עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lirux,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב לעריכת וידיאו והוא רוצה כרטיס quardo של nvidia כי הוא חושב שזה יותר טוב לעריכת וידיאו... ואמרתי לו שעדיף לקחת לדוגמא geforce 7900 gt אתם לא חושבים ככה? אני צודק לגבי מה שאמרתי? עדיף לו לקחת quadro: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3291 או 7900gt: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4938

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by noy165,

אני מתלבט בקשר לרכישה של אחד משני המסכים האלה הראשון: ILYAMA 17'' E431S DVI LCD השני : HYUNDAI IMAGE QUEST Q17 DVI USB המחיר לא חשוב מבחינתי , מה שחשוב לי זה האיכות והאמינות של המוצר וגם של היבואן במקרים של תקלות תודה מקרב לב לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. Started by nevodavid,

ככה לא מזמן העברתי את המחשב למקום אחר בבית, במחשב יש כרטיס BIOSTAR 8800GTS 320MB לאחר שחיברתי את המחשב, כשהדלקתי אותו גילית מן צליל חזק ביותר כמו של מסגרייה... זה מן צליל אם אתם מכירים שלא כל אחד יכול לשמוע... ורואים במסך הכל כזה חרטוטים מרוח כזה.... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם זה בעיה שאני יכול לסדר? השאלה השנייה, אם לא האחריות תקפה על זה? לדעתכם יש עוד את הכרטיס הזה במלאי? או שיחליפו לי בדגם יותר חדש? בתודה, נבו.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by qbnizp,

יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by Oranili,

http://rotter.name/User_files/nor/4627d79f3961197c.jpg הנה התמונה תודה 1

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  6. לפי תוכנת Everest במנוחה הטמפרטורה אצלי היא 55 מעלות. האם זה סביר?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by avishai555,

שלושת הכרטיסים הבאים (מ KSP) הם : ASUS : http://www.asus.com/Graphics_Cards/A...69502DI2S2GD5/ SAPPHIRE : http://www.sapphiretech.com/presenta...=0001&pid=1021 GIGABYTE : http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3667#sp הספייר הוא הזול מביניהם והאסוס הכי יקר (120 שקל יותר מהספייר) איזה מביניהם כדאי לקחת? למי יש דרייברים יותר טובים? והכי חשוב מי נפתח ל6970?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. אוקיי הכרטיס מסך הנוכחי שלי GEFORCE 4-440 MX התקלקל אני חושב.. כי בזמן האחרון במשחקים יש מין הפרעות במסך וכל מיני שטויות ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. אני מעוניין בכרטיס זול... בעל ביצועים סבירים העיקר שיהיה טוב מGEFORCE 4-440 MX גג עד 400 ש"ח רצוי שיהיה זול יותר...

9. Started by QQQ,

שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה

10. הת'רד הזה הוא בשביל להראות לחבר מהי התושבה הנכונה הוא אומר שאם הוא קונה 7800GTX כפול ליבה ושם את זה על לוח הSLI שלו ואז מחבר לחריץ השני 7800GTX רגיל אז הפ יעבדו אני אומר שהם לא יעבדו כי דבר אשון צריך לוח שתומך בquad sli ודבר שני צריך quad יכול לעבוד רק עם 4 GPU ולא 3 וSLI רגיל יכול לעבוד רק עם 2 ולא עם 3 מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ משחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Solutioner,

שלום, קניתי היום ת'כרטיס מסך 8600gt של ג'יגהבייט. בחוברת שקיבלתי רשום לי שאני צריך לחבר כבל מהספק כוח לכרטיס מסך, אבל אני מחפש ולא מוצא שום חיבור! עכשיו, נכנסתי לכל מיני משחקים והמחשב כבה. מישהו יודע מה הסיבה? (ד"א הספק כוח שלי הוא 480 ואט).

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by TNAfan,

שלום, אינני מצליח להפעיל את ה-AA עם המשחק הספציפי הנ"ל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של NVIDIA הגדרתי ב-DRIVER שיעשה OVERRIDE ועדיין זה לא עובד... אני אובד עצות..... מה לעשות ??

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. אני מעלה את השאלה אחרי שביצעתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי... יש לי כרטיס 9500PRO (ישן, אבל מספיק לי), ולפני שבועיים הוא הפסיק להציג לי סרטים - הסרט לא רץ (תמונה קפואה) ואחרי 10 שניות בערך גם המחשב קופא וצריך לאתחל אותו. אני מעלה את כל העובדות בנסיונות שלי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת (ללא הצלחה עד כה): # לא משנה באיזו תוכנה אני מנסה להריץ - media player 10, MV2Player או BSPlayer. הקובץ לא מנוגן והמחשב קופא. # עד לפני שבועים גירסת הדרייברים 6.9 עבדה יופי (בגרסאות אחרות היתה אותה הבעיה), אבל עכשיו שום גירסה לא עובדת (ניסיתי בין 6.9 ל-7.2) # אם אני לא מתקין את ה-CCC, אני יכול לראות סרטים בגודל המקורי שלהם בלבד, ולא יכול להגדיל למסך מלא (הוידאו קופא, אבל המחשב לא). בקבצ…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. קניתי מסך חדש DELL E228WFP מסך בגודל 22 אינץ כרטיס המסך שיש לי במחשב הוא GEFORCE 6200 TURBO CACHE האם כדאי לי לשדרג את כרטיס המסך או שהוא חזק מספיק לצרכים שלי, שהם: אינטרנט ומקסימום צפיה בסרטים.

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  16. אהלן! בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך. רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4.... יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר). בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות. אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה. אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה? ודבר אחרון: כמה שני…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. יש במכרז של ממון את המסך VIEWSONIC VA912 מה אתם אומרים עליו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8482 הם מוכרים אותו ב1870 שקל דבר שני לגבי הסטיקי אני חושב שזה גרוע מאוד אף אחד לא מתייחס ממש לסטיקי הזה , פירסמתי שם את ההודעה ואף אחד לא עונה לא מתייחס ,זאת דעתי!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. הי, מישהו יודע מתי יגיעו לחנויות הכרטיסים שיצאו בפברואר (נראה לי) השנה (כגון quadro fx580 & fx1800)? ומה לדכתכם יהיו המחירים, אותו דבר כמו ה FX570 & FX1700 או הרבה יותר? איך זה הולך והאם הכרטיסים הישנים יוזלו?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by david18,

אני עובד בעריכת וידאו streaming ואני משתמש עמון בתורנית encoder מאז שאני עובד בwindows xp יש לי בעיות ש encoder 9 לא מצליח לעבוד עם הכרטיס ati all wonder pro וגם כרטיס פשוט כמו lifeview לא עובד יותר בwindows98 לא היו לי בעיות אני די מיואש האם אתם יכולים לעזור או אני חייב לקנות כרטיס עריכה יקר מאוד ? האם כרטיס Radeon 9200 Vivo TV-Out יעבוד לי עם encoder9 אני ראיתי את הרשימת של כרטיסי עריכה שאמור לעבוד עם encoder9 וזה כרטיסי יקרים ביותר . חבל שהמצב זה מחייב אותנו לעבוד עם כרטיסי יקרים אני חייב את לעבוד עם פורמת של : Windows media video - wmv :'(

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

22. שלום לכולם, רציתי להעלות את הנושא הזה לדיון שכן אני חושב שהוא מצריך התייחסות יותר רצינית מהצעות ארעיות של לקנות או לחכות. כמדומני מסתמן כי סדרת הכרטיסים החזקה של (nvidia (8800 בעוד שהיא מצטיינת בdirectx 9, היא מדשדשת בדמואים של משחקי directx 10 כבדים . ברצוני לקנות מחשב חדש אך אני תוהה האם יש טעם לקנות את הסידרה הזו שתומכת בDX 10 אך ייתכן ואינה יכולה באמת להריץ משחקים עתידיים אלה ברמה ראוייה. אם כן אולי עדיף כדאי לקנות כרטיסי directx 9 זולים יותר ובעתיד לקנות כרטיסי דור הבא של nvidia או ATI? אולי הביצועים החלשים הם באשמת הדמואים/ פורטים/ דרייברים בכלל? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by ROTFL,

שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. שלום לכולם, אבא שלי החליט לשדרג את המחשב שלי בזמן שהייתי בבית הספר בלי להגיד לי.. היה לי GEFORCE 5300 ואבא שלי קנה לי עכשיו את הג'יפורס 8400.. מישהו יכול בבקשה איך הכרטיס הזה..? תודה לעוזרים, יובל.ע.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים