כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
דודה שלי צריכה כרטיס מסך עם TV OUT שיתמוך ב AGP 2X ו 4X ו 8X כי אני לא יודע מה יש לה היא מוכנה להשקיע 200 - 300 שקל אני קונה מירדן פי סי אז לתת לי דגם שיש שם ובמלאי ואם אפשר עד 5 כי הם סוגרים תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך X850 XT PE ואני מטלבט בין: Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo שהיא היצרנית המובחרת של כרטיסי ATI לבין: ASUS Extreme AX850XT Platinum Edition שהוא כרטיס יותר חזק חומרתית (שעון ליבה ושעון זיכרונות) מהsapphire אולם ASUS לא יצרנית כזאת טובה מה אתם אומרים?????
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כבר יותר מדי שנים שאני תקוע עם ה geforce 2 mx אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג קטן כרגע המצב הוא כזה: Intel Dual Core 2.8ghz 1gb RAM תקציב ה"גג" שקבעתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, ככה שאני מתלבט עכשיו בעיקר בין 6800gt לבין 7600gt. מצאתי את שני המקומות הבאים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=571 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מדובר בהפרש של 200 שקלים שאני אשמח לחסוך (משכורת צבאית.. =]), אבל השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע אותם? ההפרש הזה ממש מתבטא בביצועים של הכרטיס? איך שבטח הבנתם עד עכשיו, אני לא בדיוק גיימר כבד, אלא אני מחחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ושיחזיק לזמן רב. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
והאם למישהו פה יש איזה כרטיס AGP ברמת 6800GT שהוא רוצה למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם מי שיכול להכניס תמונה של החיבורים שיכניס ומי שיודע מה ההבדל מה שיש למה והכל שרק יגיד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהתקנת דרייבר ATI לכרטיס מסך 4870.הסרתי אותם ברגיל ואז עם הDRIVER SWEPER אבל במקום סנטאנדרט VGA הווינדוס מתקין לי אוטומטית דרייורים ג'נריים של WDDM1.1אז כשאני מתקין את הדרייור החדש מATI הוא לא פועל ,אני כבר מיואש ,תודה מראש לעוזר
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה, שהתחילה כשהתקנתי Vista 64bit והחלפתי כרטיס מסך [שני האחרונים קרו ביחד]. פעם בכמה שבועות כשאני משחק משחק כזה או אחר המחשב נתקע, עם צבע מסויים במסך, לפעמים כחול, לפעמים כתום, ועכשיו היה אפור. נתקע לגמרי, גם אחרי ריסטרט עדיין תקוע המסך המוזר. צריך לכבות ולהדליק על מנת שזה יסתדר. הכרטיס בOC ל 675/1455/1224, מעולם לא עבר את ה65 מעלות, גם אחרי כמה שעות טובות בCrysis Wars. המעבד בתדרי Stock. מעולם לא עבר את ה 55 מעלות. מפרט מלא בחתימה. במשך ארבעה חודשים זה כבר קרה לי ארבעה פעמים באקראיות, פעמיים בTeamFortress 2, פעם אחת ב Crysis, ופעם אחת ב Crysis Wars. מישהוא מכיר את הבעייה ? קרה לי שוב כרגע ב Crysis Wars הכרטיס היה ב60 מעלות.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כי כולם בינתיים DDR2 כולל הגרסא של גייוורד שמופיעה בפלונטר, אם תכנסו ללינק המוצר תראו שזה DDR2. לפי דעתי הגרסא של אינו3D שהייתה פה באתר הוא הכרטיס הכי משלם עד 550 שקל. אבל אני לא רואה אותה בחנויות. מישהו יודע מתי היא תוצע למכירה? כמו כן האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך אחר סביבות המחיר הזה, למשחקים כגון AOE3, FIFA2006, UT99 וכדומה לא משחקים כבדים מאוד יורכב על מחשב חזק 930D עם 2GB זכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי 1950 pro ובזמן האחרון היתי משחק קוד 4 והיה עולה לי שגיאה של ati כאילו הכרטיס מתחמם . הורדתי atitool ובמנוחה הכרטיס על 70 מעלות וכשאני מחפש ארטיפקטים תוך 2 דקות הכרטיס מגיע ל 107 מעלות . למה זה קורה? ומה אפשר לעשות בקשר לזה ?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1.האם ניתן לצמצם קריעת-תמונה מבלי להשתמש ב Vsync ?. 2.מדוע כשהוא כן מופעל, הוא מוריד ביצועים בצורה דרסטית (בחלק מהישומים, לא בכולם).
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ati radeon 9250 128mb ddr 64 bit fx5200 128 mb ddr 64 bit איזה? ואל תגידו לי שאף אחד מהם, פשוט תגידו לי איזה מהם טוב יותר... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב עבודה פשוט שרוב המטרה שלו זה להציג את מה שרואים על המסך גם על מס' טלויזיות (4 או 6). הרעיון שגם מסך LCD יהיה מחובר למחשב ויהיה אפשר לעבוד איתו כרגיל ואת כל מה שרואים על המסך יראו גם הטלויזיות שמפוזרות באזור (כמובן באמצעות כבלים). אני רוצה להעביר גם את התמונה וגם את השמע (Audio). אני יודע שאפשר לעשות דבר כזה כי כבר ראיתי חנויות שעושות את זה, אני פשוט רוצה לדעת איך עושים את זה ובאמצעות מה. תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב. עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין. עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה). האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו? ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה? ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דב…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מקווה שאני יכול לרשום כאן שאלה מהסוג הזה (התלבטתי בין מפרטים לכאן) התקציב הוא עד 10000 ש"ח סורק תמונות איכותי ברזולוציות גבוהות של 1024DPI בממשק FIREWIRE שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 אם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות (לעבודות עם פוטושופ) כרטיס מסך בתקציב של עד 5000 ש"ח שיעמוד בדרישות לגרפיקאי מקצועי (לוח ASUS SLI תואם אינטל) תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קיים תוכנה שנגיד אתה עושה OC לכרטיס מסך ואתה רוצה שהמחשב יעשה Reset לכרטיס מסך מתי שהוא ייגיע ל-70C נניח.... זאת אומרת שהוא לא יוכל לעבור את ה-70?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם מבין אלה עד 200 שקל וכאשר אתם בוחרים בבקשה תגידו עד כמה הוא יותר טוב מה כה fx5200 תודה לכם,אם יש המלצות אחרות או עיסקאות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע GFORCE FX6200 - 256 http://66.241.251.119/product.asp?pID=29&cID=9&c=18921 GECUBE RADEON 9250 128MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1934 6200 tc http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15192 http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1245&language=he&ref=2 כמו שאמרתי איזה עסקה הכי טובה עד 200 ש"ח ל agp (אפשר גם עסקאות אחרות שאתם מכירים) ואיך הכרטיס החדש יהיה לעומת ה 5200? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם, היות ואני לא ממש מבין בכרטיסי מסך, ברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך שיהיה מספיק למשחקים (כגון COD, וכיו"ב) ושיהיה מספיק לטכנולוגיה לעתיד. התעניינתי בכרטיס הזה: Evga GeForce 9800 GTX+ SuperCocked 512MB PCIx16 מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-