עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני עוד מעט קונה מחשב חדש... בנתיים במחשב שאני עובד איתו עכשיו יש לי LG F900B את המסך הזה אני אעביר למחשב החדש... עכשיו אני צריך עצה בקשר לקניית מסך חדש למחשב הזה... בעיקרון המסך ישמש לעבודות והוא יהיה דלוק משהו כמו 8 שעות ביום... מה אתם מציעים? יש לי תקציב של 800 שקל אבל אם יש משהו ששווה לעלות עליו ת'מחיר אז תציאו תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי 6600GT ויש לי פריזים במשחקים . זה הDRIVER שיש לי - DRIVER DNA 1.8 השאלה למה זה קורה והאם היתה למישהו בעיה דומה שנפתרה לדוגמא DRIVER זכרון בקיצור יש למישהו פתרון בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  3. החלטתי סוף סוף להחליף את הגיפורסMX200 המגעיל שלי, עכשיו פה הבעיה.... בטווח של עד כ 450 ש"ח איזה כרטים יתן לי ביצועים טובים לאורך זמן.... אני חשבתי בכיוון של RADEON 9100 כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. ד"א לא מתוכנן עליו אובר קלוק, לפחות לא לרגע זה....

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by BlackDiablo,

יש לי את המסך הזה וכבר דיי נמאס לי לסחוב אותו כל פעם לLP ואחר כך שנה בשביל להושיב אותו על הבסיס שלו (צריך להכניס את זה בידיוק שזה יהיה יציב שלא יפול איזה 15 דקות עד שאני מצליח) אז אח שלי אמר לי שאני יכול להביא לו את המסך והוא מביא לי F700P או כל מסך אחר חדש מהחברה בטווח מחירים כמו של הF900B כמובן... אז רציתי לדעת איזה מסך הכי כדיי לי לקחת את הF700P או שיש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …

6. Started by AtR,

אהמ...התקציב הוא בערך 700 דולר חשבתי על הדל שהוא 20" יש לכם עוד עצות להביא לי של מסכים אחרים איכותיים אגב סתם שאלה X800GT יהיה בסדר ברזולוציות גבוהות של מסכים כמו הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  7. טוב... הכותרת אומרת הכל קניתי מחשב חדש, ואני רוצה גם מסך טוב למשחקים ב 1000 שח CRT 17" מגיע ל 100Hz בכל הרזולוציות שיכול להגיע ל 1600X1200, ואם אין מסך טוב שיכול להגיע לכאלה רזולוציות אז כרגיל, 1280X960. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  8. אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה http://www.newegg.com/app/ViewProduct Desc.asp?description=14-102-335&depa=1 מחול http://www.logicpc.co.il/heb/itdetai l.aspx?icom=2791 בארץ עכשיו השאלה שלי היא אם יהיה לי בעיה כמו כמה יעשה לי מישלוח(דרך מישפחה) ומס אם יהיה לי בעיה של אחריות בארץ אולי במיקרה יש אתר אחר בחול יותר זול או שעושה מישלוחים לארץ ואם כדיי להזמין אותו מחול כי הוא בסופו של דבר יצא אותו מחיר אחרי מישלוח ומס

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by iakovl,

אני קונה את המחשב שלי עוד שבוע ורציתי לדעת מה ההמלצות אני נוטה כרגע לכיוון הכרטיס של ג'יגה בייט וגם , העניין של הקירור STOCK שיש על הכרטיס פחות מעניין אותי , הוא ישודרג למיים או לסילנסר 6

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  10. ראו תמונה. לינק לשגיאה: http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by Adielion,

מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Hack,

שלום! רציתי לדעת פרטים אודות הכרטיס הנ"ל אני מעוניין בו בשביל לצפות והלהקליט שידורי טלוויזיה במחשב אבל בעיקר כדי להמיר קלטות ווידאו לDVD או VCD... רציתי לדעת איך האיכות של הכרטיס הנ"ל? רציתי לדעת גם האם אני יכול לעשות הפוך , להמיר DVD לקלטות ווידאו? והכרטיס מגיע עם הכבלים הדרושים לחיבור הווידאו אליו או לא , אם לא אז איזה כבלים אני צריך לרכוש? נ.ב: קראתי את הביקורת עליו בFAQ אבל היא לא סיפקה אותי. נ.ב 2 : האם הכרטיס כולל רדיו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by KL-xXx,

היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by flesh2,

אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. למישהו יש איזה קישור שאני יכול לראות שם בכרטיס מסך על 1280X1024 מה הFPS ביחד עם פילטרים וגם לראות על הרזולוציה 1600X1200 את הFPS אבל בלי פילטרים

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  16. חיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי או שתתנו לי אתר טוב שאפשר להוריד ממנו בלי להסתבך תודה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  17. http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-ms-576.htm זה הלינק שיש בו מידע... אבל אין שם גודל של המסך... חיפשתי בכל מיני אתרי מכירות, ובכל מיני מקומות שאמורים להיות שם מפרטים מי שיכול לעזור לי, יבורך תודה רבה, נדב

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. שלום.. יש לי מחשב+מסך LCD, והתחילה תופעה מוזרה: מדליקים את המחשב, והמחשב נדלק ועולה בצורה תקינה, אבל המסך משנה את הנורה שלו מירוק(פעיל) לכתום(לא פעיל - כאילו הכבל לא מחובר, או כאילו המחשב על Sleep). המחשב עם לוח GigaByte, וכולל שתי יציאות וידאו onboard DVI ו-VGA. המסך מחובר למחשב בעזרת כבל ה-DVI. ניסיתי לנתק את הכבל ולחבר אותו בחזרה.. אולי הבעיה במגעים, אבל זה לא שינה כלום. כיוון שעם המסך הגיע גם כבל VGA, שמעולם לא היה בשימוש, ניתקתי את כבל ה-DVI, ובמקומו חיברתי את כבל ה-VGA, מהיציאה האנלוגית של המחשב, אל הכניסה האנלוגית של המסך. והמסך חזר לפעול. אז קודם כל זה אומר שהמסך לא דפוק.. זה כבר טוב עכשיו לשאלה שלי.. אומנם זה אומר שהמסך תקין, אבל עדיין יש 3 אפשרוי…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 567 צפיות
  20. התחלתי לברר על כרטיסי מסך קצת אולי לשדרג את שלי וראית המון דגמים אני מבולבל תסבירו לי בבקשה מה הסדר מבחינת ביצועים ואיכות בין הדגמים 6800 7600 ודומייהם ומה מסמנות האותיות GT GS TD LE HD TDH מה יותר חזק ממה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ב-catalyst לא מופיע לי טמפ' למטה אז אני צריך תוכנה אחרת לבדיקה...

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. שלום! מישהו אולי מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק אם יש פיקסלים שרופים לLCD שלי??

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  23. הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200

24. Started by idofr,

אז ככה חיפשתי ויש משהו באתר של nvidia http://nvidia.com/object/feature_nview.html אבל אני לא בטוח שזה זה (לפי מה שהם כותבים זה כן אבל עדיין) והם רוצים שאני יוריד את זה בתוך דרייבר וכאילו אני לא רץ כול כך מהר להחליף את הדרייבר שיש לי אז כמה שאלות 1. האם זה מתאים לכרטיס שלי FX 5900 XT 2. אם אני מתקין את זה זה לא יחליף לי את הדרייבר הקיים בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by rank,

אני צריך תוכנה של BENCHMARK (כמו 3DMARK ) לHD 4870 הבעיה היא שאני לא מוצא תוכנה שתומכת בXP ותומכת בכרטיס שלי . מישהו יכול להביא לי לינק ? (וכן אני עשתי חיפוש באתר ולא מצאתי ...)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.