כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ראיתי מחשב טוב והיה כתוב את זהIntel Graphics X3000 ולמה הוא מישתווה לאלה של GEFORCE(למי שלא הבין הכרטיס משולב בלוח אם)
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי, מישהו יודע מתי יגיעו לחנויות הכרטיסים שיצאו בפברואר (נראה לי) השנה (כגון quadro fx580 & fx1800)? ומה לדכתכם יהיו המחירים, אותו דבר כמו ה FX570 & FX1700 או הרבה יותר? איך זה הולך והאם הכרטיסים הישנים יוזלו?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אפשר קישור לדריוור?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
היי.. יש לי כרטיס מסך מהסוג INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB איך לשנות לו את מהירות המאווררים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מפרט כזה מעבד : pentium 4 לוח אם : Asrock P4i65G זיכרון : 1 GB כרטיס מסך Sapphire Radeon 3650 AGP ואם זה משנה..יש לי מסך ישן..בחיבור הישן.. אז מה שקורה זה שכשאני מפעיל משחק..למשל פרו אבולושיין..אז המשחק עובד במין איטיות כזאת..כמו בסלומושיין קטן.. ניסיתי הכל לעשות.. אפשר לעשות משהו?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בזה עוד לא נתקלנו - בצעד חריג החליטה NVIDIA לבטל את השקו את ה-GeForce RTX 4080 12GB. הסיבה? ובכן, יש הרבה כאלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי החליט לשדרג את המחשב שלי בזמן שהייתי בבית הספר בלי להגיד לי.. היה לי GEFORCE 5300 ואבא שלי קנה לי עכשיו את הג'יפורס 8400.. מישהו יכול בבקשה איך הכרטיס הזה..? תודה לעוזרים, יובל.ע.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם למישהו יש כבר פתרון, שישתף. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מסך 24'' משתדל להיות ברזולוציה גבוהה והגדרות מקסימאליות.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה- GF6100 ל- ATI Radeon HD3200 ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה גירסת דרייבר מומלץ להשתמש עבור כרטיס זה על גבי פלטפורמת אינטל 965 ומה זה CCC שמתוסף לדרייבר (האם רצוי להתקין עם תוסף זה או בלעדיו ) תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 ותמיד אני מעדכן את הדרייברים , אך ללא ה CCC . רציתי לדעת מה זה בעצם משנה? מה ה-CCC מאפשר לי לעשות שהדרייברים הרגילים בלעדיו לא נותנים לי? והאם התקנתו משפרת את הביצועים של הכרטיס יותר מאשר הדרייברים בלעדיו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי הרב, היום נשרף לי הכרטיס מסך. היה לי כרטיס מסך מדגם HD 2900 XT של ATI Radeaon. התקציב שלי לכרטיס מסך חדש הוא עד 1000 ש"ח. חשבתי על ATI Radeaon HD4770. אני כן גיימר לא קטן אבל אין לי כוונה להשקיע יותר מידי מאחר ואני מתגייס. המפרט שלי: לוח אם M2N-E של Asus זכרון 2GB של Crossair מעבד (אם אני זוכר נכון) +6200 Dual Core AMD ספק כוח 520W של Crossair מארז P90 של Antec אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הסתכלתי בחנויות באינטרנט וראיתי שפעם הוא מופיעה ככה: http://itc.ua/img/dpk/2005/6/010144.jpg ופעם ככה: http://www.ht.com.au/attach/Images/ATDM.JPG ואני אמור בדיוק להבין מזה...? ??? עריכה: סליחה, בטעות שמתי את הדיון כאן במקום בתצוגה וגרפיקה להעביר...
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חוץ מהמחיר והשם מה ההבדל בין Sparkle לGigabyte בכרטיס 8800GTS 320? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה..
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאלה1: לפי כל מה שקראתי זה היה הכרטיס הכי מומלץ , פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם יש משהו אחר שיותר משתלם ממנו * אחרי הכל 128MB זה קצת מאוד יחסית לכרטיסים שנמצאים היום בשוק... שאלה2: כמה BIT יש ב 6600GT? לצורך השוואה יש לי היום FX5200 עם 128MB ו 64BIT והוא כרטיס >>גרוע<<
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-