כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לקנות כרטיס מסך RADEON 9600 128MB אבל אמרו לי שזה לא יעבוד על המחשב שלי כי זה ישן (יש לי פנטיום 3 1300 מגה הרץ) ליורציתי לדעת אם מי שאמר לי את זה צודק והוא גם אמר לי לקנות RADEON 9200 128MB ואמר שזה יעבוד אצלי. האם הוא צודק שהRADEON 9600 128MB לא יעבוד אצלי? האם הRADEON 9200 128MB טוב למשחקים וטוב לTV OUT ושווה לי לחסוך כסף ולא לקנות את ה9600? אמרו לי גם שהכרטיסים האלה צריכים הרבה קירור האם הכרטיס מסך בא עם מאוורר או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המפרט: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (4.5 x 533) Motherboard Name Asus P4S333-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 XT (RV360) Monitor Acer AF-706 (1312141206) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive WDC WD600BB-00CAA1 Optical Drive …
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17בעיקר למשחקים אני לא מבין ממש במסכים אז בבקשה אם אתם יכולים להסביר לי על כל מסך תודה!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז ככה יצאו כמה דגמים של X800 RADEON X800 SE: 0.13מיקרון אם LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים ליבה 450מה"צ זיכרון GDDR 128מגה זיכרון 128ביט אפיק זיכרון 800מה"צ זיכרון 8 צינורות עיבוד AGP8X 299$ RADEON X800 PRO: 0.13מיקרון LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים ליבה 500מה"צ זיכרון GDDR3 256-512מגה זיכרון 256ביט אפיק זיכרון 1000מה"צ זיכרון 12צינורות עיבוד AGP8X 399$ RADEON X800XT: 0.13מיקרון LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים 600מה"צ ליבה זיכרון GDDR3 256-512מגה זיכרון 256ביט אפיק זיכרון 1200מה"צ זיכרון 16צינורות עיבוד AGP8X 499$ RADEON X880XT: 0.13מיקרון LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים 600מה"צ ליבה זיכרון GDDR3 256-512מגה זיכרון 256ביט אפיק זיכרון 1200מה"צ זיכרון 16צינורות עיבוד P…
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 אני רוצה להיות מסוגל לראות טלויזיה על- גבי המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי בחדר ליד המחשב), ואני רוצה להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה שנמצאת בסלון (בעזרת איזה כבל שאני אצטרך להעביר...). האם הכרטיס הזה מספיק טוב בשבילי מבחינת היציאות שיש לו? ואיזה חיבורים אני צריך לעשות כדי שהעסק יעבוד? תודה!
-
מישהו שמע על תקלות במסכים האחרונים שהגיעו לארץ? מחזירים מסכים ???
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם שלושת הנ"ל הם כרטיסים נפרדים ? האם יש כרטיסים שמאחדים חלק מהם, או את כולם לכרטיס אחד ?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג. אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה. אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב! תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
והנה לכם התוצאות : http://forums.extremeoverclocking.com/atta...achmentid=34293 http://forums.extremeoverclocking.com/atta...achmentid=34294 תירשמו ותורידו. אנחנו רק באים להראות לכם שלא שיקרנו בקשר למהירויות , ולא לתוצאות. תסתכלו על המהירויות.
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב הנ"ל..חשוב לי הקצב ריענון כי אני כן אנצל אותו למשחקים אבל בעיקר לעריכת וידאו ולכן אני לא מעוניין במסך ש"מאבד צבעים" בגלל קצב ריענון מהיר מדי, לפני כמה חודשים המסך שהכי התאים היה או SAMSUNG 172T או HYUNDAI Q17, כחצי שנה כבר לא התעניינתי בתחום ולכן אני שואל אותכם, המומחים פה.. מה כדאי? מה אתם מציעים אם תוכלו תרשמו לי דגמים ויתרונות וחסרונות שלהם אחד ביחס לאחר בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי 9500np והתקנתי softmod ויש לי ארטיפקטס... והכרטיס הוא הכרטיס הטוב power color 9500np 256bit והוא פותח הכל טוב אין ב 2d שום דבר הכל פועל טוב אבל במשחקים יש ... הנה תמונה רציתי לדעת אולי יש איזה משהו שיכול לסדר את זה...או שזה אבוד? יש הרבה מאוד גם ב 3dmark 2003 במיוחד ב nature דווקה ב 2001 לא היו וזה מאוד מוזר... זה מ sof 2
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי R9800P של גיגהבייט ואני רוצה להוריד את הדרייברים החדשים... 4.4 אני מוריד אותם מהקישור מהאתר? אפילו שזה של גיגהבייט?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח המחשב הוא פנטיום 4 1.5 ג'יגה 256 מגה זיכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה. ועוד שאלה קטנה: מה ההבדל בין גרסת retail לגרסה רגילה של כרטיס מסך ? תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זכינו לראות את התוצאה הלא שגרתית, 12,535. בכרטיסי המסך החדשים של nVidia היום מפרסם Inquirer שזה עוד תרמית של nVidia עם אופטימיזציות לתוכנות הבנצ'מרקינג *שיעול*FX*שיעול* לכתבה: http://www.theinquirer.net/?article=15169
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-