כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כתוב פה את כל מה שהם אולכים להראות בתערוכה: http://origin-developer.nvidia.com/object/gdc-2006-sessions.html ופה משהו של ויסטה : http://developer.nvidia.com/object/windowsvista.html היא DX10?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מרגישים שהמחיר של דגם הגיימינג הבכיר בדור ה-Ampere הוא סביר מאוד בעצם? כעת תוכלו להשקיע 500 דולר נוספים על מנת לקבל לידיכם את אחת מהגרסאות המהירות והאקזוטיות ביותר שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, ברור ש_כדאי_ להחליף...השאלה אם שווה לשלם על זה 510 שקל. מה אתם אומרים? כדאי? קצת דואג לכסף...יש אולי איזה בנצ'מרק שמראה כמה פריימים כל אחד מוציא על אותו מחשב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר על מסך( LCD דק) 19 אינץ' של חברת AOC, במחיר 1500 ש"ח.\ דגם המסך הינו LM965, חיפשתי חוות דעת באינטרנט על מסך זה אך קיבלתי תשובות מעורבות בעד ונגד. האם כדאי לרכוש מסך זה באופן כללי ואם כן האם המחיר ההצעה סביר ?! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי חברה, מה המצב? יש איזושהיא שאלה שמטרידה אותי וידיד שלי והחלטתי שהתיעצות עמכם תהיה הדרך הטובה ביותר לישב את זה......אז ככה: ידיד שלי זכה לאחרונה בתחרות בצמד כרטיסי מסך x1900xtx ולוח אם תומך crossfire עכשיו הקטע הוא שעם יציאת כרטיסי הדור הבא הידיד שלי חושב שיהיה יותר חכם למכור את צמד הכרטיסים ולקנות (עם הוספת סכום סמלי) כרטיס 8800GTX. מה דעתכם? האם הייתם ממליצים לו למכור או להישאר עם מה שיש לו? למה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי נגיד בפאר קרי ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ובעוד כמה משחקים רמה של אנטיאליסטינג 6X וכל אלה ובהגדרות בדרייברים כתוב שהתוכנה קובעת (מסומן ב V כזה) אז הם פועלים? וד"א מזה ה VSYNC הזה? מה הוא נותן?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 חיברתי אותו לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר של הכרטיס מסך ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? צריך להגדיר איזה משהו בדרייבר ? ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס די מזמן, אבל לא שיחקתי כמעט בממשחקים. כששיחקתי, שיחקתי בכל מיני משחקי אסטרטגיה חלשים והכל היה טוב ויפה. עכשיו כשנכנסתי למשחק שיש בו יותר תלת מימד, כמו דום 3 או הלו 2(כל מיי משחקים שיש בהם אווירה של תלת מימד, ומסתובבים בהם) אז פתאום התחילו להופיע לי כל מיני סימנים שחורים כאלה על המסך, כמו פסים שחורים בנקודות שבירה. ניסיתי להתקין דריבר יותר חדש(לא בטוח עד כמה) וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא הדרייבר החדש של ATI אם אני לא טועה אז 7.6
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה +\- אפשר להגיע עם הכרטיסי מסך הבאים באובר קלוק?? 7300GT 256M שלPalit\gainward Leadtek WinFast PX7600GS TD256M Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 6600gt במיוחד חשוב לי ה-7300 ומאיפה אני יכול להשיג כזה: http://product.pcpop.com/000029051/Index.html הוא של jetway
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך כרטיס מסך דומה להנ"ל משום ששלי נשרף ולכן אני דיי משותק כרגע :'( לא צריך אחד חזק במיוחד, אבל עדיף שיוכל להריץ MW2 לפחות... הבעיה היא הספק 300W שיש לי במחשב אז צריך כרטיס שיתאים לבעיה הזו תודה. עריכה: ראיתי באתר יד2 8500GT אבל תהיתי אם אפשר ללכת קצת יותר רחוק עם 8600/9500... או יותר
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש הבדל בין ה8600Gt 256MB לבין ה512 MB ? או שזה רק גימיק ואין הבדל
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה ההבדל שלו מ GEFORCE מאותה סדרה? האם הוא יריץ משחקים ? ובכלל, בשביל מה סרבר צריך כרטיס מסך(סילחו לי על הבורות-אני מבין למה תחנת עבודה גרפית כן)?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
התוצאה שלי היא 5478 ב3DMARK06 היא טובה יחסית למפרט שלי??? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB S3 P965 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W KINGSTON 512X2 667MHz Sunbeam Transformer BLACK
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי, אם בכלל אמורים להגיע GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB ל TMS? היה מלאי מוגבל שלא יחזור? למה יש הבדל של כמעט 200 שקל בין הGECUBE ל Sapphire ? ביצועים שונים או שזה רק בגלל השם? למרות שאם אני קונה ב TMS אז אין את ה GECUBE והמחיר של Sapphire יותר גבוה מה 8800GTS עדיין כדאי לי 2900 פרו? ומישהו יכול להסביר לי למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שהפירלטרים של ה2900 גרועים? איך זה משפיע על המשחק? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לכל המעוניין: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=673569#post673569
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי לפני כשנה קניתי כרטיס RADEON 9700 של ATI ומאז נחתי על זרי הדפנה ולא התעניינתי בתחום. עכשיו פתאום התעוררתי וראיתי שהמון דברים זזו והשתנו (אני קונה רק כרטיסים מבוססי ATI). האם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר ? מה משמעות כל הגרסאות של ה RADEON 9800 (מה זה PRO, XT, SE וכ"ו ? מי מהם הכי טוב ומי הכי גרוע ?) ? האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי לבין הכרטיסים האלו ? זה לא שאני הולך לשדרג מחר בבוקר, אבל שנדע... תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מסך הCRT 17 אינטש שלי מתחיל לגסוס והחלטתי לעבור לLCD השימוש העיקרי שלי הוא עבודה בפוטושופ ועיבוד תמונות לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים במחשב. ראיתי הרבה המלצות על Viewsonic VP930 אבל הוא קצת יקר לי התקציב שלי באזור ה1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-