עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimon956,

שלום לכולם אני התקנתי את cat 4.4 ומשום מה זה עדין מראה לי באפרות של הinf שזה 4.3 אבל זה החליף לי את כול התפרטים וגם מה אין בכלל שליטה טובה על האפשרות של ה tv out ואז לא רואים את הסרט אם התרגום שזה ממש מבאס רק לי זה קרה או לעוד מישהו???

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך (9600xt של רדאון או 5900xt של ג'יפורס) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות לסוף החודש שיצאו שני הכרטיסים החדשים של החברות ואז אולי תהיה ירידה של מחירים... מה אתה אומרים?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by stingeR-,

שלום , קניתי היום 9600פרו משומש , בינתיים , הליבה על 500 והכל יציב והוא מקבל 3700נקודות ב3dmark03 , שזאת תוצאה בסדר גמור(בערך כמו 9600XT) , עכשיו , שאני מעלה את הזיכרונות ל330MHZ מ300MHZ בסטוק , הכל עובד חלק יפה ואפילו יותר חלק מאשר רק הליבה , אבל באיזהשהוא שלב במבחן , המסך נכבה ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק(לא לעשות ריסט , זה לא עוזר) , אני לא יודע מה הבעיה? מכיוון שלפני שהוא מכבה את המסך הכל פועל חלק וללא ארטיפקטים בכלל , צריך את עזרתכם , דריברים גירסא 4.3

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Killer Storm,

קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetail אבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetail אז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. יש לי שאלה לגבי הנושא. אני מחובר דרך חברת YES. האם ישנם כרטיסים שיכולים "לתפוס" את מקומו של הממיר הדיגיטלי? או לחילופין, לעבוד איתו? מה שאני רוצה זה בעצם לדעת האם קיימת היכולת להעביר ערוצים דרך המחשב ולא דרך שלט הממיר ואם כן, אז איך זה בערך עובד? ומה אני צריך בדיוק שיהיה לי על הכרטיס טלוויזיה כדי שיתמוך בכזאת אופציה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  8. מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by R0ck,

http://www.ati.com

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Transfer,

אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by michael1987,

שלום לכולם...... יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT בהגדרות של הכרטיס אני יכול לבחור או OpenGL או Direct3D אני לא בטוח מה עדיף תוכלו לעזור לי ???? תודה לכוללללם....

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by demonshlomo,

שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by tomer2004,

אני מתלבט איזה כרטיס לקנות : (עד 1150 שקל ל משחקים ול - OC ) Gigabyte GeForce FX 5700 Ultra 128MB DDR-II DVI Retail אם אני לא טועה - Core : 475MHZ Memory 453Mhz (906Mhz) או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card Core : 525Mhz (Memory : 330Mhz (660Mhz איזה עדיף מבין השתיים ? תודה

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  16. עכשיו יש לי שריטה נחמדה עליו...המחשב מתפקד רגיל אבל האם זה יכול לגרום משהו? נראה לי שגם אחד ההלחמות התעקמו......הרצתי את כל הבאנצ'מארקים והכול עובד טוב...השריטה נוצרה על מעגל חשמלי היא לא גדולה כל כך אפילו דקה אבל קצת בולטת הינה תמונה של האזור שהשריטה נעשתה בריבוע המודגש...מצטער על איכות פשוט צילמתי בלי פלאש וקצת זזתי וגם לא היה אור....תודהל עוזרים...

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by Vladgi,

???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by pinkmasta,

אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by Chaos,

שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. כן כן חברים... הפרוייקט הסתיים בהצלחה אחרי פווול זמן שחיכיתי!! אני וחברי DAEMONSHLOMO (מתן..) ובעיקר מתן :\ בנינו את כל הזלמן על הכרטיס שמנו במקום המאוורר הרגיל של זלמן, שמנו טורנדו 80ממ (!!!).... התחלתי בOC והגעתי למהירות של 428 לליבה ו337 לזכרונות... התחלתי בבדיקה של הAQM3 והיו קצת ארטיפקטים.... קיבלתי 53000 בערך.. העלתי את המהירות של הליבה ל437 וניכנסתי שוב לAQM3... התוצאה גבירותי ורבותי ( 8)) הייתה :59926!!! הנה לינק לעמוד התוצאות של AQM3 (רק של ריידון 9500P\9700) http://arc.aquamark3.com/arc/arc_search.php?processorType=&processorSpeedFrom=any&processorSpeedTo=any&graphicsType=5&graphicsCoreClockFrom=any&graphicsCoreClockTo=any&graphicsMemoryC…

• 121 תגובות
    • 10.4k צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

באלו דרייברים אתם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by natla,

שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד ב- 3D max, אך לצערי, גיליתי שהכרטיס הנוכחי שיש לי (Nvidia TNT2 32MB) לא מספיק טוב ואני נאלץ להחליף אותו לכרטיס אחר-חזק וטוב יותר. ייעודו הוא עיצוב גרפי בלבד והתקציב עומד על 200-250 דולר. מאחר ואני לא מבין בכרטיסי מסך אשמח לקבל חוות דעת,ביקורות והמלצות בנושא. תודה רבה וחג שמח לכל תושבי הפורום.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by lion03,

איך הכרטיסים של CLUB3D?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by dvirko,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים