כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים שעובד מצוין, והייתי רוצה להחליף רק את כרטיס המסך. בשנים האחרונות שדרגתי את הזיכרון ואת ה HD אבל לוח האם, הספק והמעבד נשארו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח לעבודה בתלת מימד וגרפיקה. אני לא גיימר, אבל עובד לפעמים על אפליקציות תלת מימד. אין לי דרישה מיוחדת לעבודה עם תוכנה או סביבה מסוימת, רק מבחינת התאימות לחומרה שכבר יש לי ( PCI-E וספק 450Watt) מפרט המחשב שלי: לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 (rev. 1.0) - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#sp מעבד E6300 core 2 duo http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 מארז Antec Sonata 2 הכולל ספק כוח 450Wa…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחרי שפתחתי את הכרטיס זאת התוצאה שקבלתי במשחק Mafia 2
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היה לי 6800GT עכשיו הוא נשרף בקיצר אני חושב על 7600GT או משהו בסיגנון מה מהם יותר שווה מה שהיה לי או ה-7600GT או שיש לכם עצה אחרת?? תודה :]]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחר אני מקבל עוד מסך של 19' והיה לי 2. אז האם זה אפשרי לחבר את שנהם למסך ואז במשחקים אני ישחק על שנהם?כי לפי היגיון צריך לזה רזולוציה מיוחדת.אם כל אחד זה 1280X1024 אז אם זה היה ביחד אז צריך לעשות 2560X1024 .אבל אין רזולוציה כזותי במחשחקים.אז זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום,עד היום תמיד רציתי 6800 עד שראיתי לאחרונה של6600GT יש מהירות זכרונות וליבה הרבה יותר מהירות משל 6800 אז למה כולם ממליצי םעליו??
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם משהו יודע אם לעורך סרטים חשוב כרטיס מסך טוב לצורך עריכות והמרות של סרטים או שלזה כל התפקיד הוא לזכרון והמעבד תודה מראש אם תחכימו אותי בזה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו רגילה ולמרות שכל העולם עובר לדיגיטלי אני עדיין לא (יש לי מצלמת סטילס דגיטלית אבל לא וידאו). צברתי המון קלטות וידאו ומאוד רציתי להעביר אותם ל DVD בצורה עצמאית. אני יודע שזה אפשרי. נא עזרתכם!! נ.ב. המצלמה שיש לי היא PANASONIC VZ10 תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסיסי ביותר ובזול, קצת עם רמה, אני מחפש רק בשביל שתהיה לי יציאת dvi שתתחבר ל לsamsung 730b lcd ובשביל יציאת tv לחבר לטלויזיה, אני לא משחק וכאלה, רק אינטרנט וקצת וידאו, מצאתי את שני אלה מה דעתכם עליהם http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9800SE&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=1534354&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43 איזה חברה יותר עדיפה gigabyte/sapphire ?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
7800GT extreme של לידטק מעבד Dual AMD 3800 זיכרון 1G (צ'יפ אחד, מתכוון להוסיף עוד אחד) תודה
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי אני מתכנן ללכוד וידיאו מהממיר של הוט למחשב באמצעות תוכנה ואני צריך כבל עם יציאת s-video מצד אחד ו rca מצד שני ואי מוגבל בחיבור עם 9 פינים (s-video) ואני לא מוצא כאלה כבלים בחנויות שאני מכיר...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאיזה חברות שמייצרות ATI R9600XT מוסיפים את הקופון של half-life 2? מה ההבדלים באותו כרטיס של החברות HERCULES והכרטיס של ASUS?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
א. האם מערך של 7600GT SLI יעיל יותר לדוגמא מכרטיס X1950PRO/X1950XT. ב. מהי יעילות הSLI,Crossfire והאם זה משמעותי ג. האם הHis X1950PRO ניתן לרכישה בארץ. בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי! אבקש המלצה לכרטיס עריכה איכותי עם כניסות אנלוגיות בסכום עד 1400 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שום agp aperature או שום דבר אחר שאפשר לשנות בו כמות של זיכרון הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800 איפה זה נמצא שם? תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאחר שבירת הראש ונסיון ללכידת וידאו, אך ללא הצלחה ישבתי היום שוב ועברתי על כל הדברים שעשיתי : דרייברים, תוכנות שונות ללכידה, WIN UPDATE, נסיון ללכידה בכל אחד מהכרטיסים (כולל שינוי מיקום כל כרטיס) נסיון לכידה בכרטיס טלויזיה, ובסוף גם ביטול בהגדרות את ה-SLI כך שהמערכת תזהה כרטיס אחד. (ידוע שלא ניתן לבצע ריבוי צגים רק לאחר ביטול SLI בהגדרות) אך כל זה לא עזר... בסוף החלטתי לעשות דבר שעוד לא עשיתי למרות שהוא היה נראה הכי לא הגיוני ומטומטם וזה להוציא כרטיס מסך אחד באופן פיזי ולהשאיר אחד. ואז הצלחתי ללכוד. מה יהיה? טוב נו, השלמתי עם זה שאני נכנס למשחק אני מפעיל SLI וכשאני יוצא ורוצה ריבוי צגים אני מבטל SLI אבל בין זה לבין להוציא כרטיס אחד באופן פיזי בכדי ללכוד.....…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ישלי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס ישן של ATI REDION 9200 כשאני מפעיל HD זה פועל לאט לכן אני מחפ שכרטיסב מסך חדש שיפעיל לי HD הכי גבוה שאפשר בלי שום בעיה ..הכרטיס ישמש קצת למשחקים כמעט לא אפילו.. תנו המלצות ב350 - עדיפות לATI והכרטיס צריך להיות מחובר למסך 24" בקרוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרוב בעלי הATI יודעים רצוי וכדאי לעדכן דרייברים כל חודש, הבעיה שהעסק נורא מעצבן, קודם יש למחוק את הקודם להפעיל מחדש את המחשב ורק אז להתקין את הדרייבר הבא ושוב להפעיל מחדש, נשמע כאילו אני מעט מתעצל אך התהליך לוקח לפעמים גם 20 ומעצבן לעשות אותו כל חודש, שאלתי היא האם אפשר להתקין דרייבר חדש על ישן? או האם יש תוכנה שיכולה להאיץ את העסק?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי : core i7 920 asus p6T deluxe gtx295 הכרטיס הוא כפול ליבה אבל למרות זאת המחשב מזהה אותו בתור 896 מגה בלבד. מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב ישתמש בשתי הליבות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-