עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ibrow-Now,

כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by jon-E,

באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. Started by sagim194,

כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אז מה אני צריך לעשות כדי שיראו בצבע? יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb כשהמרכת עולה רואים בטלוויזיה בצבע והמחשב פועל ב-safe mode גם כן, אבל שאני מעלה את המחשב רגיל רואים שחור לבן.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 ואני רוצה לשים את הכרטיס הנ"ל עם ספק של 300 וואט.

6. Started by viperain,

היי יש לי 20 קלטות וידאו שאני רוצה לגבות במחשב. אני מחפש כרטיס למחשב שולחני שבו אוכל לגבות באיכות סבירה את כל הקלטות אני יודע שרשמתי כרטיס טלוזיה אבל הכוונה רק לגבות קלטות. אין שום מצב שאחבר אותו לממיר אז אין צורך במשהו שתומך בערוצים וכל זה מקווה שזה הפורום הנכון. זה הכי רלוונטי שמצאתי המחיר הוא בין 300 ל500 הכי זול שאפשר . תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. קניית כרטיס מסך חדש צריך עזרה! -------------------------------------------------------------------------------- קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by dudidu08,

אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. ככה, אני הגעתי מהזמנים שה7900GTX היה הכי טוב והיו לו 24 צינורות שיידרים ו8 צינורות VERTEX... עכשיו אני הבנתי שעכשיו יש את הSTREAM PROCCESORS וקניתי גם 8800GT עכשיו עם 112 וG92 לעומת הG92 האחרות(של ה8800GTS 512 ושל סדרת ה9800) שלהן יש יותר.. עכשיו איך הSTREAM PROCCESORS עובדים ובמה הם שונים מהVERTEX והSHADERS... ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. והאם זה ישפעיה לטובה על המעלות . נו רציני חברה מה אף אחד לא יודעה ?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  12. לנעול.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. בבקשה תייעצו לי בפרטי מאיפה כדאי לקנות 6600GT במחיר סביר ושל איזה חברה הכי שווה - עם מהירות קלוק טובה והכי חושב עם בנדלים של משחקים בעיקר DOOM3..... בברכה,

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Bruce,

צריך כרטיס מסך לHTPC שיתמוך בHD 1080. מה מומלץ? תקציב 1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by max_shifrin,

יש למישהו משהו טוב או רע לומר על הכרטיס? (החלטתי אולי להתפשרעליו פשוט כרגע בלי ללכת ולהוציא יותר כסף על אחד עם 256MB DDR) עד כמה ה 128 מגה הפרש יוצרים אשכרה איזשהו הבדל? אשמח לשמועכל דעה טובה או רעה על הכרטיס הנל שיש למישהו וכן על נוטשא הבדלי הזכרון.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by Sunny Jim,

אני משחק עכשיו בHL2 EPISODE 1, ומשום מה אני יכול להפעיל HDR+AA... איך זה יכול להיות? הרי לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי מבחינה חומרתית לא מסוגל להתמודד עם 2 הפעולות בו זמנית כי יש לו רק בקר אחד או משהו בסגנון שעושה את אחת מהפעולות.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Point Of View 7600 gs 7600 gs gigabyte 590 POINT OF VIEW GIGABYTE 680 ש"ח !!!

21. Started by comix_dude,

אני הולך לשפר קצת את הכרטיס מסך שלי החלטתי להוציא עד 500 שח והעלתי שתי כרטיסי מסך הספק כוח שלי הוא 300W עד עכשיו היה לי או 64 או 128 אני חושב ש 128 GFORCE 2MX ואני רוצה לשפר GIGABYTE R955256D-OEM AGP RADEON 9550 256Mb DDR DVI+TV-OUT 3Y הוא עולה 416 שח .... או ל כרטיס גרפי ATI Radeon X9600PRO 256MB Gigabyte שהוא עולה 475 שח אני לא מתקמצן על ה 60 שח ואבל האם יש באמת איזה שהוא הבדל בניהם והאם המתח מהספק יספיק????????? והאם כדאי לי לקחת GFORCE ועם כן איזה במחיר הזה???? שיימוד טוב במשחקים כבדים.....

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבין השניים האלה: Club3D Geforce 4 MX440-8X 64Mb 64bit TV/DVI Video Card או Gigabyte Radeon 9250 GV-R925128T 128Mb 64 bit Bulk Video Card אני יודע ששניהם ישנים וגרועים אבל בכל זאת אני צריך לדעת מי מהם עדיף. תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by lirancoh85,

הבנתי שה 7600GT זה הכרטיס טוב בשביל המחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב השאלה היא איזה חברה ודגם כדאי להביא ? האם GIGABYTE עם 128BIT שעולה 980 + - היא בחירה נכונה ? תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by nivbrn,

שלום, בשבוע באחרון נשרף לי מסך CRT ואני רוצה לקנות חדש. כיוון שאין לי בעיית מקום על שולחן המחשב, וידוע לי שבמסך CRT איכויות גבוהות יותר של תמונה. אז אני רוצה לקנות מסך CRT (רק של חברה מוכרת). איזה מסך CRT הכי מומלץ לקנות? נ.ב. בגלל שיש רק פורום למסכי LCD כאן, אז פרסמתי נושא זה פה. בתודה מראש, ניב

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by nim901,

דודה שלי צריכה כרטיס מסך עם TV OUT שיתמוך ב AGP 2X ו 4X ו 8X כי אני לא יודע מה יש לה היא מוכנה להשקיע 200 - 300 שקל אני קונה מירדן פי סי אז לתת לי דגם שיש שם ובמלאי ואם אפשר עד 5 כי הם סוגרים תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים