כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הכרטיס החדש של ATi שולט ביד חזקה על השוק אחרי ש"נתן" לnvidia להנות משתי שניות של התלהבות מהgf המסורתי שלהם. פתחתי את הדיון הזה לדיבור על הכרטיס במקום המוני דיונים נוספים. ומה שהכי מעצבן זה שאת הדמויים החדשים של הכרטיס הוא לא מרשה לי לפתוח אני מתערב שהכרטיס יכול וזה סתם רוצה שאני אקנה X800. ומעניין כמה הוא יעלה :-\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א. אני לא מוציא כזה סכום על שום דבר, זה בשביל חבר. ב. נו, יאללה, הצעות, בבקשה. (תודה רבה מראש).
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4 Ghz HT FSB 800 Intel BONNANZA (i875P) +SB +Lan +S-ATA HT FSB800 Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz אני הזמנתי R9800 PRO
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תגיד אנשים nvidia מייצרים כרטיסים? אף פעם לא ראיתי כרטיס של nvidia שזה לא של נגיד powercolor או משהו כזה.. :\ למה הם לא מייצרים?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך עזרה רציתי להחליף את הכרטיס מסך הישן לי mx440 64 sdram בכרטיס מסך חדש הבעיה היא שלוח האם שלי הוא (AGP x2/x4 (v2.0 compliant והכרטיסים החדשים הם AGP x8 אז יש לי שתי שאלות 1. האם אפשר בכלל להרכיב כרטיס של AGP x8 בלוח אם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant 2. אם לא האם מיוצרים היום כרטיסים חדשים בעלי זכרון 128mb DDR ויותר שהם לא AGP x8
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=944 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=56 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1647 לא ידוע מה לבחור עזרה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
בעקרון, אני לא צריך כרטיס מסך :-) אבל שכנעו אותי שבשל ההשקעה המועטה, זה כדאי. דרישותי : 1. שהכרטיס יהיה זול (!) (עד 300 ש"ח, פלוס מינוס 10% ) 2. שיעבוד עם מסך ה LCD שלי ("BenQ FP767 17) 3. בעל יציאת S-Video (שאוכל לראות את הסרטים בטלויזיה) 4. AGP 8 / DX9 - הבנתי שאלו דרישות חובה 5. שיעבוד עם מערכת מבוססת AMD (מעבד AMD Athlon XP 2400) 6. שיעבוד עם לוח האם ASUS A7N8X-X וגם עם WinFast K7NCR18G-Pro LEADTEK NFORCE 2 חשוב להזכיר שאינני מריץ משחקים כלל (אולי פיפ"א פעם בשנתיים), אין לי צורך בעיבוד גרפיקה ברמה גבוהה, משהו סטנדרטי לא מעבר. איזה כרטיס הוא הכרטיס הזוכה ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תנו לי עצות נוספות כי זאת הבעיה העיקרית שלי בקנייה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הזמנתי R9800P יש לי ספק של 300W רציתי לדעת עים הוא ישפיע לי על הביצועים של הכרטיס תודה לכל עונה!!!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי 9600XT של סאפיר ואחרי שהתקנתי תדרייברים האחרונים של ATI אני רוצה להגדיל תרזולוציה ליותר מ1024X768 ואני לא מצליח, הוא אומר לי שזאת הרזולוציה המקסימלית, מה לשנות בהגדרות כדי לסדר את זה? כי לפני הדרייברים האחרונים הצלחתי להגדיל רזולציה יותר מזה.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה זה בהירות וקונטרסט על מה הם משפיעים באיכות תמונה ועל איזה מספר בין אחד ל100 אתם ממליצים לשים אותם בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/geforce_6800_democollage.html חלק מההדגמות הם על משחקים קיימים וחלק הם על המנוע UnrealEngine 3
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים עדיין הXT יותר טוב באיכות תמונה אפילו שה6800 הוא כרטיס הדור הבא לדעתי זה עוד פשלה לNVIDIA
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהכתבה הזו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2903119,00.html אני מבין שאם יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית, כניסת Firewire במחשב, ואת הכבל שמגיע עם המצלמה, יש לי את כל החומרה שנדרשת לעריכת ווידאו ! לא מזמן בלבלו לי את המוח עם כניסות VIVO, כרטיס עריכת וידאו ושאר בבל"ת, אני מבין מהכתבה, שע"מ לערוך את הסרטות הטיולים / ימי הולדת / פורנו שלי, מספיק רק החומרה הנ"ל ?!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אבל אני בדילמה............. עם: כרטיס המסך.... על רוב המחשב כבר החלטתי אבל עם כרטיס המסך אני עדיין בבעיה: אני רוצה לקנות או GeForceFX 5900 "Golden Sample" 1100XP ULTRA או Radeon 9800 Pro 128MB של Shapire אבל אני לא יודע אם שווה לי לחכות עד שיגיעו ה-6800 וכול החדשיםץץץבקיצור הנה השאלות שלי: מתי יגיע ה-6800 לארץ? כמה הוא יעלה ? (מחיר מינימום) ואם נכון לעכשיו ...שווה לי לחכות? (ביחס למוצרים שיוצאים עם כרטיסי המסך שאני כבר אולי ייקח)... בתודה רבה...דן (=
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.
-
בבקשה עזרה ;D מה יושפע מזה שהכרטיס מסך יעבוד על AGPX4 ??
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
היי כשאני מכוון בדרייברים של הכרטיס את הריפרשים ועושה לו OK זה תמיד מבטל את מה שעשיתי ואז אני משחק על 60 הרץ אז מישהו יכול בבקשה לתת לי תוכנה שתסד את כל הריפרשים ותתאים לכרטיס שלי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-