עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyal,

דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by eyaler,

שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by iveco,

נראה לי שנדפק הכרטיס מסך הוא היה כל הזמן חם רותח ( מצאתי אותו ) 90-100 מעלות במשחקים ניסיתי לנקות לא הצלחתי אחרי כמה ימים הגוף קירור שעל הליבה הכסוף הזה שכתוב עליו NVIDIA יצא לבד וניהיו קווים צבעוניים על המסך וגם מריחות , מתחת לגוף קירור הכסוף יש את הליבה ניקיתי את הליבה שמתי עליה משחת קירור וסגרתי את הגוף קירור מחדש ועל הגוף קירור הכסוף שמתי גם משחק קירור , על הליבה גם צריך לשים משחת קירור או רק לסגור שהחלק הכסוף עליו ועל הגוף קירור לשים משחה ? אולי טעיתי ששמתי משחת קירור מתחת על הליבה ועל הגוף קירור ? תמונה של הגוף קירור הכסוף :

5. Started by chenvaiss,

התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by n_aviv1,

כשקניתי את המחשב במפרט קיבלתי 250GTS 1GB ובקשתי לשדרג ל260GTX. כשקיבלתי את המחשב (הכרטיס של sparkle אם זה משנה) קיבלתי את הקופסא של המארז בה היה המחשב המורכב וקופסא של הלוח אם עם דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ומתאם DVI זכר ל VGA נקבה. עכשיו לפי מה שאני יודע אני אמור לקבל גם מתאם DVI-HDMI וכבל לSPDIF שמתחבר ללוח אם שלא נמצאים בקופסא משום מה. אם אני בכל זאת ארצה לחבר את המחשב בDVI-HDMI כולל קול אני אוכל לקנות בנפרד כבל (שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אם בכלל) ומתאם לדוגמה זה: http://cable.co.il/sg_product~620167~9~107.htm או שעליי לדרוש מהחנות ממנה קניתי את המחשב כבל ומתאם שלא קיבלתי (אם בכלל הייתי אמור לקבל)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Alfies,

למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by Murmur,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש. את הישן - עם P-4 3.0 GHz אני מייעד ל-HTPC, ורצוי בהשקעה מינימלית. העניין הוא כזה - הלוח כל כך ישן שיש בו רק חריץ AGP, ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל לנגן סרטי HD בכבוד (mkv ,x264). זה הכל. ובגלל זה גם בהשקעה מינימלית, נניח 200-250 ש"ח לכל היותר (כי ב-600-700 ש"ח אני קונה כבר מעבד+לוח+זכרונות DDR2). יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by shanyh,

יש כאן מישהו שמבין בקומפיילרים ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iyehuda,

1. למה משמש DVI בכרטיסי מסך 2. היום לכל הכרטיסים יש יציאת S-VIDEO והטלויזיה שלי היא RCA איזה כרטיס מסך יהיה לי הכי מתאים לצפיה בטלויזיה כי יש בעיות בהעברת ל RCA 3.איזה חברה הכי טובה לייצור כרטיס מסך מבחינת אמינות וביצועים ( לא מבחינת הציפסט ) 4.האם מבחינת ביצועים FX5200 יותר טוב מה MX440 128 DDR ( לא רק מבחינת DIRECT X)

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  11. אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by shaul,

{הכרטיס הוא לא SE} של שפיר, עם 256 מ"ב(אני יודע שזה לגמרי מיותר אבל המחיר...) עכשיו השאלה היא, אם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה ב680 שקל?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by see4,

אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by Eli100,

עד עכשיו לא יצא לי להתקין כרטיס מסך או משהו בסיגנון.. אני יודע לחבר אותו ללוח אם אבל לא יודע מה האלה... יש איזה מדריך בעברית? זה אמור להיות משהו קשה \ ארוך? עריכה: עוד שאלה ששכחתי לשאול, אמורה להיות איזה בעיה עם המפרט הזה i5 750 gigabyte P55A-UD3 Enermax Modu82+ 625W 4GB 1333mhz

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  15. אהלן החלטתי לשדרג את הכרטיס הכמעט-מת שלי לכרטיס חדש, וראיתי בפורום שאין יותר טוב מה-7600GS בתקציב של עד 700 שקל. הצצתי בכמה חנויות (פנדה ו-KSP) וראיתי שהכרטיסים מתומחרים בבערך 690 שקל (ב-KSP לאסוס). האם יש מקום יותר זול, עדיף באזור הצפון? איזו חברה מומלצת, אם לא אסוס (כמובן שעדיף כמה שיותר זול). תודה חבר'ה

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. קראתי פה בפורום שהכרטיס לא מחזיק טוב משחקים כבדים זה נכון? כי אני רוצה לששחק במשחקים הכי חדשים שיוצאים ושיזוזו לי במהירות מעולה.. דרך אגב מה זה אופציות כמו VERY HIEH וכאלו בכרטיסי מסך? ועוד שאלה מה זה למשל כרטיסי HIEH END וכו'?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אני יכול להשיג ב1340 שקל וכנראה היום כבר לקבל אם אני מזמין.. האם כדאי? יש משהו מיוחד שאני צריך לבקש? כמו כן יש לי ויסטה.. יש איזה חברה מסויימת שיהיה לי איתה בעיות עם הדרייבים בגלל הויסטה? כל מה שאני צריך לבקש אשמח אם תגידו לי..

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  18. BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC 512MB או Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB או XFX nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB Alpha Dog זה חייב להיות אחד מהשלושה שכתבתי למעלה, רק אותם יש במלאי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by jeyjey,

מעניין אותי רק ביצועים קירור וOC ממש לא אכפת לי מהבאנדל יש את גיינוורד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=7070 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=6977 ד"א מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? אלבטרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6880 לידטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=6898 וזהו תודה רבה לכל העוזרים (:

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  21. אני רוצה לקנות GF6800GT בניו יורק התקציב שלי 400 דולר (אפשר לחרוג קצת) ומצאתי שתי חברות... איזה ליקנות? XFX: http://www.ctistore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=PVT40AUA&Category_Code= PNY: http://www.futurepowerpc.com/scripts/details.asp?PRDCODE=VCPN-G6800GAPB רם אתם יכולים תגידו לי גם מה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס... תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by jeyjey,

החברות: 1. ג'יגהבייט 2. אלבטרון 3. אלסה הנציג שירות של פנדה אמר שהאלסה יותר טוב מהאלבטרון לא שאלתי אותו על הג'יגהבייט כי אין להם אותו בחנות אז מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  23. היי, סוף סוף החלטתי.. הולך על הGTX 980 G1 Gaming , כמה אנשים פה מאוד לא יסכימו איתי בגלל שאני הולך להוסיף 1000 שקל על 12% ביצועים או משהו כזה, אבל השגתי אותו במחיר טוב אז ככה שזה בסדר.. בכל מקרה אני הולך עליו.. ויש שתי שאלות: 1.הכרטיס שברשותי כרגע, הוא ה-GTX 680 Lightning של MSI, הוא מחובר באמצעות שני חיבורי 8 פינים, וכך גם ה-GTX 980 G1, שהוא יגיע אלי, אני מנתק את החיבורים של הספק, מוציא אותו מהלוח, מכניס את ה-980 מחבר את אותם חיבורים ומדליק את המחשב ? ומה אז אני פתאום ידליק אותו אם כרטיס מסך אחר שהדרייברים שלי הם ל-680, השאלה שלי פה בעצם היא מה סדר הפעולות שעלי לעשות ? צריך לפרמט את המחשב או משהו כזה? 2. החיבורים מהספק אל הכרטיס - הם מגיעים עם הכרטיס ? אני הולך למכור את …

24. Started by jeyjey,

אני קונה R9800P של איזה חברה עדיף MSI או ATI?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by DDgeva,

הגירסא הכי זולה ושהכי מתאימה לי היא של Palit.. ואמרו לי שהיא לא חברה משהו.. תוכלו להסיר לי מה יהיה ההבדל בין הכרטיס של Palit לשל Sapphire? (החברות היחידות שמצאתי שמייצרות את הכרטיס).

• 10 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים