עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shbd,

בן דודה שלי קנה מחשב עם מסך דק של proview המחשב נמצא אצלי כרגע, אני מסדר לו כמה דברים. זה ניסיון ראשון שלי עם LCD ויש לי כמה שאלות 1.המסך מוגדר על 60HZ ויש אפשרות עד 75.. האם להגדיר על 75? או להשאיר על 60? 2. הצבע הלבן נוטה קצת לצהוב וזה מציק לפעמים בעין. יש דרך לסדר את זה? 3. איך המסך בעיקרון? וסתם עוד שאלה הרצתי את CSS על המחשב שלי ועל המחשב שלו שני המחשבים הציגו אותו דבר בכמעט FPS זהה (ההגדרות של פילטרים אותו דבר למעט רזולוציה ב- LCD , 1024X1280 ואצלי על 1024X768 , מסך CRT) ובכלל לי יש RX800XL ולו X800GT מוזר קצת לא? ניסיתי לבדוק במשחק אחר כמו NFS והביצועים אצלי היו כמעט כפולים... ד"א איך התוצאה של הכרטיס? 4000 נקו' ב- 3dmark עריכה: שיט, לא שמתי לב שיש דיון רשמי, אתם …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by baruch,

אני צריך לדעת מהי הטמפ' המומלצת ל רדאון 9800 פרו של MSI

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. Started by musari,

אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by uriby,

בת'רד של 3DGOD בנושא כרטיסים מומלצים הוא נתן שלושה כוכבי זהב - X1300Pro לכרטיס למשתמש מתחיל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0. הכרטיס בא עם 256M וזיכרון GDDR3. עם משלוח הכרטיס עולה 415 ש"ח. ב-440 ש"ח כולל משלוח ניתן להשיג 7300GT עם 256M DDR2. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1609. בכל ההשוואות שמצאתי ה-7300GT טוב יותר (למשלב-VGA Charts אצל Tom's Hardware בדף http://www23.tomshardware.com/graphics.html. לצורך הבדיקה עברתי על כל הבנצ'ים ברזולוציה של 1280x1024) אבל שם ה-x1300Pro עם DDR2 ולא GDDR3. למשהו יש השוואה או ידיעה עד כמה משפיע המעבר ל-GDDR3, או ששוה להשקיע עוד 25 ש"ח ולקחת 7300GT (ואז שלושת הכוכבים של ה-1300 כבר פחות מנצנצ…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by aldema,

אני עכשיו קונה מחשב נייד ואני מחפש כ.מסך הכי חזק שאפשר ושהכי מתקרב לX1600.. מצאתי DELL עם 7400: http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=156 ה7400 יותר חזק מהX1400 של ATI? ה7400 דומה בחוזק לX1600? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? יש מחשבים ניידים עד 11 אלף שקל עם כ.מסך 7800?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Salwaby,

שתיהם באים ב GDDR3 256mb , 256bit לממשק AGP מי יותר חזק? (עזבו אותכם SM3 ו HDR, פיזית מי יותר חזק)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. יש לי amd 64 3000(ליבה אחת) וgeforce 7600GT. בלי אוברקלוק. קיבלתי 2803 ב3dmark06. בפירוט: sm2.0: 1286 hdr\sm3: 1179 cpu: 741 זה לא נמוך מדי?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by חובב,

יש ברשותי את שני הכרטיסים ואני חשבתי להחליף בניהם המחשב מיועד לעבודה משרדית. מעבד 3000 64 AMD לוח GIGABYTE לא זוכר דגם זיכרון 2 GIGA RAM DDR1 האם זה ישנה משהו?הולך להיות מותקן WIN 7 32 האם זה ישפר את העבודה עם המשק הגרפי של הווינדוס? סרטים בהבחנה גבוהה א?אולי ישפר את השימוש בדפדפן? אולי זה ישמש למשחקים קלים ביותר(אני בספק) . תודה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. היי, כבר קניתי מחשב אבל עד מחר אני יכול לשנות את הכרטיס מסך. המטרה העיקרית של המחשב זה לראות סרטים במחשב ולראותם בLCD32. כרגע רכשתי את ה 4650, אולם אני מפחד שסרטים לא יעבדו חלק ממש עם כרטיס זה אלא יעבדו בסדר+. האם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות את ה4850(אני לא מתכוון לשחק משחקים)? האם אולי כדאי לקנות את ה4670 שבא עם ג'יגה ועובד במהירות של DDR3? שאלה נוספת, האם לוח אם שעובד עם DDR2 יצליח להתמודד עם כרטיס מסך של DDR3? תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by shadi,

משום מה אני לא מוצא בפורום התייסות למסכי CRT : האם המסכים האלה כבר לא מומלצים או שאני מחפש בפורום הלא נכון ? בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מסך CRT 17" חדש. לאיזה מאפיינים במסך כדאי לשים לב? והאם יש המלצות לדגמים ספיציפים? תקציב (עד 700 ש"ח) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. היי יש לי gForce mx2 64 ישן בן 4-5 שנים של חברה צרפתית וציפ-סט של nvidia יש לי מסך 17# ישן של הנסול (נראה לי מותג יצרן שמייצר מותגים אחרים) שעובד (בלי עין הרע) מצוין בזמן האחרון הצבעים נראים לי יותר ויותר דהויים בייחוד אחרי קניית מחשב חדש- amd64 3000+ 512ram, הצבעים נראים לי לא אי אי אי, ואולי זה רק בראש שלי עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם אני צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כעת ,אם הנוכחי סוחב את כל צרכי כפי שאני מבקש ממנו (פיתוח בפלאש, דריםוויבר, דפדפנים ותוכנות ftp) אולי אני לא יודע איך המחשב שלי כן מסוגל להתנהג עם רטיס מסך טוב יותר וופשוט יש לי חוסר ידיעה והבנה 2. האם צבעים דהויים (שוב- אולי זה פסיכולוגי) קשורים למסך או לכרטיס? 3. אין לי רעשים מהכרטיס והאם יש…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. האם יש מידע מהתערוכה מה מתכנתת AMD בדור הבא ? 20NM 89XX 99XX האם לאיש שלכם יש קשר לנציגים של AMD ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT, ואני רוצה לעדכן אותו, משהואי כול להביא לי לינק מהאתר של nVIDIA?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by Tomerm,

שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. מחפש ביוס ל X1800XT 256 של CONNECT 3D תודה ואיך אני מתקין אותו? יש סיכון כלשהו? :-X

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by kike100,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by Vissor,

קניתי את הכרטיס מסך הזה לא מימזמן ואני משחק ב oblivion על גרפיקה מקסימלית ...רוב המשחק הולך חלק אבל לפעמים יש קתיעות..מה שמוזר..כשאני משחק stalker על גרפיקה מקסימלית כשהמשחק מתבצע בשטח פתוח הוא רץ חלק..אבל כאשר המשחק בתוך מבנה וכו הוא הולך לעט..האם זה בגלל הכרטיס מסך..או שהמעבד מגביל את הביצועים??(כאשר הורדתי ל medium בהגדרות עדיין לא היה חלק)...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שלום לכולם שאלתי תשאלה בפורום משחקים אבל לא ממש הצלחתי לפתור אותה.. אז ככה ישלי מחשב פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט 1024 6800gt הבעייה התחילה אחרי שהתקנתי אקס פי מחדש.. אני נגיד משחק במשחק ושאני מזיז מהר את העכבר ימינה שמאלה ליד איזה קיר או משהו אז כאילו הקיר כזה לא נשאר ישר... כאילו זז קצת כזה חשוב לציין שלפני זה לא הייתה את הבעייה לפני התקנת ווינדוס מחדש והדרייברים של הכ. מסך עדכניים וגם דיירקט איקס עכשיו במשחקים אמרו לי לעשות v sync on בהגדרות של כ מסך עשיתי והבעייה נפתרה אבל זה פוגע בביצועים של המשחקים ולא אמור להיות ככה יש למישהו מושג איך פותרים תבעייה? תודההההההההה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. היי אני עומד לפני קניית כרטיס מסך למחשב של אחי הנתונים שלו הם: pentium 4-2.0 mhz מעבד asus p4s333-m לוח האם 512 ddr זכרון והארדיסק WD 120 GIGA התקציב עומד על 800+- והתלבטות העיקרית היא בין 2 כרטסים http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2334 הכרטיס של חברה אמינה שמנסיון לא אכזבה ,שקט -למעשה ללא מאוור , ופחות או יותר זה ללכת על בטוח הכטיס השני http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS.html הוא מחברה שקצת נראית לי חשודה ומעולם לא נתקלתי בה האמת שאני לא מבין בנתונים יותר וקשה לי להשוות ביניהם הבנתי שה6800 טוב יותר מ7600GS אבל האם זה תקף גם לגבי 6800GS לא ממש מבין בהבדל בין הדגמים (GT,GS,ULTRA וכו') ובשורה התחתונה מה עדיף ? האם יש…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by aronis,

שלום קניתי לפניי כמה ימים את 3850 וואלה השקעתי 1100 ש"ח ווואלה הוא מפעיל לי הכול על מקסימום במשחקים אבל רק קריסיס מקרטע כלומר הלוגו של החברות איטי מאוד והתפריט משחק איטי. נראה לי זה בעיה של דרייברים אבל יש לי את המעודכן ביותר תעזרוו לי בקשה כי קנתי את הכרטיס רק בשביל קרייסיסי :-\

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by UnkownK,

היי תשמעו יש לי כרטיס מסך 9600xt יש לי יציאת s-video אני מחבר את הs-video למחשב ובקצה השני של הכבל יש לי חיבור rca שאני מחבר לרסיבר, אח'כ הסאונד זה חיבור לכרטיס קול רגיל וזה, ואז אני שם ברסיבר על video ומדליק את המקרן (זה רסיבר שמחובר אליו מקרן) והמחשב עולה אבל רואים בשחור לבן.. מה לעשות חברה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתמוך במשחקים כבדים... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte M61PME-S2 בתקציב של עד 1000 ש"ח... עוד שאלה : האם אתם ממליצים לקנות רכיבי מחשב ב KSP ולמה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  25. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים