עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by n0stredamus,

שלום לכולם ... קצת מסובך לי העניין הנ"ל אז חשבתי להתייעץ פה בחכמי הפורום השונים ... אז ככה : מחשב 2.4 עם כרטיס מסך רדאון 9000פרו של ג"יגבייט , מסך 15" דק פשוט , פלזמה של דייהו 41" מהדגמים הפשוטים .... מה שאני רוצה לעשות זה בעצם להגיע למצב שבו במסך 15" אני מנהל את כל העניינים והתוכנות למיניהם וויזואלים שונים כמו סרטים יוצאים למסך פלזמה ... עד לכמה שהבנתי יש שתי אופציות בעצם ... אחת זה דרך היציאת tv-out והשנייה דרך הvga screen 2 .... מה שמביא אותי לשאלה הראשונה שלי ... מה מהשניים יותר טוב ועדיף , ולמה ... ? והשאלה השנייה ... קצת יותר מסובך אני חושב ... אבל ככה : ישנם כלמיני שומרי מסך חביבים כאלה שאני רוצה שירוצו על הפלזמה (ואני מדגיש ) בזמן שאני עובד על ה15" , האם אפשר…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by V-rs,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר שני מחשבים למסך אחד ללא סוויץ' מיוחד, אלה להשתמש בכרטיס 1800XT בעל שני יציאות DVI/VGA או איך שהוא לנצל את אופצית הVIVO בשביל זה . תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by lipa,

אני קונה מחשב מבוסס על ערכת השבבים 915P ואני לא יודע על איזה כרטיס ללכת חשבתי גם על האפשרות ללכת בנתיים על 915G (שזה כולל כרטיס מסך OB פשוט) ויותר מאוחר לקנות כרטיס מסך טוב מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Na7an,

טוב אני חדש בפורום ואני קניתי כרטיס מסך חדש! תכתבו לי בבקשה את הדעה שלכם שם: RADEON X700 חברה:SAPPHIRE זיכרון:512 יציאות:DVI,TV-OUR תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב נייד - יש לו אחלה מפרט הדילמה היחידה שלי זה הכרטיס מסך שהוא 8400GS - האם הכרטיס הזה יכול להריץ את כל המשחקים כיום? לא חייב שהמשחקים ירוצו על הגדרות מקסימליות רמה בינונית מספיקה לי תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by ROTFL,

שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by avsb,

8800GS או HD2900PRO ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. חייב שזה יהיה GF ומnoacomp. חבר שלי לא יכול לקנות מחנויות אחרות.

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by bv500,

איזה קירור הוא היעיל והמשתלם ביותר לכרטיס מסך מבין הבאים ומה ההבדלים ביניהם? 1. Thermaltake Scooner = 170 ומה פירוש המשפט הבא לגביו? (NOTICE: CL-G0009 does not support VGA card with HSI bridge chip) 2. Thermaltake Crystal Urb = 55 3. Zalman Fatal1ty FC-ZV9 = 280 4. Zalman VF900-Cu = 190 http://www.zalman.co.kr/ http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cmv_index.asp אם זה משנה אני עדיין לא סגור על כרטיס (או 1950 או 8800) אבל רוב הסיכויים שאני אלך על ה- 1950PRO

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. האם זה הכרטיס שהוצע? הכרטיס http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=121654&Cat2Cat1ID=2857&Cat2ID=3695 הצעה של הפורום כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=17

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by theone89,

ירכבתי לחבר שלי מיפרט עם הכרטיס הזה והוא כבר הרכיב תמחשב בבית אבל הבעיה שיש לו מסך LCD 17 הרזולוציה הכי גבוה 1280X1024 ויש לי תחושה שיש לו צווארר בקבוק לא קטן, ביגלל שבמשחקים הוא מקבל ב20FPS יותר מימני תוכלו ליראות תמערכת שלי בצד האם זה בסדר לכרטיס כזה ?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by avirank,

אהלן חברים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך שיתאים ל- 1920X1080 כנראה ששלי כבר לא סוחב את הרזולוצייה הזאת. מעבד AMD II X4 965 3.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מארז COOLERMASTER ELITE 335 ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך 5770 עכשיו אני רוצה שהכרטיס יוכל להיכנס פיזית למארז וללוח אם כי ראיתי שהכרטיסים החדשים דיי גדולים, הייתי מסתדר עם שלי אבל המסך שלי FHD וכל רזולוצייה נמוכה מזאת המשחק פשוט לא נראה טוב. תקציב בואו נגיד משהו כמו 1500-1700 רק שיתמזג כמה שיותר טוב עם המפרט שלי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by Trol,

זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5159 וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5266 יש הבדל מסויים או שזה רק בגלל הייצרנית? ומה השוני ב GDDR3 ל DDR3? תודה..

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  17. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

קודם כל, מה זה כל כך משנה הזמן תגובה ? זה נראה לי זניח 20 מילישניות או 13 מילישניות... מה הזמן תגובה של מסך CRT ממוצע ? ומה יכול להיגרם למסך כתוצאה מנגיעות במסך ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. היי חברה, מה המצב? יש איזושהיא שאלה שמטרידה אותי וידיד שלי והחלטתי שהתיעצות עמכם תהיה הדרך הטובה ביותר לישב את זה......אז ככה: ידיד שלי זכה לאחרונה בתחרות בצמד כרטיסי מסך x1900xtx ולוח אם תומך crossfire עכשיו הקטע הוא שעם יציאת כרטיסי הדור הבא הידיד שלי חושב שיהיה יותר חכם למכור את צמד הכרטיסים ולקנות (עם הוספת סכום סמלי) כרטיס 8800GTX. מה דעתכם? האם הייתם ממליצים לו למכור או להישאר עם מה שיש לו? למה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Flea,

טובב..אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ואיתו מן הסתם גם כרטיס מסך חדש אז ככה.. אבא שלי הביא הצעה, שבה אמרו לו X1650PRO 512MB DDR3 ב840 שקל..(מKSP) ואמרו לי שכבר עדיף להוסיף 100 שקל.. ולקנות 1650XT 256MB.. ואז אח שלי החליט שבא לו כרטיס יותר חזק...ב1250 שקל יש גם 7900GS וגם X1900GT שניהם עם 256זכרון. איזה מכל ה-4 האלה עדיף? ברור שה2 האחרונים יותר חזקים מהשניים הראשונים.. אבל מבחינת ביצועם לעומת כסף, המחיר שווה את הביצועים? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  22. הבעיה להלן: יש ברשותי כרטיס ATI X 600 וב USER'S MANUAL רשום שיש אופציה ללכידת וידאו אם יש למשהו מושג איך אני מוריד אפליקצה כזו אודה לכם

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by zaroor,

ראיתי בהסבר של לוחות אם שחריץ agp 1.5 volt בלבד מה המשמעות ואיך אפשר לדעת לפני שקונים כרטיס אם הוא 1.5 וולט או לא ? וגם מה המשמעות של שינוי המגרעת בחריץ יש 1 ויש 2 ויש 1 בצד שונה ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה

25. Started by DeadHunt,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה.. עכשיו קניתי כרטיס חדש אני מחבר אותו והמסך לא עולה כאילו הוא לא מחובר (נוצר מצב שיש 2 כניסות של המסך אחד של המובנה ואחד של החדש) עזרה בבקשה אגב אני כותב מהמחשב השני

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים