xb,

קניתי radeon 9600 XT of Asus. הורדתי דריברים מ-www.ati.com (catalyst 4.3) כל פעם שאני מעלה את המחשב יש לי 2 "unknown devices". וכתוב שזה Radeon 9600 - SERIES אז התקנתי את הדריברים מהדיסק וזה כתב Asus Radeon A9600XT. הבעיה היא שהדריברים שבדיסק הם ישנים ולא כוללים Control panel. מישהו יודע לסדר שזה יזהה שזה Radeon 9600 XT ולא יכתוב unknown device בלי להתקין את הדריברים מהדיסק? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים